Emlkszem amikor 80-ban általános iskolába mentem ( ott van mellette az Újlaki Ált.isk ) még csak a hosszú épület végén egy kb 10m2 helyiségben volt a cuki. Szépen lassan vették meg az egész régi épületet szépen felújitották és a mühelyt is megnagyobbitották. Egyébként most épül az új cukrászda rész.
Ja és a lényeg ! Ugy csinálták az egész bövitést, hogy az árak mindig a legolcsóbbak közé tartozott.
Akkor néhány süti amit nagyon szeretek:
Epres omlett !
Joghurtos eper torta
Szépvölgyi kocka
Képviselőfánk ( a legnagyobb M.o-n )
Epres túró torta ( különbözö gyümis túro torták )
Charlotte torta
Brazil torta
stb
Parfék !!!
Jégkrémtorták !!!
Fagyi !!!
túró, tojáslikör, rizs, gyümifagyik, stracsi stb.
Nem hittem volna, hogy egyszer a Daubner cukrászdáról is nyilik topic...
Tényleg ők a legjobbak. A Cukrászda aki esetleg nem tudná a Kolosy tér közelében van. Leszállva a 86-osról vagy a 6-osról, ami átszeli keresztben a Kolosy teret erre merőlegesen, fölfelé kell elindulni, és hamarosan már látható is a jól ismert nagy fehér épület. /Egy cukrászdához képest nagy - nem véletlenül/. De akkor most nézzük a kinálatot, rengeteg torta és parfé, mind mind különlegességek, fagyik, sütik és aprósütemények.
Az elöbb olvastam egy pesti cukrászdáról szoló topicot, ami negativ tapasztalatok alapján nyilt. Itt az ideje, hogy megnyiljon Budapest egyik legjobb ( ha nem a legjobb ) cukrászdáját dicsőitő topic.
Aki járt már ott azóta is visszajár ( én pl. több mint 20 éve ) aki meg még nem ismeri annak biz meg kell ismernie !