Közkívánatra, valamint az újoncok és a forróbb fejű őstagok okulására az alábbi szösszenetet kéretik elolvasni mindazoknak, akik először járnak itt és azoknak, akik csevegni kezdenek friss topiklakóinkkal:
Nem tudom ki volt az az ökör aki először kitalálta ezt a kerítés típust, hogy 3-6 négyzetméteres falemezek betonoszlopokkal, ahol is a betonoszolopok U alakú bemélyedésébe vannak betéve a falemezek szélei, mindenféle rögzítés nélkül (mi ennek a hülyeségnek a neve egybéként?). Amint 30kmph felett szél van (mint most lassan két napja) egyfolytában jelleggel döngeti őket a szél mert ugye a bemélyedések szélesebbek mint a falmezek, ezért csapkodja őket benne a szél... Folyamatosan tömködöm be a hézagokat kartonpapírokkal hogy ne dübörögjenek... Régen még felcsavarozták őket az oszlopokra, azok nem döngtek, de gondolom így lehet spórolni pár percet lemezenként hogy nincs csavarozás...
sok even keresztul az volt a velemenyem hogy az autotrader egy tul arazott hirdetesi felulet.. ..mar nem az.. ill. nem tunik annak. (szemben ebay. ) esetleg ott is nezz szet.
bizti.. nagyon sok fuggos. ket oldalt hasznalok, gocompare, es comfused.com. a ket oldal kozt neha 100% +/- a kulonbseg.. ugyanaz kondiciokra.. ezt is erdemes megnezni..
Nekem a 3liter sorhat x5 ösre benyaaa 230 lóerő 47 font a bizti tán..
az l200 2.5d 115 lóerős gépsárkányra meg fizethettem 80 körül et mert az felszaggatja az aszfaltot ám! Sőt a vonóhorog miatt meg bizonyos biztosítok extra pénzt számítanak ha vontatnál.
alhambra ? szeptember elejen ment utoljara. azota az ezustbol szep zoldre valtott a szine. meglepte a moha. :D ( ...de majd egyszer! :)
te ezeket az autokat soforkent hajtod, ahol az a dolguk hogy menjenek.. de se fentartasi, se szerviz koltseged nincs veluk. a mukodesukre van ralatasod, de a szerviz hatterere nem igazan. en meg ezeket javitom. egy jol valasztott (igazi ) merci tipus megeri a kulonbozetet. de ez csak az en velemenyem.
felkell turni a tulajok review-at.. szelesebb korbol tajekozodni, mert orbitalis hibakba lehet bele futni egy rosszul valasztott tipusnal. (jegyzem , a hibak ellen csak egy teljes koru garancia ad vedelemet.. egy 2014-es autonal erre nem sok esely van.. igy marad az user experience..