Sziasztok. Mester diplomához sajnos 2 nyelvvizsga kell... német megvan... BÁRMILYEN... középszintű nyelvvizsgára lenne szükségem...valaki tud esetleg segíteni? Köszönöm
Én is segítséget szeretnék kérni (habár lehet, hogy sokan elítélnek ezért).... Már régóta készülök nyelvvizsgára, és hamarosan a diplomához közelítek, mellette dolgozok, mint informatikus, az angolt nap mint nap használom a munkám során! Már évek óta próbálkozom a közép írásbelivel, de hiába :( Már rengeteg pénzt öltem bele nyelvtanfolyamba, angoltanárba, és nyelvvizsga díjakba, de az írásbeli sehogy sem jön össze :'( Ha valaki tud bármilyen segítséget, BÁRMIT, kérem írjon erre az e-mail címre: n.jozsef900129@freemail.com
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Áprilisban megyek Angol KITEX középfokú kereskedelmi nyelvvizsgára. A szóbeli tételeim hiányosak, munka mellett pedig kevés az időm. Ha esetleg valaki tudna szóbeli tétellel segíteni cserébe esetleg tudnék írásbeli anyagot adni. E-mail címem: edina.adam93@gmail.com. Nagyon szépen köszönöm.
Középfokú nyelvvizsgára lenne szükségem ha lehetséges dec.31-ig.
Diplomamentő nyelvtanfolyamra jártam de sajnos nem sikerült. Főbb oka hogy bA2-es szintel vettek fel amit nem lehetett volna de létszámhiány miadt megtették,meg hogy megkapják utánnam a 240 ezer ft-os állami támogatást. Figyázzatok a nyelviskolákkal! minden pénzről szól.
Keményen tanultam 7 hónapon keresztűl. Pénzem ,időm ,energiám ment el. Még a páromat is elküldtem hogy tudjak tanulni itthon.:-(
Segítséget szeretnék kérni ! Bármilyen megoldás érdekel.
nehogy az én hibám legyen már, hogy felhívom a figyelmet a csalási szándékra :D
mások százezreket ölnek a nyelvtanulásba, hogy aztán az ilyen "bérvizsgázót keresek"-féle posztolók telibesz.rják az erőfeszítéseiket és jó magyra módon munka nélkül érjenek el kamu-sikereket...
neadjisten egy bérvizsgázót köszönthetünk személyedben?
Egyénre szabott megoldásokkal az angol nyelvvizsgáért
Még nem sikerült megszerezned az angol nyelvvizsgádat? Nem érted, hol vannak hiányosságaid? Valamelyik készséged fejlesztésre szorul, de azt sem tudod, hol állj neki?
Szeretettel várlak megoldásfókuszú óráimon.
Az egyéni sajátosságokat figyelembe véve,
az erősségekre koncentrálva kísérlek végig azon a lehető legrövidebb úton,
ami az angol nyelvvizsga megszerzéséhez vezet.
Az Attila úton az I. kerületben találsz.
Szekeres Gyula diplomás angol nyelvtanár nyelvvizsgáztató 30 417 1467 szekeresgyula@freemail.hu
Olyan fiatal lányt keresek aki elmenne helyettem angol írásbeli nyelvvizsgára (középfok), természetesen fizetnék érte. Hosszú barna hajam van, életkor kb 18-25.
Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyéni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is.Szakmai nyelvvizsgák amikre felkészítelek:Bgf,Bme,Oeconom,Kitex,Zöld út,Europro,Gazdalkodo-sok hozzávaló anyaggal.
Sziasztok! Bgf angol üzleti nyelvvizsgához lenne szükségem feladatsorokra, tételekre, hanganyagra. Sajnos nem sok időm van a tanulásra de a diplomához szükségem van a középfok megszerzésére. Illetve tanácsot szeretnék kérni, hogy rövid idő alatt kevés idő mellett mit javasoltok, hogy meglegyen a nyelvvizsgám. Köszönöm előre is segítséget!
Sziasztok! Találtam egy ilyen oldalt. Mi a véleményetek róla? Szerintem tök jó kis oldal lenne ha nem kérné, hogy váltsak át pro verzióra. Esetleg nem tudtok hozzá accountot, amivel a teljes funkciói használhatóak? http://speechyard.com
Sziasztok! 1 emberre van szükség h hétfőn(Aug 11) elinduljon egy min 4 fős angol 4hét minden nap,8:00-12:00-ig kurzus felsőfokú előkészítő CAE Gold Plus könyvből, Peregrinus nyelviskola, 40-50 ezer Ft (van diákkedvezmény, meg nyári is)! szeretnék rá járni de hiányzik még egy ember, ha vkit érdekel csatlakozzon :)
Akinek szüksége van a THEOLINGUA egyházi szaknyelvi vizsga kidolgozott tételekre közép,- illetve felsőfokon ANGOL nyelven, esetleg a felkészüléshez tippet, tanácsot szeretne, keressen bizalommal.