A légkör beleszagolásról csak annyit, hogy anno 1966-ban, amikor a németek 2.-ok lettek a foci vb-n, kivittek egy fiatalt, bizonyos Berti Vogstot, aki egy büdös percet nem játszott, de később, saját bevallása szerint ez hatalmas segítség volt neki abban, hogy 1974-ben aranyérmes csapat tagja lehetett és nem volt "vizsgadrukkja", mert tanulhatott a világelittől, főleg a németektől (hiszen nem hiszem, hogy mászkáltak volna más meccsekre csak úgy!)
Nem akarok úgy tűnni mintha azzal kezdeném én megmondtam volna........... csak.
A skalicki féle nagy fiatalitásnak az lett az eredménye hogy a meccsek 90%át egy védekező 6os és egy támadó hatos alkotja. Ebbe csak epizódszerepet kapnak ezek a fiatalok. Szinte semmit.Nem mondom, hogy ennyi erővel bárki mehetett volna de ennek semi értelme. Max csak az, hogy ott voltak beleszagoltak a légkörbe, minimális tapasztalatot szereztek.
Ennek a magyar csapatnak 4 közé kellett volna kerülnie. És ez nem evés közbeni étvágy volt, hanem a relíitás. Eddig is tudtuk jó játékosaink vannak, jó csapatokban.
Hogy mégsem így lett?
Majd mindenki levonja a következtetéseket és elszámol magában.
A gond csak az, hogy megint nem a maxiumra törekedés volt a cél....
hanem a jó öreg magyar pesszimista mentalitás...
Gál Gyuszi megint "hallatott" magáról!! :-DDD félelmetes... ((-:
meg az is durva volt, amikor Lavrov törölgette a padlót... nem semmi ez az arc... egyébként a "tét" nagyságát jól érzékeltette, hogy míg a csoportban vívott Magyar-Orosz meccsen Lavrov minden gól után örjöngött, ezen a találkozón szinte az arcizma sem rezdült a bekapott gólok után. Én biztos vagyok benne, hogy az Olimpián még védeni fog...
egyébként óriási gratuláció a fiúknak, akik ha szerencsével is, de felülmúlták a várakozásainkat!!! most már csak azon imádkozom, hogy Athénben az időnk nagy részét a kézilabdacsarnokban töltsük a fiúk és a lányok meccseit nézve...
Perec Károlynak meg külön gratula a gólkirályi címhez, de azért egy gyorstalpaló tanfolyam beleférhetne, elvégre jó régen van már Magyarországon...
Nem a mai meccsről irnék,mert az szerintem egyéb okokból értékelhetejen.Szerencsére!
Ha eddig szidtam Lendvayt hát akkor most meg is dicsérem,mert tegnap nagyon jól játszott.Ha mindig igy menne neki elvitathatalan lenne a helye a válogatottban.Talán egy pszichologus kellene mellé...
Doros is jó volt tegnap,ezt el kell ismernem mert igy korrekt.
Szép volt fiúk!Irány Athén!
Gratulálok a Fiúknak, nagyon szép teljesítményt produkáltak az egész vébén. Jó a garnitúra, alapot ad a bizakodásra, hogy az Olimpián még kellemesebb meglepetést fognak majd szerezni! A sportágban itthon eddig vezető női szakág most már kapaszkodhat. És ez így jó.
na akkor:
grat a fiúknak a teljesítményükhöz. a mai meccsnek csak az utolsó 20 percét láttam. nem küzföttek úgy, mint tegnap, de ez érthető volt. viszont Fazekas nagyot nyújtott. ő tényleg nagyon akart. és a gólja. azt nagyon megérdemelte.
Pereznek meg óriási grat az egész VB-n nyújtott teljesítményéhez. nemtom mi lenne nélküle a csapatnak. Gál gólja meg baromi király volt.
ha ma egy picit jobban összpontosítanak és akarnak, akkor meglett volna az 5. hely is, de ez most nem lényeg.
Na én is gratulálok a fiúknak, de azért a sok kihagyott ziccerrel ma is sikerült felbosszantaniuk egy kicsit, a végére azért összekapták magukat.
Szóval gratulálok és irány az olimpiai arany!!!