Keresés

Részletes keresés

Tomi 2.5td Creative Commons License 2012.09.02 0 0 21517

Szia!

 

Köszönjük szépen a beszámolót! :-) (jó részletes)

Nekünk nagyon jól jött, mert szept. 17-én indulunk Kardamena-ba.

Üdv. Tomi

Előzmény: torren001 (21510)
erdei.eva69 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 21516
Szia!Szeptember 19-én megyünk Kos szigetére.Attil félek hogy már nem lesz meleg.voltál már esetleg kb ebben az idöben?köszi a választ.
Előzmény: kicsi_peti (21494)
torren001 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 21515
ti is most voltatok Kos -n? Amúgy én szárazföldön valahogy jobban éreztem magam mint a szigeteken.Leginkább délen, Peloponeszosz. Na hát ott annyira sok turista tényleg nincs és a sok citros liget látványa, illata... örökre elmentettem :) Kis iróniával most legszívesebben belinkelném az Irigy hónalj egyik régi átdolgozott zenéjét....balkáni éjszakák, nem tetszik semmi meló stb... :)
marci2009 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 21514

Valahogy én is így láttam ezt . Korfu ,Kréta ,Santorini után ez volt az utolsó görög utunk . Ez volt az i-re a pont . Szemét ,kosz ,rádmásznak pár euroért, minőségen aluli kiszolgálás többnyire mindenhol magyarországhoz képest . ;) Jópofáskodásból akarnak megélni , dolgozni nem szeretnek és szemetetszedni sem :D Éljenek a turisták !  

Előzmény: torren001 (21513)
torren001 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 21513

Köszönöm, :) próbáltam tárgyilagos lenni, leírni ahogy a mi szemünkkel láttunk, szagoltunk, ízleltünk:)

Persze azért ért minket egy két negatívum is. Egy halas étteremben 3 nappal ezelőtti számla kézhezvétele. Persze szóltunk, hogy ez így nem lesz oké, el is téptük a blokkot a szemük láttára. A hirdetőtáblán BIG BEER 2 EUR, ami csak 4 dcl. (hát azért na..):)  A méteres gaz és sok szemét látványa a falvak, városok, utak környékén. Nekem ez már az 5. utam volt göröghonba, de valahogy soha nem fogom megérteni, hogy miért nem szedik fel a szemetet a görögök időnként a "senkiföldjén". Mennyire másabb lenne. Pl. nálunk azért szerveznek kollektív szemétgyűjtést, talán a falu város összefogna őket is jóérzéssel töltené el a tiszta látvány. Motorozásunk közben saját szemünkkel láttuk, hogy a minket kielőző görög a szakadt autójóából dobálta ki a szemetet a mozgó jármű ablakán. Úgy kellett kerülgetni, meg is álltunk nehogy egy üveg is repüljön hátrafelé. Mi meg persze "jólneveltek" mindenhová hurcibáltuk a tatyóban a szemetet, műanyag palackokat, sörös dobozt addig ameddig egy nyitott kukát nem találtunk. No mindegy, más kultúra, más nézetű emberekkel,  Jelenlegi helyzetben pedig különösebben más világlátással. Amúgy valahogy a törökök nem tűntek annyira zaklatottnak mint a görögök. Kos városban minden árus, éttermes szinte a fejedre mászott, ott pedig egyáltalán nem nyomultak és sokkal kedvesebbek is voltak. El is terveztük, hogy most egy kis időre magunk mögött fogjuk hagyni Hellaszt és jövőre Törökország lesz az úti cél, noha nem a Bodrum régió.          

marian52 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 21512

Nagyon jó kis beszámolót olvastam szuper volt:)

Előzmény: torren001 (21510)
margitka64 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 21511

Jó volt olvasni, és kicsit visszatérni Kosra. Ez a jó ebben a szigetben (meg általában a görög szigetekben), folyamatos jövés-menés mellett is mindig van idő strandolásra, természetre, történelemre. A vendégszeretetről nem is beszélve!

u.i.: Nagyon jó a stílusod!

Előzmény: torren001 (21510)
torren001 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 21510

sziasztok, íme a beszámolónk:

 

08.20-án este érkeztünk némi repülőn való zötykölődés után Kos szigetre. Oda- vissza repülőn az ellátás korrekt, kb mint a Malév fénykorában. Szállásunk a Kos város Lambi elővárosi részén a Rena Apartmanban volt. Megérkezésünk után lepakoltunk és irány a pool bár, hogy magunkba töltsünk egy a sokak által és általunk is kedvelt görög sört, a Mythost :)

 

A szállásról: Egyszerű tiszta apartman, 2 fős szoba konyha egyben,(átlagos felszereltséggel) füri, wc szintén egyben egy apró helyiségben, továbbá szép kis terasz székekkel, asztallal. A kilátás a teraszról: 2-3 pálmafa, fügefa, távolban pálmák és egy két apartman. A szobát mindennap takarította a házinéni, törülközőket is naponta újakat kaptunk. Szóval a tisztasággal nem volt gond J Az apartmanhoz tartozik egy szép kis tiszta vizű medence is, elkerített gyermek pancsolóval, mely sós vízzel volt feltöltve. Körülötte napágyak, ernyők, székek, asztalok. Az apartmant egy dán-görög házaspár vezeti. (Christina és Kosmas) Állati rendesek és illedelmesek voltak velünk az egy hét ott tartózkodásunk során.  A sör mellé mindig járt egy kis snack is. Az apartman kertje gondozott, fügefa, pálmák, leánderek, hibiszkuszok, szőlők itt ott felfuttatva. A házinéni mindennap söprögetett, szinte reggel már a seprűvel ébredt az öreglány. :)A tengerpart  100 m, de nem igazán nyerte el tetszésünket, elég szemetes és elhagyatott volt. Mindenféle kőbunkerek, törmelékek  félig becsúszva a vízben, vezetékek kint a földből, a víz is elég zavaros volt és sajnálatunkra 0 élővilággal. Amúgy a szebb kavicsos homokos strandokat Kos városba vezető útról jobbra letérve lehet elérni. Itt 0 hullámzás, nyugis víz, és rengeteg napernyő. Az árak 2 EUR-tól 7-ig, de volt ahol csak fogyasztani kellett és elfoglalhattad egész napra a nyugágyat. Amúgy Lambitól kb 2 km a belváros, gyalog 30 perc. Nem volt vészes.

 

Kos város gyönyörű, rengeteg ókori és középkori építmény található a város közepén, lakóházak közvetlen közelében. Hasonló mint Rómában a Fórum. (a város közepén egy hatalmas, több helyen elhelyezkedő ásatás)  Éjszaka szépen kivilágított épületek, minaretek, dzsámik, sok ember, nyüzsi stb.

Első nap mikor megérkeztünk és leültünk a medence mellett lévő kis bárba sörözni nagyon nagy szélfújás kerekedett. Az idő egyébként meleg volt akkor, de kénytelenek voltunk egy pulóvert felhúzni az estére. Ez köszönhető a helyi széljárásnak. (melteminek) Amúgy más napokon egyáltalán nem volt zavaró a szélfújás. Sokan írták, hogy ez egy különleges széljárás. Amúgy tengerparti nyaralóhelyeken általában mindig fúj egy kicsit a szél. (Nem tartottam különösen jellegzetesebbnek a többi bejárt tengerparti helyek széljárásainál. ) Amúgy napközben szinte jól is esik, ha picit lengedezik a szellő.  Valaki írta korábban, hogy Kos sziget, egy LAPOS sziget. Nos szerintem egyáltalán nem, elejétől a végéig bejártuk. Akik csak Kos város és Tigaki környékén barangolnak azoknak laposnak tűnik, de ha már Psalidi illetve Zipari felé elindul az ember akkor már találkozik szép kis emelkedőkkel, hegyi utakkal.

 

Béreltünk biciklit, elég jó bicikliút van kiépítve Kos várostól egészen Lambiig, utána főúton lehet közlekedni. Egészen Tigakiig mentünk, ahol megálltunk a Byron Apartmannál valamint Tigaki végén található sóstó melletti strandnál. Elég szép homokos strandokat találtunk errefelé. Majd utána Tigakiból felfelé tekertünk Ziparin keresztül és végig Kos városba haladtunk a dombos vidékeken. Útközben szőlőt szedtünk, gránátalmát szürcsöltünk. Szóval teljesen jó volt a visszaút. Psalidi városrésznél egy frappét benyomtunk aztán irány az Embros therme. Bizony, igen kerékpárral tettük meg a thermáig a 7 km s utat. A végén már toltuk felfelé a kövesúton a járgányt mert annyira kifáradtunk, de nagyon jó voltJ Aki bírja nyugodtan tekerjen el odáig. A therma szép volt, érdekes képződmény csak nagyon forró és a 40 fokban a tűző kövek között egyáltalán nem esett jól belemenni.  Ezüstékszerekkel vigyázzatok, mert az ásványi anyagokkal teli termálvíz nagyon hamar beszínezi.

 

Jártunk Bodrumban is, jegyet a kikötőben tudtok venni a vár melletti kioszkokban vagy a hajós társaságok standjainál. 15 Eur-ba került -(bár a jegy megvásárlása után láttuk, hogy lett volna olcsóbbért is)- a jegy és vízumdíjat egyáltalán nem kellett fizetni. Út 1 óra kb.  Útlevél kell és el kell rakni a vouchert amit adnak a hajóra való felszálláskor.  Bár voltak akik plasztik személyivel is átjöttek. Egyáltalán nem volt semmi különösebb ellenőrzés az átkelésen. Belépéskor az útlevelet nem veszik el!!  Bodrum nekünk nagyon tetszett, hangulatos bazár van a kikötő mellett. Érdemes leülni egy stílszerűen elkészített és felszolgált zaccos török kávé elfogyasztására. Nagyon érdekes kis vas burkolatú csészékben adják, és mellé hozzák kis tálcán a lukomi édességet is (illetve rahát, ki hogy hívja) Ha javasolni tudom ne a part menti éttermekben üljetek le, hanem felfelé menjetek a kis utcákban és pár kis helyi éttermet sikerült felfedeznetek. Sikerült betérnünk egy ilyen helyre, és 7 líráért hatalmas dönertálat kaptunk. Mondhatni nagyon olcsó volt. (1 EUR: 2,20 t.líra) Az asztalok mellett ecetes kosszarvú paprika. Égett az arcunk rendesen. J Jól is esett mert eddig a görög útjaink során Kos-n találkoztunk a legízetlenebb gíroszuokkal.  Kötelező látnivalók:  Halikarnosossi Mauzóleum romjai, Malmok a hegyen (bár ida nem mentünk fel) Amúgy korábban Bodrum városát Halikarnosossnak hívták, a nevét már csak a Kos városban őrzi egy tér. Valamint érdemes felsétálni a hellén színházhoz is. A hajó délután 16 órakor indult vissza. Bodrumban abszolút nem fúj a szél ennek köszönhetően, nagy volt a forróság. Hazafelé szinte mindenki a hajó belső részén lévő legkondícionált részben foglalt helyet. Mikor már majdnem elnyomott minket a fáradság és az álom, nagy ricsajra és vinnyogásra lettünk figyelmesek. Egy delfin pár közelítette meg a hajó végét és ugrándozásokkal és a delfinekre jellemző vinnyogásokkal köszöntötték az embereket. Kb 1 percig követték a hajót, majd amilyen hirtelen feltűntek, hamar elillantak a tenger kék mélyében.

 

Egyik nap béreltünk motort, hogy a sziget másik felén lévő látványosságokat is felkeressük. Meglátogattuk a Kos várostól 4 km-re lévő Asklepiont, fotó, kis víz és irány Kafelos. Útközben megálltunk a reptérnél, nézegetni a felszálló repcsiket. Majd a reptér után lefordultunk a páva völgy felé.  Szép kis árnyékos erdő, rengeteg földön lévő és fokon csüngő pávacsalád található itt és nagyon sok macsesz. Innen tovább mentünk Kafelosba. A kis város nagyon szép, picit a hegyoldalba épült jellege miatt, erős elvonatkoztatással Santorinire emlékeztetett minket, persze nem volt annyi kékkupolás templomocska mint ott. Itt szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a sziget ezen része sokkal gazdagabb természeti adottságokkal rendelkezik  mint a keleti rész. Rengeteg hegy, gyönyörű, tiszta nyugis hullámos, kevésbé hullámos partok stb. Lemotoroztunk a Cavo Paradisoig. Az oda felé úton, a hegytetőn páratlan kilátás nyílik a Kafelosi öbölre. Imádtuk :)   A látvány egyszerűen gyönyörű. Nagyon szép hullámos tengerpart található itt.  Ha jól emlékszem utána tovább mentünk felfelé egy másik úton az Ag.Ioannis nevezetű partra. Itt is hatalmas hullámok és gyönyörű tiszta tengerpart fogadott minket. Haza felé meglátogattuk Ag.Stephanost is. Szép kis műemlék, rengeteg turistával. Utána a Paradise Beach következett. Ez a sziget déli részén található és a fekvésének  köszönhetően egyáltalán nincs áramlat, ami hűsíteni a forró levegőt. Nagyon nyugis homokos, hosszú tengerpart, rengeteg emberrel és napággyal. Persze vannak olyan részek is ahol a napágyak nem bitorolják a partot. Majd hazafelé puszta véletlen következett egy újabb tengerparti látogatás. Amint kiértünk a főútra pár 100 m megtétele után lefordultunk ballra a sziget északi része felé. Kb 1 km-s kis úton lefelé egy gyönyörű fehérhomokos, hatalmas hullámos tengerpartot találtunk. kb 3-4 km hosszan végig sík hullámos part. Ember egy szál se. Nagyon élveztük, hogy csak mi vagyunk és szinte sajátunknak éreztük az egész vidéket. Sajnos a nevét nem tudjuk, de ez a sziget legvékonyabbik részén, északra helyezkedik el. Nekünk ez a part tetszett a legjobban, olyannyira, hogy másnap újra béreltünk egy robogót és eljöttünk ide egy egész napos fürdőzésre.

 

Állat és növényvilág:  (most már erre is kitérekJ ) Az apartmanunk környékén rengeteg békés kutya, macska. Kabócák stílszerűen zakatolnak, esténként apró gekkók a köveken. Környéken néhány legelésző bocii, tücskök madarak stb.  A szigeten a hegyeken kisebb nagyobb fenyőerdők, de kb a szigetnek a fele kopár. Bár tavasszal biztos zöldebb minden.

 

Étel nekünk az Andreas nevű tavernában ízlett a legjobban. Ez Kos városban található rögtön ahol az út egyirányúvá válik. Szembe vele egy suli. A girosz itt 2 Eur volt és hatalmas nagy, de ezen kívül sok féle étel közül lehetett választani.  A helyiek is oda jártak étkezni és ételt rendelni. Halas éttermeket pedig a város tengerparti sétányánál keresgéljétek.

 

Összességében nagyon szép a sziget, de javaslom hogy ne ragadjon le senki egy héten keresztül egy helyen, mert a legszebb vidékek felfedezéséhez motorra, ill. autóba kell ülnie az embernek.  A turisták összetétele: angol, holland, skandináv népek, német ill olasz. Minket amúgy mindenhol németeknek néztek, mikor megszólaltunk németül, hogy NEIN, wir sind aus Ungarn gekommen…. Néztek nagyokat. J Az éttermekben a pincérek nagyon kedvesek voltunk, beszélgettünk sokat velük a válságról. Szokásos: mindenki elkeseredett, kevés a turista a szigeteken, a pénzt a kormány a gazdagok, bankok, kommunisták :) kapják. Embereknek pedig az adó fizetése jut. (Bár hozzáteszem még mindig jóval kevesebb adót fizetnek mint mi)   Amúgy miután érkezésünkkor leszálltunk a repülőről egyáltalán nem hallottunk sehol egy db. magyar szót.  

Jó pihenést annak aki még csak most tervezi az útját.

üdv

István                           

bogabika Creative Commons License 2012.08.31 0 0 21509

Kedves Fórumozók,

 

A segítségeteket szeretném kérni,sajnos nem volt időm végigolvasni a kommenteket. A neckermannal szeretnénk Kosra menni, konkrétan MASTICHARI településre, a Gaia Royal Village hotelbe. Amennyiben bárki volt ebben a hotelben,kérem ossza meg tapasztalatait,véleményét.

 

Köszönettel,

Bogabika

bazidzsó Creative Commons License 2012.08.28 0 0 21508

Ρόδος--Κω--Kάρπαθος

a link helyesen:)))

 

Előzmény: bazidzsó (21507)
bazidzsó Creative Commons License 2012.08.28 0 0 21507

Üdv minden Visszatérőnek!

Az élménybeszámolókat és szállásértékeléseket továbbra is várom, ha Valaki ilyenre adná a fejét:))))))

Ρόδος--Κω--Kάρπαθος

Köszönöm!

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.28 0 0 21506

...facebook oldalamra töltögetek fel majd folyamatosan képeket, videókat... párat felraktam, de több f.gépen, iphone-on vannak, ma valahogy nincs nagy türelmem rendszerezgetni:))

 

http://www.facebook.com/Lilithereal

marian52 Creative Commons License 2012.08.28 0 0 21505

Sziasztok!
Mi is megérkeztünk Kos sziget Marmari Sandy beach szálló csodálatosan szép és jó volt minden.
Tenger a kaja a szálló a medence.
igen mi is pihenni mentünk,  és nem a sok pénzt kiadni a kirándulásokra. 

 

torren001 Creative Commons License 2012.08.28 0 0 21504

Sziasztok, megérkeztünk mi is. Beszámoló hamarosan... csak még össze kell szedjük gondolatainkat.

Kos városban és környékén az hajósok, ill. az irodák max. 15 Eur-ért hirdetik Bodrunt. Bár én láttam 8 eur-t is, de szerintünk ahhoz még hozzácsaphatnak ilyen- olyan költségeket.

A Maria Star nevezetű hajóval mentünk csütörtök reggel kb fél 10 kor. Szinte magyar nem is volt a hajón :) Amúgy mi 15 eur-t fizettünk és nem kértek semmilyen vízumdíjat. Sokan kártyás személyivel is átjöttek. Bodrunban pedig semmi plasztikkártyás, útlevélelbeszedős mizéria nem volt. (szóval semmit nem kellett leadni a kikötőben) Full laza volt az egész. Mint, ha egy másik szigetre mentél volna át.

Hamarosan megírjuk a beszámolót.... jó pihenést mindenkinek

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.28 0 0 21503

...Bodrum...Tigaki toursnál, vagy bárhol 30 euro, neckinél nem érdemes fizetni rá... amúgy meg idegenvezető, valami viktória nem volt szimpi amikor közölte, hogy nem szereti(?!), ha az utasok csak a tengerparton vannak... nos, mi kifejezettem nyaralni mentünk, fürödni meg napozni, pihenni, enni-inni, nem pedig kirándulni, túrázni, vásárolgatni bóvlikat a 80 fokban... ketten kb 800 eurot költöttünk de úgy, h MINDENT megvettünk, amit megkívántunk + ajándékok és még a szobafoglalást is meghosszabítottunk - nem délben, csak 6-kor csekkoltunk ki, fél órával az indulás előtt (+25 euro).... szóval az utolsó napunk sem veszett el és kényelmesen elvoltunk, utolsó pillanatig a szobában...  tenger isteni volt, sztem az idegenvezető meg ne tegyen már megjegyzést azokra, akik nem mennek vele kirándulgatni, mert van, akinek az a pihenés, hogy egy hétik strandol:) 

Előzmény: Vebber (21502)
Vebber Creative Commons License 2012.08.28 0 0 21502

Bodrum 2010. Neckermann:

 

A kirándulást Magyar kísérettel hirdették. Vasárnapi indulással volt. Ár 43 Euro/felnőtt, 23,5 Euro/gyerek. Gyereknek 2-12 éves korig számított. 2 éves korig minden kirándulás ingyenes volt.

 

A kiránduláson részt vett utasok, akikkel beszéltem nem voltak megelégedve. Nagy melegben, tömegben zajlott a kirándulás. Bodrumban az árusok erőszakosak voltak. Leginkább bóvlit akartak rá erőszakolni az emberre, és nem olcsón. (Szeptember elején.)  

 

Így hirdették:

Látogasson meg egy nyaralás alatt két kontinenst. Kb. 10km-re fekszik Kos-tól Bodrum, ahol a keleti világ fogadja önt. Ismerje meg a török kultúrát, vásároljon be minőségi árukból és mindezt a legkedvezőbb áron.

Előzmény: ixike83 (21499)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.28 0 0 21501

sziasztok megjöttunk tigakiból, a meni beach hotelből - minden szuper volt az első perctől az utolsóig:) a szálloda, a kaja, a tenger, az emberek, minden..

marci2009 Creative Commons License 2012.08.28 0 0 21500

Ahogy írtam már az előzőekben : 45 eur a neckermannál , ha jól emlékszem csütörtökön . A kikötőben 10 eur , minden nap vagy 10 hajó megy . Idegenvezetés szerintem nincs egyiknél sem . Egész napos kirándulás .

A szigetet egy nap alatt be lehet járni kocsival simán , de attól is függ miket akarsz megnézni + mennyi időt tölteni .

Előzmény: ixike83 (21490)
ixike83 Creative Commons License 2012.08.27 0 0 21499

Szia, mivel eddig nem kaptam Neckermann infókat, örülnék ha el tudnád nekem küldeni a 2010-eset, gondolom nem sok minden változott azóta. Előre is köszi.

Előzmény: Vebber (21493)
ixike83 Creative Commons License 2012.08.27 0 0 21498

Szia, mindenképpen szeretnénk elmenni Bodrumba. A kölcsönzőnél mennyi az ár, idegenvezetéssel volt az út, vagy nem szükséges idegenvezető? Köszi az infot.

Előzmény: bogkriszt (21495)
dönce Creative Commons License 2012.08.27 0 0 21497

Szia! Bocs, hogy csak most...

A szél még jó is volt, nem zavart egyáltalán, mert nem éreztük azt a nagy meleget legalább! :)

Előzmény: torren001 (21455)
Hencsi Bencsi Creative Commons License 2012.08.26 0 0 21496

Szia Kicsi Peti!

 

Nagyon szépen köszönjük a hasznos infokat. Találkozunk holnap a reptéren és természetesen a szállodában is.

Mindenkinek jó utazást és szuper jó nyaralást kívánunk!!!

Üdv

Előzmény: kicsi_peti (21494)
bogkriszt Creative Commons License 2012.08.26 0 0 21495

Szia, Bodrumot nem szabad kihagyni, de mi negyed áron a gk kölcsönzőnél fizettük be. Ugyan ez vonatkozik Nissyrosra is fantasztikus volt.

Előzmény: ixike83 (21490)
kicsi_peti Creative Commons License 2012.08.26 0 0 21494

Hello Hencsi Bencsi !

 

Közvetlenül a szálló mellett van egy kissebb üzlet ahol lehet vásárolni vizet, sört, bort stb.

Én hárm éve voltam utoljára, ha azóta tönkre nem ment a bolt.

Tovább jobbra szintén van egy üzlet, néhány száz méterre.

Üdv

Előzmény: Hencsi Bencsi (21492)
Vebber Creative Commons License 2012.08.23 0 0 21493

2010.-es Neckermann infókat tudok adni, ha frissebbeket nem kapsz.

Előzmény: ixike83 (21490)
Hencsi Bencsi Creative Commons License 2012.08.23 0 0 21492

Szia Kicsi Peti!

 

Köszönjük szépen, sokat segítettél a pakolást illetően. Még egy dolog jutott az eszünkbe, hogy este amikor odaérünk, ott a szállodában vagy a környéken tudunk majd valahol vizet venni? Van ott valami közért féle a közelben? Egyébként már nagyon várjuk az indulást, gondolom Te is. Jó éjszakát!

Üdv.

Előzmény: kicsi_peti (21489)
bazidzsó Creative Commons License 2012.08.23 0 0 21491

Szia!

Jó pár infó itt: Rhodes-Kos-Karpathos

Előzmény: ixike83 (21490)
ixike83 Creative Commons License 2012.08.23 0 0 21490

Sziasztok. Mi jövő héten megyünk Kosra, a bodrumi kirándulással kapcsolatban szeretném kérdezni, h Neckermannál mennyibe kerül, mit tartalmaz az ár, egésznapos kirándulásról van-e szó, valamint, hogy melyik napokon szervezik ezt az utat. Ezenkívül egy napot szeretnénk rászánni a szigetkörútra, saját szervezésben, kocsival. Lehetséges egy nap alatt végigjárni az összes, szigeten található neveztességet? Mi az amit nem érdemes kihagyni a látnivalók közül. Köszönöm a segítséget :-)

kicsi_peti Creative Commons License 2012.08.23 0 0 21489

Szia Hencsi Bencsi !

Most reggel olvastam az üzeneted. Ott állandó szél van télen nyáron, ez a " meltemi". Este a városban nem vészes, mert a beépítettség miatt nem érzni.

A partokon néha előfordul összel erős széllökés. Hideg az nincs, de egy vékony pulcsi+ térdnadrág az kell.

Előzmény: Hencsi Bencsi (21488)
Hencsi Bencsi Creative Commons License 2012.08.22 0 0 21488

Szia Kicsi Peti!

 

Köszi a gyors választ és a hasznos infokat. Már csak egy kérdésünk lenne: A szél mennyire erős ott Kos városban illetve a szigeten? Néztük az időjárás előrejelzést itt a neten és úgy 3.-tól már elég nagy széllökéseket láttunk.

Nappal talán nem gond, mert melegen süt a nap, de este nincs hűvős a szél miatt? Ezt a csomagolás miatt kérdezzük, tudod mi nők vagyunk. Rodoszon már voltunk szintén szeptember eléjén, ott is nagy szél fújt.

Előre is köszi mindent!

Üdv.

Előzmény: kicsi_peti (21486)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!