Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 2018.09.20 0 0 885

Ásványvíz forgalmazó üzem?

Nem palackozóra gondoltál?

Több millió forint kell hozzá :)

Előzmény: LudasMatyí (883)
levlistak_kukac_freestart Creative Commons License 2018.09.19 0 0 884

Üdv!

Ingatlan felújítás-, eladáshoz keresek plusz befektetőtársat. A felújítandó lakást már kiválasztottuk, kielemeztük, kialkudtuk. Tapasztalt befektetőtársammal -mindketten csináltunk már ilyet, jó haszonnal - belevágtunk. 2.000.000 Ft hiányzik a teljes projekthez. 3-6 hónap átfutással 10-25 % várható megtérüléssel. (200.000-500.000)

LudasMatyí Creative Commons License 2018.09.19 0 0 883

Szevasztok!

Kb mekkora tőke kellhet egy most induló ásványvíz forgalmazó üzem létrehozásához?

Nem a szentkirályihoz hasonló nagyüzemre gondoltam!

matyii Creative Commons License 2018.09.18 0 0 882

szerintem nem jár ebből senkinek semmi,max a navnak.

Előzmény: Tina-Zeg (881)
Tina-Zeg Creative Commons License 2018.09.18 0 0 881

Szia, magasnyomásúra gondoltam. Anyukám és nagymamám sírját most csináltuk meg, szerrel+drótkefével, és impregnáltuk is, nagyon szép lett. Ez adta az ötletet, csak kicsit könnyebb módszerrel. Ami kicsit visszatart, hogy díjat kell fizetni az ilyen tevékenységekért, van, ahol 5000 Ft/nap. Úgy meg már meg sem éri. Ha meg nem jelentem be, abból cirkusz van. Elvileg ebben a közműhasználat díja is benne van, de lehet, hogy oda el sem érne mondjuk a kábel, ahol éppen az adott sír van, vagy éppen a víz van messze. A benzines gépek 4-500 ezerbe kerülnek, és akkor még a víz meg sincs oldva. Ezt tényleg érdemes körüljárni, mert ha az ember mondjuk megcsinál 10-12 ezerért egy sírt, abból 5 ezer a fenntartóé, ami elég igazságtalan.

Előzmény: matyii (880)
matyii Creative Commons License 2018.09.18 0 0 880

Üdv. Szerintem az engedélyekkel nem hiszem ,hogy gond lenne,ki kell váltani és kész. Szakmához megint nem hiszem,hogy kötve lenne,ugyan is ilyen hogy sírkő tisztítás ,mint tevékenységi kőr,hát nem találkoztam. Szerintem a többivel lesz a nagyobb gond. Ha gépekkel szeretnéd tisztítani,ahhoz áram kell. A temetőkbe nem nagyon van.Tehát akkor agregátor. Persze vannak akkus gépek, ,de az ilyen jellegű munka nagyon hamar lemerítené őket.Nem árt,hogyha van valami kőműves,vagy festő jártasság sem.A felület tisztításnak különféle módja lehet.Nem tudom,hogy mennyire szeretnél belebonyolódni,értem én,csak valami magasnyomású vízzel, vagy esetleg  csiszolással,drótkorong stb. Ha az utóbbi,akkor kell hogy legyen valami építőipari rálátásod.A sír emlék ,az elég kényes dolog.Nagyon járd körül a dolgot.

Előzmény: Tina-Zeg (879)
Tina-Zeg Creative Commons License 2018.09.17 0 0 879

Sziasztok! Párommal gondolkodunk sírkőtisztító vállalkozás beindításán. A környékünkön az egyik temetőben látunk egy érdekes embert, aki leszólítja a hozzátartozókat, és pucolja a sírokat, szerintem feketén, mert nem a dolgozók közé tartozik. Én mindenképp hivatalosan szeretném, és nem a primitív módszerekkel, hanem géppel. Tudja valaki esetleg, hogy kell-e szakképzettség ehhez a tevékenységi körhöz,  illetve milyen engedélyek kellenek hozzá? Gondolom az önkormányzattól mindenképp, illetve a temetőktől, ahol dolgoznánk? Szívesen várunk minden hozzáértő választ!

mcnamara89 Creative Commons License 2018.09.11 0 0 878

Üdvözlök mindenkit!

Befektető társamat keresem, már meglévő fotós studió illetve fotós üzlet tovább fejlesztéséhez. 

Budapesten rendelkezem egy 200nm üzleti ingatlannal, ahol terveznék nyitni egy új studiót, illetve egy fotós müszaki üzletet. Egy idejűleg egy online, és online aukciós felületet ahol kizárolag a fotógráfiával kapcsolatos termékeket forgalmaznék, kis és nagy tételben egyaránt. Vállalkozásom, Németországból tevékenykedik. Leginkább céges megrendeléssekkel foglalkozunk, ingatlan fotózás  és más területen is. 

További tájékoztatást emailben, személyesen és telefonon tudok adni.

Email címem: mktrendmarketing@protonmail.com

Endre Ady Creative Commons License 2018.09.11 0 0 877

Szia! Írnál bővebben erről a tevékenységről? Emai: fenyvesiszallas@gmail.com

Előzmény: hamar7 (846)
coinguy Creative Commons License 2018.09.05 0 0 876

Ha rendelkezel legalább 40-50 bitcoinnal és kockázatmentesen megforgatnád, keress. Kétkedőkre nincs időm. Ha te magad nem rendelkezel bitcoinnal de segítesz ügyfélhez jutni, magas jutalék a jutalmad.

D.

streetdavid36@gmail.com

Brandon34 Creative Commons License 2018.09.03 0 0 875

kovacsgabi84@gmail.hu

Előzmény: Tina-Zeg (874)
Tina-Zeg Creative Commons License 2018.09.03 0 1 874

Szia, kérlek add meg e-mail címedet. Köszi

Előzmény: Brandon34 (872)
Vajk Creative Commons License 2018.09.03 0 0 873

JA:)

-A paksi hőmérsékletet is mérik, igaz amikor túl meleg lenne a Duna ahhoz, hogy le kelljen állítani elromlik a műszer és kézzel kell mérni. Mert a kézzel mérés nem logol...:)

"Miután az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. megküldte a hivatalos mérési adatokat az Energiaklubnak, kiderült, hogy a mért csúcshőmérséklet 29,88 fok volt. De még ezt az adatot is az előtt rögzítették, hogy a Duna elérte volna a napon belüli legmagasabb hőmérsékletét.Vízügyi Főigazgatóság adatait szerint ugyanabban a hat napban, amikor Pakson 29,8 fokot mértek, 10 kilométerrel lejjebb késő délutánra 30-30,2 fokig hevült a Duna.

-Meg persze Nílusi lázban meghalt magyarok sincsenek: az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) friss jelentéséből kiderül, hogy Magyarországon augusztus 24-30. között 38 újabb nyugat-nílusi vírusos megbetegedést regisztráltak.A számokat az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat nem közölte. A szervezet honlapján a fertőző betegségek heti adatai csak a 32. hétig vannak feltöltve.

-Ezek után meg hirtelen úgy jelenik meg az Ukrajnában és Romániában támadó sertéspestis, hogy csak Magyarország közepén szedi az áldozatait, ahol a nagyobb telepek vannak(keleti hátár mentén), ott véletlenül sincs, mert egyből beteleportált Heves megyébe..:)

Előzmény: Bati7 (871)
Brandon34 Creative Commons License 2018.09.03 0 0 872

Sziasztok!

Szemèlyszállításhoz keresek partnert,befektetőt,vagy kinek hogy tetszik.

A lènyeg az,hogy 2db mikrobusz kellene a dolog működèsèhez.

Havi 1-2millió haszonra lehet szert tenni.

Elèg hamar megtèrülő dologról van szó.

Kèrdèseket,egyèb hozzászólásokat privátban.

Bati7 Creative Commons License 2018.08.31 0 0 871

Ugyan már, túl sok volt a konteóból! A sertéseket bevizsgálják, fertőzött állatot nem is lehet feldolgozni.

Előzmény: Vajk (870)
Vajk Creative Commons License 2018.08.30 0 0 870

Ahogy azt is mindenki tudja, hogy a szomszéd országok megtiltották a magyar disznóhús importját.

És azt is, hogy a paksi vízmelegedéshez hasonlóan eltitkolják a fertőzést a pánikhangulat kialakulása miatt.
Mindez egyben elég kockázatossá teszi a befektetést.

Előzmény: Bati7 (868)
vinmor Creative Commons License 2018.08.30 0 0 869

Sziasztok!

Kertészet, intenzív növénytermesztéshez keresek befektetőt.

Terület adott.

A költségek február és május között jelentkeznének, az árbevétel szeptember-októberben.

Mimum 20-25 mFt-ra lenne szükség. A megtermelt árut fix áras átvételi szerződéssel el tudom adni.

A befektetőnek 50%-ot tudok felajánlani a befektetés után. Egy vagy több évre is benn maradhat a tőke.

A következő években tovább növelhető a termesztett terület.

Bati7 Creative Commons License 2018.08.30 0 0 868

Vaddisznóban találtak. Ezt mindenki tudja szerintem. De a magyar sertésállományban nem mutatták ki. Ellenben Romániával. Ráadásul a vaddisznók esetében is igen messze van az összes észlelés a vágóhíd beszállítóitól. Folyamatosan vizsgálják az állatokat, a magyar állománnyal semmi gond nincs. Az meg nem újkeletű, hogy vaddisznóban előfordul. Ez nagyon messze van attól, hogy "tomboló sertéspestisnek" lehessen nevezni.

Előzmény: Vajk (865)
Kivitelező Creative Commons License 2018.08.30 0 0 867

Üdvözlök mindenkit.

Befektető kerestetik egy hazai szintű megjelenéssel összekötött termék nagyobb tételű gyártásához.

Termék MFP lapból (nem OSB) készült szendvicspanelek. 
Jelenleg Szerbiai és Romániai felhasználásra készülnek, de hazai szinten is megállják a helyüket. Olcsó, gyors kivitelezés, nem penészesedik, nem szívja meg magát vízzel, nagy teherbírású. 
Nagyobb tétel gyártásához szükséges gépek, és nagyobb lerakat megléte. 
Várjuk azok jelentkezését is, akik négy évszakos ingatlant szeretnének telkükre, nyaralójuknak. ÖsszeállításPihentetésKész termék

Szükséges összeg 3.000.000Ft

Köszönöm

István Aszalós Creative Commons License 2018.08.29 0 0 866

Sziasztok!! Keresek befektetési célra csendes társat, amiről szó lenne. (lakás felújítás), (takarítás), (kert GONDOZÁS), (Lomtalanítás - költöztetés) . Őszinte leszek! Autóra  gépekbe fektetném, és emberekbe az indításhoz. Szóval aki tudna ebben segíteni azt meg köszönném                   üdv:István 

Vajk Creative Commons License 2018.08.27 0 1 865

Itt megtalálod mikor,hol és hány sertéspestis esetet jelentettek idén Magyarországon.

http://portal.nebih.gov.hu/asp-elofordulasok

Előzmény: Bati7 (864)
Bati7 Creative Commons License 2018.08.27 0 0 864

Az országban nincs sertéspestis. Romániában van, a magyar állományt nem érinti.

Előzmény: Vajk (861)
Bati7 Creative Commons License 2018.08.27 0 0 863

Természetesen nem 2 millió forintból lenne meg a teljes vétel, részletekkel emailen kívánok szolgálni!

Előzmény: Bandit1122 (860)
spondjabob Creative Commons License 2018.08.25 0 0 862

Befektetőt csendestársat magánhitelezőt keresek ! 

Projekt egy komoly szórakozóhely nyitása ! A hely adott minden adott ! De tőke hiányzik ! Garantált megtérülés! Garantált haszon ! Tőkéjére sok kamatot hasznot adok ! Megèri belevágni ! 0036204166381 Norbert. Az álmokat nem tudom valóra váltani ! De pènzből tudok sokkal tőbbet csinálni ! Keressenek bátran ! 

Vajk Creative Commons License 2018.08.23 0 0 861

Az elég necces befektetés, leginkább az országban tomboló sertéspestis miatt.

Előzmény: Bati7 (859)
Bandit1122 Creative Commons License 2018.08.23 0 0 860

2 millió forint egy élelmiszeripari cég átvételére mindennel amit leírtál?

Előzmény: Bati7 (859)
Bati7 Creative Commons License 2018.08.21 0 1 859

Füstölt sertésárukat, köztük Csabai kolbászt. A tőkeigény kb. 2 millió forint.

Vajk Creative Commons License 2018.08.21 0 0 858

Mit készít és mekkora a tőkeigény ?

Előzmény: Bati7 (857)
Bati7 Creative Commons License 2018.08.20 0 0 857

Jelenleg is üzemelő élelmiszeripari cég átvételéhez keresek befektetőt, üzlettársat! 

Egyre több az olyan élelmiszer, melyek tartalma komolyan megkérdőjelezhető. Ez a cég hungarikumot készít, csak magyar, minőségi alapanyagokból. A jelenlegi tulajdonosok - koruk miatt - eladnák a teljes vállalkozást ingóságokkal, ingatlanokkal, vevőkörrel, beszállítói kapcsolatokkal, stb. együtt.  Hitegetők, komolytalan emberek ne keressenek, azokkal már tele a padlás, a többieknek szívesen szolgálok részletekkel!

bcsaba78 Creative Commons License 2018.08.16 0 0 856

Tisztelt Uram, amennyiben aktuális még a dolog, kérem írja meg a telefonszámát az info@bcsmanagement.hu címre. Köszönettel, B.Cs.

Előzmény: uzlettars (827)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!