Én csak a Radion mosóporreklámot hallgattam 1934-ből, és óvatlanul haladtam időrendben. Nem sokat változott a duma. Főleg a "nincs benne klór és lúg, ez mindennel felér" ragadott meg. Foszfátmentes?
Gondolkodok sivár életemen és rabszolga mivoltomon. Várok valami igen jó dologra - ami túlmutat a napi reklámdömping felületes agymosásán. Szeretném ha mellém ülne egy öngyilkos terrorista a villamoson.
Várom, hogy az alkoholszint-zuhanás elérje azt a szintet, amely lehetővé teszi, hogy kocsiba üljek, és elhajtsak a fél kettes meccsemre. Drukkolok, hogy időben úgy kövessék egymást az események, hogy éltem ne térjen le a kritikus útról.
várok és morgok. a http://www.kulichki.com/vv/ url nem válaszol, pedig én tegnap viszockijt akartam hallgatni. ráadásul másoknak is ajánlottam, és komplexusaim lettek, miért ajánlgatok le-leállogató zugszervereket. lehet, hogy már megint a szerzői és szomszédos jog csaholó toportyán-internacionáléjának habzó és csattogó szája nyálazta le azt a 25 órányi muzsikát? lehet, hogy az urali szénbányászok megint nem kaptak fél éve fizetést, és sztrájkolnak, és nincs áram? tényleg, a putyin óta miért nem sztrájkolnak? vagy csak a média ejtette a témát? vagy most már megkapják a fizetésüket, sőt, a sokszorosát, és azt is fél évre előre? vagy félnek az ororsz újságírók, reszketnek a bányászok ettől a leningrádi maffiából jött крестный отец -től, esetleg goldfathertől – nem is tudom, lehet, hogy az angol változatot használják, már romlik, szennyeződik az orosz nyelv is? szóval viszockijt akartam hallgatni, és most, így, ahogy kávézom, biztos, hogy egy kudarcélménnyel több van bennem; ki tudja hányadik a megszületésem pillanatától. nézem a macskám, békésen ül a babyházon, a lábára hajtja laposan a fejét, és engem néz. neki hány kudarcélménye lehet?
Újságot olvasok.
Agyprotézis Mesterséges hippocampust fejlesztettek ki a Dél-carolinai Egyeten kutatóorvosai. A hippocampus az élményeket kódolja, amelyek később az agy más területein tárolódnak. A hippocampus sérülésével például elveszthető az új emlékek tárolásának képessége. a mesterséges hippocampus egy szilíciumcsip segítségével pontosan ugyanazokat a funkciókat képes ellátni, mint a sérült agyterület. A protézist először patkányok agyszövetein, majd élő állatokon fogják kipróbálni. Ha minden jól megy, akkor a készülék olyan embereken segíthet, akik szélütés, epilepszia vagy Alzheimer-kór következtében agykárosodást szenvedtek.
Megér Önnek 200 forintot, hogy a csatlakozásról mobilon szavazzon? No és négyszázat megér-e? Tán még hatszázat is?
Nézegetem az Index címlapját. Szavaztak már vagy 150-en. Kíváncsi vagyok, meddig jutnak el április 12.-ig. Meglesz az 1.000 sms? No és a 10.000?
Leittam egy 1,5 l-es borszéki ásványvizes üvegből úgy 2-3 decit, és most beledobáltam 4 Plussz tablettát egyenként. C vitaminosokat. Néz olyan jól ki ebben a kék üvegben a lötty, mint Amélie Moresmo energiaitala.
És holnap már köhögni sem fogok.
belépett egy magyar vagy magyarul tudó ürge. ez szétcseszi a játékomat. most kértem meg az ottani HypertextTransferProtocol nickemmel és aztán két másikkal (akikről azt hiszi, hogy tényleg mások - ezt itt az Indexen nehezebb eljátszani -, hogy ne írjon, de nem, csakazért sem, ír mint állat, magyarul is és angolul is. most küldtem el a picsába az ottani 'ugar' és a 'fallow' nickemmel. magyarul.
Egy amerikai fórumba írogatok magyarul, az általam létrehozott topikba több nickkel. Nagyon érdekes lehetek, mert sokan szólítanak meg angolul, hogy mit írok, ki vagyok, nem fordítanám-e le stb. (Csak olvasni tudok valamennyire angolul, írni nemigen merek). Megadtam a Sztaki online angol magyar szótárának címét, és elég érdekes, rövidke párbeszédek kezdenek kialakulni 'köztünk' és köztük. Már ott is sztár vagyok. (Ezt nem szégyen így kimondani Kant után, aki bátorkodott leírni, hogy "Ich bin Gott'")
elmegyek, teletömöm a fejem hamburgerrel, a változatosság kedvéért, aztán forró fürdő és végül visszajövök, hogy egész éjjel a neten lógjak, mert olyan rég csináltam, háth meg is tudok valami újat a világról melyben halok...
nem tudom, de elképzelhetô, hogy még azelôtt, mielôtt a MYO-GÁZ -t megnyitná. de az is lehet, hogy parallel futtatja inkább a kettôt. (sôt, talán még a MYO-LÁZ visszatételére is kísérletet fog tenni.)