RIO AVE: Mora; Zé Gomes, Danielson, Idalécio e Milhazes; Ricardo Jorge, Niquinha e Cleiton; Marquinhos, Chidi e Gaúcho. Suplentes: Candeias, Delson, André Vilas Boas, Diego, Agostinho, Bruno Mendes e Keita.
F.C. Porto: VÍtor Baía; SonKaya, Ricardo Costa, Pedro Emanue e César Peixoto; Ibson, Lucho, Diego; Jorginho, Sokota e Lisandro. Suplentes: Helton, Quaresma, Bruno Alves, Pepe, Paulo Assunção, Alan e Hugo Almeida.
Itt vagyok, ragyogok! Kiképzést kaptam a PSD és a PS kampányszlogenjeiből... De mit tegyek, időben rá kell hangolódni, mert a sok hülye, aki otthon a rádión is hallgathatná, leterheli a netet. És ma fővárosi derbi is lesz!!!!!!!!!
Ja, és 1 szomorú hír:
Meghalt C. Ronaldo apukája, hosszantartó betegség után. Haza is utazott a srác Madeirára. :-((((
Ma CET 20:30kor meccs, adja az antenna1. Meg én is itt leszek.
BL-meccsről 1 kis info: a szimpla jegy 46€ a Rangers-meccsre, sztem a pozsonyira olcsóbb lesz! És FCP ultrák végre 1szer, nem pedig 100 szlovák szkínhed / 50 részeg osztrák között kell ülni :D
Egy üzenetet jöttem átadni. Loradinho üzeni nektek a BL-el kapcsolatban, azon belül is Pozsony.
"Jegyet csak csomagban árulnak, magyarán ugy,h inter-porto-rangers meccsre kell jegyet venni, kulon 1ikre se lehet. Igy állati drága, ezért ha vkinek van Rangerses, vagy Portos ismerőse, aki menne meccsre, írjon!!! És akkor feleződne/3adolódna a költség!"
Küldtem mailt! 1ébként az utazással kapcsolatban még sok a kérdés, pl szállás címeim vannak, de h Pozsonyban vetetek jegyet, vagy Portoból rendelek?! Az árkülönbségtől függ...
Az NSben ne nagyon bízz... Tudnak nagy hülyeségeket írni...
Ha te is FCPs vagy, nincs kedved Pozsonyba jönni meccsre? Mi úgy tűnik 3an megyünk, kékszektorban nem reménykedek, de talán a semlegesbe is össze tudunk hozni némi hangulatot... És persze edzés...
Azért pl. a Peixoto visszaszivárgásának örülök, meg a Lucho Gonzáles se rossz.. De azért a Mourinho csak a JM marad, a J. Costa csak a capitao (csúnyább nevén Bicho - Állat) és sorolhatnám... Node 1 kis költségvetésű csapattól BL-győzelem után könnyű elszipkázni az embereket!
Így van,a Rio Avetól valóban nemszabad tartani,semmiképpen sem!
Én is sajnálom ez az őrület színtű játékos elvándorlást.....
Szinte kínomban nevetek ha belegondolok hogy a kedvenc csapatom játékosainak felsorolásakor komolyan össze kell szednem a gondolataimat,míg 2 éve visszafelé is elmondtam volna,ha felkeltenek akkor is.
Váratlan?! Így neveltük, kérem. Sztem a 3. gólja volt váratlan :p
N. Valente: Igen. Legalábbis 99%. És a köcsög cabrao caralho filho da p.ta Scolari miatt! Nem hajlandó addig beválogatni, amíg az FCPben van. Én sajnálom, h elmegy (már lassan senkit nem ismerek), de ennek ismeretében hibáztatni nem tudom.
Rio Ave: még nagyon az elején vagyunk, az FCPnek nem szabad tőlük tartani (bár igaz, a Penafieltől is tudtunk tavaly otthon 4et kapni). Sztem jó most a csapat (kopp-kopp), megoldják a feladatot.
És itt a vége... Ha vki talál 1 csinos képet, pl a Peixotoról, akit méltán a nap "hősévé" avathatunk, hiszen mesterhármasa volt, igaz, sztem nem így akarta, nyugodtan tegye be... (A 2. ugye szintén ő volt?)
1:2. Mire bejött az oldal, h leíram, h 0:2, addigra szépítenek... Na de azért ennél közelebb a pontokhoz már ne jussanak! Szükségünk van mind a 3 pontyra!
F.C. PORTO - Vítor Baía; Sonkaya, Pedro Emanuel, Ricardo Costa e César Peixoto; Ibson e Lucho González; Diego; Jorginho, Hélder Postiga e Lisandro López.
Suplentes: Helton, Pepe, Bruno Alves, Paulo Assunção, Alan, Sokota, Ricardo Quaresma e Hugo Almeida.
NAVAL - Taborda; Carlitos, João Paulo, Nélson Veiga e Bessa; Gilmar e Glauber; Saulo, Fajardo e Márcio Luís; Bruno Fogaça.
Suplentes: Sopalski, Solimar, Aurélio, João Mendes, Rui Miguel e Léo Guerra.