Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.20 0 0 98
Találtam magamnak egy új dokit, akit Rabóczki Mariettának hívnak. Szült valaki nála? Jó lenne valami konkrét info...
MeSeMo Creative Commons License 2002.04.19 0 0 97
Szia!

Valószínűleg egy doktornőről beszélünk. Én kb. másfél éve járok hozzá, de én már a Szabolcs utcai klinikáról ismerem. Meg voltál vele elégedve? Mi a véleményed róla?

Előre is köszi a választ.

Üdv,

MeSeMo-né

Előzmény: Gabiiiiii (96)
Gabiiiiii Creative Commons License 2002.04.18 0 0 96
Atalay Katalin??????

Lehet,hogy nem o az,de ha igen,akkor en nala szultem a lanyomat fenyevekkel ezelott a Bajcsyban.

Ha nem o az,akkor bocs

Előzmény: MeSeMo (92)
Buborka Creative Commons License 2002.04.18 0 0 95
MeseMo: én a Szabolcsban szültem, nagyjából mindennel meg voltam elégedbe. Ezt a doktornőt nem ismerem, de az ottani orvosokkal csupa jó tapasztalatom van!
Eribari Creative Commons License 2002.04.18 0 0 94
Szia Ona,

"Szép-új" dokim Dr. Pető Zsolt. Azt tudom, hogy eléggé "be van havazva", de nekem olyan ajánlotta akiben max. megbízok és eddig (kopp-kopp-kopp) bevált.

Eribari

ona Creative Commons License 2002.04.18 0 0 93
Kedves hszm:)

Örülök, ha jól alakulnak a dolgaid:)
Én nem ismerem azt a dokit, de a lényeg, hogy neked szimpi legyen!

Vigyázzatok magatokra és jelentkezzél, mi van veletek!

ona

Előzmény: hszm (91)
MeSeMo Creative Commons License 2002.04.17 0 0 92
Sziasztok!
A Szabolcs utcai klinikáról van valakinek tapasztalata? Esetleg Atalay doktornőt ismeri Valaki?
Előre is köszi.
MeSeMo-né
hszm Creative Commons License 2002.04.17 0 0 91
Kedves ona ésIzgága!

Bocs, hogy ilyen sokáig nme jelentkeztem, de az élet produkál néha furcsa, ijesztő dolgokat!

Nemsokkal azután, hogy válaszoltatok nekem, illetve ajánlottatok orvost mindkét kórházból, épp húsvét vasárnap délután szörnyű dolog történt, elkezdtem nagyon vérezni, ezért azonnal bementünk a MÁV ügyeletére, ahol egy fiatal (kb velem egykorú) doki volt ügyeletben. Megvizsgált, UH és kiderült, hogy hál'Istennek minden rendben van, rendesen dobog a baba szíve. (megkérdeztem mivel tartozunk, erre ő azt mondta, hogy ránk van bízva) Ezek után visszarendelt 1 hét múlva kontrollra és már videóra is felvette a babát.
Másnap (kontroll után) ismét elkezdtem vérezni (péntek du. 5 óra)hívom a MÁV-ot és szerencsére épp ügyeletes volt. Azonnal be a kórházba és megint csak nyugtatni tudott, mert megint mindent rendben talált.
Akkor már kezdett bennem érni a gondolat, hogy őt fogom választani, annyira RENDES VOLT. Az újbóli kontrollnál fel is kértem és megbeszéltem vele az anyagiakat is, mindenre azt mondta, hogy ránk van bízva, mármint az összeg.
A neve Tridrenczel Zsolt, bátran ajánlom mindenkinek.
Üdv: hszm

ona Creative Commons License 2002.04.14 0 0 90
Eribari,

megtudhatnám kire cserélted le?
Még nem tarok ott, hogy gyereket várjak, de minden info érdekelne:)

Előzmény: Eribari (87)
zezse Creative Commons License 2002.04.14 0 0 89
Sziasztok, bár most nem aktuális nálunk, de szerintem aki szuper ( nekem legalábbis) Mááv, Koós Hutás Piroska. Tavaly volt 5000/ alkalom( magánban) és a szülés megegyezés szerint. Nekem tetszett hogy abszolút képben van rólam, a kórházban naponta jött szülés után, alkalmazkodott hozzám. Az egyetlen rossz, hogy nagyon sokan járnak hozzá.
zs
jósrác Creative Commons License 2002.04.13 0 0 88
aaaaa
Előzmény: Törölt nick (86)
Eribari Creative Commons License 2002.04.12 0 0 87
Sziasztok!

Ona, én azért vigyáznék azzal a kézzel! Én éppen Őt cseréltem le nemrégen egy másik MÁV-os dokira. (Ragaszkodok hozzá, hogy a második is majd ott szülessen, annyira jó a szülészetük!)
Nem igazán voltam megelégedve vele.. :(
Rengeteg betege van, lehet, hogy ezért nem emlékezett rá időnként (még a 9. hónapban sem), hogy ki vagyok-mi vagyok-mi van velem/ünk... :o
A vizsgálat különben a magánrendelőjében (anno kb. 4 éve) 4e/alkalom volt + 1000 az ultrahang (amit akkor is kifizettetett utólag ha a kórházban csinálta!) + 40e a szülés... Kontrollra havonta kellett menni, az utolsó időben hetente... az ember azért szeretné ha már egyszer ennyit fizet, hogy legalább emlékezzenek rá..

No mindegy, tul.kép. ezen kívül más gondom nem volt vele. Egész rendes volt a szülésnél is (bár a bába mintha többet segített volna) nem is akarom tovább bántani, végülis a szülésnél minden rendben volt, van egy gyönyörű 3 éves kisfiam! :)

Eribari

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 86
Sziasztok!

Nekem többen ajánlották Szendei doktort, aki állítólag a Baross utcai klinikán dolgozik. Tud valaki pontosabb paramétereket róla? (Telefonszám, rendelési hely, idő, esetleg tarifa). Akár mélben is jöhet.

Köszi!

M.

thw Creative Commons License 2002.04.11 0 0 85
Haho!

Amelyikrol te beszelsz (a Delinel), az a Tiszti, mas neevn Honved korhaz, aminek a Robert Karoly Krt-n van a kozpontja. Itt (a Kiralyhagon) szulesz-nogyogyasz oszt.vezeto foorvos a nagybatyam :))

Előzmény: nyúlbúl (75)
thw Creative Commons License 2002.04.11 0 0 84
Haho

En ismerem, egyutt dolgoztam vele, mert egy maganklinikan is rendel. Csak a legjobbakat mondhatom: lelkiismeretes, alapos, jo doki, megbizhato.

Előzmény: tiarana (76)
mzsperx Creative Commons License 2002.04.07 0 0 83
sajna táblázatot nem lehet csinálni, mert letiltották...
úgy lehet, hogy ha megcsinálod pl az excellben, akkor kimásolod egy képkezelőbe és jpg formátumban linkeled be. ha érdekel, hogy hogyan, írj, megírom mélben (én kb egy hónapja okosodtam ki :-))
Előzmény: Kriszta5 (82)
Kriszta5 Creative Commons License 2002.04.07 0 0 82

Táblázat?
Én egyre hülyébbnek érzem magam, mert tegnap valaki megpróbálta elmagyarázni, hogy lehet ilyet csinálni ide.... Jesszus-pepi, hány diploma kell egy ilyen feladathoz :))) nekem biztosan kevesebb van a kelleténél ...:)))
Drága ona, Te hogy állsz?????

Előzmény: ona (81)
ona Creative Commons License 2002.04.03 0 0 81
Szi a, én jól ismerem a Margit kórházat,d e igazán nem tudnék javasolni senkit. Mindenkinek más jön be. Viszont a MÁV-os dokimért vállalom a felelőséget:)

Ha érdekel: ona@hello.hu

Előzmény: nskrisz (79)
quizas Creative Commons License 2002.04.03 0 0 80
Kedves keresgélők!

A babanet társalgójában nagyon sok orvosról illetve kórházról vannak friss vélemények, az Anyaságról gyűjtőnév alatt, kórházak szerint csoportosítva. Nézzetek be oda is.

quizas
(aki a SOTE I ambuláns rendelésére járt, nem volt saját orvosa; végül az ügyeletesnél szült, aki tisztességesen ellátta és a 6 hetes kontrollon örült a doboz csokinak is)

nskrisz Creative Commons License 2002.04.03 0 0 79
Sziasztok!

Múlt héten tudtuk meg a párommal, hogy jön a baba. Olvastam a hozzászólásaitokat, tudnátok nekem is küldeni doki nevet és elérhetőséget a Margit kórházból. Eddig jó véleményeket hallottam és olvastam a kórházról, de cáfoljatok, ha nem!
Köszi előre is:nskrisz

ona Creative Commons License 2002.04.03 0 0 78
Átgondolom:) Én sem vagyok zseni:))))) Sôôôôt!
Előzmény: Kriszta5 (77)
Kriszta5 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 77
Kedves ona!
Ugye nem tőlem várod, hogy megrajzolok egy táblázatot ide bele....? Láttam a kismamák várandós táblázatait, de én olyat itten nem bírok előállítani... Vagy beiratkozom, valami internetes tanfolyásra, vagy valaki elvállalja a dolgot.... Te???

Előzmény: ona (74)
tiarana Creative Commons License 2002.04.02 0 0 76
Még mindig nem tudtam elmenni orvoshoz, mert közben megjött.
Viszont rábukkantam a régi dokimra, dr. Bardóczy Zsolt, a SOTE I-ről. Most a Budai Egészségközpontban dolgozik. Hozzá megyek:)))

Van, aki ismeri? Szerintem tüneményes.

nyúlbúl Creative Commons License 2002.04.02 0 0 75
Sziasztok!

Lenne egy "hülye" kérdésem. A BM kórház hol van? Nem az az, amelyik Budán, a Királyhágó utcában (azt hiszem így hívják), a Délitől nem messze van? Vagy, ha az nem a BM, akkor hogy azt hogy hívják?
Köszi előre is
Nyúlbúl

ona Creative Commons License 2002.04.02 0 0 74
Szia Kriszta,

tôlem akkor mehert a táblázat, ha kell még beírok dolgokat:)

ona

Előzmény: Kriszta5 (73)
Kriszta5 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 73

Halihó, lányok!
Hogy vagytok?????

ona Creative Commons License 2002.03.29 0 0 72
Dr. Kulcsár Ákos
MÁV kórház Fôorvos

Magánrendelôje a Váci utcában van, ott is van UH. Alkalmankét 5000 Ft. A kh-i vizsgálatnál nem kér pénzt. A szülés megegyezés szerint.

Ha kell az elérhetôsége, írj az ona@hello.hu címemre:)

Addig is jó babavárást.

Ona

Izgága Creative Commons License 2002.03.29 0 0 71
Szia hszm!

Én is az Uzsokit tudom ajánlani, nekem is itt ajánlották, a doki is nagyon rendes. Azt hiszem, Gabiii is hozzá jár.
Dr. Csapó Csaba a neve, és úgy tudom, ultrahang-mágus :)) A sógornőmet is hozzá küldte a dokija UH-ra. :)
Ha érdekel még valami, írj.

Izgága

Előzmény: hszm (70)
hszm Creative Commons License 2002.03.28 0 0 70
Sziasztok!
Én még új vagyok, itt előzőleg lombik-topicon voltam, de most hál'istennek már a 9. hétben vagyok. Nekem is az a legnagyobb problémám, hogy nem vagyok a dokimmal+kórházzal megelégedve (Nyírő-Dr. Szakonyi) A kórház egy kupleráj (kb. 3 hete nincs hüvelyi UH-juk, mert javítják) a doki állandóan futásban van, de lehetne bármily rendes is a kórház már eleve elrontja a dolgokat. Az egész hozzáállás is pocsék, úgyhogy szeretnék váltani. Ahogy itt tőletek olvastam a legtöbb és egyértelmű dícséret a MÁV ill. az Uzsoki kórházról hangzott el. Gondolom már mindannyian (én is ) "felvilágosultak" vagytok és igenis jogos igényünk, hogy ezekben a hónapokban és persze a szüléskor a lehető legjobb ellátást kapjuk, hiszen ilyen-olyan módon mindannyian megtámogatjuk egy kicsit azt az ingyenes orvosi ellátást!
Bocs a hosszúra nyúlt hozzászólásért, ha valaki tud segíteni magánba is várom a javaslatokat kórházat és orvost illetően!
Előre is köszönöm: hszm
ona Creative Commons License 2002.03.28 0 0 69
Az az igazság, hogy én ott töltöttem a gyakorlati idômet a Margitban. A szülészeten és a nôgyógyászaton 6 hetet voltam. A Sóvágó tanított. Nem mindenkire emlékszem csak bizonyos dolgokra.
Előzmény: Maminti (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!