Keresés

Részletes keresés

fairy23 Creative Commons License 2016.06.16 0 0 285

Sziasztok,

Érdeklődni szeretnék, hogy mit éreztek a legnehezebbnek a nyelvvizsgára való felkészülésben?

Aki szeretne, válaszolhat privátban is: forditas.andrea@gmail.com Köszönöm a válaszokat!

Tibi (Mr.T) Creative Commons License 2016.04.25 0 0 278

Sziasztok. Mester diplomához sajnos 2 nyelvvizsga kell... német megvan... BÁRMILYEN... középszintű nyelvvizsgára lenne szükségem...valaki tud esetleg segíteni? Köszönöm

isti91 Creative Commons License 2016.04.03 0 0 275

Sziasztok!

Én is segítséget szeretnék kérni (habár lehet, hogy sokan elítélnek ezért).... Már régóta készülök nyelvvizsgára, és hamarosan a  diplomához közelítek, mellette dolgozok, mint informatikus, az angolt nap mint nap használom a munkám során! Már évek óta próbálkozom a közép írásbelivel, de hiába :( Már rengeteg pénzt öltem bele nyelvtanfolyamba, angoltanárba, és nyelvvizsga díjakba, de az írásbeli sehogy sem jön össze :'( Ha valaki tud bármilyen segítséget, BÁRMIT, kérem írjon erre az e-mail címre:
n.jozsef900129@freemail.com

Befer Creative Commons License 2016.03.31 0 0 274

Sziasztok!
Olyan embert keresek aki segít a német nyelvvizsga letételében.
ferkulino1@gmail.com

Körte86 Creative Commons License 2016.03.16 0 0 273

Sürgősen nyelvvizsgára van szükségem. Tud valaki segíteni?

acel860704@gmail.com

edin1 Creative Commons License 2016.03.15 0 0 272

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Áprilisban megyek Angol KITEX középfokú kereskedelmi nyelvvizsgára. A szóbeli tételeim hiányosak, munka mellett pedig kevés az időm. Ha esetleg valaki tudna szóbeli tétellel segíteni cserébe esetleg tudnék írásbeli anyagot adni. E-mail címem: edina.adam93@gmail.com. Nagyon szépen köszönöm.

Lana65 Creative Commons License 2016.03.09 0 0 271

Kedves Morgan!

Bejelentkeztem az áprilisi KITEX szóbeli nyelvvizsgára, esetleg tudnál nekem segíteni kidolgozott szóbeli tételekkel vagy bármilyen segítséggel?

E-mail címem: maxi453@citromail.hu

Előzmény: Morgan Depth (269)
Morgan Depth Creative Commons License 2016.02.09 0 0 270

Szia! Hol tart az ügy? :) Jutottál valamire? 

Előzmény: Törölt nick (261)
Morgan Depth Creative Commons License 2016.02.09 0 0 269

Szia!  Mi volna a kérdésed? Szívesen segítek. 

Előzmény: Lana65 (267)
Lana65 Creative Commons License 2016.01.11 0 0 267

Kedves Mindenki!

Olyan ügyben érdeklődnék, hogy szakmai nyelvvizsgát kell tennem angolból és esetleg valaki tudna e ebben segíteni (KITEX, Zöld Út vagy LCCI)!?

E-mail címem: maxi453@citromail.hu

Előre is köszönöm!

Diána Martinkovics Creative Commons License 2015.12.16 0 0 266

Sziasztok!

Olyan embert keresek aki járt már vagy készül Intézményi belső nyelvvizsgát tenni Szegeden.

Én002 Creative Commons License 2015.11.26 0 0 265

Debrecen-Miskolc-Nyíregyháza környékiek pedig írjanak ide: 10metamorph10@gmail.com

"Necessitas frangit legem" jeligére!

Rokakoma Creative Commons License 2015.06.09 0 0 263

Keresd meg az IOSZIA Duális Szakképzési  és Felnőttképzési kft-t: www.felnotkepzes.hu

Én hozzájuk jártam 240 órára és májusban elsőre e meg is lett a komplex B2.

Nekik most is van tanfolyamuk Pesten, lehet hogy be tudsz csatlakozni. Egyébként pedig a OFA-nál tegyél panaszt a  tanfolyam szervezőire.

Voltál már nyelvvizsázni?

Milyen vizsgát fogad el az iskolád?

Hány órás volt a "diplomamentő"?

Hogyhogy nem sikerült?

Előzmény: Törölt nick (261)
Rokakoma Creative Commons License 2015.06.08 0 0 262

Miért lenne paraszt. Tökéletesen igaza van. Amit kér az bűncslekmény!

Előzmény: Törölt nick (257)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.01 0 0 261

Sziasztok!

Középfokú nyelvvizsgára lenne szükségem ha lehetséges dec.31-ig.

Diplomamentő nyelvtanfolyamra jártam de sajnos nem sikerült. Főbb oka hogy bA2-es szintel vettek fel amit nem lehetett volna de létszámhiány miadt megtették,meg hogy megkapják utánnam a 240 ezer ft-os állami támogatást. Figyázzatok a nyelviskolákkal! minden pénzről szól.

Keményen tanultam 7 hónapon keresztűl. Pénzem ,időm ,energiám ment el. Még a páromat is elküldtem hogy tudjak tanulni itthon.:-(

Segítséget szeretnék kérni ! Bármilyen megoldás érdekel.

evelin3232@freemail.hu

szamaritánus2 Creative Commons License 2015.04.14 0 0 260

info@orfk.hu

tuti tipp!

Előzmény: füli99 (259)
füli99 Creative Commons License 2015.04.09 0 0 259

Sziasztok!

Angol középfokú nyelvvizsgára lenne szükségem.

Szegedi,huszonéves srác vagyok.

,,Megoldásokat,, szívesen fogadok a helyesokoscitromail.hu címre.

Köszönöm előre is.

szamaritánus2 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 258

nehogy az én hibám legyen már, hogy felhívom a figyelmet a csalási szándékra :D

mások százezreket ölnek a nyelvtanulásba, hogy aztán az ilyen "bérvizsgázót keresek"-féle posztolók telibesz.rják az erőfeszítéseiket és jó magyra módon munka nélkül érjenek el kamu-sikereket...

neadjisten egy bérvizsgázót köszönthetünk személyedben?

Előzmény: Törölt nick (257)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.22 0 0 257

neked miért is kell parasztnak lenned mindenkivel?

Előzmény: szamaritánus2 (240)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.23 0 0 255

Egyénre szabott megoldásokkal az angol nyelvvizsgáért

Még nem sikerült megszerezned az angol nyelvvizsgádat?
Nem érted, hol vannak hiányosságaid?
Valamelyik készséged fejlesztésre szorul, de azt sem tudod, hol állj neki?

Szeretettel várlak megoldásfókuszú óráimon.

Az egyéni sajátosságokat figyelembe véve,

az erősségekre koncentrálva kísérlek végig azon a lehető legrövidebb úton,

ami az angol nyelvvizsga megszerzéséhez vezet.

Az Attila úton az I. kerületben találsz.

Szekeres Gyula
diplomás angol nyelvtanár
nyelvvizsgáztató
30 417 1467
szekeresgyula@freemail.hu

szamaritánus2 Creative Commons License 2014.12.23 0 0 254

itt érdemes próbálkoznod: info@brfk.hu

Előzmény: Dorisz83 (253)
Dorisz83 Creative Commons License 2014.12.18 0 0 253

Sziasztok!

Olyan fiatal lányt keresek aki elmenne helyettem angol írásbeli nyelvvizsgára (középfok), természetesen fizetnék érte. Hosszú barna hajam van, életkor kb 18-25. 

studyenglish Creative Commons License 2014.08.15 0 0 252

Kedves Szakmai nyelvvizsgára készülők!

Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyéni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is.Szakmai nyelvvizsgák amikre felkészítelek:Bgf,Bme,Oeconom,Kitex,Zöld út,Europro,Gazdalkodo-sok hozzávaló anyaggal.

www.tanuljangolt.hu

tran88 Creative Commons License 2014.08.11 0 0 251

Kedves Marika!

Amennyiben kevés ideje van:

-intenzív, témakör-specifikus tanulás (semmi felesleges)

-angol nyelvű sajtó / média követése napi szinten (hallott szövegértéshez)

-típusfeladatok begyakorlása az írásbelire

Sok sikert!

Előzmény: fábiánnémarika22 (250)
fábiánnémarika22 Creative Commons License 2014.08.11 0 0 250

Sziasztok! Bgf angol üzleti nyelvvizsgához lenne szükségem feladatsorokra, tételekre, hanganyagra. Sajnos nem sok időm van a tanulásra de a diplomához szükségem van a középfok megszerzésére. Illetve tanácsot szeretnék kérni, hogy rövid idő alatt kevés idő mellett mit javasoltok, hogy meglegyen a nyelvvizsgám. Köszönöm előre is segítséget!

tran88 Creative Commons License 2014.08.10 0 0 249

A Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok szaknyelvi vizsgához (http://www.szaknyelvvizsga.hu/doc/files/Honlap/tajekoztato_infok_vizsgakrol/Nemzetkozi_kapcsolatok_nyelvvizsga_info.pdf) kiadványok, segédletek, kidolgozott szóbeli tételek, írásbeli gyakorlófeladatok kedvező áron kaphatóak.

Nemzetközi jog, külpolitika, nemzetközi tanulmányok vagy diplomácia iránt érdeklődőknek ideális nyelvvizsga.

Érd: translatorana@gmail.com

Aszteria1 Creative Commons License 2014.08.09 0 0 248

Sziasztok! Találtam egy ilyen oldalt. Mi a véleményetek róla? Szerintem tök jó kis oldal lenne ha nem kérné, hogy váltsak át pro verzióra. Esetleg nem tudtok hozzá accountot, amivel a teljes funkciói használhatóak? http://speechyard.com

luckckyluke Creative Commons License 2014.08.07 0 0 247

Sziasztok! 1 emberre van szükség h hétfőn(Aug 11) elinduljon egy min 4 fős angol 4hét minden nap,8:00-12:00-ig kurzus felsőfokú előkészítő CAE Gold Plus könyvből, Peregrinus nyelviskola, 40-50 ezer Ft (van diákkedvezmény, meg nyári is)! szeretnék rá járni de hiányzik még egy ember, ha vkit érdekel csatlakozzon :)

tran88 Creative Commons License 2014.07.24 0 0 246

Akinek szüksége van a THEOLINGUA egyházi szaknyelvi vizsga kidolgozott tételekre közép,- illetve felsőfokon ANGOL nyelven, esetleg a felkészüléshez tippet, tanácsot szeretne, keressen bizalommal.

translatorana@gmail.com

tran88 Creative Commons License 2014.07.24 0 0 245

Szia!

Ha írsz nekem e-mailt, szívesen segítek, és minden kérésedre válaszolok.

translatorana@gmail.com

Előzmény: Lil9 (244)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!