Most sajnálom ,hogy nincs hálozat tv-m ,pedig egész jó kis (gondolom régi szinkronos ) Derricket adnak. Bár nem tudom,hogy hányt részt vettek meg ,de jó ,hogy nem azt csinálják mint a Sorozat+,hogy folyamatosan csak ismétlik (persze ez is több mint a semmi ,de azért........)
Köszönöm az infót! A társasházunkban sajnos csak a MindigTV-extrát és a DigiTV-t lehet elérni. Egyik sem adja a Hálózat TV-t. Pedig a Hálózat TV nemrég még szabadon fogható volt parabolával - most már nem.
Talán még az volt benne, hogy a hulla keze látszott ki a fóliából és lehet hogy hiányzott az egyik ujja. 80-as évekbeli talán 90-es évek eleji lehet. Régen láttam.
Keresek egy Derrick epizódot. Már elég régen láttam, annyi rémlik belőle, hogy egy holttestet rejtenek el azt hiszem befóliázva egy kútban vagy valami hasonlóban.
Valaki tudna segíteni, hogy melyik ez a rész? Köszönöm!
Nekem is furcsa volt, hogy pédául Benkő Péter egy 60-as faszinak kölcsönzi a hangját. Persze rá kellett jönnöm, hogy már ő is 63 éves. Vagy ott az egyik nyomozó akit Nagy Gábor szinkronizál. Régen Udo volt a klinikában, de 61 évesen ő sem szinkronizálhatja a 25 éves gyilkost. Én örülök, hogy színészek szinkronizálnak és nem valami szinkrontanfolyamot végzettek, mint a Realityn, az MGM-en, meg a többi tv-n. Hamarosan befellegzik a magyar szinkronnak, talán csak a Duna az amelyik még tartja magát.
Az az igazság, hogy idáig nem értettelek Bendegúz, miért mondod, hogy miért rossz az új Duna Tv-s szinkron :O De, hogy igazat adjak Neked, tényleg nagyon rosszul osztották a szinkront :( A régi szinkronba ismeretlen, de mégis karakteres hangokat hallhattunk, pont a színészekhez illőt...:) Nagyon boldog újévet Mindenkinek!