Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Üdvözletem eladók megmaradt légpuskás cuccaim hobby felszámolás miatt hubertusz nagy távcső 25000 ,kis távcső 2000, slavia 630 betétrugó 2000 lg 14 töltőcsap 5000, rugóvezető 1000-es, nyíregyháza személyes átvétel vagy az egészet postázom
Kínai légpuska tus 5000 a vasa kínainak az elsütő rész hiányzik cső minden megvan 5000
Sziasztok, eladásra kínálok egy Éjjelátóval felszerelt Hatsan Strike Edge 5.5-es Légpuskát tartozékaival együtt. Tartozékok hozzá: Infra lámpa, Távcső-éjjellátóval felszerelve, 1 darab Lcd kijelző, 3 darab akksi - kis tároló táskával , akksi töltővel, egy doboz lőszerrel, fegyvertartó dobozzal együtt. Az ára: 80 ezerFt
Ha érdekel Írj vagy hívj: e-mail : zsoltvaradi0@gmail.com Tel : 06 20 390 10 05
kiderült hogy egy domain alatt több honlapja is van és az eu-sat kell megtalálni. a kereső van hogy másik oldalt találja meg és ott nincs listázva m.o. tehát https://www.krale.shop/en-nél pl nincs, https://www.krale.shop/eu -nál van.
ÁRVÁLTOZÁS qb 78 ára tartozékok nélkül 80000ft ahogy a fotókon van a céltávcső 60000ft hozzászólásaimban illetve a qb topikban megtalálható fénykép és régi ára előre utalással postázom elérhetőség daniel1925@freemail.hu
Eladó egy Bsa Brigadier típusú, 5.5mm-es kapiberű pcp puska. Kb. 1 éves, keveset használt, mert időm is kevés, meg van több légpuskám(meg lusta vagyok pumpálni). Igény szerint a tompítót is adom hozzá. A távcső nem eladó(lehetőleg). Talán a doboza is megvan. A 3d nyomtatott bipod adapter, nyomtalanul leszedhető. Helyileg Tiszaújváros. Nem postázom! Emailem publikus. Csere nem èrdekel. Ára: 200E Ft.
Eladó 2022-ben vásárolt AKAH 10-40x56 céltávcső. Pcp légfegyveren használt, nagyon kevés lövést ,,ért" meg, állapota újszerű, karc, és sérülésmentes
A távcsőhöz használt szerelék Nikko Stirling match mounts weaver, két részes, szintén kifogástalan állapotú. A ,,tartalék" szerelék SPORTS MATCH DM 70 Dampa, rezgéscsillapítós, egyrészes, 9-11mm-es sínre. Ő bontatlan csomagolású. A szett egyben 100 000,-Ft. A távcső külön 70 000,- , A használt Nikko szerelék 10 000,- , a bontatlan SPORTS MATCH szerelék 25 000,- Ft. Képeket nem tudtam feltölteni, érdeklődés esetén küldök privátban.
Érdeklődni a 31/780 1021 számon, vagy a h.erika921@gmail.com címen kérem.
Nem derült ki, hogy pontosan hol nem tudod Magyarországot kiválasztani. Ha már regisztráltál, ott a címed. Ha új címet akarsz regisztrálni, ott a listában Magyarország. Most néztem meg, működik. Fura.