Keresés

Részletes keresés

kibuktatás Creative Commons License 2021.08.09 0 0 10105

dr. Árvai Lilla,

06 70 324 00 33, 

e-mail: arvai.ugyved@gmail.com.

Nagy köszönet Gál György úrnak, akinek a közreműködése nélkül, nem jöhettek volna létre ezek a megbízási szerződések!

Előzmény: bevétel (10013)
kibuktatás Creative Commons License 2021.08.09 0 0 10104

T. Lipcsik úr! Írja, hogy És senki ne feledje, hogy a tényleges károsultak a "nagy per" jogerős ítélete szerint nem is sértettjei a BAMAG-ügynek. Hogy Ön miként tudna sértetti státusz hiányában bármilyen polgári jogi igénnyel élni, na erre keresse és adja meg Ön a választ azoknak, akik még reménykednek bármilyen szirén hangok hallatán. Először is, menjünk vissza a kályhához! Az ügyészség, miért nem foglalta vádiratba a csalás bűncselekményét? Miért nem lettünk sértettjei BALÁZS büntetőperének? Mit akartak ezzel elkussolni? Elárulom önnek a "BEFEJEZETT" bűncselekményt, az igazságszolgáltatás, a cégbíróság, az LB. teljes bebukását! Ergo, újból felteszem a kérdést, a Baumag kapcsán, mi a "BEFEJEZETT" bűncselekmény! Kérem válaszoljon rá, ha nem tudja, akkor kérdezze meg a Baumag korrupt, szarházi cégbíróját, Lantosné, Dr. Gál Ilonát! Bizonyosan készséggel fogja megtenni! Tudja, ennek az emberi hulladéknak köszönhető több ezer ember halála, 16 ezer magyar család tönkretétele!     

Előzmény: Márton Lipcsik (10102)
kibuktatás Creative Commons License 2021.08.08 0 0 10103

Először is köszönöm, hogy megtisztelt válaszával! Úgy tűnik, hogy az érdek-képviseleteknek, az ügyvédi irodáknak halovány fingjuk sincs a Baumag ügyről, a cégbejegyzés előtti bírósági korrupció(k)ról, a Balázzsal történő összeborulásukról, összejátszásukról! Ha önnek lenne ezt igazoló papírja, akkor bizonyosan tudná, hogy mi is "BEFEJEZETT"bűncselekmény, (de lehet, hogy akkor sem), amiben az LB. is végig bűnrészes volt! Ez olyan ékes bizonyíték, ami az ön által leírtakat egy icipicit felülírja! Ígérem, lesz majd iszkiri a parlamentben!!!     

Előzmény: Márton Lipcsik (10102)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2021.08.08 0 0 10102

Kedves Kibuktatás!

A Victor Hugo utcai egyesület jogutód nélküli megszűnését követően már nem láttam értelmét, hogy bármiben is állást foglaljak BAUMAG ügyben. 

 

Előzőleg több ízben is kifejtettem, hogy az Ön által oly vehemensen (és vélhetően nem alaptalanul) ostorozott, szidalmazott bírónő -és mások által is- elkövetett cselekmények még teljes beismerés esetén is elévültek, ezért nincs jelentősége, hogy mit jelent az Ön olvasatában a BEFEJEZETT bűncselekmény.

 

És senki ne feledje, hogy a tényleges károsultak a "nagy per" jogerős ítélete szerint nem is sértettjei a BAMAG-ügynek. Hogy Ön miként tudna sértetti státusz hiányában bármilyen polgári jogi igénnyel élni, na erre keresse és adja meg Ön a választ azoknak, akik még reménykednek bármilyen szirén hangok hallatán. 

 

Sajnálom a károsult Társaimat, de továbbra is értelmetlennek vélem, hogy bárki is tömegerőt feltételezzen olyan személyek toborzása révén, akik még az arra részben nyítva álló idő alatt sem aktivizálták magukat kellő számban, illetve meghatározott céllal és arra alkalmas vezetővel.

 

Ha Ön mégis látna bármilyen megoldást, akkor ne jogi kérdéseket tegyen fel, hanem mutasson rá a megoldáshoz vezető útra, és azon elindulva vállalja, hogy az utat végig is járja a követőivel.

 

Én is kaptam jószándékú ajánlást az egyik ügyvédi irodához, amelynek ajánlata látszólag elég kecsegtetőnek is tűnik.

 

Óvatos duhajként írásban megkérdeztem az irodát, hogy mely jogszabály alapján van lehetőség arra, hogy a felszámolási eljárás elhúzódása miatt anélkül lehet fordulni nemzetközi bírósághoz, hogy a vitathatatlan jogsértés miatt hazai bíróságok még nem foglaltak állást.

 

Érdemi válasz hiányában azonban csak azt írták vissza, hogy keressem fel őket a megbízás írásba foglalása céljából. 

 

Nos, okulva abból, hogy a nemvagyoni kártérítési ügy kétséges elvesztése miatt a felpereseknek utólag fizetniük kellett, nem éltem az ajánlattal. 

 

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy bárkit is lebeszélnék, csupán arról van szó, hogy én nem éltem ezzel a lehetőséggel. És nem is kell követni a példámat. Sőt! Sikert kívánok a redménykedőknek.

 

Kérem, hogy a továbbiakban se Ön, se mások ne szólítsanak meg, mert nem fogok reagálni.

 

Negyedévenként azonban kíváncsiságból rátekintek erre az oldalra. 

 

Mindenkinek COVID-mentes egészséget kívánok!

 

Lipcsik Márton

kibuktatás Creative Commons License 2021.08.06 0 0 10101

ELSZOMORÍTÓ, HOGY MÉG ERRE IS KÉPTELENEK! ...MIT AKARNAK AKKOR! ...MI AZ A KISKAPU??? ...MI AZ A SZÖVETKEZETI JEGY???...ÖNÖK TUDJÁK???

kibuktatás Creative Commons License 2021.08.05 0 0 10100

OLVASSÁK VÉGIG, MAJD SZÓLJANAK HOZZÁ! A 2015-ben kipattant brókerbotrányokig a Baumag-ügy volt a legnagyobb pénzügyi csalás Magyarországon. Az 1995-ben alapított Baumag a szövetkezetekre vonatkozó szabályozás kiskapuit kihasználva gyűjtött pénzt – részben fiktív szövetkezeti jegyeket értékesítve – a befektetőktől, akiknek a banki kamatoknál magasabb hozamot ígért. A pénzekből eszközölt befektetések, például az említett szálloda, a szentesi téglagyár vagy a volt budaörsi Tüzép-telep azonban a Balázs László Baumag-elnökhöz köthető vállalkozásokhoz kerültek.

A Baumaghoz hasonló befektetési szövetkezetek a 2000-es évek elején sorra csődbe mentek, így járt 2003-ban maga a Baumag is. Mint később kiderül: akkor már évek óta az új belépők befizetéseiből tudták csak kifizetni az ígért hozamokat. Az akkori hírek szerint a szövetkezet végül mintegy 20 ezer befektetőjének közel 40 milliárd forinttal maradt adósa, a felszámolás során azonban “csak” fele ennyien jelentkeztek be 20 milliárd forint körüli követeléssel.

A Baumag felszámolója bírósághoz fordult a kiszervezett vagyon visszaperlése érdekében. A hét évig húzódó eljárásban végül jogerősen is a szövetkezet javára ítélt a bíróság – ezek azok az igények, amelyek értékesítésére most pályázatot írt ki a Mátra-holding. A követelések megtérülése azonban kétséges, így bár papíron ez csaknem elegendő lenne a befektetők kártalanítására, korábbi közlése alapján a felszámoló is legfeljebb néhány százalékos megtérülésben bízik. 

kibuktatás Creative Commons License 2021.08.05 0 0 10099

MI A "BEFEJEZETT" BŰNCSELEKMÉNY, AMI OKÁN NEM KERÜLHETETT VOLNA "CÉGBEJEGYZÉSRE" A BAUMAG NEVŰ BŰNBANDA? AMI OKÁN BILINCSBE KELLETT VOLNA VERNI MÁR A BÍRÓSÁG ÉPÜLETÉBEN BALÁZS LÁSZLÓT, NA MEG A JOGI KÉPVISELŐJÉT, EGYBEN A BŰNTÁRSÁT, ÁBRÓK LÁSZLÓT! HOGY EZ NEM TÖRTÉNT MEG, MAGÁT A PEST-MEGYEI BÍRÓSÁG UTASÍTOTT ELNÖKÉT, Dr. GATTER  LÁSZLÓT, A KORRUPT, SZARHÁZI CÉGBÍRÓT, LANTOSNÉ, Dr. GÁL ILONÁT!   

kibuktatás Creative Commons License 2021.08.03 0 0 10098

T. Hallgatag károsultak! Mi a "befejezett" bűncselekmény? Miért fontos ez? Hát senki se tudja! Kérdezzék meg a Baumag cégbírójától, a korrupt, szarházi Dr. Gál Ilonától? Ő is figyeli az oldalt, nagyon is!

Előzmény: kibuktatás (10097)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.26 0 0 10097

T. Lipcsik úr! Önnek is felteszem a kérdést! A Baumag bűnbandára vonatkoztatva mi a "BEFEJEZETT" bűncselekmény? Hát egy ilyen szintű ember, csak tudja már! 

Előzmény: kibuktatás (10096)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.24 0 0 10096

A Baumag bűnbandára vonatkoztatva mi a "BEFEJEZETT" bűncselekmény? Ami felett a szarházi, korrupt cégbíró végig szemet hunyt! A Baumag szövetkezet cégbejegyzése bűnben fogant, amiben a fél parlament, na meg az LB. is nyakig benne volt! A HORN-kormány pénzmosó szerve volt! Próbálja valaki megcáfolni!     

kibuktatás Creative Commons License 2021.07.14 0 0 10095

A korrupt bírót nem tisztelni kell, hanem meg kell fosztani állásától, és szabadságától!  

Előzmény: kibuktatás (10093)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.13 0 0 10094

Te meg azt tedd közkincsé, hogy a Baumag vonatkozásában, mi a "BEFEJEZETT" bűncselekmény!  

Előzmény: nyakfogom (10043)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.13 0 0 10093

Miért vagy ily hallgatag, a Baumag vonatkozásában mi a "BEFEJEZETT" bűncselekmény? Ami felett a szarházi, korrupt cégbíró végig szemet hunyt!  

Előzmény: Passzív befektető (10068)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.12 0 0 10092

És tudtok olyan ügyvédi irodáról, amely kizárólag a baumag károsultak érdemi kárrendezésével foglalkozna? 

Előzmény: Tótkomlósiak (10090)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.12 0 0 10091

Nagyon dicséretes, hogy ilyen aktívak vagytok, hogy foglalkoztok ezzel, de ez sajnos nem az érdemi kárrendezésekről szól, hanem csakis a felszámolási eljárás megtámadásáról, ami fejenként 6-8 ezer euró kártalanítást eredményezhet!   

Előzmény: Tótkomlósiak (10090)
Tótkomlósiak Creative Commons License 2021.07.12 0 0 10090

Többen jelezték, hogy van olyan ügyvédi iroda, aki 50%-os sikerdíjért vállalná a Baumag károsultak Ejeb eljárásban történő strasbourgi képviseletét. Üzletkötők keresik fel a károsultakat, akár otthonukban is. Sajnos sokaknak nincs tudomásuk arról, hogy akár több ügyvéd is foglalkozhat ezzel az üggyel, és a szerződési feltételek, és akár a sikerdíj mértéke is nagy szórásban változhat. Sajnos itt kevesen vagyunk, a több ezer tényleges károsulti létszámhoz képest, ezt tudják kihasználni. Kérem minden jóérzésű károsult társamat, hogy keresse fel akár személyesen, vagy telefonon azokat a károsultakat, akik nem interneteznek és adják át dr Árvai Lilla ügyvédnő telefonszámát, és elérhetőségeit, (e-mail: arvai.ugyved@gmail.com, telefon: 06 70 324 0033), mert az ő irodája fele ennyiért látja el az ügyet, és szerződési feltételei is jóval kedvezőbbek. 

kibuktatás Creative Commons License 2021.07.08 0 0 10089

Mikor, és miért vált a csalás bűncselekménye befejezetté???Az erkölcsi hulladék Lantosné, Dr. Gál Ilona cégbíró nem tagadhatja, hogy ne tudott volna a befejezett bűncselekményről, a bekövetkezett károkról, hiszen 1995. június 6-án ezt írta alá, egyben a halálos ítéletét is!  

kibuktatás Creative Commons License 2021.07.06 0 0 10088

Nagyon hallgatsz, na most kéne okoskodnod!

Előzmény: kibuktatás (10085)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.06 0 0 10087

Próbáljatok válaszolni rá, hisz közös érdek! Fontos, hogy mindenki megértse!Ebbe fog belebukni a nagy magyar (i)...gazságszolgáltatás, majd el felejtem, LB-vel az élen!  

Előzmény: kibuktatás (10084)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.05 0 0 10086

Te most eljátszod a hülyét, vagy tényleg halvány fingod sincs az egészről!

Előzmény: Passzív befektető (10080)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.05 0 0 10085

Tudod, hogy mi a "befejezett" bűncselekmény???1995. március 22-én a "cégbejegyzési kérelem elbírálásának" ott lett volna vége! Amit a szarházi cégbíró is nagyon jól tudott! 

Előzmény: Passzív befektető (10080)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.05 0 0 10084

Ti tudjátok, hogy mi a "befejezett" bűncselekmény???

Előzmény: Tótkomlósiak (10083)
Tótkomlósiak Creative Commons License 2021.07.04 0 0 10083

Te adod itt a bankot, mint aki mindent tud, aztán kiderül, hogy semmiről nincs halvány lila gőzöd sem.

Fogalmad sincs, mi történt Baumag ügyben, de abban nagyon biztos vagy, hogy a károsultak, azaz mi vagyunk a hibásak. Csak mi lehetünk.

Húzzál máshová okoskodni.

Előzmény: Passzív befektető (10080)
Passzív befektető Creative Commons License 2021.07.04 -1 0 10082

A quaestor és a baumag arról szól h a megelőzés lenne a megoldás, nem kizárólag tarsoly csaba hibáztatása, aki világ életében korrupt mutyizós alak volt, nem véletlen h a Concorde és más elit befektetési szolgáltatók vezetői, tulajai szóba se álltak vele, sosem tudott bekerülni az igazán elit szakmai körökbe. Tarsolynak élete végéig börtönben kéne ülnie 

Előzmény: kibuktatás (10079)
Passzív befektető Creative Commons License 2021.07.04 -1 0 10081

A Baumag vagyon most kinek a nevén van? Gondolom egy vállalat mérlegében van szinte minden, pereljetek, bár ami nem megy azt nem kell erőltetni, semmi haszna ezzel foglalkozni hiszen nincs eredmény.

Előzmény: kibuktatás (10079)
Passzív befektető Creative Commons License 2021.07.04 -1 0 10080

Te magadról beszélsz, a quaestor károsultaknak joguk volt letölteni a pénzügyi beszámolót ahol egyértelműen látszott h a cég veszteséges és a saját tőkéje vészesen fogy, tehát csökken, nyilván tudod mi a saját tőke a forrásoldalon helyezkedik el a mérlegen belül!

 

Egy cégnek adsz kölcsön, az a minimum h megnézed legalább a mérleget és az eredménykimutatást, aki erre nem képes az felelőtlen, ez olyan dolog h átmész a piroson és egy kamionos elé állsz had üssön el, francia sakk, a saját bábuidat ütteted le!

Előzmény: Tótkomlósiak (10078)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.04 0 0 10079

Írod, hogy akik befektettek mit kaptak a pénzükért cserébe, milyen formában történt a tőkegyűjtés, mi volt ez kötvény v részvény? Ne provokáld ezzel a faszsággal a károsultakat, hisz van elég bajuk így is! Jóember, te egyáltalán milyen kötvényről, részvényről hablatyolsz itt, hogy tudjad az a korrupt, szarházi cégbíró tudtával az Balázs nevű tróger 170 milliárd darab "fiktív" üzletrészt értékesített a Baumag 8 éves működése alatt!

Előzmény: Passzív befektető (10077)
Tótkomlósiak Creative Commons License 2021.07.04 -1 0 10078

Előbb pofázol, aztán kérdezel? Fingod sincs az egészről, de okoskodsz. Te nem csak hülye vagy, hanem elmebeteg is. Mások kára fölött ítélkezel, örvendezel pedig lövésed sincs arról mi történt valójában. Az ilyen bérkárörvendőket uszítják áldozathibáztatóként ránk, a questorosokra, a devizahitelesekre hangulatkeltőnek ellenünk. Húzzál máshová osztani az észt. Itt leszerepeltél elég rövid úton. Nem te vagy az egyetlen ebből az ógörög sirató kórusból.

Előzmény: Passzív befektető (10077)
Passzív befektető Creative Commons License 2021.07.04 -1 0 10077

Akik befektettek mit kaptak a pénzükért cserébe, milyen formában történt a tőkegyűjtés, mi volt ez kötvény v részvény? 

Előzmény: kibuktatás (10075)
kibuktatás Creative Commons License 2021.07.04 0 0 10076

Mit érdemel az a szarházi cégbíró, aki a Baumag cégbejegyzésével egy négyszázmilliós csalás, egy kétszázmilliós adócsalás bűnrészesévé válik? Mit érdemel az a szarházi cégbíró, aki a magyar költségvetésnek ezt a kétszázmilliós kárt szándékosan okozza!  

Előzmény: kibuktatás (10075)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!