Keresés

Részletes keresés

q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 96
Igen, igen, igen!:-))))
Előzmény: GyöngyFa (94)
A-Ló-szelleme Creative Commons License 2004.06.01 0 0 95
Mik a hírek????
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 94
kúúúúúkám!Azt tudod, hogy a Vígben a Gábor MIklós anyukája, Mausika-volt a nézőtéri főfőfő felügyelő: Egy cuki apró, alig 156 magas édes néni??:-))
Előzmény: q5wert (92)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 93
ez direkt volt..:-)
AZT AKARJA a kúötvert hogy megbukjak...:-DDD
eresszetek el, neeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hagyjatok...üldöznek jajj..:-))))
Előzmény: q5wert (91)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 92
De bizony ültem!:-)))) Igaz, ritkán, főleg a ma már legendás Ifiparkban, de nem voltam fanatikus.
A politika engem és a környezetemet nagyon érdekelt... No ez már nagyon off topik.
Előzmény: norcuska (90)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 91
Tessék?????:-)))))
Előzmény: norcuska (90)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 90
szóval te nem ültél kutyaszarban?:-)))
fegyelmezzetek meg, nekem nem lenne itt a helyem most.. megyek azt majd jövök..:-)))
Előzmény: q5wert (88)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 89
Ma mutatták először meg, hogy milyen jól elvannak négyen.
Előzmény: GyöngyFa (87)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 88
Nono! Hááát azért az nem egészen úgy volt. Szerintem egyrészt fiatalok voltunk, másrészt szerencsések, mert a beatkorszakban voltunk fiatalok, harmadrészt viszont be voltunk zárva, nem is volt más választásunk, mint egymással foglalkozni. De amúgy tényleg szép volt (bár én rengeteget szenvedtem).
Előzmény: GyöngyFa (84)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 87
Na Buci felszólított, vonuljak külön gondolkodni:-)))
Pááááá akkor és pusz nektek
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 86
egy utolsót.. meg is hiszem..irigyellek is titeket, azok a frizurák..halálos..
faterom egy zacskóval, benne egy papírfecnivel és tollal járt iskolába..én meg lassan utánfutóra rakom a könyveimet, annyi van amit cipölni kőő...pááápáááá
Előzmény: GyöngyFa (84)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 85
Katka barátjának szurkolói a mi barátaink is (főleg ha szimpik)!:-)))
Előzmény: GyöngyFa (81)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 84
Na ezért találtaklak épp téged, meg kúvertet meg.Van sok közös bennünk-Hm:-))óóóbizám az Illés plö itthon:-)) beatles Rolling ó be rég volt:-))
Mennyivel nyugisabb -békésebb évek voltak, minden szempontból...az emberek szerették egymást...
Jó volt akkor élni! nekem:-)))
Előzmény: norcuska (80)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 83
nálam ez úgy van, hogy köbö mindenkit elfogadok szeretek, de van olyan 6-7 ember akik tényleg közel állnak hozzám, és már régebb óta ismerem őket..:-)))/fekete lista../ nah, elhúzok tényleg majd még jövök, csak pihentetem a szemem..
A múltkor valami átkozott festéktől begyulladt, és egészen komolyan kvazimódó hatást keltettem..azóta féltve őrzöm pilácsaim világát..:-)))na puszóóó
Előzmény: q5wert (79)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 82
Mindjárt jön abcdefg8!:-)))))))))))))))
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 81
jóvanna, de én a leosokat soroltam most:-)) csak
Előzmény: q5wert (79)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 80
sokat járunk mi is osztállyal színházba, hála istennek!!
Én amúgy imádok emberek között pörögni, forogni, és nagyon szeretem az érdekes embereket. Tele vagyok sablon osztálytársakkal, mégis még az általánosból ismertekkel járok össze..Az a világ kicsit közelebb állt hozzám.. őket sok minden érdkli, kreatívak, széleslátókörűek.. Akár még politikában is állást foglalnak..és ez nem baj, főleg, hogy már lassan én is választani fogok. Engem sosem vonzott a disco zene, egyáltalán ez a mai pénzes világ amiben élünk sokszor jövök rá, hogy rossz helyre születtem!!:-)))
Szívesen nekivágnék a hatvanas éveknek pölö..
:-)))Úgy tetszik ahogy a régi poros felvétleken a trapéznadrágos kutyaszarban ülő laza fiatalok, hallgatják a koncertet..:-)))
Előzmény: GyöngyFa (76)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 79
Meg királyka, meg gerip, meg angrip...:-)))
Előzmény: GyöngyFa (78)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 78
én nem megyek, mert már olyan fáradt vagyok a sok cseteléstől:-((( a fejecském is fáj, úgyhogy jóéjt kívánok
csapó 1-aztán majd meglátom.
Pusssssssssssssz
Ó Domina tényleg ari csaj:-)) ösmérem picit meg gacsaykát,rod is cuki-) meg Mindike, meg szuhoj valóban...
Előzmény: norcuska (75)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 77
Mindig jólesik az a kis virtuális simi!:-))) És hány nagy vitánk volt! Muszáj volt olvasni, érdeklődni, ha nem akartad, hogy a barátaid leszóljanak.
Előzmény: GyöngyFa (76)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 76
Én még anno a gimiből köteleő jelleggel feljártam az operába is bibibiiiiiiiiiiii:-))Volt szinházbérletünk is.
na ezért tudunk mi egy kvízt 56-57 pontra kitölteni:-)) Széleslátókör, tájékozottság, érdeklődés sok olvasás, na megdícsáértm magunkat.
Előzmény: q5wert (72)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 75
láttátok, új fórumra ballagtak, na mindjárt regisztrálok..bár egyelőre nem tudom belépek e ma még..meg hát olyan jó itt..:-)))
szeretem ezt a VILÁGVÉGE helyet..nyugis:-)
de majd ha beindulok, és nyüzsögni akarok egyből nekivágok..:-)
szuhoj nagyon nagyon jóóóó, Dominát annyira nem ismerem, de nagyon kedves helyes embernek tűnik..
És aki a hajóst szereti ugye...:-))
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 74
Oké, megszavazva! Különben is: Szuhoj és Domina nagyon szimpi.:-)))
Előzmény: norcuska (71)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 73
Szerintem részeg volt a Madách színház tervezője, meg építésze..Dől az egész épület.. Páholyban szoktam ülni...cöööhhh hol máshol?és gurulós székkel biztos megindultam volna a darab közben..Így is lett egy enyhe gerincferülésem.. Demjén Rózsinak biztos nem tűnt volna fel, hogy lejt az egész..neki mindig forog a világ..:-))))
Előzmény: q5wert (72)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 72
Én fiatalkoromban egy héten kétszer színházban (főleg a Víg, Pesti, Madách), hetente egyszer a Zeneakadémián voltam. Hú de jó volt!
Előzmény: GyöngyFa (67)
norcuska Creative Commons License 2004.06.01 0 0 71
aha csak kicsit később.. de ma enyém a gép..heheheheheheheheheeeeee!:-)))
még seggelek egy kicsit a könyvek felett, nem akarom túlzásba vinni azért, de utána jövök.. így is teljes a HAJÓS TÖRZSTAGOK létszáma a fedélzeten..új tagokat avattam tegnap.. Alulírott szuhojt, és Dominát..Dominának züziztem.. Felovastam neki a 12 pontot, amiben a 12. valami olyasmi volt, hogy az előző 11 eltörölve.. az uccsó pont pedig az, hogy Hajóst megkoronázzuk. És találkozó helyünk a Pilvax kávéház lesz, mondták, hogy volt olyan aki kitalált már egyszer 12 pontot, meg amúgynnekem is rémlett ez a pilvax kávéház..mintha valaki régen lekoppintotta volna rólam..:-) valamint kampányolni kell mellette héven idős néniknek, bácsiknak, hogy:,, EZ A HAJÓS EGY NAGYSZERŰ EMBER, NINCS IGAZSÁG HA NINCS MŰSORA!!"
Aztán szentesítettük egy aláírással, és máris vérbeli tag lett... jelentkezni nálam lehet.. de hát mi hárman már főfanok vagyunk...:-))))))
És kötelező a VIDÁMSÁG!!!:-)))
Előzmény: GyöngyFa (67)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 70
majd mesélek, ha lemegyí rólunk a teher:-)))))
Mert most teher alatt nő a pálma:-DD
Előzmény: q5wert (69)
q5wert Creative Commons License 2004.06.01 0 0 69
Hát ez nem igaz! Én is imádom a színházat. Gyerekként súgó akartam lenni (meg takarító, meg rádióbemondó, meg fordító - azt hittem, az csak annyiból áll, hogy minden betűnek megvan a "külföldi" megfelelője, és csak át kell írni - meg idegenvezető, meg matematikus, meg...)
Gyöngyöcske, erről igazán mesélhetnél, nagggyon érdekel!
ON: nekünk, katkásoknak az lenne a legjobb, ha Leó-Csaba párbaj lenne.
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 68
Nórát régen-lééééééánykoromban:-ÖÖÖ:-)) Tábori Nóra játsszta...na pusz átmenetileg itt:-)
Előzmény: norcuska (64)
GyöngyFa Creative Commons License 2004.06.01 0 0 67
Csak hogy irigyelj...rebgeteget jártam-ingyen- a Vigszinházba. Vörös postakocsi, Solnessépítőmestere, Osztrigás Mici Ruttkaival..hű micsoda idők:-))
De más szinházakba is jártam, így láttam Bessenyeivekl a Hegedűs a háztetőn, Az új Magyarban a Tragédiát... engenm ezek érdekeltek:-)))
Mostanában már nem nagyon járok...lusta vagyok:-)) Meg felvonatozni pestre egy-egy jó darabért, mint a Bodzzi...pedig biztosisteni volt!
te! A Haumann Petra egyszer játszott egy vak lányt de nem ugrik be mi is volt...
Filmekben meg a Holt költők társasága tipusúak a kedvenceim..Na kiadtam magam:-)))
BV-aztán megyek a sajátba. Jössz majd??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!