Remelem, nem leszunk sokan!! Ez a topic arrol szolna, hogy mik azok a nehezsegek, amikkel az egyedulallo anyaknak meginkabb nehez megkuzdeniuk es mik azok a csapdak, amik csak menet kozben derulnek ki. Arrol nem is szolva, hogy miert lettunk egyedulallo anyak?
Egyszoval, aki hasonlo cipoben jar, az ne habozzon csatlakozni sorstarsaihoz.
jelentem vége lett az okításnak, okosügyesszép lettem, de főleg nőőőbb :-)))
Én továbbra is ajánlom mindekinek.
(de asszem sikeresen meggyőztük őket, hogy mindezt ha áthelyeznék egy wellness szállodába...na az lenne az igazából tuti...és ha némi szingli sportolófiúkat is odarendelnének esténként...na akkor én ezt kérném a szülinapomra ;-)))
nem nyakig, csak térdig :) És határozottan akarok tavasszal menni színházba/koncertre. Február harmadikán többet tudok, ha a fekvőgipsz lekerül, limitáltan mozgásképes leszek....
minden nap lent vagyunk,de este csak olyan 7 korul viszem le a kis bestiat.....
viszont a gyerek nyuz,hogy korcsolyazni akar megint,meglatjuk...5-ig melozom amugyis,legfeljebb utana...De ugye ember tervez,Isten vegez,sokszor azt sem tudom,ma mi lesz:)
Ne viccelj már, ez tök jó!!!!! Ügyes vagy! És boldog szülinapot, házon kívül voltunk, azért vagyok én az utolsó a sorban. :)
Zimizumi, epedve várom a beszámolódat tegnapról! :)
Még ajánlok akkor gyorsan egyet: mi most Sárával elkezdtünk korizni járni, Óbudán a Fő téren van egy ingyenes karám, nekünk bejött. Tök jó móka, gyereknek is, felnőttnek is! Korira fel! :)
ünnepeltről nem tudok fényképet, mert kritikán aluli képeket csinált a tesóm:(
itt a torta, semmi faxni, sk.
Mondjuk antiháziasszony módra megcsináltam ugye előző este, és mikor másnap délután kicsomagoltam, döbbenten vettem észre, hogy a roletti megszívta magát nedvességgel a csokimázból, és jól lefittyedt az ágyú:))))
Próbáltam állítgatni, de persze tök béna lett. Mondjuk így is átment a vizsgán a torta, a megrendelő maradéktalanul elégedett és boldog volt vele:))
nekünk meg semmilyen jegyünk sincs. Sem kultúra, sem üdülési, sem kaja stb.:((((
PResserért naggggyon irigy vagyok:) Jó szórakozást annak, aki megy!
(barátnőm tegnap lelkendezve hívott fel, hgoy vett nekem jegyet az ABBA(féle) koncertre. Mondtam neki, hogy bakker, engem az egyáltalán nem érdekel, bezzeg a Presser...)
Szóval mardos a sárga irigység:))
Reggel felköszöntöttem a 4 évesemet, aki földöntúli boldogságban repked azóta is. És még a kalózhajó tortát nem is látta:)
Istenem, de jó nekem, hogy ilyen fiam van és pont ő az én gyerekem!
Gyorsan kitalálnék valami csereüzletet a nagylánynak, hogy a holnap este az enyém legyen!!!
Nálunk cafeteria rendszer van a cégnél, és lehet igényelni kultúra utalványt, ebédjegyet, üdülési csekket, BKV-bérletet, vagy nyugdíjpénztári hozzájárulást, stb évente egy meghatározott kereten belül.
És én általában tücsök módra inkább ilyen utalványokat kérek, míg az előrelátó hangyák meg a nyugdíjukra gyűjtenek! ( és reménykedek, hogy úgy járok majd, mi a Hajnóczy Péter-féle történet hősei:))
Úgyhogy én ebből finanszírozom általában a színházi -és koncert és múzeumi programokat.
A MÜPA és a Sziget is elfogadja, úgyhogy azért elég hamar elúszik, de legalább nem kell érte készpénzt adnom.
Mert azért elég lelombozó tud lenni, ha körülötted mindenki hűvös nyugalommal szemlélődik, amikor pedig lehetne táncolni is! De azért jó, hogy te nem hagytad magad!
Kultúra utalvány? Az meg mi a szösz? :) Nekem piszok mákom volt, nem is akartam menni, mert nem volt rá pénzem, erre tegnap 4-kor jött az SMS drága testvéremtől, hogy van 2 potyajegye a számomra... :) megkérdezem, hogy szombatra is akad-e még kettő, ha akad, elviszlek, jó? :)
De jó... :) lesz mondjuk Rúzsa Magdi, Amadinda, a Padödöből az egyik nő (sose tudom, melyik ki :)), Novák Péter (mondjuk ő tragikus, a hideg kiráz tőle, ahogy öregszik, úgy lesz egyre mesterkéltebb). Nagyon klasszul nyit a koncert, de itt most elhallgattam. :) Aki a Pressert fejbecsapja kalapáccsal a 3. szám környékén, az az ikertesóm, úgy nézd majd meg :). Remélem, neked több szerencséd lesz a közönséggel, tegnap a küzdőtér a hatodáig telt meg és úgy álltak az emberek mint a cövek. Jó, nyilván nem az ugráló tinik a célcsoport, de elég langyos volt a hangulat. Majd írd meg, hogy tetszett, kíváncsi vagyok rá!
Nagyon különleges élmény lehetett ez a tánc az arénában!!!
meg persze a Presser is!
Én mentem volna, de már csak nagyon drága jegyek voltak:(
meg a nagylányom is limitálta a Dorkaszittelésre szánt estéit!
Amiben igaza van persze, csak nekem kell nagyon szelektálnom a sok-sok vonzó program között. Meg hát ugye az üdülési csekk, a kultúra utalvány is nagyon fogyóban van,a pénzemről nem is beszélve!
Szóval engem nagyon érdekelne, hogy milyen volt/lesz a koncert!!!
Mesélek békésebbet, voltam tegnap Presser főpróbán, tök jó, még sosem voltam az Arénában, Presseren meg amúgy se. Még táncoltam is! Egyedül az egész Arénában! :) Megy valaki szombaton? Mert akkor nem böffentem el a sztárvendégeket. :)