Lyta, ha az a gond, hogy a befizetésed nem érkezett meg (az adminisztrátor ezt mondta?), akkor postán küldd el nekünk a csekk fénymásolatát, és azonnal megy a két, illetve három példány.
A 13-as számról volt szó, azt meg már megoldottam :-)
Csak azt mondom, hogy szvsz lehet, hogy fél év múlva rájön a posta, hogy "jééé, van itt egy postázatlan Átjárónk Merras barátnőjének" :-)
Merras: és ha ezt két órával előbb mondod, még a kezedbe is nyomom... :-O
Lyta: írj egy e-mailt a magazin@atjaro.hu címre, és kérd meg az adminisztrátorunkat, nézzen utána a dolgoknak! Megnézzük, hol akadt el a dolog. Elnézést a csúszásért.
Jelen pillanatban a nyomdából egyenesen a postára kerülnek az előfizetői példányok. A 14-es számnál vezettük be ezt. Kaposváron adják fel, ha jól tudom.
Inkább nem. Jobb szeretem magam megvenni a könyvet/újságot, mert akkor látom, hogy milyen minőségű példányt kapok (nem a tartalomra gondolok), ráadásul ez biztosan a polcra kerül, mig a postai küldemény...
Kell a francnak, hogy begyűrik a ládába, vagy szakadtan érkezik és még én "dolgozzak" azért, hogy kicseréljék.
Amúgy anno a GBK-könyvért is elzarándokoltam a rakpartra, később az Üllöire, most meg bemegyek az Alexandriába, ha nincs az újságosnál. :)
Átlapozom és ha véletlenül nyomdahubás, vagy picit szakadt, választok egy másik példányt. :O)
Rájöttem, hogy összekevertem a címed Michaleczky Péterével, micsoda blamázs! De az Átjáró címére is elküldtem (magazin@atjaro.hu) És nem jött olyan visszajelzés, ami szerint nem érkezett volna meg!
Csatolt file-ban, pdf-ként küldtem, lehet, hogy ez a baj? Mert mostanság sok levelezőrendszer levágja a csatolt file-okat!
Na megyek, meg probalkozok! Sőt, ami a biztos: felrakom a honlapomra, és onnan le lehet majd tölteni. Holnap meg is teszem.
Elnézést a sok bénázásért. És köszi, hogy foglalkoztok a dologgal.
Sőt, most elküldöm az Átjáró címére is, jó? Úgyis szoktátok írni benne, hogy "várjuk fiatal tehetségek munkáit", meg ilyenek. Na most aztán megkapjátok majd jól....