Keresés

Részletes keresés

Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.09.04 0 0 10326

Ki mit tud arról, hogy készül egy demonstárciószerűség a BAUMAGosok részvételével Budapesten?

Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.09.04 0 0 10325

KöszönÖm, Baumagnélküli!

BAUmagnélküli Creative Commons License 2024.09.04 0 0 10324

A tőketartozáshoz hozzáírták a regisztrációs díjat, így erre az összesített követelésre vetítették a kifizethető összeget. Csak a reg. díjat visszakövetelni elévült, mert aki határidőn belül bejelentkezett az részt vesz a felszámolásban, a határidőn kívüliek pedig a felszámolásba befizetett 1%-ot is elveszítették. Elvileg fordulhatnak bírósághoz, de borítékolható, hagy elutasítják a keresetet. Erre a korrekt választ Koren Krisztina tudja megadni, a Mátraholding- reorg kft. jelenlegi felszámolóbiztosa.

Előzmény: Márton Lipcsik (10323)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.09.03 0 0 10323

Ennek a riportnak két nagyon fontos konklúziója van, és mindkettő a magyar nyomozati, vádemelési-és ítélkezési gyakorlattal szemben állít megválaszolatlan kérdéseket: a nyomozás elején az eljárás alá vontak állították, hogy a Quaestorban magvan a vagyoni fedezet a károsultaok igényeinek kielégítésére. Ezt az állítást sem a nyomnozó szervek, sem az ügyészégek, sem pedig a bíróságok nem cáfolták meg, azonban az eltelt 13 év alatt ez a vagyoni fedezet eltünt. A bíróság az ítéletében kimondta, hogy az elkövetők személy szerint nem gazdagodtak, ezért a nyomozás kezdetén elrendelt vagyoni zárat is feloldotta. Vagyis az a sokmilliárd forintnyi vagyoni fedezet az igazságszolgáltatás útvesztőiben párologhatott el, és ennek nincs, és nem is lesz felelőse!

Természetesen ez a még nem jogerős ítélet a legkevésbé sem javít a Baumagosok helyzetén, de azértköszönöm a közzétételt.

Két kérdésem lenne baumagnélkülihez: Amikor befizettük a felszámolási eljárásba lépéshez szükséges pénzösszeget a felszámoló bíróság számlaszámára, akkor arról volt szó, hogy ez az összerg a felszámolási eljárás eredményétől függetlenül majd visszajár. 

1./ Tud-e bármit arról, hogy ez a korábbi szóbeszéd igaz-e, és ha igen, akkor a befizetett összeg automatikusan jár-e vissza, vagy igényelni kell?

2./ Ha igényelni kell, akkor azt a bíróságtól, vagy a felszámolótól klell-e kérni?

Természetesen bárki válaszolhat, akinek érdemi, és megalapozott tudása, információja van e kérdéskörről? 

Köszönöm! 

BAUmagnélküli Creative Commons License 2024.09.03 0 0 10322
Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.08.01 0 0 10321

Kerdves kibuktatás! 

Nekem a személyes BAUMAG iratokon kívül semmilyen dokumentumom nincs, Patyit soha nem kerestem fel az irodájában, én Bakó Jani bácsihoz tartoztam. Azt ott szerzett (kapott) bizonyítékokat is a Bakó érdekvédelmi csoporthoz tartozók személyes adataival együtt megsemmisítettem, mert egyrészt elévülés után már nem lehet velük mit kezdeni, másrészt pedig a tagok személyes adataival az Egyesület megszűnését követően jogszerűen már nem rendelkezhetem.

Egyébként pedig az ilyen elterelő bejegyzésekre nem fogok reagálni. Az alapgondolat az, hogy Te a számtalan bizonyítékod ellenére miért nem éltél időben, -vagy ha szerinted még mindítg lehetne bármit is csinálni, akkor- mikért nem élsz ma  azokkal a feltételezett jogaiddal, amellyel érdemben segíthetnél a 99%-ban semmit sem tevő károsultakon? Ha pedig nem tudsz rajtuk segíteni, akkor hiábavaló hivatkozás, utalás mindaz, amit teszel!

Akkor jelentkezz hát, ha érdemi lépést tettél, vagy érdemi lépésre szánod el magadat. Engedd végre el ezt a BAUMAG ügyet, hiszen "göglött oroszlánként" van benne a fogad...

kibuktatás Creative Commons License 2024.08.01 0 0 10320

Kedves Márton! Neked van valami bizonyítékod, valamikor is mentél utána? Tudod én nagyon sokat! Nem morzsoltam magamat otthon, mint a kifosztottak 99%-a, várva a sültes galambot! Hát, Patyi Pisti nem árult el semmit amikor az érdek-képviseleti irodájában számtalanszor felkerested ?  

Előzmény: Márton Lipcsik (10319)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.07.26 0 0 10319

Tisztelt kibuktatás!

Te pedig utólag váltál azzal a bírák, ügyészek, pénzügyi tótumfaktumok által hülyének nézett BAUMAG károsultak egyik nagy ellenségévé, hogy az általad évtizede hangoztatott és szerinted súlyos bűncselekményeket elfedő ügydöntő bizonyítítékaiddal nem fordultál azonnal, vagy legalábbis időben olyan illetékes hatósághoz, ahol az elmélyűlő és egyre terebélyesedő károkozást meg lehetett volna szakítani, és a felelősöket elítélni. És ha ilyen lépést eddig még nem tettél, akkor ne vágd magad alatt tovább a fát. Már így leszakadtál azzal az ággal együtt. 

kibuktatás Creative Commons License 2024.07.26 0 0 10318

Gondolom tudják, hogy ki az a dr. Vámosi-Nagy Szabolcs? 1996-ban éppen az APEH ADÓNEMEK főosztály-vezetője volt. Tudják, hogy a baumagosok, mit köszönhetnek neki, hogy 1996-ban milyen gazemberséget követett el azzal, hogy szándékosan félretájékoztatta a Pénzügyminisztérium akkori államtitkárát? Ő is igencsak hozzájárult az ügyfelek károsodásához! Ha ez az aljas gazember ekkor tette volna a törvényben előírt kötelességét, most nem beszélhetnénk károsultakról!   

Előzmény: kibuktatás (10317)
kibuktatás Creative Commons License 2024.07.25 0 0 10317

Végig Hülyének nézett baumagosok! Önök vásárolt volna, akár csak egy üzletrészt is, HA NEM KAMATOZÓ PAPÍRKÉNT HIRDETIK MEG? Hogy tudják, amiről kussol a parlamentben mindenki, egy jogászprofesszor, már 1996 elején kibuktatta a baumag megtévesztő hirdetését! Átiratában arról tájékoztatta a PM-t, hogy a baumag szövetkezet üzletrész-vásárláshoz kötve magas kamatozású befektetésre tesz ajánlatot leendő tagjainak, AMI TÉVEDÉSBE EJTŐ, VAGYIS, AMI CSALÁSON ALAPUL, ÉS AMI TÖRVÉNYELLENES! Ez igen dicséretes volt a részéről, az viszont már nem, hogy valahogy ELFELEJTETTE nyilvánosságra hozni! Persze ennek is megvolt az oka, abban a pillanatban a nyakát vágták volna le! Ha akkor megteszi, most egészen biztos, hogy nem lenne károsult, EGY SEM! 

kibuktatás Creative Commons License 2024.07.23 0 0 10316

Jogállam az, ahol bírókat "utasítanak" a "BEFEJEZETTÉ" vált CSALÁS(OK) eltussolására, ahol bírókat "köteleznek" törvények megszegésére??? Vérlázító, hogy a Quaestor, a Baumag, a Duna-profit, a Buda-Cash szarházi (CÉG)bíráira, na meg a Fővárosi Bíróság volt "korrupt" elnökére, Dr. Gatter Lászlóra, mindez kijelenthető!

BAUmagnélküli Creative Commons License 2024.07.21 0 0 10315

Valószínűsítem, hogy anno nem jelentkezett a felhívásra, nem adta meg az adatait, ezért nem is vehetett részt a pertársaságban. Ez a magyarázata, hogy nem került fel a listára.

Előzmény: Mónika721111 (10309)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.07.19 0 0 10314

Kedves kibuktatás! Először is nem kell engem sajnálni, hogy "más állapotba" kerültem, mert ezzel legfeljebb csupán a kromhoz megközelítően lassabbá váltam. Egyébként pedig leszarhatnál, vagy legalábbis ne ragaszkodj se hozzám, se másokhoz megrögzötten az évtizedes jogsértések felemlegetésével, ha te magqad sem tudsz már velük mit kezdeni! Engedd végre el ezt a BAUMAG ügyet azzal, hoigy a felszámolási eljárás lesz benne az utolsó jogi lépés. Köszönöm, ha végre megérted, ami írok.

kibuktatás Creative Commons License 2024.07.19 0 0 10313

Kedves Márton! Én nem szarlak le téged, már csak azért sem, mert tudom, hogy nemrég mi történt veled, amit nagyon sajnálok! Hogy tudd, a cégbíróságon történt brutális jogsértések 1995-ben, még a baumag cégbejegyzési kérelmének elbírálása alatt történtek, amit jegyzőkönyvbe is vettek! A 1995-ben történt adó jóváírásról pedig, az APEH a következőkről tájékoztatta Balázs László kedves feleségét, Balázs Máriát! Balázs Mária: 2049. Diósd, Bagoly u. 9.  Adóazonosító:2313664142- Tájékoztatom, hogy az Adó-és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal adóellenőrzést folytatott a Baumag Általános Befektetési Szövetkezetnél, ahol megállapította, hogy a Szövetkezet nem rendelkezett szabályszerűen megképzett üzletrésztőkével, ennek következtében NEM RENDELKEZETT ÉRTÉKESÍTHETŐ ÜZLETRÉSSZEL SEM! Az ön által az 1995. évi bevallásában érvényesített adókedvezmény igénybevétele "JOGTALANNAK" minősül, amivel ADÓCSALÁST KÖVETETT EL! HOGY tudd, ez le van titkosítva! Persze, hogy le van, hisz ez a baumag eleje és vége! Balázs Mária, azóta is húzza a nyüves irháját, ahelyett, hogy kiállt volna a károsultak elé!    

Előzmény: Márton Lipcsik (10306)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.07.19 0 0 10312

Bárkinek szívesen segítek, hogy a neve szerepel-e a határidőben jelentekezettek között. Egy károsult társunkat a Felszámoló a napokban értesítette, hogy az elhúzódó postázások miatt nem biztos, hogy ebben az évben sor fog kerülni az utalásokra.

Úgyhogy kéretik még továbbra is türelemmel lenni!

Mónika721111 Creative Commons License 2024.07.19 0 0 10311

Kedves Márton!

Köszönöm már folyamatban van.

Előzmény: Márton Lipcsik (10310)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.07.18 0 0 10310

Kedves Mónika! Ha privátban megküldi a teljes nevét, akkor a 40 napon belül bejelentkezettek listáján könnyen ellnőrízhetem, hogy jogosult voltg-e, és véglegesen megnyugtathatom. lipcsikmarci@gmail.com

Mónika721111 Creative Commons License 2024.07.18 0 0 10309

Köszönöm szépen.

Sajnos nincs rajta a nevem.

Előzmény: BAUmagnélküli (10308)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2024.07.18 0 0 10308

Ha az alábbi dokumentumban szerepel a neve, és nem kapta meg a pénzt, akkor dr.Barbalics ügyvéd Úrnál kell reklamálni:

https://hudoc.echr.coe.int/eng#{%22languageisocode%22:[%22ENG%22],%22respondent%22:[%22HUN%22],%22documentcollectionid2%22:[%22JUDGMENTS%22,%22DECISIONS%22],%22itemid%22:[%22001-225177%22]}

Előzmény: Mónika721111 (10307)
Mónika721111 Creative Commons License 2024.07.18 0 0 10307

Köszönöm szépen az információt...

Sajnos újra regisztrálnom kellett a NIKI-0630-al valamiért nem tudtam belépni.

Kérdésem ,hogy mi a teendő abban az esetben, ha tényleg nem kaptam meg a pénzt?

Előre is köszönöm a segítséget.

Előzmény: BAUmagnélküli (10298)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.07.13 0 0 10306

Egyre kevésbé tisztelt kibuktatás! Három nappal ezelőtt ismét nekem szegezett egy kis kérdés csomagot, de, hogy jobban értsen végre a szóból, tömören válaszolok: magával együtt leszarom, hogy mi történt 1997-ben a cégbíróságon, az APEH-nél, (ahol még adójóváírás is visszaigényelhető volt!) Higgye el, meg fogom dícsérni, ha az oly gyakran emlegetett kibuktatását valóra váltja, addig csak a sárga-házból kiszabadult és ápoló nélkül maradt betegnek tekintem. Ha bármit is bebizonyít a korábbi hivatkozásaiból, úgy ezen a fórumon meg is követem. 

Dolgos-dolgostalan Creative Commons License 2024.07.11 0 0 10305

1. Addig semmit jogod nincs eszelôsen és erôszakosan fölösleges válaszokat követelned, amíg saját magad eddig háromszor nem válaszoltál az én kérdésemre. Most megpróbálom negyedszer is. Nem írom le még egyszer, olvass vissza.

2. Minden "ki fog bukni" jellegû elmebeteg hozzászólásodnak csak egyetlen esetben van minimális értelme (mármint az agyalágyulásodon kívül): egészen pontos határidô megadásával. És utána vagy büszkén villoghatsz, vagy elhallgatsz örökre. Mert ez a 10 éve tartó "hamarosan" a teljes elmebajodról tanúskodik, semmit másról.

3. Légyszi ne kérdezd meg újra, károsult vagyok-e. Sajnos kinézem belôled...

Előzmény: kibuktatás (10304)
kibuktatás Creative Commons License 2024.07.10 0 0 10304

T. Márton! Rögvest egy kérdést tennék fel! Vásároltál volna egy szövetkezeti üzletrészt is, ha nem kamat-paraméterekkel tüntetik fel? Egyébként megkérdezhetnéd itt Balázs Máriától, hogy mit vásárolt 1995-ben a csaló férje cégétől, amivel adócsalóvá is vált, több magas beosztású apeh tisztségviselővel, na meg titkosszolgálati ügynökkel! Meg azt is, hogy 1995. júniusában mennyivel vesztegette meg a csalásra alapított cége bejegyzését elbíráló, Gál Ilona cégbírót!  

Előzmény: Márton Lipcsik (10303)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2024.07.10 0 0 10303

Tisztelt kibuktatás! 

Az Ön által hivatkozott, már rég elévült események napi felemlítéséhez nncs mit hozzhászólni! Önnek évtizedek áltak rendelkezésére, hogy a hivatkozásaira alapítva a "hülyének nézett" károsultak érdekében tegyen végre  valamilyen érdemi lépést. 

Érdekes módon az érdemi lépések helyett állandóan visszamegy a kályhához, amely az elévülések miatt már rég kihült. 

Mutasson rá végre arra  jogszabályi helyre, amelyre alapítva az 1997 évben valóban elkövetett jogsértések miatt ma bárkit is felelősségre lehetne vonni, és azt a másik jogszabályt, amellyel a bármikori országgyülésben meglepetést tudna okozni...A kárttérítás lehetőségéről nem is beszélve...

kibuktatás Creative Commons License 2024.07.09 0 0 10302

T. Lipcsik Márton, meg a többi igen remekül hozzászóló! Az adás-vételi szerződésekre vonatkoztatva a tudatlanságuk okán hallgatnak? Úgy tűnik, hogy halvány lövésük sincs a  baumag korrupciós hátteréről! Pedig, ha ez kibukik, mert kifog, akkor SIKERDÍJ ellenében MEGKAPJÁK a pénzüket! Brutális dolgok fognak napvilágra kerülni, ami igen drámai lesz a teljes parlamentnek!    

Előzmény: kibuktatás (10301)
kibuktatás Creative Commons License 2024.07.08 0 0 10301

Nagy a csend! Miért nem szólnak hozzá? De most már valami szakmait, érdemlegeset! Higgyék el, segíteni akarok! Az üzletrészekre kötött adásvételi-szerződésekben a "CSALÁS" BŰNCSELEKMÉNYE kétszer is megvalósult! Valaki tudná, hogy miért kétszer??? Na ezt kussolta el aljasul az utasított vádhatóság! Miért is? Mert nagyon jól tudták, hogy ez a Baumag eleje és vége ott, 1995. júniusában! De vége lett volna a szarházi Balázs által megvesztegetett, korrupt cégbírónak is, na meg az őt utasító Dr. GATTER Lászlónak is!!   

Előzmény: kibuktatás (10300)
kibuktatás Creative Commons License 2024.07.04 0 0 10300

Minden csalással megkárosított, hülyének nézett ügyfélnek! Egyáltalán van fogalmuk arról, hogy Balázs László büntetőperében a Dr. Szendrődi Viktor ügyész által összegányolt, hiányos vádirat, miért nem tartalmazta a MAGÁNSZEMÉLYEK SÉRTETTI MINŐSÉGÉT, amit az ügyész persze, UTASÍTÁSRA hagyott ki! Hogy miért is, na ennek a kibuktatása már folyamatban van! Tudják, már csak ez adhat önöknek reményt a TELJES KÁRTALANÍTÁSUKRA! Próbáljanak válaszolni rá!   

BAUmagnélküli Creative Commons License 2024.07.04 0 0 10299

Ha a zárómérleg és jelentés dokumentumában szerepel néhai nagynénikéje neve mint határidőn belül bejelentkezett hitelező, akkor az örökös jogosult a nagynénit megillető kielégítésre. Emiatt nem kell átdolgozni a felszámolási dokumentációt, hiszen a hitelezők zöme idős ember, sajnos a halálesetek folyamatosak, így nő az örökösök száma. Ha tudja valaki igazolni, hogy örökös, akkor meg fogja kapni az örökségét, evvel nem változik, nem hosszabbodik meg a végleges lezárás, a kifizetések időpontja. Célszerű még a mérleg Törvényszéki jóváhagyása előtt értesíteni a felszámolót az öröklésről.

Előzmény: Bozso1968 (10296)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2024.07.03 0 0 10298

Tisztelt Ügyfelem!

Az elmúlt másfél-kétévi munka meghozta az eredményt. A Strasbourgi Bíróság 2023. május 25-én közzétette a BAUMAG ügyében a döntését, amelyben az Ön javára döntött.

Tekintettel a meglévő és a még hátralévő - nem kevés időtartamot és munkát igénylő leterheltségre, kérem, szíveskedjék figyelmesen elolvasni az alábbi tájékoztatást.

Amennyiben van olyan ismerőse, aki BAUMAG felszámolója által regisztrált hitelező, s eddig nem indított pert a strasbourgi bíróság előtt, úgy ő is jelentkezhet az info@drbarbalics.eu címen.

Amennyiben Ön még nem adta meg a bankszámlaszámát, vagy azt a bankszámlaszámot, amelyre az Önt illető kártérítés kiutalását kéri, továbbá, a korábban megadott számlaszám visszaellenőrzése érdekében kérem, hogy a baumag@drbarbalics.eu címre szíveskedjék soron kívül megadni a helyes magyarországi bankszámlaszámot. Akinek  a Magyar Államkincstár vezeti a számláját, ott az azonosító számot is kérem megadni. Arra sincs mód, hogy készpénzben kerüljön kifizetésre a kártérítés !

A már kiküldött anyagoknál többször előfordult például, hogy az A-től Gy-ig névsorban lévő vezetéknevű személyeknél olyan e-mail cím van, akinek az email címe megegyezik a H-tól a ZS-ig csoportba tartozók közötti e-mail címmel, így ők később kapják meg az ítéletet és a saját magukra szóló listát, kérem a türelmüket!

Mielőtt rátérnék a további feladatokra, ismertetem az eddig elvégzett munka történéseit röviden.

A megbízás megadását és a teljes körű jogi képviseletre szóló szerződéseink aláírását követően elkészítettem a csoportos strasbourgi keresetet és annak mellékleteit. A strasbourgi bíróságtól 2022. augusztus 31-i dátummal értesítést kaptam az addig benyújtott különálló keresetek egyesítéséről.

A strasbourgi bíróság 2022. október 7-án megküldte az egyesített kereseteket a Magyar Kormánynak azzal, hogy érdemben nyilatkozzon a keresetre, s egyben tett egy egyezségi ajánlatot, amely szerint a kérelmezőknek a Bíróság 2.000.- Euró összeget megajánl peren kívüli egyezségként.

A fenti tartalmú egyezségi ajánlatot - részletesen megindokolva- nem fogadtam el, mivel a Bíróság joggyakorlata és a strasbourgi bírósági tapasztalatom szerint a magajánlott összegnél magasabb összegű kártérítés megítélése volt reálisan várható.

A Kormány 2023. 02.13-án kelt válaszában a 2.000.- Euró összegű egyezségi ajánlatot elfogadta.

Ezt követően a strasbourgi bíróság a magasabb összegű kártérítésre irányuló indokolásomat a Kormány elé terjesztette, (mivel  nem jött létre egyezség Ön és a Kormány, mint peres felek részéről), és felkérte  a Kormányt, hogy kíván-e egyoldalú nyilatkozatot tenni a keresetre és a per végleges lezárására.

A Kormány a felhívásra nyilatkozatot tett, amelyben vállalta, hogy minden önálló lakcímű felperesnek megfizet 2.000.- Euro kártérítést, s az azonos lakcímen lakók részére együttesen fizeti meg ezen összeget. 

A Bíróság megküldte részemre a Kormány válaszát, amelyben felhívott, hogy nyilatkozzam arról, elfogadom-e a Kormány válaszát, vagy sem. Amennyiben nem fogadom el, úgy indokoljam meg, hogy miért nem.

A válasziratomban részletesen megindokolva fenntartottam a korábbi részletes nyilatkozataimat, s kiegészítettem a szükséges érdemi észrevételekkel. Ezt követően a strasbourgi Bíróság lezárta az ügy vizsgálatát és meghozta a mellékelt döntését, amelyben a Kormány által tett vállalás szerinti kártérítést ítélt meg. Figyelemmel arra, hogy kereset beadását követően a bírósággal a kommunikáció túlnyomó részben angol nyelven folyik, így a megkapott ítéletet lefordítva is megküldöm Önöknek a könnyebb értelmezhetőség érdekében.

A Bíróság minden közzétett döntésében a kérelmezők neve és a születési ideje nyilvános adat, amely a Bíróság honlapján is elérhető, így a döntés mellékletében felsorolt, önálló félként feltűntetett személyek egyenként 2.000.- Euró kártérítésben részesülnek.

A döntés végleges, azon módosítani már nem lehet, azt el kell fogadni.

A  Magyar Államnak 2023. augusztus 25-ig kell kifizetnie a megítélt kártérítés összegét. A kártérítés összege teljesen adómentes, arról sem adóbevallást, sem adóbefizetést nem kell teljesíteni. Az eddigi gyakorlat szerinti tapasztalatom, hogy a Kormány inkább előbb intézkedik a kifizetésről, mint hogy a fizetési határidő leteljen.

A már megadott megbízások szerint megküldöm az Igazságügyi Minisztériumnak (IM) az utalásra vonatkozó rendelkezéseket. Az IM azok felülvizsgálatát követően intézkedik a kifizetésekről a szabott határidőn belül

Az IM, a kártérítési összeget az utalás napján érvénes, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által közzétett Euro/Forint középárfolyamon számolja át, s forintban utalja az ügyvédi iroda letéti számlájára.

Május 28-án a következőképpen alakult volna az átváltás: 372,00 x 2.000.- Euró/Forint = 744.000.- Ft.

A fenti összegből először levonásra kerül az engedményezési szerződés szerinti összeg, majd az Ügyvédi Iroda 10.000.- Ft munkadíja és költségelszámolása (amely áll a postai, banki utalási díjakból, stb., amely összességében + 10.000.- Ft).

Amennyiben az IM-től megérkezik a kártérítés összege, s Önnek megtörtént a pénz utalása, úgy az Ügyvédi Iroda kiállítja, a ”Számlázz.hu” elektronikus számlázó rendszerrel az Ön számláját, amelyet Önnek már nem kell kiegyenlítenie.

Amennyiben nem az Ön nevén lévő bankszámlaszámot adta/adja meg, akkor szíveskedjék a bankszámla tulajdonos nevét is közölni, illetve azt is, hogy milyen rokonsági fokban, vagy ismeretségi kapcsolatban áll a számlatulajdonossal.

Amennyiben minden adat rendelkezésre áll, s az IM is elutalta kártérítés összegét, azt követően a megadott számlaszámra elutalja az Ügyvédi Iroda az Önnek járó kártérítés összegét. Az pénz kiutalását a bírósági döntés melléklete szerinti sorban fogjuk intézni, amely hosszabb időbe telik figyelemmel arra, hogy a kiutalás napján az elektronikus számlákat is kell állítani, így szíves türelmüket kérjük, mindenki sorra kerül.

A megállapított kártérítés összege nem függ attól, hogy kinek mennyi pénzzel adó s a BAUMAG, ez egy sérelemdíj, amely a magyarországi bírósági eljárás elhúzódása miatt lett megítélve. A felszámolási eljárás befejezését követően a 40 napon belüli hitelezők a nekik kifizethető összeget meg fogják még kapni.

A strasbourgi bírósági döntés szerinti pénzek kifizetésével a szerződési kötelezettségnek az ügyvédi iroda eleget tett, így azzal az időponttal a megbízási szerződésünk is megszűnik. Az EJEB döntés és annak függeléke az alábbi linken angol, vagy francia nyelven elolvasható.[1]

Őszintén örülök annak, hogy sikerült eredményesen képviselni az Ön ügyét, s relatíve rövid időn belül megnyert döntéssel befejezni a nemzetközi bíróság előtt megindított perét.

Sok erőt és  jó egészséget kívánok!

Budapest, 2022. május 29.

Tisztelettel:

Dr. Barbalics István ügyvéd

Melléklet:

17728/21 számú, 2023. május 25-éán kihirdetett döntés angol nyelven

17728/21 számú, 2023. május 25-éán kihirdetett döntés magyar nyelvű fordítása

Előzmény: Niki-0630 (10295)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2024.07.03 0 0 10297

dr. Barbalics István ügyvéd Úr intézte az Európai Jogok Európai Bíróságánál a sérelemdíj részünkre történő megítélését. Több ezren kaptunk megadott bankszámlánkra egységesen 495 ezer forintot, még 2023. decemberében. 

Előzmény: Niki-0630 (10295)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!