Szerintem ne válj meg a tálalómestertől (legalábbis az én vevőim azt hívják tésztafőzőnek) Én legkevésbé használom tésztafőzésre! Forró olajból panírozott, sült dolgokat nagyon jó kiszedni, mehet bele egyböl a forró olajból! Gyümölcsmosótól kezdve mindenfélére lehet használni, csak kezd el! Pl ha besózol húst, abba csináld, és nem abba atrutyiba fog állni a hús ,ami levet enged besózás után. Túrógombócot jó benne nagyon főzni! Fagyasztóból ha este kiveszed a darálthúst, szintén abba tedd, így a trutyi szintén alatta lesz...... hírtelen enyi jutott eszembe...csak elő kell szedni és befogni mindenfélére!
Betévedtem a Tupper oldalára, és látom, befőző szezon van, épp időszakosan kapható a minihordó. Nekem van egy kevésbé bilikék, de megválnék tőle, mert sose főzök be, és uborkát se savanyítok. 9 literes. Féláron, mondjuk?:)
Már kidühöngtem magam, hogy nincs 2 l-es IQ-m, gondolom lemaradt rendeléssel, de ezt már így marad, viszont a te 4,2 l-esedet szívesen átvszem, ha még mindig gazdátlan. (Budapesten viszonylag rugalmasan tudunk taliban megegyezni)
Köszi a receptet. Az igazság az, hogy az anyósom vesz tésztacsodát, de megbeszéltük, hogy majd időnkénk kölcsönadja, akkor majd csinálnék többfélét, és jól lefagyasztom, így szép apránként bepötyögöd a töltelékeket is.
Ha kértél IQ-t az akció idelye alatt, akkor egy dolog történhetett.
A tanácsadód nem adta le időben a rendelést, vagy nem volt elég rendelése ahhoz hogy adjon le. (én pl ha így járok, hogy nincs elég rendelés a partyn, akkor szólok a csoportvezetőmnak, hogy írja az ő partijához és meglesz)
Ha raktárhiány, akkor is (saját tapasztalat)
max3 hét alatt pótolni szokták.
Természetesen az időben leadott megrendeléseket még akciós áron fogják pótolni 3 hét múlva is.
Így arra gondolok, hogy nem került be a tanácsadód heti jelentése a képviseletére (vagy az IQ-d maradt le róla.)
A mi képviseletümkön nem volt hiány, rendeltem még + ba én is, és minden megjött.
4,2 literes van még nekem, aminek nincs gazdija.
Kérdezz csak rá nyugottan a tanácsadódra, ha egyszer kértél tőle, miért nem kaptál?
Van valakinek tapasztalata és receptje a tésztacsodához?
Hogy létezik az, hogy az akció utolsó egy-két napjában leadott rendelést nem teljesíti a tupper (az IQ cuccokról van szó, tehát termékhiány nem lehet, mert katalógustermék, s mint ilyen, bármikor rendelhető)?
jo kis recepted van esetleg?? most akarok deszertes gyürüt venni /jönnek a jo kis gyümik hozzá/
én is irok:)
Epres bomba Hozzávalók: 25 dkg túró; 1 tasak gyors rizs; ½ l tej; ½ kg eper; ½ l tejszín; 15 dkg vaniliás cukor; 3 dkg zselatin Elkészítés: A tejet felforraljuk és a tasakban félpuhára fõzött rizst hozzáadva tejberizst készítünk belõle, majd hagyjuk kihûlni. A túrót áttörjük a krumplinyomóval. A 2 literes Mérõ-Mixben az epret összeturmixoljuk a porcukorral, utána a túrót is hozzákeverjük az Új Hullám Keverõvel. Ezután ezeket az Új Hullám nagy tálba rakjuk és a hideg rizst belekavarjuk. A zselatint kevés vízben – melegítve – feloldjuk, majd ezt is belekavarjuk. A tejszint a Maxi-Mixbe kemény habbá rázzuk és a gyümölcsös túróba forgatjuk. Ha ez elkészült kell hozzá 2 db Fesztivál vagy 1 Fesztivál és 1 Desszertes Gyûrû amibe beletöltjük és egy pár órára hûtõbe tesszük. Ezután ha jól összeállt készíthetünk emeletes tortát, ugyanis a Desszertes Gyûrû közepén található üres térbe még rakhatunk gyümölcsöket gyümölcskocsonyával, majd a Fesztiválból a tetejére helyezzük a másik felét és kész az emeletes bomba. Ajánlott Tupperware termékek: Mérõ-Mix; Új Hullám Keverõ; Új Hullám Nagy edény; Maxi-Mix; Fesztivál; Desszertes Gyûrû