Vagy eladjátok a haverokkal, kibéreltek egy házat és annyit isztok amennyit cska akartok, félre téve a viccet, egy ház azért hatalmas nyeremény lenne és az értékéhez képest tényleg nem túl drága az sms...
Én azt gondolom a magyar népről (nagy általánosságban),hogy amit tesz annak az ellenkezőjét állítja a legtöbb esetben. Pl. azt mondják az ilyen játékokra,hogy így átverés meg úgy lehúzás...közben meg az elsők között regisztrált a játékra. Amiben semmi rossz nincs. Mert már én is nyertem egy ilyen netes játékon és meg kell hagyni marhajó érzés volt! Csak okosan kell csinálni és tudni,hogy milyen hosszú az a takaró ami alatt nyújtózkodunk.
Ez is egy megoldás, legalább az ismerőseid között lesz a telefon :D az is jó ha egy barátodnak segíthetsz, vagy megdumálod, hogy regeljenek és osztoztok a nyereményen aztán! Mindenki jól jár! :)
Szeretném hinni, hogy magyarországon is be fog futni ez a dolog, de ahogy ismerem ezt a mi kis népünket, azt kell hogy mondjam, hogy szerintem ennek nem lesz Magyarországon piaca! Több külföldi hasonló játékban részt vettem már, mert miért is ne, és ez a kvízautó is tök jó ötlet és jól is van megcsinálva, de nem tudom, hogy mennyire tudjuk majd mi ezt befogadni!
körbenéztem más topikokban is és találtam egy igéretes lehetőséget. ha jól értettem 1000 ftért nyerhetsz egy kicsike lakást pont Siófokon. egy próbát sztem megér.
miért ne lehetne? ha megfelelően van összeállítva a nyereményjáték akkor a felhasználónak és a nyereménykiírójának is megérheti!! de biztos nem árt hozzá a gugli, h rátalálj a lehetőségre!
Na ne viccelj már :) Nem hinném, hogy lehet nyerni lakást a neten, főleg nem Siófokon. A nyereményjátékokon nem szoktak ilyen nagy értékű dolgokat sorsolni szerintem. Deigazad van, hogy szét kell nézni, hátha van valami.
Sziasztok kis cukimuki siófokiak (továbbiakban röviden csak cukikák)!
Mi újsi volt a szombati szépségversenyen? Meleg volt a fürdő? Hmmm???? Úgy értem, elég meleg; voltak tangás cukimuki fiúkák is? Csak mert tangás kislányról hallottam...
Egyébként vasárnap meglepődtem, amikor találkoztam velük. Úgy tűnik, elég belterjesen hintették az igét. Viszont kíváncsi vagyuk, a nyomukat meddig lehet még látni, mert mindent összefesték-nyilaztak.
Ha ki cigányoztátok magatokat, akkor beszéljünk arról, hogy holnap csütörtökön Balaton kerülő négy napos futó verseny indul siófoki rajttal. Erről miért nem hallani sehol? Heee...? Siófokiaknak remélem ott vannak rendesen.... a sok torna tanár...Mennék én is, de talpigvasban...
lenne egy kérdésem tudnátok segiteni szállás ügyben egy kellemes panziot/szállodát vagy valamit jo helyet keresek a hétvégére 2 fö 2 éjel minn reggelivel és lehetöleg megfizethetö áron ill. tipp hova leht menni ilyenkor egyet kikapcsolodni várom a segitségeteket
Csak a Siót és a Sörbárt tűntetik el. A többi épülethez nem nyúlnak.
Illetve majd a teljes teret át fogják alakítani.
Tulajdonképpen építhetnének egy drótkötél pályát a Víztoronyhoz, ahová lehetne még egy exkluzív rongyos boltot telepíteni, mert ezekből ezek szerint nagyon kevés van.
Viszont üveg-porcelán cuccokat a Tescon kívül sehol sem lehet Siófokon kapni.