Figyeljétek a srácot a Megasztár2-ben. Szuper, remélem nem ejtik ki és a döntőben kiteljesedhet. Végre egy autentikus, valódi latin énekes az unalmas hazai zenében. Nem latinkodó (Fiesta), hanem valódi latin, nem nyál, hanem igazi énekes. Gyerünk Chico!
naja...lesznek még 1000x jobban megszervezett cuccok, és akkor majd..... ;-)))) na de ne kiabáljuk el.... :-)
huh, télleg 10kor kezdődik (szombat)???? jézusom...mikor lesz annak vége??? na még jó h ien jó barátnőm van (+ a rendi anyukája)... h hazahoznak...legalább meglátod h hol lakom ;-)))
Csak kár hogy másnap Anna nem tud jönni.. az már túl szép lett volna:p de azt mondja lesznek még ilyenek, azok jobban szervezettek is lesznek, meg mittudomén, és arra már ő is jön, és..és..;))
na akkor nem maradtam le sokmindenről... :-P, sztem akkor inkább aludtál volna tovább... :-) az többet ér, mint hogy megnézz egy oanműsort (a Mokkát):-P, amiben semmi újat nem tudsz meg...mert hát ezek alapvető dolgok, ugye... :-P Csak hát nekik abszolúte nem volt az...ejj-ejj...Claudia... :-PPP
Jah nekem mázlim volt, ilyenkor nincsenek reggel óráim:p
Hm hát annyi volt, hogy Kovács Timi meg Dani dalából is volt részlet, aztán Liptai kérdezte Danit Ecuadorról (ilyen tipikus kérdések, mennyire érzi magában a kettősséget, stb), aztán jött Timi, hogy volt vmi fotózáson bikiniben, erről faggatta. Aztán alaposan beégette magát, mert mikor Dani mondta, hogy Boogie-tól tud 'gitár technikailag' tanulni, Orsitól meg zeneileg, akkor háttérmunkásnak nevezte őket:pp
Aztán előjött a szombati koncert, itt megint bénázott egy sort Liptai, és ennyi volt:p
Koncert január 14-én, pénteken a Duna Plazában (Cubanito Kávézó)! Kezdés 20:00 körül. A fergeteges hangulatú koncerten fellép Dani, Pápai Joci, Pál Tomi, Süveg Matyi, Bali és még számos tehetséges meglepetés-énekes! Jelentkezés nincs (viszont küldj egy levelet a gitarest@citromail.hu-ra, hogy tudjuk, hogy hányan jönnek), mindenkit szeretettel várunk!
Banderas számot?Sz.tem nála nem ennyiről szól a dolog,hogy elpengetek valami filmes slágert.
Én nem láttam a filmet,"csak" A zenéket ismertem,amiket játszott, és hatottak rám a film nélkül is.Hiteles(!) és tehetséges előadó.Nekem erről szól Torres Dani!:)
Eleinte nekem is tetszett.
De:
A Banderas számot játszani hatásvadászat volt, és szerintem túl könnyű feladat neki.
Aztán:
Elég megnézni a blogját, sajnos totálisan a TV2 reklámembere lett. Ez már nem annyira tetszik.
Figyeljétek meg a srácot a Megasztár2-ben. Extra, szuper tehetség. Remélem nem ejtik ki és a döntőben kiteljesedhet. Végre egy autentikus, valódi latin énekes a magyar zenei életben. Nem latinkodó (Fiesta), hanem igazi latin énekes. Gyerünk Chiico!