Nekem nagyon bejött a Dogma. Jók voltak a poénok, Alan meg egyenesen "isteni"! :) Kedvenc jelenetem az, amikor Metatron először megjelenik, mikor Bethany poroltóval támad rá. Metatron minden mondata fergeteges, Alan arckifejezései hozzá meg pláne! :))) De végig felejthetetlen a filmben.
Alan szempontjából a csúcsjelenet szerintem az volt, ahogy RÁNÉZETT a csajra (Bethany, vagy hasonló), mikor az beleegyezett, hogy velük tart megmenteni a világot. A pontos párbeszédre nem emlékszem, egy asztalnál ültek vmi puccos helyen, és a csaj a családra hivatkozott. Na, akkor nagyon szépen, mosolygósan nézett.
Én is általában a gonoszakat szeretem és én is az idősebb férfiakra bukok Alanfan.;) Hidd el tulajdonképpen, ahogy te mondtad én is beleszerettem teljesen a Maestroba. Te vagy a perverz?:D Te 25 éves vagy én meg 15.:D Tényleg mit tehetnénk, ha ilyen jól néz ki egy 63 éves férfi.;):P:D
Mondjuk én általában mindig a " csúnya, rossz" "bácsikat" szeretem.Az a helyzet, hogy nekm ált. az idősebb pasik jönnek be, de Alan-től már egy kicsit perverznek érzem magam. :-) (én 25 vok.)De hát mit tegyünk nem sok 63 éves pasi néz így ki!!!
Hát nálam több reakció várható. Ha tényleg olyan jól(szimplán film például: fények, zene stb. szempontjából nézve) jól fog sikerülni a jelenet valószínű még a könnyem is ki fog csordulni, ha viszont kevésbé lesz áttörő, sőt teljesen elrontják, akkor a hangom magassága jelentősen megemelkedik és káromkodok ütöm a párnát. J.K.-t már a könyv elején és meg akartam ,,szeretgetni", de annál a résznél nyíltan hadat üzentem.:D:(:(:(:( Szeretni? Ugye 8 évesen nekem még ő volt a csúnya bácsi:D, de aztán(bár még volt egy-két pillanat, amikor megakartam fojtani, de elenyészően ritkán) ő lett a kedvenc és nem szégyellem bevallani, hogy csorog a nyálam és elismerően kacagok minden gunyoros felszólalásán.:D A szerelemes résznél legyen elég annyi, hogy roppantul erős képzelő erővel vagyok megáldva...;)
Köszönöm szépen Alanfan!:$:D Még van jó pár a tarsolyomban.;) Én nem várom legfeljebb a Maestro miatt. A második résztől kezdve szerintem el lett szúrva az összes.:S
Nagyon klasszak a képek!! Hogy őszinte legyek, nekem a rajzolt Piton tűnik a Pitonosabbnak... Pedig szeretem Alan Rickmant, irtó tehetséges színész és Pitont is jól játssza, de őszintén szólva testalkatra, kinézetre nem igazán olyan, mint Piton. A könyv alapján nekem más kép él a fejemben Pitonról (a rajz hasonlít hozzá jobban). Vajon egyedül vagyok ezzel?
sajna nagyon kellemetlen dolog történt velem. a gépem bemondta az unalmast, de annyira, hogy alaplapot kellett cserélni. ennek volt az egyik számomra sajnálatos következménye, hogy elveszett az összes képem Alanről, meg az összes Pitonos kép, rajz :(
Most próbálom pótolni őket, jól jönne némi segítség.
Sziasztok! Fantasztikus, hogy milyen régóta megy ez a topik! :-) Kár, hogy nem tévedtem előbb be ide! Piton nekem is a kedvencem, szerintem ő a legizgalmasabb karakter az egész Harry Potter-történetben. Igazán különleges. :-) Hiába, hogy annyit kellemetlenkedik Harryéknek, éppen abban a gunyoros, szellemes stílusban van valami ellenállhatatlan. És az 5. kötetben, amikor szócsatát vív Siriusszal, az fenomenális!! Na, most mennem kell, de még majd benézek hozzátok. Puszi mindenkinek!