Mit nem értsz? Olyan picike az már, h már csak nagyon közelről lehet felfedezni, a tojáshéj viszont ragad :-) Perszelehet, h bezöldül, ha a füled mőgé teszed :-p))))
Héééé, azé, me annyival kevesebbnek nézek ki, még nem kell szemtelenkedni... Jaaaaaaaaaa, h belőled csak az irícccccség, beszél, mer szeretnéd te magad illyen jól tartani?! :-p))))
35-ig tutira tudom, valszeg ittam már előtte is, és már akkor sem volt új :-)))) Én meg már ilyen vén vagyok, na.... :-p)))) És azé, mer TE kis pisis vagy, nem kell a másnak a korát provokálni... pfü...
Állagra tejszerű, ízre hálistennek nem annyira, de remek alap kakaóhoz, tejeskávéhoz. Bár a szója, az ugye bab, még ilyen formában is, ennyiből -meg sztem ízre is- sokkal jobb a rizstej meg a zabtej. Ha jó leszel, majd meghívlak egy kóstolásra, rendben? De egyébként is nyugodtan kóstold meg, ebből is többféle van, egyik cég finomabb, a másik kevésbé, ki kell ismerni, melyik milyen. Amit szeretek nagyon, az a banánás szójatej (asszem, Provamel?), olyan sárga dobozos, úgyis csak ez az egyféle van, szal az teljesen olyan ízű, mint amilyen volt 30-40 éve az a talán lengyel intant banánpor :-))))