Ha valakinek vannak képei, amit ilyen géppel csinált szívesen fogadnám (ne legyenek butítva)! erchegyia kukac frímél pont hú Egyszerre max. 2,5-3 mega. Üdv.: erchegyia
Köszi! Ezeket már mindd mondták nekem, de egészen más így összeírva látni :-) Kérdés, hogy megér-e +16k Ft.-t... Asszem úgy lesz, hogy ha magyar menürendszerrel adják akkor megéri a 16-ot, ha nem akkor marad a 6490 :-( Há bármi még eszedbe jutna akkor szívesen látnám. Üdv.: erchegyia
Szia, amivel többet tud a DX7590: - 5 megapixel - elmenthető manuális beállítások (PASMC) - magyar nyelvű menürendszer (nem mindenhol ezzel adják!) - kedvencek funkció - még gyorsabb fókuszálás - visszanézésnél 8x nagyítás - sokkal szebb képű, jobb felbontású EVF kereső - 311.000 pixel - kényelmesebbé tett menürendszer - pl.a kijelzőn 5 sorban jelennek meg az opciók - és funkció-állítás - pl. manuális módban az ISO értéket is lehet már az első tekerőgombbal állítani. - +1 fehéregyensúly lehetőség - VGA (640x480) felbontású hangos mozgóképrögzítés (13 kép/mp) - 32 MB belső memória más nem jut eszembe :)
Tartozékok ugyanazok, nem jár hozzá dokkoló, szintén csak az illesztő-tálca. Viszont a Kodak EasyShare újabb 4.x verziója jár már hozzá ha jól tudom.
Sziasztok! A 6490 és 7590 között vacilálok. Tud valaki egy részletes összehasonlítást leírni? A technikai dolgokat nagyvonalakban tudom róluk, de ez nem győzött meg. Így aránytalanul drága a 7590. Viszont nem tudom, hogy milyen gyorsak a szoftverek, van-e dokkoló a csomagban (6490-nél tudom, hogy csak keret), stb. stb. Ilyenek érdekelnének. Köszi előre is! Üdv.: erchegyia
Én nem vagyok Kodak fanatikus, de nem rosszak a Kodakok. Amatőr fotósoknak meg pont a legjobbak. A felsoroltak közül a Kodakot ajánlom, a DX7440 nagyon jó gép, nagyon gyors is, meg pontos is. Hatalmas kijelzője van, jó fényerővel, sok téma, manuális beállítások... Ha veszel még hozzá tartalékba egy 1700-as pótakkut, akkor nem lesz olyan, hogy valahol lemerül. Az alap hozzáadott 1050 mAh akkukkal 250 képet, az 1700-assal pedig 300 kép fölött tudsz fotózni. Az optikája is elég jó, sokoldalú kis gép és könnyen kezelhető. Meg lehet szeretni. Ebben a kategóriában én ha nem Kodakban, akkor Canonban (PS A85, A80) gondolkoznék még, de az picit más tészta, az inkább már valamivel haladóbb felhasználóknak ajánlott.
Mivel gépet szándékozom venni ráadásul Kodak-ot gondoltam megkérdezem a véleményeteket. DX7440 a kiszemelt példány. Igazából nem találtam róla semmi komolyabb véleményt. 3 gépre gondoltam de a Kodak fele hajlok. Győzzetek meg légyszi :) Kodak DX7440 vagy Nikon Coolpix 4200 (5200) vagy Sony P120 ? Abszolút amatőr vagyok de azért remélem később konyitok majd valamit a fényképezéshez.
Kedves Kodak DX7590 tulajdonosok! Jó hír: mivel megjelent a típus frissítő firmware-je a Kodak.com-on, hamarosan lesz magyar nyelvű menü is hozzá. Ez már csak napok kérdése elvileg.
mag12,
ha Beverwijk nem tudna segíteni esetleg én valószínűleg meg tudom oldani a héten, hogy a programot összezippelve feltegyem valahova a netre, ahonnan le tudnád tölteni. Szólj majd.
Én penteken vettem egy 7590-t. A CD-jén kb. 20 nyelven megvan a használati. Ha kell szívesen elküldöm mailben, csak add meg a mail címedet.
Nekem viszont nem volt a CD-n a EasyShare program. A netröl kellene letölteni, de nincs netem. Letölteni csak az install indító filét lehet. Az install alatt kell a net, mert arrol töltené le a progit.
Ha valaki ki tudná tenni valahová, ahonnét a cégtől le tudom töltenni, nagyon lekenyerezne vele.
Nekem kb. 1 hónapja van meg a DX7590, Bécsben vettem.
Sok képet csináltam már, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Ami különösen tetszik, az az akku teljesítménye, LCD és vaku gyakori használata mellett is napokig bírja töltés nélkül.
Ha megnézitek pl. Sony vagy más gyártók legújabb modelljeit, a legtöbb most már 2,5", 200k pixeles LCD-vel jön ki, de a Kodaknak sincs mit szégyelnie ezzel az LCD-vel.
Nekem kicsit hangos az opt. zoom, de nagyon kis léptéku állítást is lehetové tesz, úgyhogy könnyen megbarátkoztam vele.
Egy állvány tényleg nem árt az esti ill. 10-szeres zoomos képekhez.
A forgatható tárcsa nekem nem tunik túl atombiztosnak hosszabb távon, de egyenlore nagyon pontosan mukodik.
Ami nem tetszik az, hogy az akku töltöttségét nem írja ki folyamatosan, csak akkor, ha már kezd lemerülni (bár még úgyis sokáig bírja)
Sikerült-e a hétvégén kipróbálnod a gépet? Érdekelnének a tapasztalatok, mert sokat gondolkozom rajta hogy ilyen gépet vegyek. Mennyire hátrány hogy nincs rajta manuális fókusz?
Egyenlöre elég jól kitartják az árát. Kb vele egyidöben jelent meg a Canon A95, annak 1 hónap alatt úgy 30 ezret esett az ára.
Megérkeztek az első darabok magyarországra, ha valakinek van róla véleménye azt szivesen várom.
Egyenlőre az 5MP + 10*optikai zoom párosra vagyok kiváncsi, aztán az LCD keresőre is kiváncsi vagyok mert a gépkönyv azt írja hogy nagyobb pixelszámú mint a hátsó LCD monitor...