Park Royal vagy környékén keresek egy kiadó szobát vagy egy szobás kiadó lakást maximum 90 fontért hetente hosszú távra szeptember 26-tól. 22 éves lány vagyok. E-mail címem: rosetta29@citromail.hu
2011.10.03.tól keresek Double szobát London 2-3 as zónáiban, hosszútávra max 130 font/hét/szoba! Önmagára és környezetére igényes, 30-as srácok vagyunk.
3 főre keresek egy hétre szállást London-ban az olimpia idejére. Lehetséges ez ?
Szállást keresni lehetséges (egyébként igen, lehet keresni!), vagy az lehetséges , hogy te keresel??? (Ez is lehetséges, de azt csak te tudhatod, hogy lehetséges-e az, hogy keresel?
Walthamstowban London 3 zónájában kiadó egy single( 85 font /hét) és egy double szoba (120 font/hét).A szobák költözhetőek szeptember 17-től.Kiválló közlekedés és bevásárlási lehetőség, csendes környék. Önmagára és környezetére is igényes emberek jelentkezését várjuk.
Kérlek amennyiben érdeklődni szeretnél hívd vagy írj a következő elérhetőségekre.
Végig olvastam már minden oldalt, de még az nem világos, hogyha regisztrálok a daysoutguide oldalon, a voucherek csak az adott napon, vagy ha 4napra megyünk, akkor bármelyik napon felhasználhatjuk, csak a megjelölt állomáson kell venni egy peak travelcardot. A kinyomtatott vouchereken ugyanis nincs dátum. 22-én ugyanis nekünk off peak travelcardot érdemes venni. Megvehetem a travelcardot a Victórián 23-ára 22-én? Négyünknek a 2 for 1 kedvezményekhez két travelcardot kell venni a vasútállomáson? Ezt lehet automatából vásárolni, vagy az előzetes regisztráció miatt pultnál kell?
Tisztelt hirdető! 09hó végétől kellene 2 szobás szállás 4 tagú magyar családnak 2gyermekkel,biztonságos helyen, hosszú távra. Ha tud segiteni kérem irjon az elikerhorkft@citromail.hu cimre. Köszönettel: Horváth Attila
2-es zónában (Rotherhithe) szoba kiadó A családunk bérel egy házat, és az egyik szobába keresünk egy rendezett bérlőt. A szoba be van rendezve, egy ház felső szintjén van, egy egyszemélyes ágy, ablak, egy szekrény és egy pici asztal van benne. A szoba maga nem túl tágas, viszont a ház alsó szintje egy nagy nappali, amiből egy tágas konyha nyílik. Tartozik a házhoz egy előkert és egy pici hátsó kert is. A környék csendes, parkos, az utca végében van Surrey Water (egy kis tó), a Rotherhithe metrómegálló pár percnyi sétára van, a Canada Water megálló szintén nagyon közeli.
Kaució: 2 hét Ár: 85 pw, az árban minden (rezsi: víz, villany, gáz, tv, council tax) benne van Augusztus elejétől költözhető a szoba (akár rövid távra is kivehető!) Érdeklődni: nellyszabo24@gmail.com, 07557 322240 (Nelli)
Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy családdal (2 felnőtt,2 kisgyerek) szeretnénk kimenni Angliába bárhová.Szükségünk lenne egy olcsó szállásra,ha lehet rezsivel együtt 3-500 font/hó (összeköltözéssel is akár,1 szoba is megfelel négyünknek) és munkára. Feleségem társalgási szinten beszél angolul,fodrász szakmával és érettségivel rendelkezik,de idősgondozást,takarítást is elvállal.Szobalányként 5 éves külföldi (később mint inspector) és 2 éves magyarországi tapasztalata van, fodrászként 7 évet dolgozott. Én alapfokon beszélek angolul,érettségivel rendelkezem,és mint festő vagy festősegédként lenne jó elhelyezkednem,de persze bármit elvállalok.Kezdetben persze csak egyikőnk dolgozna (amelyikőnk többet tudna keresni) ,mert a gyerekek elhelyezése egy időbe még bele fog telni. A magyar állásközvetítőkről nem hallottunk igazán jókat,ezért is fordulunk hozzátok és a hasonló közösségekhez. Akár szállásban,akár munkában,vagy bármiben tudnátok segíteni/tanácsot adni,az nagyon jó lenne.
Augusztusban 3 napra szeretnék kimenni testvéremmel Angliába. Egészen pontosan a glouchesteri katedrálist szeretnénk megnézni, valamint a Christ Church College-t.
Sajnos még nem jártam Angliában és nem tudom, hogy melyik repülőtéren kellene leszállnunk, milyen messze vannak ezek, amiket szeretnénk meglátogatni egymástól és hogy hol érdemes szállást foglalnunk.
A repülőjegyek lefoglalása még menne :), bár hogy melyik légitársasággal kellene utaznunk, azt nem tudom a megérkezés (érkezési repülőtér) miatt.
London 3 zónájában Walthamstowban keressük, rendszerető, barátságos, önmagára és környezetére is igényes leendő lakótársaink jelentkezését.A szoba méretét tekintve double, de természetesen egy ember részére is igényelhető.egy ember részére 110 font/hét, 2 ember részére 130font/héttől. A ház tiszta, rendezett, családias hangulat.Közlekedés kiváló.Ha ilyet keresel,írj bátran. tothedit2004@freemail.hu 077 359 65 843 078 329 89 862 Mindkét szám este 7 után elérhető
Sziasztok, egy kiadó szobát keresnék Londonban, lehetőleg nem túl távol Kensington-tól (1, 2 vagy 3-as zóna). Lehet egyágyas, de szűkségmegoldásként két különálló ágyas szobát is megosztanék. Nemrég érkeztem, és egy hostelben lakom, úgyhogy sűrgős lenne. Nemdohányzó, tiszta és igényes pasi vagyok, bármilyen megoldás érdekel, telefon: 07531380775
Nem érdekel valakit egy kiadó szoba Dél-Londonban? Croydon déli részén, gyönyörű környéken található a ház, gondozott kert is tartozik hozzá! Egy fiatal pár lakik a házban és kiadnák egyik szobájukat 1-2 fő részére ~80-125 font/hét/fő áron, ebbe a rezsi is benne lenne. Az ár függ attól is, hogy 1 vagy 2 ember venné-e ki a szobát. További részletekért írhattok az e-mailemre: asgf5(kukac)msn(pont)com .
London 3 zónájában Walthamstowban keressük, rendszerető, barátságos, önmagára és környezetére is igényes leendő lakótársaink jelentkezését.A szoba méretét tekintve double, de természetesen egy ember részére is igényelhető.egy ember részére 90 font/hét, 2 ember részére 110font/héttől. A ház tiszta, rendezett, családias hangulat.Közlekedés kiváló.Ha ilyet keresel,írj bátran. tothedit2004@freemail.hu 077 359 65 843 078 329 89 862 Mindkét szám este 7 után elérhető