Tragédia ami itt van. Korábban nevettem az összeesküvés-elméleteken, de ezúttal én sem vagyok olyan fölényesen biztos abban, hogy semmi sincs a háttérben. Elvégre Hévízt a szemünk láttára tették tönkre egy épülő szálloda miatt (persze ezerrel tagadják, de tessék elmenni Hévízre: a tó több fokkal hidegebb, akármit hazudnak, a középső fedett rész, ahol a meleg víz volt lezárva). Lehetetlen feltételezés volna, hogy itt is valami disznóság történik egy kis gazdasági csoport érdekében? A mai Magyarországon annyira elhatalmasodott a hazugság, hogy minden gyanús.
Négy nap alatt 3 centi hideg időben.....van olyan topictars aki szerint ez természetes.....erre még a szél sem lehet indok, akkora szelek nem voltak. Több mint érdekes ami történik.
Nem látom. De akkor mi történik? Ilyen hidegben és esők után miért az állandó apadás? Nyáron, a nagy melegben sem apadt ennyire gyorsan, szinte naponta egy centit. Van alul a Tihany melletti 11m mélységnél egy lefolyó, ahol valaki kiszedte a dugót?
Mi történik itt? Nem lehet, hogy engedik le a vizet a Siónál? Állítólag angolnahalászás miatt szoktak ilyet tenni. A napokban is voltak esők (igaz, nem nagyok), hideg van, hogy lehet, hogy mégis folyamatos az apadás?
2004-2024 között 16 alkalommal nagyobb volt az éves minimum vízállás mint a mai, 4 szer volt kisebb.
a maximum 3 szor kisebb mint az idei maximum, egyszer ugyanannyi, 16 szor több.Ha jó töndér oda varézsolna 45 cm plusz vizet, akkor se nyitnák a zsilipet.