Szerelőm ràtette a computert és nem talàlt hibát. Azt mondta semmi baja, valószínű gyàrilag beprogramozott hiba aminek az a lènyege,h vidd szervízbe az autód. Mondjunk meg sem nézte, de megnyugtatott, hogy tuti nincs baja... Sajnos kiütni nem tudta a hibát,de utàna néz és megcsinàlja.
De jó fej vagy, köszönöm :-) picit megnyugodtam akkor.
Nincs semmi állat. Lemostam az autót és kocsikaztam a városba. Már jöttem haza mikor láttam a hibát. Holnap azért hívom a szerelőmet, úgy is aktuális lesz a nagyszervìz.
Van állatod? Kutya? Esetleg az akkumulátor hűtő ventilátorát lehetne még megnézni, nem - e koszolódott el. Az is lehet, hogy semmi komoly és hiba törlés után vissza sem jön.
Sehogy. Hibakiolvasás, javítás. Ha szervizben volt az autó, és elfelejtették újratanítani, legtöbbször azt sem tudod orvosolni újrakalibrálással, de egy próbát megér, az autó beállításai között megtalálod menüben. Előtte fújd fel az előírt értékre a kerekeket, mert akkor is világít a lámpa, ha egyszerűen csak alacsony a nyomás valamelyik kerékben.
Ja, ha a fogyasztásra vagy a menetteljesítményekre kíváncsi csak, akkor igen. Ha az autóra, akkor nem nagyon, ha jól tudom, nemcsak anyaghasználatban, hanem futóműben / felszereltségben más liga a Lexus. Szerintem ha arra kíváncsi, hogy milyen vele autózni (divatosabban fogalmazva: együtt élni), akkor jobb, ha óvatosan alapoz egy Auris ítéletre.
Nincs ezzel semmi baj. Mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja.
Ha te folyamatosan azon szorongsz, hogy össze fogod törni, akkor be is fog következni, szóval én elengedném ezt a témát, de te tudod.
Engem nem lehet bizonyos szint felett befolyásolni. Ha azt mondja valaki, hogy te ezt, vagy azt a motorral szerelt autót ne vedd meg, akkor természetesen nem fogom. Feltéve persze, ha hiteles embertől hallom, nem a havertól, akinek talán még sosem volt olyan autója. Viszont ha valaki azt mondja, hogy minek ilyen nagy autó? Akkor azt figyelmen kívül hagyom, mert a nagy autókat szeretem és kész. Nem fogok vele vitatkozni, de azt teszem, amit akarok. Biztosan nagypapámtól örököltem. :) Ő volt ilyen, hogy mindnekire ráhagyott mindent, úgyis azt csinált, amit ő akart. Nem veszekedett senkivel emiatt.
Autót próbálok úgy venni, hogy fenn is tudjam tartani.
Azért nem árt tudni, mi van ha megtörik valami miatt.
Haveroknak én kértem ki a véleményüket. Ez csak infó, nem kötelező érvényű.
Nem tudom nálatok, hogy működik a "Család" modell, de nálunk, nincs én pénzem te pénzed. Csak egy közös családi kassza. Amit kell megveszünk. Amink van azt mind közösen szereztük. Igaz nem olyan régen vagyunk együtt, csak 30 éve.
Igen, megkérdezem a feleségem. Sőt még a gyerekeimet is megkérdeztem.
A feleségemet meg azért sem lehet kihagyni, mert az Accord az ő nevén van, és ha megveszem az LS is az ő nevére megy :)