Ha már itt vagy ezen a fórumon, ebben a topicban, itthon vagy (legalábbis szeretném azt hinni). Hogy mi az eredménye a sok mentális tépelődésnek?
Nyilván semmi. Nem hever az utcán az eredmény. De ezért furcsa, izgalmas és gyilkos ez a lét.
Igazi faliújság-téma: ha bárkinek is fontos ez az ország, akkor annak azt mondom: nem tudom mi lesz itten. Nagyon nagy gáz látszik (kép- és gépzavar), de ez így szok lenni.
Azért, Parser, mert kutya meg macska meg halastó nélkül is fontos és érdekes az, amit bármiről gondolsz.
Itt, Magyarországon mi jó alaposan bele vagyunk temetkezve sajátos kényszerképzeteinkbe. Rögeszméinkbe.
Csak saját nevemben nyilvánítok véleményt. Innen, ebből a rögvalóságból. De hihetetlenül érdekel, miként látsz minket itt, a hülyeségeinkkel. Talán érdekel téged is, mi véleményünk arról az őrületről, ami itt rövidesen bekövetkezik.
Igaz, régen sem volt több időm. Szerinted mennyi egy normál nick tipikus amortizációs ideje?
Egy primér nick mikor, mennyi idő vagy hány hozzászólás után dönt úgy, hogy csinázik magának egy szekundér nicket? Vagy több nicken szanaszét szórja magát mindenütt?
A kérdést feltettem, tehát számomra van jelentősége. A kérdést hozzád intéztem, ergo a véleményedre voltam kiváncsi. Egész egyszerűen arról van szó, régen szvsz jókat dumáltunk, és azt kérdeztem, van-e valami különös jelentősége annak, hogy ez most nem így van.
P. s.: javíthatatlan idealistaként a hibát, a probléma forrását először magamban kezdem keresni.
Végignéztem ennek a topicnak a tartalmát, és rádöbbentem: csak álmodtam, hogy válaszoltam 307-es hozzászólásodra. Illetve abban az álombam nem választ láttam, hanem csak egy kérdést:
van jelentősége annak a kérdésnek, miszerint: miért látlak errefelé olyan ritkán?
Elkezdtem, de sokat szaladgáltam mostanság, suliban meg nem volt időm olvasni, meg snapszerozni kellett... De jó, kicsit vontatottan indul, meg csapong, hasonlít egy picit a Zabhegyezőre. Teccik. :)
Volt ilyan idő is amikor nem volt ennyi ideg-elme beteg az internetton !
De ha tényleg ez a tendencia talán nem is nagy kár az egészért.
Lehet nektek van igazatok.
Néhányan kétlakiak ugyis átjártunk ide, ezentúl nem kell átlárni. :))
Igérem én rendesen viselkedem, mint szoktam.