Ezekkel a gepekkel mint 2800,3800 lehet csinalni olyan képet hogy a targy eles es mogotte homalyos...
Az autofokusz miatt, es hogy nincs kezi elessegallitasra lehetoseg, emiatt kerdezem.
Szivesen vennek ha példaképet mutatnatok.
Vagy miutan ezek igazabol automata gepek, nem lehet nagyon trukkozni veluk... :(
Hasonlítgatom a Fujifilm A203 és az A204-et. Mit jelentenek a következők egy laikus nyelvére lefordítva ?
- DPOF támogatás
- Rekesz: F2.8/7.0 - F4.8/11.6 /A203/ vagy F3.5/8.7 /A204/
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ti milyen táskát vettetek a géphez? Én ezek közül választanék valamit: Samsonite/Hama Trekking 110, 120, D-F/V2.
Használ valaki ilyeneket? Esetleg tudtok képet feltenni/küldeni a géppel a táskában? Akksi+töltő mellé fér -e?
Csak azért érdeklődöm, mert nem szeretném a gépet + töltőt táska nélkül a városon keresztül hurcolni, meg belepróbálgatni minden táskába.
Akkor ez ugyanaz, ami nekem van. Valóban ír olyat, hogy NiCd akksikhoz is jó, de én ezt nem tudom komolyan venni. Azokhoz inkább a régi 120mA-es töltőt használom.
Kösz a választ!
Vki azt mondta nekem, hogy beletett a gyári töltőbe "mezei" aksikat és szinte felizzottak... Azért kérdeztem. Bár, ha figyeli a hőmérsékletet, akkor ez hülyeség.
Nem biztos, mert a gyári töltő figyeli a hőmérsékletet, és nem engedi 40C fölé menni (persze ez sem biztos, mert akkor hogyan lehet használni egy mediterrán-szubtrópusi nyári kánikulában?).
Én már töltöttem vele 1500mAh-s kínai akksikat, és nem tűnt fel, hogy bármi bajuk lenne.
Sziasztok!
Próbált már valaki nem Fuji akkumulátorokat tölteni a gyári töltővel? Milyen aksit ajánlotok? (Az biztos, hogy 1700-asnál nagyobbnak kell lennie, -gondolom-).
Azért az 1600 már erősen határeset. De tulajdonképpen igazad van, 200-400 hibátlan, 800-nagyon pici, csak erősebb nagyításban látható.
3200-6400 viszont igazi hókusz-pókusz.:-))
Mégse fényképeztem az ablakból, mert nem túl fényképképes a látvány. Aztán pedig allványt felejtettem magam vinni, de a szobában megcsináltam. Állványról. Nem nagy látvány, de talán látszik mennyi zajt visz a képbe.
Nem hinném, hogy nem tudnak csinálni, különben, hogy kerülnének nagy átfogású Canon optikák a Casio fényképezőkbe?
Mindjárt csinálok egy ISO tesztet az ablakomból. (bár túl sok érdekes téma itt nincsen)Fennt lesz majd a http://kep.tar.hu/hapic címre téve. Canon A40 ISO teszt albumban. ISO200 elviselhető, ISO400-at csak nagyon indokolt esetben használok. AUTO-ban iso50 től 150-ig választ, de hogy melyiket az sajnos az EXIF-ből sem derül ki.
Szóval tény hogy a lehetőségét megadhatnák annak hogy választhassunk mondjuk ISO100,150,200 között, meg ugye lehetne a leghosszabb záridő 15 mp is. De akkor kevesebben vennének mondjuk S602 -t, a Fuji sem hülye hogy kitoljon saját magával. :) Sajnos :(