Esprit babakocsit szerintetek hol lehet javíttatni? Vagy esetleg tudjátok, ki a forgalmazója? Külföldről kaptuk, így én nem tudom, kihez forduljak. (Esernyőkocsi lábtartójánál tört el egy műanyag kütyüke, abból kéne új. Igy is használható a kocsi, csak csúnya.)
Van egy ilyen eladó Peg Perego P3-as babakocsi szettem. (Babakocsi, hordozó+bekötő talp, mózeskosár, pelenkázótáska, pohártartó, esővédő, lábzsák.) Rendkívül keveset használtuk (alig 4 hónap), mert tesókocsit vettünk. Ha érdekel valakit szívesen küldök még róla képeket.
Szia! nincs meg véletlenül a használatija?nem tudnád beszkennelni és elküldeni?? nekem is ilyen van és rájöttem hogy nem tudom kihasználni mert nem ismerem eléggé a kocsit. Köszi
próbáltam felvenni a francia BB Conforttal is a kapcsolatot, de a honlapjukon, kapcsolatnak országonként a hivatalos forgalmazó van feltüntetve, Magyarországon pedig a Brendon az, így a francia honlapon is ők vannak feltüntetve maygarországi kapcsolatként. Központi francia elérhetőség nincs megadva. Így a kör bezárult.
Azóta azonban sikerült egy számla másolatot szereznem, így remélem ezzel boldogulok majd.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egy Bébé Confort Loola babakocsink van, amit a Brendonban vásároltunk, és aminek már lejárt a garanciája. A napfény tető eltört rajta, és mikor új tetőt akartam hozzá rendelni a Brendonban, azt mondták, hogy csak akkor rendelnek nekem, ha számlával bizonyítom, hogy náluk vettem a kocsit. Nem értettem, hogy miért, mert nem garanciális cserét kértem, hanem meg akartam venni az alkatrészt, mire azt mondták, hogy csak azok alkatrész igényével foglalkoznak, aki igazolni tudja, hogy náluk vette a babakocsit. A dolog szépsége, hogy tényleg ott vettük, de mivel már lejárt a garancia, nem őrizgettem a számlát, ill. mivel ők a kizárólagos Bébé Confort magyarországi képviselet, csak náluk lehet rendelni. Szóval abban szeretném kérni a segítségeteket, ha valakinek van Bébé Confort Loola számlája (Brendonos, vagy a soroksári úti Brendon Outletes), nem kell garanciális, lehet akármilyen régi, akkor szeretnék kérni tőle faxon, vagy e-mailben egy másolatot. Nagy segítség lenne, és köszönöm!
Szia ! Régebbi hozzászólásodban láttam, hogy eladó lenne egy Firstwheels iker kocsi. Érdeklődnék , hogy megvan e még? Ha meg van légyszi értesíts! Köszi : Móni
Valahol olvastam valaki nem volt megelégedve a méretével,mert kicsi volt neki a mózes meg a sportrész is,de szerintem óriásbébije volt....Pesten nem jártok??itt meg lehet nézni sok helyen.
Kinéztünk egy babakocsit,Giordani 3 per8 lx a neve,van valaki aki hallott már róla,esetleg használta.Nekem teljesen olyan mint a per perego csak olcsóbb.Sajnos még élőben nem láttuk,mert itt Debrecenben sehol nem árulják.Netről meg nem merjük megrendelni így,hogy nem tudjuk megnézni. Köszi a segítséget!!
Most úgy látszik, hogy ma megyünk Szombathelyre ott lesz bemutató darab. Mindenképp látni akarom mielőtt megvennénk. Egyébként annyit kiderítettem róla, hogy lengyel gyártmány, gyártója a Baby Design Group. Ha valakit érdekel, majd mesélek róla.
Itt megnézheted. Igaz ez a light, nem az Air változat, de a semminél több támpontot nyújt. Azért hívd fel őket előtte, de nekik szokott lenni a honlapon szereplő cuccokból.
Már volt kérdés régebben, de nem volt rá válasz, most én is feltenném újra, hátha van már valakinek valamilyen tapasztalata: Az Espiro Vector 4 air babakocsiról érdekelnének vélemények.
Érdeklődtem egy boltban, de ott azt mondták, hogy csak megrendelésre hoznának belőle, zsákbamacskát meg nem igazán szeretnénk venni.
Nekünk hordozóval lehetett ugy tolni a kocsit h a baba szemben volt,mivel nem fordithato a tolokar,igy hordozóstol sétáltunk. Ha nagynéha autóba ülünk,viszem a hordozót,mégiscsak biztonságosabb(nekünk sincs autónk) Mostanában pedig hintaként van fellógatva vagy etetőszéknek használjuk mig nem tud ülni Ákosunk(nagy etetőszéket nem veszünk helyhiány miatt csak asztalra tehetőt)
Tehát mint: -babakocsin szemben -hintaként -etetőszékként -és néha funkcioját betöltve használjuk
Igen, ezt is néztem. Könnyebb, mint a másik, és a sportkocsi 1 szinttel többre dönthető. De mitől miltifunkciós, ha a másik csak 2funkciós? Mert vehető hozzá hordozó? Tényleg lányok! Akiknek nincs kocsijuk, azok szokták a hordozót használni? Én nem tartom jónak abban hurcolni a gyerkőcöt, de hát nekünk nincs kocsink, így minden út alkalmával sok ideig kellene abban lennie szegénynek. Azt meg nem értem, hogy a hordozó miért jó, ha a babkocsira teszi rá az ember. Nagyon tudatlan vagyok?
Bergon Bolygók II. Á. LUX 2 funkciós bolygókerekes babakocsi. Vízszintesre fektethető, ezért újszülött kortól kiválóan használható, állítható a háttámlája, sportkocsivá alakítható. Mindkét irányból tolható, a tolókar magassága állítható. Nagy tárolózseb a kupolán, ill. hatalmas alsó tárolókosár oldalán cipzározható, így könnyebb ki ill. bepakolni. Lapra csukható, első kerekei bolygósíthatóak illetve fixálhatóak, kupoláján zippzározható szellőző ill. kukucskáló található. A legjobban téliesíthető babakocsi.
Tartozékok: téliesített vastag lábzsák, melyen egy zippzár található, így nem kell mindig levenni a babát könnyen ki tudod szedni. Kapaszkodó, esővédő, napernyő, szúnyogháló.
20.000.- (Új ára: 48.000.-)
A babakocsi téli születésű babáknak tökéletes, én nagyon szerettem, de nekünk már elég egy kisebb kocsi is.
Kerekei villám gyorsan levehetők, megkönnyítve az utazásnál vagy ha saras kerékkel nem akarod bevinni a lakásba.
Ha valami kimaradt kérdezz! Kérdezz bátran!
Postázást nem vállalok, személyes átvétel Újpesten a STOP-SHOP-nál, vagy Gödöllőn lehetséges.