Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

logoutx Creative Commons License 2003.03.03 0 0 179
Nekem közvetlen anyagi károm még nem volt a kátyúkból, de a lengéscsillapítók már kivannak és nem azért mert megöregedtek...
Remélem tavasszal normális lessz a foltozás, de úgyse. Néha látni olyat, hogy valami állat nem képes lehengerezni normálisan, és domború (negatívvá válik a kátyú) a folt. (tartalék, ha megint kátyusodni akarna :(( )
Előzmény: corradoG60 (177)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.03.03 0 0 178
Hali.
Hát igen nekem is levan foliázva szerencsére nem volt még gond vele van mübizonylatom is jo tudom...:))Ez nekem se lenne gond mármint a müszaki csak tudod az a bosszanto hogy kipuff klinika fönöke azt mondta nem lehet hangos a dob ezért ök vállaják feleöséget mivel "E" miösitésük van.Még van 1.5 év müszakim:))Szoval nekem nem anyia aktuális még:)
Tegnap majdnem szarrá törtem kocsim.Baráti felöl jöttem kicsit gyorsabban mentem át vasuti átjáron szemböl egy FIAT PUNTO s jött de Ö ugy gondolta vissza fordul györ felé és nem várja meg amig én elmegyek hát nemsokon mulott éphogy megtudtam állni kockásra koptak kerekek:))Lámpánál "jelbeszéddel"utaltam rá hogy nem normális mire ö Bocs...Ezuton is üdvözlöm kedves Puntos urat....:)
Előzmény: corradoG60 (176)
corradoG60 Creative Commons License 2003.03.02 0 0 177
"Ismét megállapítottam, hogy Győrben sz@rok az utak."
Most az a taktikájuk a közútkezelőknek, hogy az egész várost telerakták 30 km/h -ás seb. korlátozó táblával, és ha szétcseszi a gumidat az út akkor nem igényelhetsz kártérítést, mert bebizonyítják, hogy 30nál még nem cseszi szét 50 nél már igen. Te pedig mint mindenki 50-60-al mész úgyis. Nekem már 2 garnitúra gumim ráment erre a játékra! :-(
Előzmény: logoutx (174)
corradoG60 Creative Commons License 2003.03.02 0 0 176
D_O_K_I!

"Müszakin belekötnek sportkipuff ba?"
Nekem igen! Azt mondta, hangos és kész! Ennyi! Aztán mehetek ahova akarok. No, de azért megoldottuk! :-)

"Vagy ezt is rendörre+vizsgáztatora válogatják?:)"
A rendőrök csak a sötétített üvegekre vadulnak be! Engem már akartak feljelenteni. Ezt is megoldottam. :-)

Előzmény: D_O_K_I (173)
cryon Creative Commons License 2003.03.02 0 0 175
Sajnos nem csak Gyôrben. Ez többé-kevésbé igaz tágabb "kisahazánkra" is.
Előzmény: logoutx (174)
logoutx Creative Commons License 2003.02.28 0 0 174
Ismét megállapítottam, hogy Győrben sz@rok az utak.
Meg még soxor meg fogom...
Csak hogy ne legyen akkora a pangás
Előzmény: cryon (171)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.02.28 0 0 173
Hali.
Müszakin belekötnek sportkipuff ba?Nekem kipuff klinika féle van pár hete voltam fönt náluk azt mondták nem köthentek bele még rendör se mert " E " Minösitést megkapták Vagy ezt is rendörre+vizsgáztatora válogatják?:)
Előzmény: corradoG60 (170)
Szkátó Creative Commons License 2003.02.25 0 0 172
Én decemberben műszakiztattam a kocsit. 6300Ft körül volt a Közlekedés Felügyeletnél. Szerintem ez a legolcsóbb hely Győrben.
A kocsim "tiszta" volt, nem volt mibe belekötni...
Előzmény: cryon (169)
cryon Creative Commons License 2003.02.25 0 0 171
Na, már megint kezdôdik a pangás. Vagy csak folytatódik?
Ezek szerint mindenkinek ilyen unalmasan telnek ezek a szép napos délutánok, mint nekem, hogy nincs mirôl beszámolni?
corradoG60 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 170
Szia!

"maga a műszaki mennyibe fáj mostanság?"
Csak a műszaki kb 10 ezer Ft. Van olyan hely ahol ha 30-35000 Ft-ot fizetsz akkor nem vesznek észre olyan hiányosságokat ami miatt máshol már nem engednék át a kocsit. (extrém ültetés, sportkipufogó stb.) De azért a fékeknek és a kormánynak ott is jól kell működnie!

"van valami olyan kitétele, hogy évjárat, vagy tipus?"
Nincs.

Üdv. CorradoG60

Előzmény: cryon (169)
cryon Creative Commons License 2003.02.13 0 0 169
Hali!
maga a műszaki mennyibe fáj mostanság?
van valami olyan kitétele, hogy évjárat, vagy tipus?
ez lesz az elsô kocsim, amit én viszek műszakiztatni. A többit vagy eladtam elôbb, vagy lezúztam :)
Előzmény: corradoG60 (168)
corradoG60 Creative Commons License 2003.02.13 0 0 168
"Te mire adtal ki 68k-t?"
Műszaki vizsga. A bal hátsó fékmunkahengert ki kellett cserélni, de mivel egybe van integrálva a féknyereggel ezért "kicsit" drágább volt. Meg asszem a lengőkarokat cserélték ki meg a szilenteket elöl+ egy-két apróság. Ja és gyorsan vennem kellett két alig használt gumit is. Kb. ennyi.

Üdv. Corradog60

ui. hol tartassz a Renault-val?

Előzmény: avantage (163)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.02.13 0 0 167
Hali!Hmm hetek ota topic környékére se nézett senki de ugytünik szerencsére tévedtem:)Nah szal mikor hol?:)
Előzmény: zotya_ (160)
Szkátó Creative Commons License 2003.02.13 0 0 166
Biztos került mégegy feltöltő a kocsiba...;)
Én is felbukkanok nagyritkán, de eléggé uborkaszezon van.
Előzmény: avantage (163)
cryon Creative Commons License 2003.02.13 0 0 165
Nekem most hétvége, vagy a jövô hét bármelyik délutánja okés (bár hétfôn vagy kedden találkám van egy ügyvédnôvel, de még nem tudom a pontos idôpontot)
Sajna az én gépem most épp nincs fényes állapotban, nemrég lekoccoltam a bal elejét...
A Fiaton ajtót kellett cserélni :)
Én eddig "megusztam" 7 ezer Ft karosszériázással. Meg majd ha lesz idôm meg pénzem elviszem lefujatni (kb 15 ruppó)
Amúgy lesz majd egy szinlentblokk cserém, meg egy hátsóteló felújításom még tavasszal, mert különben visszalöknék a müszakin :(((
Egész jól birta a sielést, igaz csak hólánccal tudtam felmenni a szálláshoz, mert megcsüngtem a nyárigumikkal. De már 2 perc a fel-leszerelési szintidônk a barinômmel :)
Volt hogy -25 fokos éjszakázás után kellett indulnunk, 2.-ra indult is. Pedig azt hittem, nem fog élni az aksim.

Üdv: Cryon!

Előzmény: zotya_ (164)
zotya_ Creative Commons License 2003.02.13 0 0 164
Hali !

Megvan a gép, új olaj, gyertyák, szűrők. Remélem a gyertya cserével a szarakodás is megszűnt.
Mikor lesz a tali?

Üdv,
Zotya

avantage Creative Commons License 2003.02.13 0 0 163
En is itt vagyok :) Neha!

Te mire adtal ki 68k-t?

Előzmény: corradoG60 (161)
zotya_ Creative Commons License 2003.02.13 0 0 162
>Mi tötént vele? Én két hete hagytam 68 000Ft-ot a szerelőnél. :-(

Eltűnt belőle a ménes, oszt megjavult. Egyébként meg ugyis olajcserés volt, ugyhogy mondtam a szerelőnek hogy a gyújtás környékén jól nézzen körül. Remélem csak az egyik gyertya szarakodott.

Üdv,
Zotya

Előzmény: corradoG60 (161)
corradoG60 Creative Commons License 2003.02.13 0 0 161
"Hát én mi vagyok bányaló??? :) "
Ugyanmár! Szamár! ;-)

" (Most épp szerelőnél van a gépem, de 1-2 nap múlva ok.)"
Mi tötént vele? Én két hete hagytam 68 000Ft-ot a szerelőnél. :-(

Üdv. CorradoG60

Előzmény: zotya_ (160)
zotya_ Creative Commons License 2003.02.13 0 0 160
>Hát sztem rajtunk kivül nem nagyon van ember aki ebbe a topic ba benézne:(

Hát én mi vagyok bányaló??? :)

>De amugy én benne vagyok egy összeröffenésbe de azért nem lenne rosz ha többen jönnének...

Mikor, hova? (Most épp szerelőnél van a gépem, de 1-2 nap múlva ok.)

Üdv,
Zotya

Előzmény: D_O_K_I (159)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.02.12 0 0 159
Hali.Hát sztem rajtunk kivül nem nagyon van ember aki ebbe a topic ba benézne:(De amugy én benne vagyok egy összeröffenésbe de azért nem lenne rosz ha többen jönnének...
Előzmény: cryon (158)
cryon Creative Commons License 2003.02.11 0 0 158
Hali!

Sielni voltam a mult héten, meg amúgy sem szeretek magammal társalogni :(. (skizo rule)
Ha esetleg összeütnénk egy kis összeröffenést, abban benne lennék.

D_O_K_I Creative Commons License 2003.02.01 0 0 157
Üdv Győriek.Mi a helyzet?Igen nagy a csend erreflé mostanában..
cryon Creative Commons License 2003.01.12 0 0 156
Hali!
Tegnap voltam Pázmándon sielni. Nem volt nagy szám, baromi sokan voltak, meg lassú a felvonó ennyi emberre. Meg illett volna lekaszálni a pályát még a hóesés elôtt. Kicsit sok volt a gaz :-(.
Asszem kicsit megártott a futóművemnek ez a tél. Holnap el is viszem, és ellenôriztetem.
Előzmény: D_O_K_I (155)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.01.12 0 0 155
Hali.Én nemtok :))Amugy barátnömmel tegnap
voltunk baráti hegybe szánkozni (barátin lakom)egész jo volt a ho helyzet:))Föleg az utakon...:))Elöbb olvastam ujságba ujabb jelentösebb mennyiségü ho váható jövöhétvégefelé..:((
Előzmény: cryon (154)
cryon Creative Commons License 2003.01.10 0 0 154
Tegnap már csak hólánccal sikerült kijárnom az udvarból. Valami agymen odahányta az autóm mögé a havat a garázsa elôl, és nem tudtam rajta átkepeszteni. Aztán már se elôre, se hátra :(
Szombaton megpróbálok eljutni Pázmándra, sielni egyet. Állítólag beindítják a felvonót. Tud valaki sielni küzületek?
Előzmény: D_O_K_I (153)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.01.09 0 0 153
Üdv!Gokard pályára za megy be aki akar nincs lezárva.1éve haverral volam aztán amikor rámentem pályára hát ért megelepetés...:)))(akkro nem Yarissal volam)Holnap ha nem dolgozom körülnézek hol lenne jobb.Eto stadion parkolojába is látni hogy már probálkoztak páran:)
cryon Creative Commons License 2003.01.09 0 0 152
Oda be lehet menni a magunkfajta halandóknak is? Mikor legutoljára arra jártam (pár éve) még le volt láncolva egy sorompóval a bejárat.
Előzmény: zotya_ (151)
zotya_ Creative Commons License 2003.01.08 0 0 151
Regnap este velemelyik országos TV csatornán (Talán az új 2-n ?) mutatták ahogy csúszkálnak a gépek a Győri gokart pályán.

Ma sajna délutános vagyok, de holnap délután esetleg ráérek. Hogyha mentek, írjatok!

Zotya

Előzmény: D_O_K_I (150)
D_O_K_I Creative Commons License 2003.01.07 0 0 150
Üdv.Hát a hó még mindig esik:()Nah akkor ezt megbeszéltük legalább jót csuszkálok én is még nem volt alkalmam úgy igazán belemerülni:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!