Keresés

Részletes keresés

BettiePage Creative Commons License 2007.12.24 0 0 39

Én azért azt nem mondanám, hogy a késői lemezei amolyan erőlködések lettek volna. :D

Előzmény: D H (26)
BettiePage Creative Commons License 2007.12.24 0 0 38

A Naked klippel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy megvan-e valakinek, illetve hozzáférhető volt-e a klip eredeti, vágatlan botrányverziója.

Úgy tudom a forgatáson sok szélsőséges, erotikus jelenetet is felvettek, amiket később ki kellett vágni...

A Naked klip, ugyan abban a verzióban se semmi, amit ide tettem (ez kell legyen a szolidabb), de én úgy emlékszem sokkal húzósabb formában láttam először a Viva tv-n:

Emlékszem néhány jelenetre, amit csak néhány pillanatra villantottak fel, pl.: Pony-play - Falco egy nagyin lovagol, vagy fordítva + hasonlók.   Vagy ez egy másik Falco klipben volt? / Nem hinném.

Sokat kerestem a neten ezt a vágatlan videót, de most már feladtam. Tudtok valamit?

Előzmény: BettiePage (36)
BettiePage Creative Commons License 2007.12.24 0 0 37
BettiePage Creative Commons License 2007.12.24 0 0 36

Sziasztok!

Feltennék néhány kapcsot youtube Falco klippekhez:

Falco - Naked

Brandon25 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 35
FALCO FOREVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.28 0 0 34

Köszönöm szépen! Mindenképpen elmegyek - személyesen!

Előzmény: Falco forever (33)
Falco forever Creative Commons License 2007.10.27 0 0 33
Falco a bécsi Zentralfriedhofban (Központi temető) nyugszik. Közelebbről az Ehrenhain 40-ben (40.sz. emlékliget). Ha valaki meg szeretné látogatni, a 71-es villamossal kell mennie a Zentralfriedhof 3. Tor (3. kapu)-ig. A kapun belépve marha sokat kell menni egyenesen (3 kereszteződést) és ott van az Ehrenhain 40. Ez a bécsi prominensek nyughelye. Nem lehet nem észrevenni a síremlékét. De van egy egyszerűbb megoldás: www.findagrave.com. Ha beírod a nevét, küldhetsz neki virágot online.
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 32

Falco a legnagyobb!

Karaoken sosem hagyom ki a Jeannyt, az Amadeus, és a Der Kommissart. Picit hozzáteszek talán, hogy ne felejtsék el őt.

Minap volt egy jó műsor róla, itt a szövege:

http://www.rtlklub.hu/hirek/hatter/?id=0709282595

Meg tudjátok mondani, hogy hogy melyik temetőben nyugszik? Vajon Bécsben? Láttam a síremlékét képen, nagyon szép!

Supercafone Creative Commons License 2007.10.13 0 0 31

"Ebben az évben jelent meg egy újabb válogatás-lemeze"

Bizony, sőt egy ezzel azonos című (Hoch wie nie) dokumentum DVD-is, érdemes megnézni.

A youtube-on meg ott figyel az összes klip (főleg a 2. lemezhez készült videók pöpecek); az Everything c. DVD megvan ugyan, de az a klipek felét sem tartalmazza.

Előzmény: Falco forever (30)
Falco forever Creative Commons License 2007.10.13 0 0 30
The Lake2!
A német nyelvű országokban Falco még mindig (és főleg most újra) a topon van. Ebben az évben jelent meg egy újabb válogatás-lemeze (ami hetekig vezette a listákat Ausztriában és Németországban) és egy DVD a híres Donauinsel - koncertjéről. Februárban a Kabel1 nevű német csatorna egész estés műsorral emlékezett meg róla 50. születésnapja alkalmából. Jövő év februárjában mutatják be az életrajzi filmjét "Verdammt wir leben noch" címmel. A Neten rengeteg weboldala és német nyelvű fóruma van. És ezek élő oldalak és fórumok!!! És nézz utána pl. a youtube-on! Nagyon sok tizenéves rajongója van, akik csak a halála után ismerték meg. És nagyon sokan szeretik. ÉS EZ JÓ! Bécsben minden év februárjában van egy találkozó, amin Európa minden részéről (és Európán kívülről is) részt vesznek rajongók. Magyarországról is. Én sajnos csak az elsőn voltam ott, a temetés után. Sajnos nálunk nem volt túl ismert annak idején, valahogy a média elhanyagolta. Csak a totál fanatikus Falco-rajongók voltak képben vele kapcsolatban. Én az összes albumát Ausztriából hoztam haza. Falcot a rajongói soha nem fogják fogják elfelejteni. Ebben biztos lehetsz! És ez az, amit érdemel. És most boldog. Legalább most. Ott fent.
Előzmény: The Lake2 (29)
The Lake2 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 29

Több mint 2 év után született új hozzászólás ebben a topicban.

Ez az ember többet érdemelne:-(

Előzmény: The Lake2 (28)
The Lake2 Creative Commons License 2007.09.26 0 0 28

Tegnap volt róla egy összeállítás a TV2 - n.

Csak a végét láttam sajnos:-(

Sajnálom ezt az embert:-(((

hurráoptimista Creative Commons License 2007.06.24 0 0 27

...itt vagyok én is.

Nyugodjék békében Johann 'Falco' Hölzel (1957. febr. 19 - 1998. febr. 6.

Jeanny... kept livin' on dreams... life is not what it seems...

http://www.youtube.com/watch?v=4ntvORezIQ4

Előzmény: Törölt nick (-)
D H Creative Commons License 2005.08.26 0 0 26

az az igazság, hogy számomra csak egy lemez tetszik igazán, a '85-ös kiadású, a korábbiak még nem voltak az igaziak, a későbbiekről pedig nekem már az erőlködés jut eszembe...

The Lake Creative Commons License 2005.08.17 0 0 25

Ezt a képet nem morbid humorként tettem be ide.

Sokan vívódtak/vívódtatok azon hogy ez most véletlen volt, vagy szándékos. Számít?

Nem számít! Az számít, hogy volt valaki aki jó volt, akit sokan szerettek, és akire sokáig emlékezni fognak. Másokra is sokáig fognak emlékezni azok, akik nem egy híres zenészt-énekest-zeneszerzőt-szövegírót vesztettek el, hanem "csak" a gyereküket, férjüket-fiukat-feleségüket-lányukat. 

Még mielőtt bármi "pátoszos" izé kerítene hatalmába jelzem, hogy csak azt szeretném mondani,hogy érdemes lenne vigyázni magunkra és egymásra.

Mindenkit hazavárnak..... 

Ami pedig az "Out of the dark"-ot illeti: a klip Falco halála után született, ezért lett olyan, amilyen. Ez egy posztumusz összeállítás, az Ő tiszteletére, azokból az anyagokból, amik a rendelkezésre álltak akkor. Szép válogatás a régebbi fellépésekből. 

Előzmény: The Lake (23)
The Lake Creative Commons License 2005.08.17 0 0 24
Zolcsi Baba egy tündér......csak még nem tudja:-D
The Lake Creative Commons License 2005.08.17 0 0 23

Ha most sem sikerül, leszedem Zolcsi Baba fejét!

Ez volt az az autó
The Lake Creative Commons License 2005.08.17 0 0 22

Új próba.

The Lake Creative Commons License 2005.08.17 0 0 21

Baleset, vagy öngyilkosság? Erre írtam korábban, hogy ugyanolyan groteszk a halála, mint anno Lennoné. Visszatérni készült. Megpróbálok beszúrni egy képet. Ha sikerül, akkor láthatjátok, hogy ebből a pokolból nem volt menekvés (naponta látunk a híradókban ilyeneket, sajnos).

Nem hiszem hogy szándékosan tette volna, arculatváltást akart és fiatal volt még ahhoz, hogy lemondjon róla.

The Lake Creative Commons License 2005.07.14 0 0 20

Sziasztok!

Falco?

Nem vagyok mai csirke és Falco zenéje nagyon az ifjú koromat idézi.

Röhejes lehet, de nagyon örültem, mikor felfedeztem, hogy a halála után 7 évvel is ÉLŐ honlapja van.

Bevallom őszintén, hogy nem vagyok fanatikus rajongó, de miközben ezt írom, a "Coming home" végtelenített refrénjét hallgatom.

Vadásztam a teljes nótára is, de csak feldolgozásban találtam meg, és rövidítve:-(

Azt hiszem, hogy az érzéseimet csak azok érthetik meg igazán, akik akkor voltak "fiatalok" mikor Falco úgymond uralta az európai poppiacot.

Bár ez nem biztos, mert úgy tűnik, hogy sokan vannak akik szeretik őt, és korom szerint a gyerekeim lehetnének.

Úgy vélem, hogy mérhetetlen veszteség a halála azzal együtt, hogy talán ő is hibás volt benne:-( Bárhogy is: az értelmetlen halál (miért? van értelmes halál is?) mindig fájó, pláne, ha egy egyébként életerős és tervekkel teli ember hagyja el a földi létet.

Out of the dark?

Ez legalább annyira groteszk, mint mikor Lennon készült visszatérni.

Ha megnézzük az Out of the dark szövegét...........fájdalmas.

Ja, hogy miként jutottam el idáig?

A főnököm imádja a 80-as évek dalait és egy Laura Brannigan nóta kapcsán megkérdezte tőlem, hogy tudom-e, hogy Laura meghalt közel egy éve?

Megdöbbentem, és mikor hazaértem beleborultam a netbe. Választ kaptam:  tényleg meghalt, tavaly augusztusban, 47 évesen, agyi aneurizma következtében.

Innentől elkezdtem utánajárni annak, hogy kik élnek, és kik haltak meg azóta, úgy, hogy nem tudtam róla. 

Nagyon erős a veszteséglista......

Sajnálom. Nem tenném itt közzé, szerintem nem szükséges. Éppen elég a tény, hogy ezeket az embereket már csak az archivumokból ismerhetjük meg jobban:-(

Üdv:

The Lake

Supercafone Creative Commons License 2004.12.20 0 0 19

Ebben a kategóriában nálam a Verdammt, wir leben noch klipje az első.

Arról szól, hogy Falco jelenleg kábé kikkel bandázik.

Előzmény: Törölt nick (11)
Supercafone Creative Commons License 2004.12.20 0 0 18

Ha egyre gondolunk - Und wer fragt nach Jeanny - akkor az inkább Peter Orloff cucca.

A J. 3. meg az angol változatból lett összeszedve.

Kedvencek: Helden von Heute, meg mondjuk a teljes Nachtflug.

Előzmény: Törölt nick (17)
florg Creative Commons License 2004.10.10 0 0 15
Igen, öngyilkosságnak tűnt. Pláne, hogy szépen elő is vezette az utolsó lemezzel. Akkoriban mutattak valamelyik tévében egy animációt, hogy hogyan történta a baleset, már nem emlékszem rá pontosan, de akkoriban az volt az első gondolatom, hogy ilyen baleset nincs.
Előzmény: Törölt nick (14)
florg Creative Commons License 2004.10.10 0 0 13
Sziasztok!
Kicsit olyan nekem, mintha nem baleset lett volna. Nagyon sajnáltam, sajnálom.
Viszont most megint népszerű, egyre töb helyen hallani a számait, ami nagyon jó, mert a sok trágya között legalább egy kis felüdülés. Mondjuk általában csak az Amadeust és a Jennyt hallani, de az is több mint a semmi. (Tegnap a Corában hallottam az Amadeust, és általában zavar a kéretlen háttérzene, de ez kifejezetten jól esett.)
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.08 0 0 11

Szerintem az a szám mindenkinek Falco haláláról szól,már aki ismeri az életművét,és hogy az album posztumusz jött ki...meg a klippje is amolyan összevágott, in memoriam felütésű,de nagyon jó.Istenem,de kár érte!

Előzmény: BahnScorper (10)
BahnScorper Creative Commons License 2004.10.08 0 0 10
Ja, az Out Of The Dark az nagyon szép, ahhoz képest, hogy más stílusokat szeretek, ezt jólesik hallgatni. Egy hónapja hallottam legutóbb a spandaui Bauhaus áruházban, és nem volt sok kedvem elmozdulni a hangszóróktól, mikor meghallottam...
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.08 0 0 9
pont a Jeanny :-)
( az eredeti komisszár is tetszik)
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.06 0 0 8
Huh,azt hiszem tudom melyik.azt vmi csaj énekli,ugye?meg én vmi 4-et is letöltöttem,az meg mintha vmi musical lenne,de azt hiszem készült is egy,a FMA,ha jól tudom...na hát az ilyen Jeanny kopírozásokat nem bírom:(
Előzmény: Bolivian Dancer (7)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2004.10.05 0 0 7

Van Jeanny 3 is amúgy :-)

Ja és még az jutott eszembe, bár nem túl jól tudok németül, ahogy a nyelvet használja.. kifinomultan... :-)

Előzmény: Törölt nick (6)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2004.10.04 0 0 5

Szia,

hát nem akarok vitakozni, de a eredeti neve nem Johann, hanem Johannes, és nem Hölzel, bár mivel nem vagyok anyakönyvvezető, és ezt én is másoktól hallottam.

87-ben volt pesten teétházas koncertjea BS-ben, és valamikor a 90-es években Bécsben voltam még. Eredetileg punknak indult, de elég gyorsan felfedezték, de ez végig meglátszott a műfaján, szart a pénzre, bár volt neki... Mondjuk, a 80-as években a diszkó csömör után elég sok önkifejező és újhullámos müvész indult, rendkivüli volt, hogy német nyelvterületről jött.

Van pár ritkább mp3-mam ha kell, Jeanny angolul, meg többféle verzióban pl. Marie-Theresa featuring, bár szerintem le lehet szedni sok helyről.

Szerintem, nem morbid - mondjuk én hallgattam már életében is - egyre több, elég sok ilyen lesz :-(

Előzmény: Törölt nick (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!