Szívesen betartom a javaslatodat. Kedvelem az 'anyatopikot', és tisztelem, amit teszel a versekért. Az indokon meglepődtem, nem jutott volna ilyen eszembe. Biztos magamból indulok ki, mert mindent végigolvasok; beteszem a könyvjelzőt, ahol előzőleg abbahagytam.
Csak jelzem két észrevételemet. Így azzal is "eltakarja" az ember, ha több verset tesz föl egyidejűleg.
Másrészt, még ritkulhatnak a beírások; ha azt látom, nem régen írt valaki, én pedig ma már nem jövök, majd holnap...
Most már hosszú idő óta nagyon kevesen járunk a klubba. Így aztán ritkábban is kerül fel egy-egy irodalmi mű az 'anyatopikba' is.
Ezért azt kérném, hogy próbáljuk meg beosztani a feltenni kívánt műveket. Úgy értem, hagyjunk egy kis lélegzetet egy-egy felhasználó beírása között, ne egymás hegyén-hátán tolongjunk. Ha valaki beír valamit, legyen mód arra, hogy kicsit ott legyen, látszódjon, mutassa magát, nem kell rögtön 'letakarni' egy másik művel. Hiszen ez itt nem verseny, nem az a lényeg, hogy ki van legfelül. Ráadásul úgy, hogy egyébként valóban ritkán írunk be ide valamit. Szóval elosztható a mennyiség.
Én úgy gondolnám, ha valaki valamit beír, akkor várjunk a következő bejegyzéssel néhány órát - ha lehetséges. Persze ha kapcsolódik egymáshoz a téma, vagy beszélgetésről van szó, akkor más a helyzet. És természetesen csak az azonos topikban történő beírásra gondolok.
A 'nagyon sok'-hoz már nem is ragaszkodnék annyira és amennyit még engedélyez számomra a sors, a gondviselés, ahhoz inkább csendes nyugalmat, szerény elégedettséget kívánnék.