DE!!!! Bizony itt. 4-5 x túljelentkezés volt akkoriban a férőhelyhez képest. "Igazi hangulat" volt, azt hiszem. Nem nagyon kellett extasi, meg miegyéb. Max egy pici boroskóla! :))))
Az a nézőpont, amit te képes vagy nyújtani,nem mindennapos, valljuk be.Még egy agyonfényképezett témánál sem:-) Mohácsról egyébként egy "tudósító" van, ő is ritkán jelentkezik.A Duna meg a levegőből is csodálatos. Egy lopott kép bizonyítékul:
Nahát, még repkecc is?? Ez igen..Földön, vízen, levegőben.. A mohácsi lekötőről némi fotó igencsak feldobná a respektedet itt:-). (a lekötő a kikötő és környéke, ha már lehetek mohó..:-))
Ez már csak marad Ferenc-csatorna. Egyszerűbb, rövidebb meg mindenki így ismeri. A (932) alatt van még gólya távlatból. Ha kicsit összekapom magam készítek néhány téli felvételt is.
Roppant fázós vagyok, ilyenkor csak 4fal között!! :)))
Rögtön gondoltam,hogy te vagy... Nem is tudtam, hogy a HÖr hajózik a Baja-Bezdáni tápcsatornán( mert ugye, a Ferenc kicsit arrébb van-napersze tudomén,hogy mindenki annak híja a tápcstornát..) Oszd meg velünk a képeket, ha van még!
Bocs!!! Most néztem, melyik képekre gondoltál, ejnye-bejnye, itt nagyon figyelmetlen voltam. Az a csöbör a HŐR-ség mtotoros csöbre(csöböre) vagy mi. :))
Szeva, a csöbör nálam a hajó szinonimája... Voltam felétek egy hete, nagyon szép volt a környék.Sajna keveset maradhattam, de azért volt egy találkám a határőrökkel a gáton.Ott volt egykor a gátőrház, ahol anyám volt kisgyerek...
Szia! A felső kép a szomszéd udvara, mert ott jól megmaradt a hó. Az alsó kép az ablakomból készült, (szemben a Göndűző, régen daráló - ma kocsma) mert akkor még szemerkélt délelőtt a hó, meg hideg is volt. :))
Ez itt nem (?) a reklám helye,de aki olvasta dr.Lenkei Gábor könyvét Cenzúrázott egészség címmel,annak ajánlanám szíves figyelmébe a Free Choice topicot.