Media Player Classic - innen töltsd le magadnak, aztán a Program Files könyvtárban csinálj egy Media Player Classic mappát, oda másold be, tegyél rá shortcutot és használd egészségedre.
Ha megvagy a letöltéssel, szóljál, mert akkor törlöm (ideiglenes könyvtárban van, amit ilyen esetekre tartok fenn). Egyébként keresni kéne a neten, de így egyszerűbb
Öreg továbbra is azt csinálja,amit eddig. Reggel leballag a bóóótba,délben leszólok,hogy kész az ebéd,fölballag és eszik a legidősebb fiacskájával,aki itt dolgozik a házban.Én lesem őket,mert hárman nehezen férünk el.Dumálunk,aztán megy ki-ki a dolgára:-)) Akkor én szép nyugiban megebédelek.:-))
Tibbe,van zöldkagyló kenőcsöd?Az még az én térdemen is segít néha!!Bár egy jóképű ifjú massssszírozása ,síííííííímogatása többet javítana!! Jobbulást!!!
De jó neked, nem leszel egyedül! Mindig lesz melletted egy papics:-)
Nem fexem én...még a műtőasztalon is ugrásrakészen szoktam lenni!:-) Sántikálok, és időnként eljajgatom magam...kb másfél hete elestem, mint az ólajtó.....
Muszály:-) Csak az eleséstől ne lenne dagadt a bokám, és ne jött volna elő a porckoronsérvem, nem lenne semmi bajom!:-) Meg egy szakajtó pénz se jönne rosszul:-) Nálatok minden O.K.??????
Most jegyzőkönyvön kívül álljunk meg egy szóra, Mire tanít a Család és az Iskola? Hogy lesújt majd ránk az élet szigora - Ebben egyet értünk, ugye Szerjoga? Ha kialudta magát majd ő is megmondja, Büntessen minket az élet szigora! Engedjenek el, maguknak lesz könnyebb, Majd a rendőr helyett az élet büntet meg!
Ne törődjön azzal, hogy Szerjózsa csak bólogat, Jól ért mindent, és veszi a lapokat, Hogy hallgat? A döbbenettől hallgat, A szégyenétől, ami benne jajgat. Ne zárjatok be, sír otthon az a sok gyerek, Ő Himkibe, én Medvedkibe megyek, Úgyis mindegy, buszok már nem járnak, A metró bezárt, taxiba sem szállhatsz.
Mégiscsak jól esik, hogy emberként tisztelnek, Házhoz hoznak, még le is ültetnek, Nem a kakas kelt fel kukorékolva, A főtörzs ébreszt, amúgy ember módra. Kis híján zenével búcsúztatnak reggel, Egy rubelem van, másnaposság ellen, De nehéz a magunkfajta sorsa, Ej, sok a bánat! Aludj csak, Szerjózsa!