Keresés

Részletes keresés

Agassi Fan Creative Commons License 2008.12.18 0 0 584
Szerintem én láttam azt a filmet.
Előzmény: -g101- (583)
-g101- Creative Commons License 2008.12.17 0 0 583
Akkor itt az egész család. :) Csak azért volt feltűnő, mert nagyon egyezett a két beszámoló. Tudod én voltam, aki ajánlotta a Tábornok lányát az Ál/arc topicban. :D
Előzmény: Agassi Fan (582)
Agassi Fan Creative Commons License 2008.12.17 0 0 582
Én vagyok. :-)
Előzmény: -g101- (579)
Steffi21 Creative Commons License 2008.12.16 0 0 581
Nem én vagyok, hanem a tesóm.-D
Előzmény: -g101- (579)
Steffi21 Creative Commons License 2008.12.16 0 0 580
Vajnával csak annyit beszéltünk, hogy örülünk, hogy látjuk, kértünk tőle névreszóló aláírást, meg krédeztük hogy lesz e valami új projekt, és tud-e valamit Niolcasról. Mondta, hogy lesz T4, erre én:
Schwarzi fog benne szerepelni? Erre azt mondta, hogy csak egy kis szerepet.
Ez is valami nem?

Amúgy tegnap megnéztem újra a Hull a pelyhest!!! Nagyon szeretem azt a filmet is.

(Ja, az iwiwre felraktam a Nicolasos fotókat, nem semmi milyen közvetlen volt, ha érdekel, megírom e-mailen.) De a topikjába is írtunk róla, én nyitottam azt is.-)
Előzmény: Thomas_ (575)
-g101- Creative Commons License 2008.12.16 0 0 579
Véletlenül nem te vagy Crush a Port-on? :D
Előzmény: Steffi21 (573)
Thomas_ Creative Commons License 2008.12.15 0 0 578
Végre felkerült a netre a Terminator 4 második trailere, a korábbinál sokkal több robbanással és fémcsontvázzal, meg a jól bevált Batman-hangon keménykedő Christian Bale-lel. A Termiantor: Salvation (ami állítólag egy új trilógia nyitódarabja) végre igazi Mad Max-szerű film lesz, és bemutatja a romok közt kommandózó John Connort, meg az Ítélet napja többi túlélőjének harcát a gépek ellen. Amerikai premier: 2009. május 22. Tádámm-támm-tádámm! A nagyobb felbontásért klikk ide! (via slashfilm)

http://www.apple.com/trailers/wb/terminatorsalvation/hd/
Thomas_ Creative Commons License 2008.12.15 0 0 577
Még be sem mutatták a Terminator 4-et, a rendező, McG már az ötödik részt tervezi, ami 2011-ben kerülne a mozikba. A jogtulajdonos Halcyon Co. két vezére, Derek Anderson és Victor Kubicek a dubaji filmfesztiválon jelentették be a hírt, és azt is megszellőztették, hogy a következő részt a Közel-Keleten forgatnák le. A május 22-én mozikba kerülő Terminator Salvationt Amerikában a Warner, Európában és Ázsiában a Sony forgalmazza, a Közel-Keleten pedig a Dubaj-központú Gulf Films. (via Variety)

Terminator: Salvation Teaser: http://www.dailymotion.com/video/x65hfh_terminator-salvation-teaser_shortfilms
Thomas_ Creative Commons License 2008.12.15 0 0 576
Mondjuk foleg az utolso mondat tunik hulyesegnek, lesz egy CGI Arnold a filmben?:)) Az IMDb-n meg nincs feltuntetve a szereplok kozott, pedig mar szerintem regen befejeztek a forgatast.
Előzmény: Steffi21 (572)
Thomas_ Creative Commons License 2008.12.15 0 0 575
Komolyan?:) Elsore, amikor elolvastam azt a hirt, minjart azt mondtam, hogy ez hulyeseg:) De ha Vajna is ezt mondta, akkor biztos nem az. Es miket beszeltetek vele, meseljetek!:) Nicolas Cage-et sikerult megtalalni?
Előzmény: Steffi21 (573)
Agassi Fan Creative Commons License 2008.12.13 0 0 574
Tényleg nagyon jók a Mesék a kriptából. Thomas ha még nem láttad, töltsd le. :-)
Előzmény: Thomas_ (569)
Steffi21 Creative Commons License 2008.12.13 0 0 573
Ez a hír már 100%, mivel Andy Vajnával összefutottunk, amikor Nicolas Cage-t vadásztuk, és mondta, hogy Arnie szerepelni fog egy kicsit a T4ben.
Előzmény: Steffi21 (572)
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.21 0 0 572
Schwarzenegger benne lesz a Terminátor 4-ben!

Ha hiszik ha nem, Arnold Schwarzenegger visszatér a filmvászonra. Az egykori nagy akciószínész bekerül a Terminátor 4 filmbe. A hírek szerint már járt a forgatáson, egy rövid felvételt készítettek amiben õ is benne van.

Kalifornia jelenlegi kormányzója úgy döntött, ha nem is tud mindig ott lenni a forgatásokon idõhiány miatt, mindent megtesz, hogy visszakerüljön a hírhedt színészek közé, ezért bevállalta a Terminátor 4-et. Azon jelenetek forgatásán, amelyeken nem vehet részt, számítógépes trükkökkel oldják meg, hogy Arnold csak rajta legyen.

-g101- Creative Commons License 2008.11.20 0 0 571
Igen, az Arnie-s érsz is nagyon jó, igazából azt birom ebben a sorozatban, hogy minden rész meghökkentő és meglepő és minden részt ismertebb szakmabeliek készítettek. Jól össze lett hozva. Mondjuk sztárok voltak már az első évadban is szerintem.
Előzmény: Steffi21 (570)
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.20 0 0 570
Pedig nagyon jó kis horror történetek, annyira sikeres volt, hogy a második évadtól jöttek a sztárok is, és Arnie rendezte a 2. évad első részét.-))
Előzmény: Thomas_ (569)
Thomas_ Creative Commons License 2008.11.20 0 0 569
Igen?:) Azt meg nem is lattam:))
Előzmény: Steffi21 (567)
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.18 0 0 568
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.16 0 0 567
Tegnap néztem a Mesék a kriptából 2. évadját, aminek első részében Arnie is szerepel, és ő rendezte a történetet. Kár, hogy nem ő volt benne a főszereplő, pont illett volna a szerep hozzá.
Thomas_ Creative Commons License 2008.11.10 0 0 566
Egyebkent meg azoknak a torkan tudnam lenyomni a vagott verzioju filmeket, akik annak idejen kiadtak, es eladtak oket kb. 5000 Ft-ert. Legalabb ilyen esetekben lenne annyi becsulet a kiadoban, hogy valami minimalis osszegert (gyartasi koltseg), kicserelik a vagatlan verziora (foleg, hogy a vagott dobozan is a vagatlan jel van ugye feltuntetve). De nem, vegye csak meg mindenki ujra...
Előzmény: Thomas_ (565)
Thomas_ Creative Commons License 2008.11.10 0 0 565
Idaig en is kulon akartam megvenni, azert is nem foglalkoztam a Twinpack-al, mert sokkal jobban szeretem, ha a ket film, ket kulon dobozban van. De aztan meglattam a DTS hangsavot a szinkronos lemezen, es mar afele hajlottam, hogy megis inkabb Twinpack lesz, raadasul, ha a regi lemezt el tudom adni valamennyiert, akkor mar jobban jartam anyagilag is (az mar kerdes, hogy lenne-e szivem az annak idejen 5000 Ft-ert megvett lemeztol 5-600-ert megvalni, mert annal tobbet nemigen kapnek erte). De most hogy irtad, hogy a Twinpack-os barbaron nincsenek rajta az extrak (vagyis meg kene mindenkeppen tartani a regi lemezt is) mar megint inkabb a kulon pusztito tunik a szimpatikusabbnak:) A szinkron tenyleg nem szempont, mar egyaltalan nem nezek szinkronos filmeket, ezt meg plane eszembe sem jutna:)

A Kommandot csak a kivagott jelenet miatt vennem meg, de szerintem inkabb varok, hatha lesz meg 990 is. Te meg csinald meg nyugodtan, amit leirtal. Abba, hogy a meglevo eredeti lemezeidbol, milyen kiadvanyt pakolsz ossze magadnak, meg a jogvedok sem tudnanak belekotni.

Es akkor mar ha a vagott filmeknel tartunk, a Predator Twinpack-ot is erdemes lenne megvennem, hiszen abbol is csak a regi, vagott valtozat van meg, a masodik Predi meg csak irottan (igaz, abban nem is jatszik Arnie:).

Egyebkent a Media Marktokban csak 1990-be kerulnek a Twinpack-ok, azt nem neztem, hogy a sima Kommando, es Conan, a pusztito is annyi-e, vagy az 2190.
Előzmény: Gyulus (563)
Gyulus Creative Commons License 2008.11.10 0 0 564

És ha már Kommandó. Ha lesz egy kis időm, mint ahogyan most nincs, nekiállok, és megcsinálom magamnak normálisan egy kétlemezes változat formájában. Mindkét lemezen a film lesz, az elsőn a moziváltozat a klasszikus szinkronnal és javított felirattal, a másodikon pedig a rendezői bővített változat felirattal. A kép mindkét változat esetében az új transzfer lenne, ami lényegesen szebb, mint az itthoni kiadás. Emellett persze ha már nekiállok, normális menüt kapnak a korongok, és legalább az előzetest még felteszem a film mellé.

Nem vagyok kalózfilm párti, nem is töltök le soha, de nagyon sajnálom, hogy a kiadó nem tudta kilobbizni, hogy a szinkronos változatra felkerüljön a régi szinkron (is).

Mivel a film egy rakás kiadásával rendelkezem (VHS az eredeti szinkronnal; DVD vágottan, felirattal; DVD vágatlanul, új szinkronnal; R1 NTSC DVD, rendezői változat; R4 PAL 2DVD, rendezői változat), mindenféle szívfájdalom nélkül állnék neki a fentieknek.

Előzmény: Gyulus (563)
Gyulus Creative Commons License 2008.11.10 0 0 563

Én külön venném meg. Nekem is megvan az első feliratos Conan, és nem is izgatott a szinkronos változat, főképpen annak tudatában nem, hogy a szinkron nem teljes. A film végi csatajelenet előtti monológ mindenképpen feliratos, mégha szinkronnal nézed is. Ennek ellenére egy leárazás során megvettem a szinkronos változatot is. Az extrái is ugyanazok, mint az első kiadásnak, csak külön lemezre kerültek. A menüje ennek is egyedi.

A Conan a pusztító ezzel szemben elég szégyenletes kiadás, gagyi MGM egyenmenüvel (a sárgával), és persze extrák sincsenek.

A lényeg, hogy én nem kedvelem a twinpack-eket, bár nekem is van egy-kettő. Az biztos, hogy az csak két lemezes, tehát a szinkronos Conan extra lemeze nincs benne - tény, neked nem is hiányozna.

A Kommandó sajnos új szinkront kapott, amit nagyon sajnálok, a menüje is gagyi Fox egyenmenü (a kék), és extra itt sincs semmi, míg a vágott változaton legalább egy előzetes helyet kapott. Mindenesetre a vágatlan film miatt mindenképpen érdemes beszerezni.

Szóval én a helyedben megvenném mindkét filmet.

Előzmény: Thomas_ (562)
Thomas_ Creative Commons License 2008.11.09 0 0 562
Most a Conan, a pusztito lett leakciozva 2190-be, ami nekem meg hianyzik. Csak azt nem tudom, hogy ezt a kulon tokos pusztitot vegyem meg, vagy a Twinpackot, amiben a barbar is benne van (mivel az en barbarom meg a regi, szinkron nelkuli valtozat). Nem mintha a szinkron nagyon izgatna, de az uj verzion angol DTS is van. Tovabba a szinkronos Kommando is 2190 most, amit meg azert vennek meg, mert a regin ugye vagott valtozat van. Szoval nagy a dilemma:)
space80 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 561

sajna nem kaptam meg a mailjaid!irtam más cimmel.de ha igy se ok,tehát nem kapom meg akkor,hogy tudok veled kapcsolatba lépni?

Előzmény: Gyulus (556)
Steffi21 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 560
Szerintem Slynak a Rocky Balboa jól sikerült, a John Rambo viszont kritikán aluli volt, azt tényleg nem kellett volna megcsinálni.
Arnie nem tudom forgat-e még, de ha igen, remélem valami igényeset.
Előzmény: Törölt nick (559)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 559
Én se mondom, hogy nincs élet 60 fölött, nyilván egy volt akciósztár számára is akadna ez-az. Tudni kell azonban váltani, s amiben jó volt az ember 20-50 évesen, azt nem kéne 60 fölött is erőltetni, bár szerencsére Arnold nem is erőlteti. Stallone mint nyugdíjas Rambo ha nem is volt nevetséges, de szerintem nyugodtan kihagyhatta volna, nem lett volna szegényebb a filmművészet a JOHN RAMBO (sőt általában a Rambo-filmek) nélkül. Szerintem.
Előzmény: Gyulus (558)
Gyulus Creative Commons License 2008.11.04 0 0 558

Nézegettem jónéhány mostani fényképet Arnoldról a neten. A Terminátor bőrébe szerintem sem kellene már belebújnia, de azért jónéhány filmszerepet el tudnék még képzelni neki. Az igazság nevében Gordy-ja pl. egész testhez álló szerep volt. És persze meg lehet nézni Sly-t is az új Rocky és Rambo filmekben. Van tehát élet 60 év fölött, akár még az akciófilmek világában is.

Előzmény: Törölt nick (557)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 557
Én mint „akkor és most képfeltöltő okostojás” egyáltalán nem várom el, hogy Arnold úgy nézzen ki, mint 25 évesen. Sőt, nem én várom el tőle azt sem, hogy 60 fölött még terminátoroskodjon. Minden ember megöregszik, szép pálya van mögötte, de én nem hiszem, hogy 60 fölött még Terminátort kéne alakítania. Bocs a hasonlatért, de ez számomra ugyanolyan morbid dolog, mint a hasonló korú Medveczky Ilona alig ruhás új táncszámai. Korához képest jól néz ki etc. etc., meg a többi tiszteletkör, de tudjuk, hány éves, és nem tőle várjuk már az ilyen produkciókat. Számomra ugyanez a helyzet a nyugdíjas Terminátorral is.
Előzmény: Steffi21 (550)
Gyulus Creative Commons License 2008.11.04 0 0 556
Küldtem neked több e-mail-t is a Stay Hungry DVD-vel kapcsolatban. Nem kaptad meg őket (mert én megkaptam a tiédet!)? Jó lenne, ha válaszolnál, mert lassan már egy hónapja nálam porosodik a megírt lemezed...
Előzmény: space2 (510)
lovechubby Creative Commons License 2008.11.01 0 0 555
Érdemes összehasonlítani a két testépítés ikont. A 8-szoros Mr. Olympiát Ronnie Coleman-t és a hétszeres Arnie-t.

Ronnie Arnold

Magasság: 180 cm 188 cm

Versenysúly: 135 kg 107 kg

Bicepsz: 60 cm 58 cm

Mell: 150 cm 145 cm

Comb: 90 cm 72 cm

Az adatokból és a képből is egyértelműen kitűnik,hogy Ronnie-n több izom van,mint Arnoldon volt fénykorában. Alapvetően sokkal tömzsibb benyomást kelt. Mondhatnám úgyis,hogy míg Arnold atlétikus,addíg Ronnie inkább kicsit dagi, erőemelő felépítésű. Ronnie-nak sokkal nagyobbak a combjai,szélesebb a háta,kövérebb a dereka és úgy összességében is gömböcebb benyomást kelt. Ezzel szemben Arnold a 28 kg-os versenysúlyhátránya ellenére mégis sokkal izmosabbnak,arányosabbnak és kidolgozottabnak tűnik. Hogyan lehetséges ez? Elmondom. Ronnie teste jóval több vizet és zsírt tárol versenyformában is,mint Arnold annak idején. Ronnie izmai láthatóan "mesterségesebbek" és a kor modern táplálékkiegészítő csodaszereinek köszönhetők. Arnold több munkát fektetett beléjük. Ha csúcsformájukban egymás ellen versenyeznének,akkor a mai követelmények szerint Arnold sajnos elbukna,mert manapság már felettéb lezülött a testépítés sportág. A minél nagyobb és kevésbé kidolgozottab testet többre értékelik,mint a szálkás izmokat és csodás arányokat. Ha a szimmetriát,kidolgozottságot,esztétikát és az egyes izomcsoportok harmóniáját nézzük,akkor Arnold sokkal jobb,mint Coleman. Ne feledjük,hogy a két kép közt 30 év különbség van. Ez az idő Ronnie 2005-ös és Arnold 1975-ös győzelme közti időszak. 30 év a testépítésben óriási idő,hisz nem túl ősi a sportág. A kémia,táplálkozástudomány rengeteget fejlődött e három évtized alatt. Tehát ha Arnold most lenne fiatal és a mai lehetőségekkel élve versenyezne,kb. 140 kilóval és 65-ös bicepszekkel is színre léphetne. Ergo lemosná a pályáról Ronnie-t és a létező összes testépítőt ugyanúgy,mint azt 30 évvel ezelőtt tette. Ha Schwarzenegger három évtizede ilyen izmokat tudott felmutatni,akkor azt kell,hogy mondjam,hogy egy kivételes,talán megismételhetetlen zseni volt. Ronny,Lee Haney vagy Dorian Yates ebben az értelmezésben sajnos csak amatőrök hozzá képest.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!