Megvolt a "gig" a 46 ezres Herningben! Íme a setlist ÚJ - ovilaganeloszor jatszuk... :-)) - SZÁMMAL!!!!!
Acoustic OBUT Come Talk to Me Shock the Monkey Family Snapshot Electric Digging in the Dirt Secret World The Family and the Fishing Net No Self Control Games Without Frontiers Solsbury Hill Why Don't You Show Yourself So Red Rain Sledgehammer Don't Give Up That Voice Again Mercy Street Big Time We Do What We're Told (Milgram's 37) This Is the Picture (Excellent Birds) In Your Eyes Encore The Tower That Ate People Biko
A vicc, hogy a Corvin honlapján a vetítést beharangozó ablakban még a teljes setlistet reklámozták, illetve a film végén a "stáblistában" is szerepeltek olyan számok (pl. Boy in the bubble, Power of the Heart) amik kimaradtak...
Utánakerestem, s más külföldi fórumokon is hiányolták ezt az 5-6 számot...úgy tűnik, a 3D-s változatból kivágták őket...de ez így a fentiekkel együtt elég béna...
A recsegő hangszóró engem is baromira idegesített, illetve nem tudom, miért kell atomra nyomatni a klímát...
A többi remek volt :)
S már alig több mint 2 hónap, s jön Bécs, Zágráb...
A film nagyon jó volt, csak hiányzott belőle 6 db szám. Kicsit bosszant, és nem tudom, hogy ezt itthon vágták ki, vagy mindenhol így ment a mozikban. Teljesen más lett a koncert ritmusa emiatt.
Nézegetem a visszajelzéseket a Live In Athens BD-vel kapcsolatban. Mindenki háborog. Peter maga mondta, hogy nem lesz ilyen kiadvány, erre tessék. Kicsit reménykedem benne, hogy valami megoldást találnak a So díszdobozt vásárlóknak, kedvezményes ár, vagy valami, de félek, hogy ez csak álom. PG is belekerült a lehúzós csapatok társaságába, amit nagyon sajnálok. Az utóbbi albumok mind több példányban vannak meg, az ilyen-olyan kiadások miatt. Kérdem én, mi értelme van ennek? Persze az ő oldaláról megértem...
Nagyon jó volt a 3D vetítés. Azt viszont nem tudom, hogy máshol is megvágott filmet vetítettek-e. Ez másnak is feltűnt? Vagy csak én aludtam el néha? :)
Live In Athens 1987: The full recorded show Live In Athens 1987 will be released on 16th September 2013 (17th in the US) on 2DVD, Blu-ray and digital video formats. The package contains both the full Live In Athens live show, complete with Youssou N'Dour and Le Super Etoile de Dakar's opening set for the first time, and also the "Play" DVD featuring 23 original promotional videos.
Sziasztok! 45 éves Genesis rajongó vagyok. Mennék a Zágráb-i koncertre, ehhez keresek utitársakat, 7 személyes Ford Galaxyval mennék Békéscsabáról, de Budapest érintése is jó, ha többen ott szállnának be. Tervem szerint hazafelé egy éjszakát aludnánk egy Nagykanizsa vagy környéki szálláson és másnap reggel jönnénk haza. Ha valakit érdekel, zspal@szucsnet.hu címre várom az érdeklődést!