Keresés

Részletes keresés

cirrocumulus Creative Commons License 2012.07.12 0 0 2159

EZ MA LESZ, ESTE 22 ÓRAKOR A NAGYSZÍNPADON!

Keep Floyding - Sziget-Halom Feszt

cirrocumulus Creative Commons License 2012.07.06 0 0 2158

De jóóóó :o)))

Szuper !!!

Előzmény: mmBálint (2157)
mmBálint Creative Commons License 2012.07.05 0 0 2157
Előzmény: cirrocumulus (2156)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.07.05 0 0 2156

Megérkezett............

Itt van összefűzve a 12 felvétel :o)))

The Dark Side of Keep Floyding - A Psychedelic Night LIVE

és hozzá újból a Képgaléria a Facebookról
(a fotókat Bosnyák lászló készítette)

Előzmény: mmBálint (2152)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.07.02 0 0 2155

Most csütörtökön,

július 5-én 19:30-tól

ismét

Városligeti Sörsátor :o)))

El ne felejtsétek!

cirrocumulus Creative Commons License 2012.07.01 0 0 2154

Még május 9-én készült egy rövid interjú Tóth Andrissal,

a Magyar. Kat. Rádió "Egy kis hazai" című műsorában - csak nem tudtunk erről...

"a Pink Floyd zenekar legjobb hazai képviselőjének, a Keep Floyding együttesnek felvételeivel ismerkedhetünk meg egy hangulatos beszélgetés keretében."

cirrocumulus Creative Commons License 2012.06.30 0 0 2153

Szia!

Igen, ez jó ötlet :o)
Nem én voltam a feltöltő és személyesen még nem ismerem az illetőt, de a FB-on továbbitom feléje a kérésedet.
Tényleg jó lenne, ha megcsinálná!

Köszi a tippet!

Előzmény: mmBálint (2152)
mmBálint Creative Commons License 2012.06.30 0 0 2152

heló - nem fűzöd (vagy fűzi a feltöltő) össze egy lejátszási listába? Akkor ilyen esetben is akár csak egyetlen ablakot kell beillesztened, és a dolog ugyanúgy lapozható és navigálható. Mint mondjuk ez:

Előzmény: cirrocumulus (2149)
Greg Kapitány Creative Commons License 2012.06.30 0 0 2151

Szuper! :)

Előzmény: cirrocumulus (2149)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.06.30 0 0 2150
cirrocumulus Creative Commons License 2012.06.29 0 0 2149

Emlékidézés azoknak, akik ott voltak + ajándék mindenki másnak is :o)))

Egy rajongótársunk fölvette a május 11-i, varázslatos hangulatú klubkoncertet a Téglagyári Megállóban!

Dark Side of Keep Floyding - Bónusz psychedelikus koncert a Téglagyáriban

És szép sorjában feltöltötte a számokat, nemrég lett kész a feltöltéssel, íme:

Keep Floyding - Echoes Part One (A Psychedelic Night) [1/12]

És a többiek:

Keep Floyding - See Emily Play/Careful With that Axe, Eugene (A Psychedelic Night) [2/12]

Keep Floyding - Arnold Layne (A Psychedelic Night) [3/12]

Keep Floyding - Astronomy Domine (A Psychedelic Night) [4/12]

Keep Floyding - Fat Old Sun (A Psychedelic Night) [5/12]

Keep Floyding - Sheep (A Psychedelic Night) [6/12]

Keep Floyding - One of These Days (A Psychedelic Night) [7/12]

Keep Floyding - Dogs (A Psychedelic Night) [8/12]

Keep Floyding - Cymbaline (A Psychedelic Night) [9/12]

Keep Floyding - Interstellar Overdirve (A Psychedelic Night) [10/12]

Keep Floyding - A Saucerful of Secrets (A Psychedelic Night) [11/12]

Keep Floyding - Echoes Part Two + Mademoiselle Nobs (A Psychedelic Night) [12/12]

És egy pazar képsorozat is tartozik ehhez a koncerthez, de ehhez be kell lépnetek a FB-ra, ezek a képek nem érhetők el máshogyan. (A fotókat Bosnyák László készítette.)

Dark side of Keep Floyding - 2012. május 11.

Előzmény: floyd71 (2145)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.06.21 0 0 2148

Azta!

Mekkora koncert volt ez a 2012. június 20-i edelényi koncert!!!

Hű, de sajnálhatja, aki nem lehetett ott!

A kezdeti kisebb technikai gondok után úgy összeállt a produkció, hogy már örömködve, felszabadultan játszottak a Srácok! Nagyon jó volt nézni Őket :o)

Garda Zsuzsi Great Gig-je most torokszorítóan gyönyörű volt!

Haáz Imi ismét mekkorákat szaxizott! Annyira jó, hogy most már abszolút felszabadultan játszik a koncerteken! Valamiért majdnem lemaradt a koncertről........ - hát igazán kár lett volna, fantasztikusan jókat és lazán játszott :o)

Tóth Andrist pedig még nem láttam mókázni a színpadon, itt most ez is új színfolt volt :o))

Andris mindig nagy átéléssel, de elég szigorú ábrázattal játszik, igazi rocker fazon :D, tök jó fotókat lehet készíteni róla! De most 2 számban is mosolygott, örömködött, tök jó volt ezt is látni :o)

És a közönség :o)))) Akkora éljenzés, süvöltés volt a számok után!

Eleinte úgy tűnt, nem leszünk túl sokan, de aztán szépen megtelt a színházterem!

Gáborék egészen meghatódva köszönték meg a tetszésnyilvánításokat :o)

Jé, most látom, hogy eredetileg ez szabadtéri koncert lett volna a Borsodi Tájház udvarán!

Hát, sokkal jobban jártunk volna, mint így, bent a művelődési házban totál szaunában éreztük magunkat :o( A zenekar meg pláne, őket még a reflektorok is melegítették + játszottak, sőt, akkora volt a hangulat a színpadon, hogy némelyik számban ugráltak is - ez se semmi látvány volt :o)

Nemcsak hallgatni, hanem nézni is öröm volt a produkciójukat :o)))

A szünet egy kis felfrissülést hozott, mindenki kitódult az épület elé, ahol akkor már egészen kellemes volt a levegő. Majd vissza a terembe, ahol semmi változás, további szaunázás várt ránk :o(

A színpadra visszatérve Attis mosolyogva megjegyezte, hogy ilyenkor szokták a legjobban érezni magukat, mert szünet utánra már csak azok szoktak maradni, akiket tényleg érdekel a produkció :o) Körülnéztem és nem láttam, hogy üresedés történt volna - erről a koncertről senki nem akart elszökni :D

És valóban, a második félidő már hibátlan volt, nagy hatású, felszabadult örömzene!

GG a koncert előtt titokzatosan megsúgta, hogy van egy zseniális ötlete, majd meglátjuk.... El nem tudtam képzelni, hogy mit találhatott ki.........

Hát megláttuk: Gábor egy erkélyjelenetet mutatott be, a színpad mögötti és fölötti részről gitározott, fantasztikusan jól sikerült ez az ötlet, tényleg zseniális volt!!!

Imi készített erről a jelenetről fotókat, úgyhogy nemsokára láthatjátok majd ;o)

És akkora volt a siker, hogy a ráadás után már állva tapsolva ünnepelte a Csapatot a közönség! Hihetetlen jó volt a hangulat!

Ezt még fokozta az a kedves gesztus is a Fesztivál szervezői részéről, hogy Simon Edina és Garda Zsuzsi egy-egy gyönyörű virágcsokrot kaptak, míg a zenekarnak egy üveg pezsgőt nyújtottak át díszcsomagolásban.

És legvégül történt egy hatalmas bejelentés.......... :D

De erről majd csak később tudunk meg részleteket.

A plakáthoz pedig annyit, hogy amint megláttam a koncert előtt a bejárat melletti üvegfalon, már tudtam, hogy ezt a koncert után mindenképpen leemelem emléknek. :o)

Na, de egy ekkora koncert után....... ez aztán végképp nem volt kérdés :D 
Totál fölvillanyozódva rohantam ki a koncert befejeztével, nehogy valaki megelőzzön, mert az jutott eszembe, hogy nemcsak megszerzem, hanem ezt feltétlenül dedikáltatom is mindegyikükkel !!! Pedig nem vagyok az a dedikáció-gyűjtő típus, de mivel ez a plakát nem egy szimpla emlék csupán, úgy éreztem, ezen rajta kell lennie az aláírásuknak is :o)))

És lelkesen aláírták mint a 10-en, hiszen Prohászka Feri (a hangosítójuk) és Németh Zoli (a fények mestere) is a Csapat tagjai, meghajláskor Őket is mindig bemutatják!

Íme :o)

Előzmény: cirrocumulus (2147)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.06.18 0 0 2147

Nagyon remek volt a mostani, június 15-i Sörsátras koncert is!

Annak ellenére is, hogy az orgona csak nem akart megszólalni.............

Nagy volt a hangulat, ovációk rendesen :o)

A ráadással el is érték a 22 órai befejezési időt (csendrendelet ugyebár...), de mivel továbbra is visszáztunk rendesen, Attis azt mondta, ha csöndben maradunk, akkor játszanak még egyet akusztikusan. :o)

Tényleg halkan és suttogva kezdték a Wish You Were Here-t, de aztán nem bírtak magukkal :D és az akusztikus gitárok egyre hangosabban szóltak, mi meg vigyorogtunk ezen nagyokat.

Közben eszembe jutott az a valóban akusztikusra sikeresedett Wish Y.W.H., amely áramszünet miatt lett olyan a nevezetes, 4-es metrós koncertjük végén, 2009 tavaszán. ahol szintán hatalmas volt a hangulat.

* * *

Ez pedig a szerdai, június 20-i edelényi koncertjük hivatalos beharangozója:

Előzmény: cirrocumulus (2146)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.06.13 0 0 2146

El ne felejtsétek:

MOST pénteken, június 15-én SÖRSÁTOR - 19 óra

Itt pedig néhány részlet összefűzve

a május 10-i Sörsátras pazar, lézershow-s, 3D-felvételes koncertből:

floyd71 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 2145

Azon kevesek részére (is), akik ott voltak a Téglagyáriban, itt egy régi felvétel.

Ezen a bulin, én lélekben az UFO klubban éreztem magam. Természetesen a kedves közönséget leszámítva,

hiszen itt nem volt meg az a fajta "módosult tudati állapot". Szerencsére ez így van jól... Azt hiszem ezzel sok mindent jellemeztem.

Kinek mi a meglátása, nem tudom, de nekem ez az egyik legtutibb zeni élményem volt a régi klasszikusokból.

Nagyon köszi az estét !

Hihetetlenül büszke vagyok rátok.

cirrocumulus Creative Commons License 2012.05.09 0 0 2144

Egy rövid részlet a komarno-i koncertből :o)

Előzmény: cirrocumulus (2139)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.05.09 0 0 2143

Ááááá, de jóóó :o)
Már nyomtam is ki a FB-ra!

Friss infó a Sörsátras koncerthez, Tóth Attis ezt kéri tőlünk:

Aztán tessék szépen kiöltözni ám, mert igazi 3D-s filmfelvétel is fog folyni :D

Előzmény: mmBálint (2142)
mmBálint Creative Commons License 2012.05.08 0 0 2142
almost famous Creative Commons License 2012.05.06 0 0 2141

Azta de összeszedted :)

Előzmény: cirrocumulus (2140)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.05.06 0 0 2140

Na, de ami a következő héten, május 10-én és 11-én lesz: az valami FRENETIKUSnak ígérkezik!

Nem szabad kihagyni egyik estét sem, mert egészen más karakterű lesz a két koncert!

Május 10-én, csütörtökön a Sörsátorban nagy dobásra készül a Csapat: lézershow-val megspékelt nagyszabású koncertet adnak,

míg következő napon - amúgy levezetésként :o) - egy újabb pszichedelikus őrületet élhetünk át Velük!

Ráadásul nem semmi marketing társul mindehhez :o)))))))))))

A Sörsátras koncert továbbra is ingyenes,

de itt 50%-os bónokat fognak osztogatni a következő napra,

ami annyit jelent, hogy ezzel a bónnal az 1000,- Ft-os Téglagyári belépő mindössze 500,- Ft lesz!

Nem semmi, nem semmi ez az ötlet:o) Gratulálok hozzá!

Tehát a két, kihagyhatalan koncert:

Május 10-én, csütörtökön a Sörsátorban 19 órától:

A Keep Floyding és a Goldlaser csapata bemutatja: Koncert és lézershow!

A Goldlaser honlapja: http://goldlaser.hu/

Május 11-én, pénteken 19:30-tól a Téglagyári Megállóban:

Az előző este kapott bónnal csak féláron :o)

Dark Side of Keep Floyding - Bónusz psychedelikus koncert a Téglagyáriban

Aki teheti, jöjjön el mindkettőre, mert felejthetetlen élményekben lesz részünk!

cirrocumulus Creative Commons License 2012.05.06 0 0 2139

Beszámolók, fotók a komárno-i koncertről -

- aztán jönnek a friss infók, jobbnál jobb hírekkel :o)

Vasárnap, április 29-én este ismét fantasztikus koncerten vettünk részt!
Nagyon jó volt látni, hogy már a koncert előtt is milyen sokan gyűltek össze!

Ennél tökéletesebb időt nem is kívánhattunk volna: csillagfényes, holdas éjszaka, nyári estéket idéző kellemes hőmérséklettel :o) Minden adott volt egy újabb nagyszerű koncerthez!
És így is lett :o)

Már a beállásnál hallottuk, hogy remek lesz a hangzás, aztán mindehhez társult még Németh Zoltán pazar fényjátéka is! Nagyon jók voltak a szólisztikus részek is és a közönség minden ilyen megmozdulást megtapsolt. Haáz Imre ezen az estén kifejezetten remek volt, még sosem láttam őt ennyire felszabadultan játszani!

A Keep Floyding csapata ezzel a koncerttel újabb közönséget hóditott meg - immár a határ túloldalán is; gyanítom, e koncertjük hatására jövőre is meghívják Őket :o)

Néhány reagálás:

"Balázs Bognár: Hát szóltak is azok a bizonyos harangok vasárnap este az Öreg vár tövében.Ezt a várat sem erővel sem csellel "Nec arte nec marte" nem vette be az ellenséges haderő. Nektek viszont biztos megnyíltak láncos kapui képletesen tegnap este. (legalább is ha én lettem volna a kapuőr)Eddig nem ismertelek benneteket sajnos. Bár néhány hangolási, hangosítási hiba becsusszant, és az első számok ritmusát is lassúbbnak véltem egy paraszthajszállal, de ahogy kezdtetek belemelegedni, egyre többször kellett lefittyenő állkapcsomat visszalökni alaphelyzetébe.Az együttes minden tagjának voltak tegnap nagy pillanatai. Ez a tegnap esti műsorotok igazi értéke. Talán a billentyűsötök nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt, de az egész csapatnak köszönöm a tegnap esti élményt, és remélem még hallhatlak benneteket élőben a Komáromi Napok keretében jövőre is.Remélem akkor már a növekvő népszerűségetek okán, nem az ideihez hasonló meghitt "családi" légkör fogad benneteket.Sok sikert k kívánok munkátokhoz és a zenei értékmegóváshoz. Tegnaptól egy új rajongótok:Boba"

"
Olsovszky Tibor: Ez igen Keep Floyding!
Sajnos, a 4-es Metro alagúti koncert idején még nem ismertelek Benneteket, így csak gondolom, az lehetett vmi hasonló élmény. Tegnap úgy szólt a Zenekar, ahogyan még nem hallottam! És micsoda nemzetközi hallgatóság gyűlt össze! A közvetlen közelünkben angolul, németül beszéltek, kis kínaiak csoportja mellett hegyitótok csápoltak! A létszám meghatározására nem is vállalkoznék, de ha rákaifilip is ott van, biztosan legalább kétmillióra taksálja! :-)
Szívből gratulálok mindenkinek, akinek része volt a nacccabású koncert színpadra állításában!"

ITT egy egészen részletes beszámolót is olvashattok a FB-on, Pászti Tibortól.

(Érdemes belépni érte a FB-ra!)

Egy hivatalos reagálás:

http://www.parameter.sk/rovat/kultura/2012/04/30/music-class-1-komaromi-napokon

"Keep Floyding... Az anagrammákon edzettek ebből a két szóból pillanatok alatt kiolvassák a Pink Floyd nevet. És igazuk van: a budapesti csapat másik neve ugyanis Pink Floyd Revival. Koncertjük a Komáromi Napok vitathatatlan zenei csúcsa volt – olyan csúcs, amit aligha sikerül bárkinek is valaha felülmúlnia. Élethű előadásban szólt – pedig ez a Pink Floyd-számok esetében nagy szó! – a Crazy Diamond, a Meddle, a Wish You Were Here, a Welcome To The Machine, a Have a Cigar, és természetesen a Money..."

Bár a számcímek nem igazán stimmelnek, de a lényeg megvan így is a beszámolóban :o)

Ezen a linken pedig - (kb. az oldal alsó harmadában) egy halom fotó a beállásról és a koncertről egyáránt: http://www.komarominapok.sk/2012-aprilis-29-vasarnap_217.html

A tényleges elhangzás pedig ez volt:
Shine On You Crazy Diamond pt. I-V.
What Do You Want From Me
High Hopes
Welcome to the Machine
Keep Talking
The Dogs of War
One of these Days
Time
The Great Gig in the Sky
Wish You Were Here
Us&Them
Money
Sorrow
Another Brick in the Wall pt. 2
Comfortably Numb

ráadásként:
Run Like Hell

Újabb fotók, ezúttal Bosnyák Lászlótól itt: Keep Floyding koncert - Komarno

Ezért a képgalériáért is érdemes belépni a FB-ra, 98 kép lett ide felöltve! :o)
Egy kis ízelítő belőlük:

Előzmény: cirrocumulus (2137)
Jumping Jack. Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2138

Sziasztok.Eladó egy kifogástalan állapotú "SHINE ON" box,(9 db cd,plussz könyv,képeslapok stb.) névre szólóan dedikálva NICK MASON által.  06 70 2969590.

cirrocumulus Creative Commons License 2012.04.26 0 0 2137

Most VASÁRNAP, április 29-este koncert KOMÁRNO-ban itt,

az Újvár előtti várárok területén felállított színpadon!

21:00-23:00

Keep Floyding a Komáromi Napokon

(belül térképpel)

A fesztivál hivatalos ismertetőjében a zenekar bemutatása:

"A Keep Floyding Magyarország első számú Pink Floyd tribute zenekara, 1999-ben alakult. Repertoárjuk a közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott

zenei különlegességeket, valamint akár teljes albumokat is.

Emellett minden egyes műsor keretében

a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva

igyekeznek egyedülálló koncertélményt biztosítani. 

A zenekar tudatosan dolgozik azon,

hogy nemzetközileg is meghatározó Pink Floyd Show-vá váljon

a legnagyobb elődök (Australian Pink Floyd Show, Britfloyd) mintájára.

Ennek jegyében saját látvány- és hangtechnika/backline kiépítésébe kezdtek.

A koncertek színvonalának biztosításáról saját hang- és fénymestereik gondoskodnak. 

Már többször is jártak Németországban,

emellett hazájukban is sikeres klubszezonok vannak mögöttük,

koncertjeikre az ország távolabbi részeiről is rendszeresen érkeznek látogatók."

cirrocumulus Creative Commons License 2012.04.11 0 0 2136

Itt egy hangulatos beszámoló a március 31-i Téglagyári-s koncertről :o)

A beszámoló végéről:

"Lassan nyit a sörsátor a (..)hétvége tök jó lesz......... Keep Floyding és F1! :-)"

Előzmény: cirrocumulus (2132)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.04.09 0 0 2135

Számunkra ez az április 13-a, PÉNTEK tök jó nap lesz :o)))))

Előzmény: cirrocumulus (2134)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.04.09 0 0 2134

A korábbi koncertlistával kapcsolatos infó a honlapról:

"Csúszik a promó, de indul a Sörsátor!

Az elmúlt időszakban nem tétlenkedtünk. Erről részben Ti is meggyőződhettetek a Bárkában és a Téglagyári megállóban, de sok meglepetést tartogatunk még erre az évre. Mindezek mellett egy sajnálatos bejelentést is kell tennünk:

Az április 26-ára kitűzött DVD promó felvétel technikai okok miatt ELMARAD.

A felvételre feltétlenül szeretnénk még idén sort keríteni, de azt már most bizton állíthatjuk: más időpontban és helyszínen lesz. A fejleményekről mindenképpen tájékoztatunk titeket. Az élet azonban addig sem áll meg a zenekar körül, hiszen nyakunkon az idei év első Sörsátras koncertje. Ne feledjétek: legközelebb (...) Ápr. 13-án találkozhattok velünk a Városligeti Sörsátorban.

Addig is 
Keep Floyding!"

Aki legalább az egyik Sörsátras koncertjükön ott volt tavaly, az jól emlékezhet rá, micsoda jó koncerteket adtak ott is és mekkora volt a hangulat ezeken a teltházas bulikon!
Nemegyszer állva tapsoltunk a koncert vége felé !!! 

A Sörsátorba továbbra is INGYENES a belépes!
Viszont javasolt a fogyasztás a Zenekar érdekében :o))

Keep Floyding - Évadnyitó a Sörsátorban!!

Előzmény: cirrocumulus (2119)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.03.31 0 0 2132

A ma esti koncert elé - Téglagyáris felvétel, 1 évvel ezelőttről:

Előzmény: cirrocumulus (2131)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.03.29 0 0 2131

Ugye nem felejtettétek el, hogy most szombaton K O N C E R T :o)

2012. március 31-én, a Téglagyári megálló-ban !

Előzmény: cirrocumulus (2119)
cirrocumulus Creative Commons License 2012.03.24 0 0 2130

Igen, pont a túloldalán van most telihold :D, úgyhogy annyira most nem is DARK ;o)

De boldog szülinapot! :o)

Előzmény: sziti (2129)
sziti Creative Commons License 2012.03.24 0 0 2129

Dark Birthday Of The Moon (úgyis kb. holdtölte van:-D)

Előzmény: sziti (2128)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!