Keresés

Részletes keresés

snoozer Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1888
Köszi, ezt megtaláltam de nem adta meg.
Előzmény: H_G (1887)
H_G Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1887
Megnyomod az illető nickjét, alatta ott az email (ha megadta).
Előzmény: snoozer (1886)
snoozer Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1886
Sziasztok,
lehet itt privit küldeni egymásnak? bocsi a hülye kérdésért de most regisztráltam és nem találok sehol ilyen funciót.

Köszi!
myrtill82 Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1885
Nagyon köszi,én sehol nem találtam!!!
Előzmény: Dalnoki (1883)
mannamanna Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1884
Esprit babakocsit szerintetek hol lehet javíttatni? Vagy esetleg tudjátok, ki a forgalmazója? Külföldről kaptuk, így én nem tudom, kihez forduljak.
(Esernyőkocsi lábtartójánál tört el egy műanyag kütyüke, abból kéne új. Igy is használható a kocsi, csak csúnya.)
Dalnoki Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1883

Szia!

Sajnos az már nincs meg. De itt találtam egyet (igaz nem magyar nyelvű, de hátha segít.)

http://media.gracobaby.eu/manuals/7M99.pdf

Előzmény: myrtill82 (1879)
Dalnoki Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1882

Van egy ilyen eladó Peg Perego P3-as babakocsi szettem. (Babakocsi, hordozó+bekötő talp, mózeskosár, pelenkázótáska, pohártartó, esővédő, lábzsák.) Rendkívül keveset használtuk (alig 4 hónap), mert tesókocsit vettünk. Ha érdekel valakit szívesen küldök még róla képeket.

Ára: 95000 Ft

snoozer Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1881
Angelside: engem érdekelne a beszámoló az espiro vector babakocsiról.ha leírnád nagyon megköszönném!! :)

Előzmény: angelside (1868)
Jusztusz Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1880
Igen, a központot hívtam, és ők is leráztak. De most már a számlamásolattal úgy tűnik egyenesben vagyok. :)
Előzmény: myrtill82 (1877)
myrtill82 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1879
Szia!
nincs meg véletlenül a használatija?nem tudnád beszkennelni és elküldeni??
nekem is ilyen van és rájöttem hogy nem tudom kihasználni mert nem ismerem eléggé a kocsit.
Köszi
Előzmény: Dalnoki (1878)
Dalnoki Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1878
Eladó egy Graco Mirage Plus babakocsi

Jellemzői:

-születéstől 15 kg-os súlyhatárig ajánlott

-3 fokozatban dönthető háttámla (max 150°)

-dupla, fékezhető, bolygosítható első kerekek

-kerekek átérője: 19 cm

-5 pontos biztonsági öv

-naptetető kis ablakkal

-egykezes összecsukási mechanizmus

-nagy bevásárlókosár,

-Huzat anyaga: poliészter és pamut,

-Huzat kezelése: levehető, 30 fokon mosható, kézzel mosható 

-pohártartós tálca

-lábtartó nem állítható

-ergonómikusan kialakított tolókar

-könnyű,acél vázszerkezet, teleszkópos rugózású

-súlya: 7, 5 kg

-ülőfelület szélessége: 29 cm

-háttámla magassága 46 cm

-méretek: 92,5 x 49 x 103 cm, összecsukva: 36,5 x 49 x 86,5 cm levehető, 30°-on mosható huzat

A kocsi  jó állapotú, igazából csak a kerekeken látszik a használat. A huzata nem kopott, foltos. Hihetetlenül strapabíró!

Még nem volt időm megmosni, így a képen egy kicsit poros.

Ára: 15000 Ft. Mivel vidéki vagyok, igény esetén postázom is.

Ha érdekel kérlek privit írj, mert a fórumot nem mindig követem!

myrtill82 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1877
Ennek örülök:))
És ha központot-mármint Brendonét-hivtad volna és nem áruházat?vagy igy csináltad???
De remélem megoldodik.
Előzmény: Jusztusz (1876)
Jusztusz Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1876

Szia,

próbáltam felvenni a francia BB Conforttal is a kapcsolatot, de a honlapjukon, kapcsolatnak országonként a hivatalos forgalmazó van feltüntetve, Magyarországon pedig a Brendon az, így a francia honlapon is ők vannak feltüntetve maygarországi kapcsolatként. Központi francia elérhetőség nincs megadva. Így a kör bezárult.

Azóta azonban sikerült egy számla másolatot szereznem, így remélem ezzel boldogulok majd.

Előzmény: myrtill82 (1875)
myrtill82 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 1875
A gyártótól nem tudsz kérni??vagy velük egyeztetni?
Előzmény: Jusztusz (1874)
Jusztusz Creative Commons License 2009.07.15 0 0 1874
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy Bébé Confort Loola babakocsink van, amit a Brendonban vásároltunk, és aminek már lejárt a garanciája. A napfény tető eltört rajta, és mikor új tetőt akartam hozzá rendelni a Brendonban, azt mondták, hogy csak akkor rendelnek nekem, ha számlával bizonyítom, hogy náluk vettem a kocsit. Nem értettem, hogy miért, mert nem garanciális cserét kértem, hanem meg akartam venni az alkatrészt, mire azt mondták, hogy csak azok alkatrész igényével foglalkoznak, aki igazolni tudja, hogy náluk vette a babakocsit. A dolog szépsége, hogy tényleg ott vettük, de mivel már lejárt a garancia, nem őrizgettem a számlát, ill. mivel ők a kizárólagos Bébé Confort magyarországi képviselet, csak náluk lehet rendelni.
Szóval abban szeretném kérni a segítségeteket, ha valakinek van Bébé Confort Loola számlája (Brendonos, vagy a soroksári úti Brendon Outletes), nem kell garanciális, lehet akármilyen régi, akkor szeretnék kérni tőle faxon, vagy e-mailben egy másolatot.
Nagy segítség lenne, és köszönöm!
Tné Móni Creative Commons License 2009.07.14 0 0 1873
Szia !
Régebbi hozzászólásodban láttam, hogy eladó lenne egy Firstwheels iker kocsi.
Érdeklődnék , hogy megvan e még?
Ha meg van légyszi értesíts!
Köszi : Móni
Előzmény: nileve22 (1759)
Krisztinaaa Creative Commons License 2009.07.08 0 0 1872
Hali!!

Köszi Myrtill,sajnos Pesten nem járunk,ezért kerestem közelebbit.
myrtill82 Creative Commons License 2009.07.05 0 0 1871
Valahol olvastam valaki nem volt megelégedve a méretével,mert kicsi volt neki a mózes meg a sportrész is,de szerintem óriásbébije volt....Pesten nem jártok??itt meg lehet nézni sok helyen.
Előzmény: Krisztinaaa (1870)
Krisztinaaa Creative Commons License 2009.07.05 0 0 1870
Sziasztok!!!

Kinéztünk egy babakocsit,Giordani 3 per8 lx a neve,van valaki aki hallott már róla,esetleg használta.Nekem teljesen olyan mint a per perego csak olcsóbb.Sajnos még élőben nem láttuk,mert itt Debrecenben sehol nem árulják.Netről meg nem merjük megrendelni így,hogy nem tudjuk megnézni.
Köszi a segítséget!!

Üdv
FracS Creative Commons License 2009.07.04 0 0 1869
A nagy keresgetés közben ajánlom ezt a remek kis üdítő videót mindenkinek. Én jót nevettem rajta:
http://www.mommo.hu/media/babakocsi_video01

angelside Creative Commons License 2009.07.03 0 0 1868
Köszönöm az infót.

Most úgy látszik, hogy ma megyünk Szombathelyre ott lesz bemutató darab. Mindenképp látni akarom mielőtt megvennénk.
Egyébként annyit kiderítettem róla, hogy lengyel gyártmány, gyártója a Baby Design Group.
Ha valakit érdekel, majd mesélek róla.
Előzmény: Ammandina (1867)
Ammandina Creative Commons License 2009.07.01 0 0 1867
Itt megnézheted. Igaz ez a light, nem az Air változat, de a semminél több támpontot nyújt. Azért hívd fel őket előtte, de nekik szokott lenni a honlapon szereplő cuccokból.

http://babyfun.axiomarket.hu/item/vector-4-light-alomkonnyu-multifunkcios-babakocsi---bevezeto-ar--ajandak-univerzalis-szunyoghaloval-
Előzmény: angelside (1866)
angelside Creative Commons License 2009.07.01 0 0 1866
Sziasztok!

Már volt kérdés régebben, de nem volt rá válasz, most én is feltenném újra, hátha van már valakinek valamilyen tapasztalata:
Az Espiro Vector 4 air babakocsiról érdekelnének vélemények.

Érdeklődtem egy boltban, de ott azt mondták, hogy csak megrendelésre hoznának belőle, zsákbamacskát meg nem igazán szeretnénk venni.

A véleményeket előre is köszönöm.
myrtill82 Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1865
Nekünk hordozóval lehetett ugy tolni a kocsit h a baba szemben volt,mivel nem fordithato a tolokar,igy hordozóstol sétáltunk.
Ha nagynéha autóba ülünk,viszem a hordozót,mégiscsak biztonságosabb(nekünk sincs autónk)
Mostanában pedig hintaként van fellógatva vagy etetőszéknek használjuk mig nem tud ülni Ákosunk(nagy etetőszéket nem veszünk helyhiány miatt csak asztalra tehetőt)

Tehát mint:
-babakocsin szemben
-hintaként
-etetőszékként
-és néha funkcioját betöltve használjuk
Előzmény: o'hara (1864)
o'hara Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1864
Igen, ezt is néztem. Könnyebb, mint a másik, és a sportkocsi 1 szinttel többre dönthető. De mitől miltifunkciós, ha a másik csak 2funkciós? Mert vehető hozzá hordozó? Tényleg lányok! Akiknek nincs kocsijuk, azok szokták a hordozót használni? Én nem tartom jónak abban hurcolni a gyerkőcöt, de hát nekünk nincs kocsink, így minden út alkalmával sok ideig kellene abban lennie szegénynek. Azt meg nem értem, hogy a hordozó miért jó, ha a babkocsira teszi rá az ember. Nagyon tudatlan vagyok?
Előzmény: myrtill82 (1863)
myrtill82 Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1863
Nem rossz de akkor inkább ezt választanám:
http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php?shop_id=9159&cikk=unas_348374
Előzmény: o'hara (1862)
o'hara Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1862
Ez egy Chipplino babakocsi. Infókat nem találok róla, most kezdik behozni Magyarországra. Van azért esetleg valaki, aki ismeri?
o'hara Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1861
Sziasztok!

Találtam még egy jónak tűnő babakocsit : http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php?shop_id=9159&cikk=unas_268185
o'hara Creative Commons License 2009.06.28 0 0 1860
Bodzuska, kösui a tippet, megnézem majd valamelyik üzletben.
Előzmény: Bodzuska (1855)
MTücsök Creative Commons License 2009.06.27 0 0 1859
Bergon Bolygók II. Á. LUX 2 funkciós bolygókerekes babakocsi. Vízszintesre fektethető, ezért újszülött kortól kiválóan használható, állítható a háttámlája, sportkocsivá alakítható. Mindkét irányból tolható, a tolókar magassága állítható. Nagy tárolózseb a kupolán, ill. hatalmas alsó tárolókosár oldalán cipzározható, így könnyebb ki ill. bepakolni. Lapra csukható, első kerekei bolygósíthatóak illetve fixálhatóak, kupoláján zippzározható szellőző ill. kukucskáló található. A legjobban téliesíthető babakocsi.

Tartozékok: téliesített vastag lábzsák, melyen egy zippzár található, így nem kell mindig levenni a babát könnyen ki tudod szedni. Kapaszkodó, esővédő, napernyő, szúnyogháló.

20.000.- (Új ára: 48.000.-)

A babakocsi téli születésű babáknak tökéletes, én nagyon szerettem, de nekünk már elég egy kisebb kocsi is.

Kerekei villám gyorsan levehetők, megkönnyítve az utazásnál vagy ha saras kerékkel nem akarod bevinni a lakásba.

Ha valami kimaradt kérdezz!
Kérdezz bátran!

Postázást nem vállalok, személyes átvétel Újpesten a STOP-SHOP-nál, vagy Gödöllőn lehetséges.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!