Akkor meg is van a válasz. Baromi érzékenyek ezek ilyenekre, van olyan gép (nem 407 ha jól emlékszem, de testvérmodell) , amin egy ilyen nem belevaló LED kinyírta az első ablaktörlőben az elektronikát. (ne kérdezd miért azt, fogalmam sincsen, de a fórumokról kiderült, hogy ismert dolog, nem egyedi)
Azt, hogy hogyan tudod helyrehozni, nem tudom, de egy BSI reset-et én megpróbálnék.
A következő problémával kapcsolatban kérem a segítségeteket.
Van egy Peugeot 407 2.0 hdi 100kw 2004 évjáratú gépkocsim.
A mai napon gondoltam egyet és kicseréltem a tolató lámpa izzóját ledes égőre. A kipróbálást követően meglepődve vettem észre, hogy az autó leállítása, és a kulcs kivétele után mind a két oldalon remegve de tovább égtek a ledes égők. Gyorsan visszacseréltem őket az eredeti halogén izzókra, de amikor beindítottam az autót a teljes hátsó világítási rendszer megbolondult. A bal oldalon működik az index a jobbon nem. (Az égő nincs kiégve) A következő indításnál a jobb oldalon nem volt egyáltalán világítás , a bal oldalon csak a helyzetjelző égett. A féklámpák minden esetben működtek. Mi lehet a probléma? Index nélkül még el sem tudok indulni. Segítségeteket előre is köszönöm.
Ne legyen hibakód, próba alatt terhelésen ne dobja vészüzembe magát. Szívócsövek illesztéseinél ne legyen olajfolyás. Klímánál működjön mindkét zóna. Leállításnál ne legyen fémes koppanás. Padlógázra csak egy rövid füstpamacsot nyomhat.
Így van, ahogy FeZ írja. FAP milyen időközönként regenerál? Kellene egy diag a telítettségről. Sok a városi km? Ha inkább hosszabb távon van használva az autó, mégis sűrűbben regel, akkor viszont vissza lehet kanyarodni a turbo körüli problémákra.
Elnézést mindenkitől helyesbítek, ponosítom az adatokat:
Sziasztok!
Van egy Peugeot 407 sw, 2006-os 1.8 benzines 16V 125 LE , aminek a kormányszervó csőve kilyukadt. Sikerült egy kavicsot összeszedni ami beszorult a cső és az alsó merevítés közzé (de lehet nem a merevítés a pontos kifejezés). A lényeg, hogy a szervíz nem tud gyárit sem utángyártottat rendelni. Körülnéztem a bontott alkatrészek között, de nem vagyok benne biztos hogy jól azonosítottam be az alkatrészt. Szeretném segítségeteket kérni. Előre is köszönettel.
Van egy Peugeot 407 sw, aminek a kormányszervó csőve kilyukadt. Sikerült egy kavicsot összeszedni ami beszorult a cső és az alsó merevítés közzé (de lehet nem a merevítés a pontos kifejezés). A lényeg, hogy a szervíz nem tud gyárit sem utángyártottat rendelni. Körülnéztem a bontott alkatrészek között, de nem vagyok benne biztos hogy jól azonosítottam be az alkatrészt. Szeretném segítségeteket kérni. Előre is köszönettel.
Ma kipróbáltam egy coupét, s ami rögtön feltűnt, az az volt, hogy oldalirányban elég szűk az első ülése. Azt nem tudom, hogy hosszabb távon, ez mennyire lenne probléma - nekem. Vagy ez csak érzéki csalódás, és szokatlan a széles "fauteuil"-ből (605) való átülés miatt, és megszokom?
Az oldaltámasz szélességét lehet esetleg változtatni?
Sziasztok! Segítség kellene! Az alany egy 2005-ös 1.6 HDI! A tünet világít a "STOP" felírat a kézífék ikon(nincs behúzva) "ABS" "ESP". Nem számolja a kilómétereket. Láttatok már ilyet?
Sziasztok.
Jelenleg egy 307 sw használok 1.6 benzin
Dieselt akartam de ez lett. Most mindenképp csere lesz egy 407 sw re . Egy nagyobb teljesítményüt szeretnék. 2.2 vagy 2.7 v6. Valaki használ ilyeneket vagy esetleg vannak tapasztalatok. Alapból a 407 tipushibái mik? Mire figyeljek vásárláskor?