Életemben először és utoljára láttam HKT koncertet. Mivel a sok rossz vers (bár egy-két kivétel volt) már előtte megfeküdte a gyomromat, én is egy kétsoros idézetet írok ide:
"Boldogok a lelki szegények.
Boldogok, de lelki szegények."
Csók a családnak, legyetek jók, csak ezt a zenélést nem kellene erőltetni!
Július 24-én, kedden 21 órától a Gödör Klubban a PAD folyóirat ingyenes felolvasóestjén vehetnek részt az érdeklődök. Ezt követően a Holt Költök Társasága mutatkozik be akusztikus műsorával, majd az őj felállású Nulladik Változat zárja az estét.
A PAD egy nívós beat/alter/szépművészeti folyóirat ínyenceknek, amely 2007-ben már a XI-ik évfolyamát éri meg. Magyar és küldöldi verseken, novellákon kívül rendre filozófiai írások, esszék is napvilágot látnak a PAD-ban, de az olvasó találkozhatott olyan manapság unikálisnak ható írásokkal is, mint például a Domán Csaba és Fenes Tibor (Nulladik Változat) által írt Joy Division - New Order /"A R&R "utolsó" nagy elbeszélései" alcímmel megjelent/ esszével is.
Nektek jeleztek már konkrét dolgokat az Éden Fesztivállal kapcsolatban, mert mi csak egy telefonos egyeztetésen vagyunk túl...azóta semmi és..mindjárt szombat!
A Pad egy 10 éves múltú beat/alter/szépművészeti folyóirat nagyon jó arcokkal: 20 órától felolvasás és zene. 21 órától akusztikus HKT, 22.30-tól Nulladik Változat az új ritmusszekcióval!
Szióka! Egyben.....de el sem hiszitek.... hazaértem, canga el földszinten tárolóban, ....elteszem, erre 1 skac szemben velem...aszongya...jöjjek már fel hozzá...anyját baszta volna meg...erre megírom valakinek eztet...aszongya..."mit tudom én, lehet életem párja" haha :D, bocsi aki eleve hazugsággal kezd, az lófasz....ismerném a fejét, ha a mi lépcsőházunkban lakna....aki meg elsőre is hazudik, és nem veszem be, annak még nagyobb lófasz :DD Arra nem is tudok kifejezést....nem is baj :DDDD
Most mit paráztok? Már egy sms-t és egy hívást is kaptam hogy mi van velem.... Ha lenne valami, úgyis megírnák az újságok :-)) Simán hazatekertem, no para.... :D Ákom-bákom, köszönöm aggodásod. Pussz!
egyébként is az Öreg pont vasárnap tartott pihenőnapot, so nem meglepő ha teljes staff ilyesmit csinál. ráadásul ha kerülni akargyák a feltűnést akkor a vasárnap reggel 5-6 óránál ideálisabb időpont nincs...
Akkor jó. Egyébként a szóban forgó hölgy tőlünk, azaz a Fővám tértől is hazabringázott már hasonló állapotban, ezért bátorkodtam ezzel a mondással élni.