Olyan kérdésem lenne hogy S2-s vásárlásánál mikre kell odafigyelni? Úgy néz ki hogy lehetőségem lesz behozni Mémetországból jó áron egy 91-es évjáratut, csak nem tudom hogy mik azok a "szériahibák" amikre figyelni kell. Sűrgősen szükségem lenne a segítségetekre + az infokra, mert vasárnap tudnék kimenni.
pl egy üres, de szép fwd kasztni (egyben vagy vágva), hibátlan ajtó, hátsó ajtó, h lámpa, díszlécek, belső műanyagok, kárpitok, 7A motor alkatrészek (egy HF is üresen)
sziasztok. légyszi segitsetek már ,nem tudtok olyan oldalt ahol találok audi rs2, vagy s2 fényszorot vagy esetleg valakinek van-e eladó. itt egy kép a alámpárol.elöre is köszi.
Ha esetleg érdekel valakit, van egy szet gyári RS2 gátlóm, az elsők max. 10e km-t futottak, 2 évesek, a hátsók régiek, szerintem még az eredetiek, és akkor van bennük 170e km. Ezzel együtt emlékeim szerint nem volt érezhető gond velük.
Van még 4 trafó (meg még egy törött pipával), szintén semmi gond nem volt velük. Ha valakit érdekel, keressen, csak kerülgetem őket.
Összefutottunk ott egy nagymenővel az ő szavai voltak, magyarázott valami autójáról.
A lényeg röviden, hogy kiröhögte a S2-t. Aztán mikor mentünk pár kört, lehervadt az arca teljesen (többiek mesélték), beült az autójába és döbbent tekintettel bámult maga elé. :-DD