Keresés

Részletes keresés

Gianluca Vialli Creative Commons License 2018.07.17 0 1 17549

Jó pár videón megnézve a brazil hátvédünket : Carlos Eugenio Júnior Tavares dos Santos kilométeres hosszúságú neve van:)

úgy osztogatja a kötényeket ahogyan Regini a pontatlan passzokat. Nagyon képzett játékosnak tűnik, védő létére talán túl pengés is technikailag, remélhetőleg ez nem fog a védekezés rovására menni. Anno elég sok csapat érdeklődését felkeltette, az Ajaxnál a szurkolók már nagyon várták. Ha hozza azt a szintet amit várnak tőle akkor az idény végén már arról fognak cikkezni hogy melyik csapat szédítette el az ügynöke fejét, miközben repkednek az euro milliók. Nagyon ígéretesnek tűnik.

samp1991 Creative Commons License 2018.07.17 0 0 17546

Caprari, Babiany, Murru, Dodo.... szinte kidobott pénz

Jankto-nak nagyon nagyot kell bizonyítania

a többi nem volt rossz befektetés. Ariel Ortega 3. hely??!!

Hol van Eto'o?

Előzmény: Törölt nick (17545)
solo_la_samp Creative Commons License 2018.07.16 0 0 17544

Adok szinte mindent amit írsz. Annyi különbség, hogy én Q-t még nem engedném el. Szerintem necces mindét kezdő csatárt (és velük 30 gólt) eladni egyszerre. Mert egyet még lehet pótolni, de kettőt szinte biztos nem fogunk tudni. Persze én is hátrébb vonnám már eggyel, 25-30 perces csatárnak, amilyen Kowa volt tavaly. 6-7 gólt szerintem így is összekaparna és a jelenléte sokat számít az öltözőben. Egyébként ha elmegy ki lesz a csk, ezen gondolkodtatok már? Barreto? :)) Lehet, h Giampi is ezt javasolta neki és ehhez nem fűlik Q foga. Mindenesetre a Parmai vonalon nagy kuss van, gondolom a bundaügy kimenetelét várják az igazolások előtt, nem mindegy, hogy A-s vagy B-s keretet kell építeni.

 

Én Kowa-val kezdenék, mellé kéne egy ütős ékpár (nem Defrel!) és Q-Caprari meg jöhetne be csereként. Persze Caprarihoz nem ragaszkodom ha vinné valaki. Az ő helyén pl el tudtam volna képzelni egy reaktivált Edert, hasonló fizikum, hasonló karakter, de azért a kis kamuolasz más minőség volt - legalábbis fénykorában. Ez tényleg vicc, hogy ez a szemét Inter többért akarta beszámítani két év padon rohasztás után, mint amennyit top formában fizetett nekünk érte (ha fizetett egyáltalán...) Évi 7 misit fog leakasztani kínában, nem sajnálom tőle, én nagyon kedveltem amikor itt volt.

 

Talán Gabbiadini lenne a legjobb megoldás előre. Igen egy Gabba-Kowa-Q- Eder négyes nem lenne gyenge. Ott meg lenne minden, rutin, tapasztalat, fiatalos lendület, lehetne próbálgatni, rotálgatni....  A Mester viszont valamiért nagyon szeretné Defrelt. A Roma 20 milliót kér érte, mi (teljesen érthetően) egy kölcsön + vételi opciós konstrukció felé szeretnénk terelni a dolgot. Ebben egyébként még lenne is fantázia, (láttunk már olyat nem egyszer, hogy valaki nagy csapatnál nem tudott teljesíteni, egy kisebb csapatnál meg ő volt a király) ha beválik, év végén kicsengetjük a nagy lét érte. A baj akkor van, ha itt sem válik be, mert akkor 3 csatárral kell lehúznunk a szezont...

 

Duvant én sem engedtem volna el. Pontosabban így nem. Egy szaros La Guminán hetekig ment a huzavona a Palermoval fél meg egy milliókon, Itt meg kb az Atalanta első ajánlatát csont nélkül benyeljük. Mintha meg akartunk volna szabadulni tőle. Ha bejelentkezett volna mondjuk egy Everton egy 40 milliós ajánlattal, akkor ok, de egy közvetlen riválisunknak pár milliós haszonnal.... tiszta Bruno Fernandes feelingem van. Bemelegítő évnek ez nagyon rendeben volt, tény, hogy voltak meccsek mikor eltűnt, de a fizikuma, a megindulásai nagyon fognak hiányozni. Ha felvette az utazósebességét már csak faulttal tudták megállítani. És sokszor higgadt tudott maradni a legvégén is. Roma, Atalanta meccseket a 80+ a Bologna elleni hazait meg a 93. percben döntötte le. Ez sem egy utolsó skill. 

Előzmény: Gianluca Vialli (17541)
SuperBazza Creative Commons License 2018.07.16 0 0 17542

Megjött a brazil balhátvéd gyerek.

Videók alapján nem tűnik rossznak.

Előrejátékban főleg.

Gianluca Vialli Creative Commons License 2018.07.16 0 0 17541

Direkt várok még a komolyabb vélemény nyilvánítással hiszen bőven van még idő igazolni, de az tény hogy vannak furcsaságok. Egyrészt szvsz Ederre szükségünk lett volna, én nagyon hasznos jó játékosnak tartom nyilván a mi szintünkön. Kínában jól fog keresni, kb szotyipénzért engedték el. Ebből is látszik hogy az Inter vezetősége konkrétan idiótának tart minket, már csak ezért sem üzletelnék velük. Kapus poszthoz is most mit lehet szólni, már az egésznek a hangulata, az üzenete számomra dühítő. Ha közepes vagy rossz lesz a gyerek akkor maradhat, ha lesz egy jó szezonja akkor viszi a Juve szintén vicc pénzért, aztán lesz 3 jó kapusok, az úgyis nagyon kevés.

Zapata eladása szerintem hiba volt. Konkrétan tavaly egy perc nyári közös munka nem volt a lábában, mégis elég szépen szórta a gólokat. Nála minden adott lett volna hogy szórja a gólokat nálunk a következő szezonokban, mondom ezt úgy hogy ő is szépen el tudott tűnni hosszú meccsekre. Azt megértettem volna, ha jön érte egy bombasztuikus visszautasíthatatlan ajánlat, de így..

 

Ami eddig elfogadható hogy szépen dobáljuk ki a haszontalan peremembereket, ez is már valami. Giampi újra építhet egy csapatot, konkrétan minden csaoatrészben. Kapus új, védelem is cserélődött, kp-án Torreira hiányát meg fogjuk érezni, szerintem Praet is elmegy végül, bár most a nagyok közül mindenki szépen bevásárolt, lehet hogy a belga már nem prioritás ezeknél a csapatoknál. Kell venni egy jó korban lévő gyilkos ösztönnel megáldott csatárt, ez nem kérdés.

Q-t én elengedném a Parma-nak. Ezt mondtam személyesen is a többieknek, hogy kedvelem és tisztelem Q-t, tavaly tényleg meglepett, de egyszerűen a kontra játékhoz, a gyors pár húzásos játékhoz ő már sajnos dinamikában nagyon kevés, a szezon második felében nálam ez nagyon kiütközött. Ha marad akkor sem szabadna minden meccsen vele kezdeni.

 

Szóval összességében csak a szokásos. A csapat szétkapva, megint tömegével jönnek majd az új nevek akiket majd lehet szeretni, vagy utálni ( teljesítménytől függően). Akinek van kettőnél több jobb meccse itt, azt először elvinnék gumicukorért, aztán ha nem adjuk akkor gumicukorért és pár túlárazott tiniért/haszontalan perem játékosért, majd a végén egy szép összegért amit min 3 részletben kapunk meg, x év után. Ha netalántán mi szeretnénk vásárolni a bajnokság meghatározó csapataitól akkor ahogyan az Interes példa is mutatja, nagyjából idiótának néznek minket a túlárazott játékosaikkal.

Meglátjuk!

Előzmény: solo_la_samp (17538)
solo_la_samp Creative Commons License 2018.07.12 0 0 17538

Meg egy kis Defrel.

 

Sassuoloban 62 meccs 20 gól

Roma 11/1

 

Ez nálam nem egy 20 milliós csatár.. .

 

Ja és Éder végül 5,5 millióért kínaba igazolt, ami kb a reális ára a kelen -formájában, csak vicces h az Inter nekünk 15-be számolta volna be Praet-ért. Cukik nem?

 

solo_la_samp Creative Commons License 2018.07.12 0 0 17537

Defrelt csak a telefonon azt hiszi okosabb nalam

solo_la_samp Creative Commons License 2018.07.12 0 0 17536

A roma 20 millióra tartja Defekt. Pfffffff. Nem sok pénzt létünk a Schick dealbol..   ok meg röhögnek a markukba.

samp1991 Creative Commons License 2018.07.12 0 0 17534

Zapata hamar lemondott arról a csapatról aki őt úgy akart és akihez ő is boldogan jött.

Tavaly fizettünk a kölcsön vételéért 3 millát, majd idén még 17millát a játékosért. Most meg eladjuk 24-26 milláért?! Nem értem én ezt. Nagy kedvencem nem volt... de 1-2 év alatt eldőlt volna hogy ennyi a max vagy tud egy "Muriel" féle szezont lehúzni. Ezek szerint Sabatini-nek más az elképzelése.

 

Junior Tavares-t (21 éves brazil bal hátvéd) ugy néz ki megvesszük a San Paolotól valami bago pénzért.

 

Ricky Alvarez végre lapáton: közös megegyezéssel felbontottuk a szerződését  :)

 

Zapata helyére Defrel-t akarjuk hozni.... szerintem nagy melléfogás. Láttam a Roma mezében focizni... kapura szinte veszélytelen volt. 15 meccs / 1 gol az utolsó évben. ezt még Shick is túlszárnyalta aki fele szezont sérült volt. Én kíváncsi vagyok, hogy végül mennyit kaptunk Schickért a Romatól? Félek hogy ezt a defrelt is 20 milláért akarjánk ránk sózni :(

Előzmény: Törölt nick (17533)
m.robi Creative Commons License 2018.07.10 0 0 17531

Ezt hogy érted?

Előzmény: Törölt nick (17529)
solo_la_samp Creative Commons License 2018.07.10 0 0 17530

Defrelt nem gondoljuk komolyan ugye?  

samp1991 Creative Commons License 2018.07.04 0 0 17528

https://www.tuttomercatoweb.com/sampdoria/?action=read&idtmw=1130279

 

Az sem OK hogy 15 misiért veszünk egy JAnkto-t, akiről még senki nem hallott a SERIE A-s berkeken kívül, és még ott sem mindenki :)) , mint ahogy az sem, hogy a VB-n az URU válogatottat hátán cipelő és kpályát rendbe tevő Torreirat meg csak 30 misiért adjuk tovább:((

 

A kis délamerikai kapus, Jandrei érkezőben.
A Palero-s sráccal "LA Guminő" megvan az egyezség de még nincs aláírva semmi. 6,5 milla egy B-ligásért... sztem nem kevés

egy B-ligás emberért
Ekdal felől érdeklődünk... nem egy főnyeremény, még ha kint is van most a VB-n. Volt pár Serie A-s éve, majd 2015ben a Hamburgba igazolt, akikel most kiestek a B-be...  

 

SuperBazza Creative Commons License 2018.07.01 0 0 17527

Jaja olvastam.

Mi meg Berisha-val voltunk megegyezve...

 

Nagy fogás az Arsenalnak.

Kurva nagy kedvencem, imádom a játékstílusát.

Előzmény: samp1991 (17526)
samp1991 Creative Commons License 2018.07.01 0 0 17526

Allitolag meg vagyunk egyezve az Arsenallal 26mill angol fontban.

Mar csak az orvosija hianyzik es a hivatalos bejelentes.

 

https://m.tuttomercatoweb.com/sampdoria/?action=read&idtmw=1128475

Előzmény: SuperBazza (17525)
SuperBazza Creative Commons License 2018.06.30 0 0 17525

Torreira hatalmasat focizott.

Nagyon sajnálom, hogy elmegy.

Állítólag az Arsenal a legesélyesebb vevő, de remélem jól felverik az árát ezek a meccsek.

solo_la_samp Creative Commons License 2018.06.30 0 0 17524

Én csak azt nem értem hogy ilyen psg meg city -félék hogy nincsenek kizárva. ..

Előzmény: Törölt nick (17522)
SuperBazza Creative Commons License 2018.06.28 0 0 17521

Jobb, hogy nem megyünk.

Előzmény: samp1991 (17520)
samp1991 Creative Commons License 2018.06.28 0 0 17520

ha a qrva Spal-t megverjük... most mi megyünk az EL-be!

Előzmény: solo_la_samp (17519)
solo_la_samp Creative Commons License 2018.06.28 0 0 17519

A milant elvileg kivágtak az el-ből. Kár, pedig Strinic azért ment oda h európaban szerepelhessen :DDD

solo_la_samp Creative Commons License 2018.06.26 0 0 17517

Mihát most épp kirúgtak a Sportingtól.  Egyre jobb a sztori:))

solo_la_samp Creative Commons License 2018.06.24 0 0 17516

Erre +15 misit illene meg rádobni...

Előzmény: samp1991 (17515)
samp1991 Creative Commons License 2018.06.24 0 0 17515

A kérdés az, hogy mennyit fizetnek még a két játékoson kívül?

A Transfermarkt szerint a két nápolyi játékos együtt nem ér annyit mint Práet! Úgy hogy ők a nápolyba játszanak??!!

Még hogy a tehetséges Bartoszt is odaadjuk??!!

Mário Rui nak 27 évesen van összesen 4 válogatottsága...

Ha csak a sima csere van felajánlva hülyének néznek minket!

Előzmény: SuperBazza (17514)
SuperBazza Creative Commons License 2018.06.24 0 0 17514


According to Tuttosport, Napoli management are planning to sign both Belgian midfielder Dennis Praet (24, in the pic on the left) and Polish international right-back Bartosz Bereszynski(turning 26 nezt July 12) from Sampdoria. Azzurri are offering Blucerchiati a double settlement, including almost 23-year old Croatian midfielder Marko Rog and Portuguese international left-back Mario Rui (27).

 

 

Ez egy érdekes ajánlat ha igaz.

solo_la_samp Creative Commons License 2018.06.23 0 0 17512

Igen, a Sporting nem szarozik :)) Jelenleg Sportiello v Audero tunik a befutónak a helyére 

Előzmény: Törölt nick (17511)
samp1991 Creative Commons License 2018.06.19 0 0 17509

Van rajta egy kakukktojas ... katt a kepre

Előzmény: samp1991 (17508)
samp1991 Creative Commons License 2018.06.19 0 0 17508

solo_la_samp Creative Commons License 2018.06.19 0 0 17507

Az a skill-je ami Ferreronak kell, olcsón találni olyanokat akiket aztán rengeteg pénzért el lehet adni. Ha közben nyernének is valamit (mondjuk egy sztáros kupát )az sem lenne baj nekünk...

Előzmény: magyarbasi (17505)
magyarbasi Creative Commons License 2018.06.19 0 0 17505

Ahogy olvasom, ez a csávó egyszer már váltotta 7 éve a Románál Pradet, sikeres is volt, és most úgy tűnik, az Internél a kínaiakból hamar elege lett. Tapasztaltnak és hozzáértőnek tűnik, ráadásul ambíciózusnak, esetleg gondolhatjuk azt, hogy a langyos víz melegedni kezdhet? Tud talán valamit arról, hogy lehetnek nagyobb céljaink a 8-10. helynél és derbi megnyerésénél?

Előzmény: Törölt nick (17504)
solo_la_samp Creative Commons License 2018.06.15 0 0 17503

Én azt is olvastam, h érdemes lenne megkínálni Pecinit Prade posztjával  (barmi is legyen az) ugy talán  itt lehetne tartani.

Előzmény: Törölt nick (17502)
SuperBazza Creative Commons License 2018.06.14 0 0 17501

Látom Prade megy Udinébe.

Mekkora veszteség ez?

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!