Húha, nagyméretűt nem lesz könnyű, azonban a kisebbet (Piatnik) kapsz a nagyobb könyvesboltokban (legutóbb a Rákóczi úton lévő nagy Libri könyvpalotában láttam).
Tegnap Hatvanban - a páros csb meccsek mellett - volt hármasozás és skíhi is. Ez utóbbiban jónéhány trófea született, és rendre olyan helyzet volt, mikor is szemben ültek a felek. Volt kint lévő magas ütő is, amely ellenében csak akkor van meg a trófea, he kicsivel mernek ütni a támadók, feltételezve az ellenoldali impassz. Nagyon nagy élvezet volt, sokáig elemeztük még a meccseket.
Mármint én? Most vettem észre ezt a hozzászólást. Minden nap készültem menni, de valahogy nem jött össze. (főleg család) Múlt hét kedden viszont voltam tarni.
HOL VOLTÁL?????
Márianosztrán? Mert mást nemigen tudok elképzelni...
Most már sajna késő, mert tanulnom kell(ene), és két hétig tarokkmentes időszak jön...
Ma már csak szerettem volna tarni, de egész Pesten egy ember nem sok, annyi sem volt képes arra, hogy royalozzon. Rajtam kívül
most mégis Sábbászhelyen vagyok, de kikötöttem, hogy nem toszogathat senki csak azért, mert karácsony van. 25-én ha jön a telefon, akkor ta-dam da-dam ....tu tuuuuu.... ta-dam da-dam... és meg sem állok Pöcstig, na jó, Népicsornán mozdonycsere végett...
Nem gondolom, hogy ez a módja, hogy a testvérem royalozni tanuljon. Egyengetem az utat, de nem kényszeríthetek akarata ellenére senkit, hogy szeressen royalozni. Majd ő is eljut oda.
ja erről jut eszembe, hogy amikor egyszer zenéltem, a harmadik óra folyamatos nyekergés után az egyik kis hegedűs csajnak már nagyon elege volt az egészből.
Elkezdett hisztizni, hogy neeeeeeeeem, nem, ő már nem akar hegedülni. "NA MIVAN, újabban HEGEDÜFÓBIÁD VAN?" addig zrikáltuk, amíg a végén jobban húzta, mint addig bármikor :-)))))))))))
a tesókán is kijött a fóbia? fizesd le valamivel, vagy jöhetnek a zrikák...
megfogod, kilógatod az ablakon, stb.
Hiába használnék bilincset, a testvérem, ha nem akar játszani, és mégis erőltetik, meghívja a kettes számú kistarokkot, szándékosan eladja a XXI-ét, szóval, passzívan ellenáll. :)
Tényleg trófeává kéne emleni. Egyszer megdumálom a többiekkel, mikor ellen játszunk, hogy amikor nem figyelsz csaljunk össze egy lapot, amiben két védő vannakunk lesz, hatvanas konzolációval, csakhogy lássuk az ábrázatodat :-)
Honlap, pontosabban ma este... a fél Budipest megy Hatvanyba royalozni!!! Ide is eljutottunk... Szép, igaz, Marczy, aki nekem akkor is Marczy, the King! Emlékszem, mikor először volt 2 royalasztal a Spariban, mekkora érzés volt. Most meg már vidéki szakosztályainak vannak.
(Ez egy jóleső V a n n a k...)
Akkor szólj MZ/X-nek, hogy küldje el azt az akarat-izét, és akkor mindenki royalozni fog.
De komolyra fordítva a szót: jöjjenek, ültesd le őket az asztalhoz (parancsszóval! "Most pedig tarokkozni fogtok!"), és két nap múlva már garantáltan úgy royaloznak majd, mint a kisangyalok. Mint Győrben.
Talán a szemed láttára, füled hallatára nem fognak olyanokat üvölteni, hogy ez nem tarokk, meg hasonló.
A Horánszky Center az a HORÁNSZKY UTCA 4-ben van, a 3. emeleten. A 17-es (kaputelefon) a Zoli. Aztán...
Ha van embör, akkor a Horánszky Centerben mindig van játék.