Szia! Á nincs túletetve, kissé kisebb a kosár mint ami Arturnak kéne, Sütinek meg kissé nagy! De Artur nagyon jól tudja dobálni, cibálni, rágni-rázni! :)
Sziasztok! Szőrmókjaim kaptak egy kosarat, nagy sikere volt, aludni ugyan először senki nem akart benne, de Artur igen jót játszott vele! Tegnap este (sőt már délután is) azonban már magától ment bele csicsikálni!
Itt írok, mert itt is van szó a "kicsikédről"! Most olvastam el a odaát a történetet a szülésről, amit írtál, bevallom a 10-ik sornál nem t'om miért, de elkezdtek potyogni a könnyeim! nagyon-nagyon örülök a boldogságodnak, a kis szerencse-kutyának, AIME-nek!:)))) (látom a mozaikszó eredetére rájöttem egyből, és valóban, ennél jobb nevet ki sem találhattál volna).
Nagyon jó egészséget kívánok a mamának és a babáknak! Adjanak örömet sok embernek! És ahogy ákosvári mondaná:-Kérünk szépen mééég képeket! Már tudom: a bal hátsó lábán van egy kis fehér, Ő az!
És miben különbözik az elsőszülött a többitől? Színben, súlyban? Kíváncsi vagyok Pollymama beszámolójára, de gondolom még ki kell neki is pihennie a szülés fáradalmait:) (tudom magamról:)
Még egy szülés. Ma reggel Kóci ( A Fiatal Klubgyőztes kan az ÁTK-n) gazdájának is megszületett a kislánya. Ott is népesebb lett a család. Remélem Kóci is örülni fog neki.:))
Polly mama teljesen kivan, mert 48 órán át izgult (no meg már előtte is tiszta izgalomban volt) szült együtt Mei-vel és Shivával, szóval most kivan, de nagyon boldog! Előbb-utóbb, jelentekzik majd! :))))
Ennek én is igazán örülök!! Pollymama most boldog - mert megérdemelte.)))
Kislány lesz a TM, aki az övé lesz? Gondolom a névhez még nem választotta ki melyik kutyus fog tartozni, vagy máris igen? Nagyon kiváncsi vagyok a majdani különbségekre, mert innen:) tökegyforma mind, ami biztosan nem így van közelebbről:)))
Továbbra is amondó vagyok, hogy ez kamu! Kacsa, más néven. A tigrismama cicijei nincsenek kiszívva, és mindenki alszik. Legfőképpen a tigris van bealtatva... Egy tigrisnek különben sem szokott egy rakás kölyke lenni.