Tanácsot kérek mivel elég tudatlan vagyok a témában.Vagy egy 98as 1,9 tdi b5 passatom.600.000 km-vel.adagolócserés volt, lendkerék kattok stb...szokásos módon.fogyasztásrol nem is beszélek.No a kérdés az lenne hogy el akarják velem cserélni (csere+kp) egy 1,6 os golf IV sr-re.mit szóltok hozzá? Elég rosszakat olvastam az eutórol, hogy váltó problémás meg hogy 8-9eket eszik. Az autó nagyon
komoly,ha a külső lenne a lényeg egyből elcserélném. A motor lesz a lényeg.
van egy 2002es 1.9 es dízel golfink és amikor bemelegszik az autó akkor a váltó (6sebeséges)szorul. nem akar vissza menni középre a helyére. szépen veszi a sebességeket meg nem zajos de szorul. nem a rudazat vagy a bowden a rossz mert azt már lecsekkoltam. a váltó tetején van egy mozgató rudazat ami bemegy a váltóba és az szorul. valaki tudja, hogy miért van ez? koszsos? valami befogja adni a derekát? hogyan orvosolható? köszönöm a segítséget
Sziasztok! Egy infó vagy esetleg egy szakmabeli segítség kellene. Van egy VW Golf 1.4 16V klímás autócskám, és fura hangja van mikor elindítom, a motortérből vagyis inkább a bordásszíjkörnyékéről olyan csapágyas hangot hallok, mintha ledkerekes autó volna. Nemtudom miis lehet valójában a tényleges hiba okozója, sokáig nem akarok így járni vele, ha a fűtést bekapcslom kicsit hallkabb lesz! Valaki aztmondta vezérlés csere, dehát 84 ezernél volt, éd most van benen 150 ezer, nemhinném ,h onnan jönne a hang! Ha esetleg tudna valaki ebben segíteni vagy járt már ilyen cipőben, kérem segítsen! Köszi!
Szia a kormány tipusa felszereltség föggő.Álapotból nem nagyon tudsz ki indulni rossz a minősége és 30000km után már lekopott az enyém és újjonan vettem a kocsit
Golf 4-em van és tönkre ment az első ablaktörlő szerkezet, a cseréhez lekellene szedni a szélvédő alatti műanyag rácsot ami a vizelvezető fölött van. Próbálkoztam vele de eléggé ragaszkodik a helyéhez, nem szeretném eltörni igy ha valaki tudja hogyan szedhetném le azt megköszönném. :) üdv.
A másik fórumon (VW Bora klub)bontanak 2001 évj.Borát 1.6 16V ez a szám volt ott :0670/5905759.
Meg van még Bp késmárk u 8-10 Seat bontó :0620/438-2810(kicsit nehezen veszik fel).Jó még bele a:Skoda Octavia,Audi a3,Vw Bora ,Seat Toledo.Egy próbát megér én is így jártam a Borával :( Sok sikert:Fecó
Golf Iv 1,6 16v 2003/11 kocsimban tapasztaltam egy olyan furcsaságot, hogy a féklámpák álló helyzetben világítottak. Amikor megnyomtam a fékpedált, abbahagyta de ez mitől lehet?
Sajnos nekem is motorra lenne szükségem elszakadt a rövid vez.szíj 16V és a kipufogó szelepeknek annyi meg a kipufogón kiment a fagyálló úgyhogy a hengerfej kuka :( ezért inkább érdekelne egy komplett motor.(Vw Bora 1.6 16V AUS kód)Köszi
Egy VW Golf 4-eshez keresek motort ami kompatibilis a BCB motorokkal 1,6 16 szelepes. 2004-es évjárat vagy 2003-as csak 2004-ben lett üzembe helyezve.Valószinő nem cserélték ki a vezérlést a szerviznél és szét esett az egész vízszivattyútól kezdva a bordásszíjjig minden a szelepeket is cserélni kéne ,még nem tudható hány maradt épségben.Szóval egy komplett motor érdekelne 125,000km van benne kevesebb azt nem bánnám és minél olcsóbb annál jobb lenne.Skoda superb,audi A3,seat,és ami még kompatibilis ezzel a motorral Ocean kivitel utolsó szériás autóm van 100,000-170,000Ft lenne a az autó javítása!
megnéztem ma egy Borát, amit lehet, hogy megveszek.
Elvileg 149 ezer km van benne, viszont ilyen kormánya van:
a tulaj szerint törve volt az autó eleje egy kicsit, és mivel nyílt a légzsák valószínű kormányt cseréltek benne...amúgy az autó szép belülről...nincs kiülve az ülés, stb...nincsenek szétkopva a dolgok a kormányon kívül...bár tudom, hogy egy két gombot, meg egy ülést nem túl drága kicserélni, és azt mondani, hogy a kormány volt cserélve....azért ilyen kopott...
Szóval állítólag nem is ilyen kormány van a 2000-ben gyártott Borákban...
Sziasztok! Service Jetzt!!! Ez villog a műszerfalamon! Érdeklődnék,hogy tud e ez nekem valami meglepetést okozni..letilt egy időután vagy eltünik e majd! Légyszives segítsetek! Köszönöm!
Sziasztok! Ma azt a hibaüzenetet kaptam a műszerfalamra, hogy ABGAS WERKSTATT (kipufogógáz-műhely) illetve világít a hozzá tartozó sárga jelzés... Ez vajon mitől van? Légyszives írjatok vmit. Köszönöm előrei s!
mennyire jellemző a golf4re hogy eszi az olajat ? nekem 1.6 16v van napi első indításnál észrevettem hogy 2-3 másodpercig kék füst jön a kipufogóból utána pedig a gőz. szerintetek szelepszárszimering lehet a ludas ?