Ingatlan felújítás-, eladáshoz keresek plusz befektetőtársat. A felújítandó lakást már kiválasztottuk, kielemeztük, kialkudtuk. Tapasztalt befektetőtársammal -mindketten csináltunk már ilyet, jó haszonnal - belevágtunk. 2.000.000 Ft hiányzik a teljes projekthez. 3-6 hónap átfutással 10-25 % várható megtérüléssel. (200.000-500.000)
Szia, magasnyomásúra gondoltam. Anyukám és nagymamám sírját most csináltuk meg, szerrel+drótkefével, és impregnáltuk is, nagyon szép lett. Ez adta az ötletet, csak kicsit könnyebb módszerrel. Ami kicsit visszatart, hogy díjat kell fizetni az ilyen tevékenységekért, van, ahol 5000 Ft/nap. Úgy meg már meg sem éri. Ha meg nem jelentem be, abból cirkusz van. Elvileg ebben a közműhasználat díja is benne van, de lehet, hogy oda el sem érne mondjuk a kábel, ahol éppen az adott sír van, vagy éppen a víz van messze. A benzines gépek 4-500 ezerbe kerülnek, és akkor még a víz meg sincs oldva. Ezt tényleg érdemes körüljárni, mert ha az ember mondjuk megcsinál 10-12 ezerért egy sírt, abból 5 ezer a fenntartóé, ami elég igazságtalan.
Üdv. Szerintem az engedélyekkel nem hiszem ,hogy gond lenne,ki kell váltani és kész. Szakmához megint nem hiszem,hogy kötve lenne,ugyan is ilyen hogy sírkő tisztítás ,mint tevékenységi kőr,hát nem találkoztam. Szerintem a többivel lesz a nagyobb gond. Ha gépekkel szeretnéd tisztítani,ahhoz áram kell. A temetőkbe nem nagyon van.Tehát akkor agregátor. Persze vannak akkus gépek, ,de az ilyen jellegű munka nagyon hamar lemerítené őket.Nem árt,hogyha van valami kőműves,vagy festő jártasság sem.A felület tisztításnak különféle módja lehet.Nem tudom,hogy mennyire szeretnél belebonyolódni,értem én,csak valami magasnyomású vízzel, vagy esetleg csiszolással,drótkorong stb. Ha az utóbbi,akkor kell hogy legyen valami építőipari rálátásod.A sír emlék ,az elég kényes dolog.Nagyon járd körül a dolgot.
Sziasztok! Párommal gondolkodunk sírkőtisztító vállalkozás beindításán. A környékünkön az egyik temetőben látunk egy érdekes embert, aki leszólítja a hozzátartozókat, és pucolja a sírokat, szerintem feketén, mert nem a dolgozók közé tartozik. Én mindenképp hivatalosan szeretném, és nem a primitív módszerekkel, hanem géppel. Tudja valaki esetleg, hogy kell-e szakképzettség ehhez a tevékenységi körhöz, illetve milyen engedélyek kellenek hozzá? Gondolom az önkormányzattól mindenképp, illetve a temetőktől, ahol dolgoznánk? Szívesen várunk minden hozzáértő választ!
Befektető társamat keresem, már meglévő fotós studió illetve fotós üzlet tovább fejlesztéséhez.
Budapesten rendelkezem egy 200nm üzleti ingatlannal, ahol terveznék nyitni egy új studiót, illetve egy fotós müszaki üzletet. Egy idejűleg egy online, és online aukciós felületet ahol kizárolag a fotógráfiával kapcsolatos termékeket forgalmaznék, kis és nagy tételben egyaránt. Vállalkozásom, Németországból tevékenykedik. Leginkább céges megrendeléssekkel foglalkozunk, ingatlan fotózás és más területen is.
További tájékoztatást emailben, személyesen és telefonon tudok adni.
Ha rendelkezel legalább 40-50 bitcoinnal és kockázatmentesen megforgatnád, keress. Kétkedőkre nincs időm. Ha te magad nem rendelkezel bitcoinnal de segítesz ügyfélhez jutni, magas jutalék a jutalmad.
-A paksi hőmérsékletet is mérik, igaz amikor túl meleg lenne a Duna ahhoz, hogy le kelljen állítani elromlik a műszer és kézzel kell mérni. Mert a kézzel mérés nem logol...:)
"Miután az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. megküldte a hivatalos mérési adatokat az Energiaklubnak, kiderült, hogy a mért csúcshőmérséklet 29,88 fok volt. De még ezt az adatot is az előtt rögzítették, hogy a Duna elérte volna a napon belüli legmagasabb hőmérsékletét.Vízügyi Főigazgatóság adatait szerint ugyanabban a hat napban, amikor Pakson 29,8 fokot mértek, 10 kilométerrel lejjebb késő délutánra 30-30,2 fokig hevült a Duna.
-Meg persze Nílusi lázban meghalt magyarok sincsenek: az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) friss jelentéséből kiderül, hogy Magyarországon augusztus 24-30. között 38 újabb nyugat-nílusi vírusos megbetegedést regisztráltak.A számokat az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat nem közölte. A szervezet honlapján a fertőző betegségek heti adatai csak a 32. hétig vannak feltöltve.
-Ezek után meg hirtelen úgy jelenik meg az Ukrajnában és Romániában támadó sertéspestis, hogy csak Magyarország közepén szedi az áldozatait, ahol a nagyobb telepek vannak(keleti hátár mentén), ott véletlenül sincs, mert egyből beteleportált Heves megyébe..:)
Ahogy azt is mindenki tudja, hogy a szomszéd országok megtiltották a magyar disznóhús importját.
És azt is, hogy a paksi vízmelegedéshez hasonlóan eltitkolják a fertőzést a pánikhangulat kialakulása miatt. Mindez egyben elég kockázatossá teszi a befektetést.
Vaddisznóban találtak. Ezt mindenki tudja szerintem. De a magyar sertésállományban nem mutatták ki. Ellenben Romániával. Ráadásul a vaddisznók esetében is igen messze van az összes észlelés a vágóhíd beszállítóitól. Folyamatosan vizsgálják az állatokat, a magyar állománnyal semmi gond nincs. Az meg nem újkeletű, hogy vaddisznóban előfordul. Ez nagyon messze van attól, hogy "tomboló sertéspestisnek" lehessen nevezni.
Befektető kerestetik egy hazai szintű megjelenéssel összekötött termék nagyobb tételű gyártásához.
Termék MFP lapból (nem OSB) készült szendvicspanelek. Jelenleg Szerbiai és Romániai felhasználásra készülnek, de hazai szinten is megállják a helyüket. Olcsó, gyors kivitelezés, nem penészesedik, nem szívja meg magát vízzel, nagy teherbírású. Nagyobb tétel gyártásához szükséges gépek, és nagyobb lerakat megléte. Várjuk azok jelentkezését is, akik négy évszakos ingatlant szeretnének telkükre, nyaralójuknak.
Projekt egy komoly szórakozóhely nyitása ! A hely adott minden adott ! De tőke hiányzik ! Garantált megtérülés! Garantált haszon ! Tőkéjére sok kamatot hasznot adok ! Megèri belevágni ! 0036204166381 Norbert. Az álmokat nem tudom valóra váltani ! De pènzből tudok sokkal tőbbet csinálni ! Keressenek bátran !
Jelenleg is üzemelő élelmiszeripari cég átvételéhez keresek befektetőt, üzlettársat!
Egyre több az olyan élelmiszer, melyek tartalma komolyan megkérdőjelezhető. Ez a cég hungarikumot készít, csak magyar, minőségi alapanyagokból. A jelenlegi tulajdonosok - koruk miatt - eladnák a teljes vállalkozást ingóságokkal, ingatlanokkal, vevőkörrel, beszállítói kapcsolatokkal, stb. együtt. Hitegetők, komolytalan emberek ne keressenek, azokkal már tele a padlás, a többieknek szívesen szolgálok részletekkel!