Keresés

Részletes keresés

GameO Creative Commons License 2013.12.23 0 0 49784

Szép volt kapitány :)

PlayPlaye Creative Commons License 2013.12.23 0 0 49783

Szép kis karácsonyi ajándékot adtál nekünk Marpet:) Gratu, sima volt!:)

EKB Creative Commons License 2013.12.23 0 0 49782

A második meccsen semmiképpen nem nyerhettem volna, az elsőn legalább ne kaptam volna ki. A szuperkapusok is simán alultejesíthetnek egyszer, elég itt visszaolvasni.

Sajnos a végén 3 vereséggel búcsúzott a felnőttcsapat a szezontól, de végülis mindegy.

Az ifik viszont nagy bravúrt végrehajtva (a vége előtt 2 fordulóval még 4 pontra álltunk az osztályozós helytől) idegenben győztek ki-ki meccsen a 4. helyezett ellen, így végül osztályozhatnak az NB I-ért. Tán még esélyünk is van.

Közben látom van 26-én is valami ligakupa meccs, itt van a bronzért is csörte? :)

Előzmény: petipajti (49781)
petipajti Creative Commons License 2013.12.19 0 0 49781

nos, néhány gondolat így két meccs után:

mindkét alkalommal nyerhettél volna, de nem így alakult. ezt érezheted igazságtalannak, de néhány dolgot hozzáfűznék, aztán utána eldöntheted, hogy fenntartod-e ezt a véleményedet.

kezdjük hátulról: a védelem változatlan volt, mindkét meccsen nagyjából ugyanannyi helyzeted volt, ennyire tudom megfogni a csatáraidat, szerintem ez két meccs alapján teljesen rendben van.

igen, voltak mesteri/hihetetlen fejesek (nagy kl fél lj-vel, ezt most hagyjuk), de egy 100/100-as kapus áll a kapuban fél tapasztalattal, nem egyszerű neki gólt lőni (és ezt nem a két meccs alapján mondom, ligakupában még nem kaptam, a bajnokságban 2-t (egyet nem ő)). kellene hozzá több helyzet, ami nem volt a 2 meccsen.

nézzük a támadószekciót. a bajnokin muszáj voltam 442-ben felállni, mert középen nem volt meg az 5 középpályás (ez mutatja a keret mélységét, erre már panaszkodtam), így nyilván értékes lehetőségeket vettem el a fél(+) rem fél(+)-os csatimtól. 2 helyzetből ilyen kl-lel be lehet egyet rúgni egy fél rem kapusnak. nagy erőssége még az ál, ami annyira magas, hogy gyakorlatilag nem fárad el, így a kh-k nehezen tudják tartani vele a lépést.

ma 3 támadóval álltam fel, tanulva a hétvégi kevés helyzetemből, gondoltam hadd fáradjanak a kh-k, meg hátha el tudok menni tisztán (középen volt két fél(+) át). ez nem következett be, ellenben volt 14 helyzetem, kicsit vicces, hogy ebből csak 1 gól lett, pár kippattanóra odaérhettem volna ha már ekkora fölényben voltam. pontosan ezért nem játszatok szívesen ilyen csatikat.

ezeket figyelembe véve szerintem nem irreális a két győzelmem.

a fehérvár elleni meccset nem értékelem blamának, jól mutatja a csapatom gyenge pontját. egy fél fél védővel, akinek van némi ál-je is simán le lehet venni a sztárcsatimat, sajnos 3 csatival nem tudtam felállni egész meccsen, mert az egyik sárga keresztes volt (keretmélység megint...), utána meg le lettem radirozva.

a gól azért érdekes volt, a 0-0 lett volna, az igazságos eredmény, de egy bri th-s csati elment tisztán (rsz át-ból, lol, ezt is hagyjuk inkább). és ami a vicces az egészben, hogy elment ma a micsuri ellen is, meg két hete a mind1 ellen is... én meg a közel 300 th-val nem tudok egy kipattanót bekotorni. na ez a vicces.

Előzmény: EKB (49778)
W. Hanna Creative Commons License 2013.12.19 0 0 49780

Sziasztok!

Egy sokakat érintő dologról, nevezetesen az online játékos szokásokról készül egy felmérés. Ha szoktatok az interneten játszani, vagy ismertek valakit, aki szenvedélyes játékos, továbbítsátok neki ezt a bejegyzést. 

Jelentős összértékű nyeremény lesz kisorsolva a válasz adók között. 

A részletek ezen az oldalon olvashatók: http://gamessurvey.wordpress.com/

Hivatkozzatok rám, lszi ;)
Üdv, WHanna

Köszönöm!

EKB Creative Commons License 2013.12.16 0 0 49779

Érdeklődöm.

Előzmény: BBSC (49777)
EKB Creative Commons License 2013.12.16 0 0 49778

8 napja megérdemelten kaptam ki Marpettől, a leeresztőben lévő bajnokcsapat (Fehérvár elleni 0-1 szép blama volt :-P) elleni tegnapi 0 pontot (a 3 helyett) viszont nehezen viselem... na mindegy. Gondolom ez lesz a ligakupában is.

BBSC Creative Commons License 2013.12.15 0 0 49777

Sziasztok!
Következő szezontól kellő érdeklődő esetén szeretném újraindítani a korábban több szezonon át futott - méltán népszerű - privát szervezésű totó-játékunkat.

A szabályok egyszerűek:
- Minden fordulóban a felnőtt és ifi NB1, div1, 2 és 3 rangadó mérkőzéseiből, a válogatottjaink (felnőtt+ifi) világbajnoki tétmeccseiből és a felnőtt International Cup magyar meccseiből kerül összeállításra egy tippsor (13+1 meccs), amiknek az eredményeire tippelni lehet.
- Minden meccsen csak a 90 perc játékidő eredménye számít, hosszabbítás nem.
- A pontos eredmény eltalálása 5, a gólkülönbségé 3, a győztes félé 1 pontot ér (döntetlen is 1 pont).
- Minden fordulóban lesznek kiemelt meccsek, melyek 2-szeres szórzóval számítanak (pl. bajnoki címet eldöntő meccsek, vb. egyenes kieséses meccsek, stb.).
- A játék a köv. szezon 1. fordulójától (38.) indul, legalább 10 jelentkező esetén.
- Díjazás: 1. 30 VIP nap, 2. 20 VIP nap, 3. 10 VIP nap, tőlem utalva.

Várom az érdeklődőket!

Üdv. Ferdi

http://freekick.org/?loc=new_forum.read.271913&id=1#fp-1

MarPet Creative Commons License 2013.12.05 0 0 49776

Ezt köszi! Fogalmam sincs már, hogy a hosszú évek alatt honnan jött az a 48. :)

Én ezt a táblát még sohasem láttam, uh nagyon köszi. :)

Előzmény: PlayPlaye (49775)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.12.05 0 0 49775

http://www.freekick.org/docs/jonny/part2.html

Itt megtalálod, hogyan fárad egy játékos.

Előzmény: PlayPlaye (49774)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.12.05 0 0 49774

Erről a 48-as dologról én még sohasem hallottam. Én úgy tudom, hogy egy játékos folyamatosan fárad, a faradtság mértéke pedig az állóképességétől függ. 

Előzmény: MarPet (49773)
MarPet Creative Commons License 2013.12.05 0 0 49773

Ez ok. De a fáradtságban nincs random ha jól tudom... Én eddig mindig úgy számoltam, hogy 48-al bír végig egy playa egy meccset fáradás nélkül és arányosan vissza számoltam percre. Ez esetben (39*90)/48=73 de akkor ez megdőlt...

Előzmény: PlayPlaye (49772)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.12.05 0 0 49772

Igen. Mondjuk amikor +/- 30 randomfaktor mellett egy 90-es DP-s védőnek simán dobhat 60-as DP-t az ME, és egy 60-as OP-s csatinak meg 90 OP-t, és így egy 60-as csati simán teljesen üresen marad a kapussal szemben egy 90-es védő mellett, a fene tudja, hogy mikor, mi miatt történik valami.

Előzmény: MarPet (49771)
MarPet Creative Commons License 2013.12.05 0 0 49771

Ezek szerint a 63. percre a 39-es ÁL-el már fáradt és ezért nem Ő került kiválasztásra?

Előzmény: PlayPlaye (49770)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.12.05 0 0 49770

Én úgy tudom, hogy 100%-os csati esetében az ME először mindig azt a védőt választja ki, aki odaérhet. Ha mindkét védő odaérhet, akkor az erősebb védőt (aki le tudja szerelni) választja ki az ME. 

Előzmény: MarPet (49769)
MarPet Creative Commons License 2013.12.05 0 0 49769

Nem tévedsz, valóban 39-es állóképessége volt az 1 $-os védőnek. De a gólnál nem Ő késett le hanem az awe VH-s védőm remek segítség mellett...

Bár az ő ÁL- is szar volt 42 de nem hinném h emiatt maradt le a 63. percben...

Egyébként ez felvet bennem egy kérdést, segítsetek!

A 63. percre egy 39-es ÁL-ű KH annyira elfárad, hogy bár az ellen egy szem csatija 100%-os kiszámíthatóságú és Ő lenne képes szerelni de az ME a másik KH-t küldi, mert ő elkésne?

Az, hogy a másik is elkésett az szerintem egyértelmű random, de teljesen mindegy mert ha oda ér akkor is átveszi a labdát a csoda csati és beveri...

Előzmény: petipajti (49768)
petipajti Creative Commons License 2013.12.04 0 0 49768

playa tanácsára nem nézek már egy ideje meccsriportot, de láttam, hogy kevés helyzetem volt és az a kh-d lett a meccs embere, akit ellenem vettél. ez előtt kissé értetlenül álltam, mert gyen ál-lel max 1 félidőig vehette volna fel a versenyt a csatimmal, utána a másik kh-d érhetett volna csak oda rá elvileg, az meg szerelni nem tudta volna. de ezt csak én gondolom így, mivel nem tudom a pontos értékekeit lehet, hogy tévedek.

Előzmény: MarPet (49767)
MarPet Creative Commons License 2013.12.04 0 0 49767

Pajti győzelméhez kétség sem férhet! Pontot majdnem sikerült rabolnom Tőle de a random másképp akarta. :) Nekem ez a szezon nagyon nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, elfogyott a csapatom csak az ifik szereplése nyújt némi vígaszt. :)

Készülök Lib, mert azért az a dobogó kéne nagyon. :)

nmarci99 Creative Commons License 2013.12.03 0 0 49766

Nálam a kapus viszi a hátán a csapatot, minden más poszton 10-11 helyen állnak a játékosaim...

nmarci99 Creative Commons License 2013.12.03 0 0 49765

Azt a gólt is az 1. fordulóban kapta, tőlem :P

Előzmény: petipajti (49764)
petipajti Creative Commons License 2013.12.03 0 0 49764

köszönöm!

de azért ennyire nem egyszerű a helyzet. :)

az, hogy már most biztos a bajnoki címem, nektek köszönhetem, mert jól körbevertétek egymást, engem meg szerencsére ebből kihagytatok :)

az eredményekért pedig nemcsak ez a két játékos a felelős. 3 meccsen doesburg pályára sem lépett, ami 10 meccsből 30%, azaz majdnem egyharmad. az asszisztot meg én sem értem, ez szerintem tök random, mert a másik tkp-m komolyabb, aztán valahogy mégsem ő adja a gól előtti passzt.

viszont van egy kapusom, aki 97%-on (!) fog, eddig egyetlen gólt kapott és van két top 10-es védőm, ők majdnem minden meccsen pályára léptek. úgyhogy szerintem ők legalább annyira hozzájárultak a sikerhez, mint a támadó szekció.

és akkor még nem is beszéltem a középpályáról, akik minden meccsen 4-5 akciót megfognak.

Előzmény: EKB (49763)
EKB Creative Commons License 2013.12.03 0 0 49763

Készülj a rangadóra! :) Vagy inkább ne.

Gratulálok a Carbonfools-nak, a gólpasszkirály kp-ja meg Duisburg (vagy mi) könnyen lerendezték ezt a szezont, aztán 11 ponttal lemaradva jön a sűrű középmezőny :O

Előzmény: MarPet (49762)
MarPet Creative Commons License 2013.12.03 0 0 49762

Nekem "jó haverom". :) Mikor ekőször gondoltam, hogy kipróbálom magam szöv. kapként egy kisebb országnál, le zsíroztam vele üziben, hogy rám fog szavazni. Hát jól meg xopatott. :) kb. ezt élvezheti így a játékban. :)

Előzmény: PlayPlaye (49761)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.12.02 0 0 49761

http://www.freekick.org/?loc=club.316844

Érdekességképpen: Szinte az összes ellenfele a bajnokságban (ifi és felnőtt) awful és poor SR körülmozog. Nem véletlen, hogy felnőttben 116, ifiben 123 meccse veretlen. Csoda, hogy még nem unta meg a játékot, hogy soha sem kell csapatot állítania a bajnoki győzelemhez.

nmarci99 Creative Commons License 2013.11.20 0 0 49760

A csúnya verést nem így gondoltam, de a 116. percben kikapni se szép... most már bánom, hogy nem tudtam időt szakítani a CO-kra, de őszintén nem számítottam ilyen "szoros" meccsre. :D

Előzmény: nmarci99 (49755)
MarPet Creative Commons License 2013.11.19 0 0 49759

Várható volt....

Előzmény: GameO (49758)
GameO Creative Commons License 2013.11.19 0 0 49758

FreekickNT vége....

http://freekicknt.org/

After finally being able to get my database running, and trying to get the website to connect to it, it seems the hosting company does not support regular ASP sites for their Windows hosts.
Since all my scripts are based on ASP, and not ASP.NET or PHP, it would require a total rebuild to get it running again, or it would require a new hosting solution.
Because of this, I have made the tough decision to not re-launch this website again as it would take too much work to comply and I have found no good hosting companies that can support the solution.

nmarci99 Creative Commons License 2013.11.17 0 0 49757

akarom mondani ép védőm épp awful formás :)

Előzmény: nmarci99 (49756)
nmarci99 Creative Commons License 2013.11.17 0 0 49756

Ja, és az egy szem épp védőm awful formás lesz :DDDD

Előzmény: nmarci99 (49755)
nmarci99 Creative Commons License 2013.11.17 0 0 49755

A menetelésnek egy csúnya vereség lesz a vége, mivel Lib ellen is lesérült egy védőm, így már csak 1 maradt....

Előzmény: MarPet (49754)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!