Sajnos én gyűlölöm a másságot,ha szabad nekem ilyent mondani, de még azokat is akik tisztelik. Hidd el minden okom meg van rá.
A másság családok megrontója,ezáltal a Nemzet megrontója, más nem is hiányzik nekünk a sok nyomorunk mellé, mint ilyen fertőző depressziós lelkinyomor,amiben nap-mint nap fürdőzhetünk a kiváló tengerentúli műsorok és csatornáink igénytelen válogatása jóvoltából.
Hát öregem most az elevenembe trafáltál.
Abba is hagyom, mielött újra letöröl valamelyik vad tisztelő.
Bizonyára így van, miért is vitatkoznék. S most mi a tennivalóm? forduljak vissza? Keressem meg a kályhát?Tudod az én csömöröm sokmindenre kiterjedő, a franc foglalkozik az okok okozóival.Mindig utáltam a visszamutogatósdit.Az a lényeg, hogy hogyan tovább! szeretnék végre boldog ,emelkedett, négy jó magyar évet lábszagú gondolatok, buzeránsok és bunkók nélkül.
Valaki más, nem ily kótyagos vén szaros, más lelkű más testű más fazonú más az unfast és más profil. Hazától, Nemzettől és az MDF-től idegen,fiatal és tehetős okos és körültekintő,lesütöttszemű ,kupeckodó ,kíméletlen és empatiátlan céltudatos, tudatos egyszóval igazi korunk embere.
Végigülte az MDF hatórás választmányi ülését, de a vége felé ki kellett mennie Mészáros Tamás Csongrád megyei pártelnök-helyettesnek. Az országos választmány elnöke közben megbízhatatlanság vádjával kiszavaztatta az országgyűlési jelöltek közül. Mészáros az SZDSZ-es szövetség egyik legelszántabb ellenzője volt.
Pedig egy megújúlt mdf-nek lenne esélye. Ha nem is most, de a következőn biztos. Ezekkel a mostaniakkal vége van a dalnak. Igaz MDF-ről már nem beszélhetünk.
Az a fajta vagyok aki saját kárán tanul. Mondtak itt nekemm már annyifélét. Lassan eljön az idő ,hogy én fogok fanyalogni és mások magyarázkodni. Aztán mondom majd, hogy ugye megmondtam.
Szevasz régen találkoztunk,csak akkor még használhattam a nevemet. Ugye csak azért tetted fel a kérdést,mert nagyon jó hallani a választ.Természetesen
el vagyok borzadva.
Minden történés téged, titeket igazol,ha egy éve ezt mondja nekem valaki, nagyon megsértődtem volna.Most ordítani tudnék. Ide silányulni, hihetetlen.Pedig én ismerem a gyökereket.Erre mondják, hogy a gyümölcs ugyancsak messze esett a fától s egyenesen a komposztálóba.
ujsagcikk cime : az mdf a politika oszerese . irta fricz tamas januar 29 www.magyarhirlap.hu a VELEMENY rovatban . szerinte antall a rendszervaltozas ARULOJA es david pontosan az o nyomdokain halad azaz nem arulta el az antalli orokseget hiszen antall is arulo volt kezdettol fogva . hoppa . hoppa . lassan semmi se marad antallbol es az mdf-bol a szent koronas cimeren kivul . szeles ur dolgozik szerencsere
Nagyon félreismertek, ha arra gondoltok, hogy Ibolya miatt marcangolom magam.Ő megy a maga útján,én meg másikon. A jövővel egyetértek pont ez az ami kétségekkel tölt el ismerve a jövő munkásait.
nem az Ibolya tett tönkre, hanem az MDF legyalázása sajátkezüleg. Tudod amiért az ember annyit dolgozott mint én, az az élete részévé válik kissé.Most ami történik az olyan mint egy amputáció. Tudom ti viccesnek találjátok,nekem cseppet sem az.Persze ha fordítva történne, azon én veletel szomorkodnék,mint Mádin most.
és ezt te honnan tudod,mert az infomátorod szart sem ér azt látom. Nagyon is felizgattak,mi több közel volt a gutaütés. Már jól vagyok, de csak a tablettáknak köszönhetően.