A dolgok ilyetén állása alapján - fájó szívvel -, de búcsúzom,
mert a kilométereket többet nem számolom.
Hétvégén még kb. 15 km összejön gyalogosan,
hiszen túrázok majd a Börzsönyben bakancsosan.
9 hét alatt 540 km-t mentem,
ez sokat segített abban, hogy jobban lettem.
Nem görgetem tovább a kilométerórás listát,
mert ha kényszeressé válik, engem is 'bevisznek', mint K.Pistát.:)
Jó volt itt lenni, de nem baj, hogy abbahagyom,
régen várom már ezt a napot nagyon-nagyon.
Itt a vége, futok véle...
szeptember 20. Sportpálya, ?5km
szeptember 22. fel Füzes u.-Kábelgyár-Lovarda ?16km (benne 1 Füzes kör, 1:22, 2:50, 4:26), vadászat van a Biai-hegyen?
le Budakeszi-Páty ?17km nagy behalás és rosszullevés, rengeteg vaddisznó és szarvas
szeptember 25. 3 Sárga Kör ?9km, a középső 12:24
Szárnyaltam ma reggel (lehet, hogy ez 2 l? - majd megnézem), repített a csoda csukám és a hátszél 2 km-en. Ma nem nagyon fogok gyalogolni ebben a szélben.
2 km laza futás pihikkel, közben nyújtó- és lazító gyakorlatokkal, és az új topánka dícsérete magamban menet közben. Nagyon jól esett, bár a feszítőimben izomláz van - ez jó jel, mert maradt még izmom a henyélést követően is, ha lázas -, és a vádlim olyan kemény, mint a lakodalmas fütyi.
5 km gyaloglás (515).
Müxik a csoda csuka! 1/4 óra erejéig 15 hét után újra futottam. Az elkövetkező hetekben kiskanállal adagolom majd a fokozatosság kedvéért. Ezen a héten csak 15-20 perceket megyek - ez a kávéskanál kategória. A jövő héten jöhet a teáskanál adag: 25-30 perc, a harmadik héten már nagykanállal szeretném falni a kilométereket.
Bizsergető érzés volt előszedni a koszlott, pecs-kopos cuccost, hát még fölvenni a tiszta és öblítő illatú, sokat átizzadt, néhol rongyolódó trikókat. A gatyám gumija szétporladt az állásban, de megfogattam egy cipőfűzővel. Mennyei volt újra futni és izzadni - ilyen könnyű engem boldoggá tenni.
6-7 km gyaloglás lesz azért (510).
Tegnap csak 8 (478), ma sem lesz több 7-nél (485). Sajnos egyre később világosodik, ami igencsak korlátozza a hangulatomat. Nem bíííííírom a sötétséget sem a fejekben, sem a reggelekben!
Azt hiszem, a jövő héten én már elkezdek futni, bármit is mond a gyógyász! Ami jól esik, az nem árthat (nagyon).