Keresés

Részletes keresés

Zso Creative Commons License 2001.07.24 0 0 147
"Még annyit hozzáfűznék, bár egyszer már ezen a topicon leírtam, hogy ezt a négymilliárdot, ami az elmúlt négy év során potom 16 milliárd forint, elsősorban autópályaépítésre és az ehhez kapcsolódó további infrastruktúrafejlesztésre kölöttük volna - illetőleg, ha kormányrúdhoz kerülünk, oda is fogjuk költeni, mert ez teremthet további munkahelyeket és termelő beruházásokat. Köszi. "

Ezt most el is hisszuk?
Meg tehettek volna ezt 94-98ig, de valamiert nem sikerult!
Gatlastalanul hazudnak meg mindig!

purplerain11 Creative Commons License 2001.07.24 0 0 146
Figyelj Kulik, mire válaszoljon az alelnökasszony? Ha Tied a szlogen, pereld be az Országimázst, mert most ők sajátították ki, nem a szocik.
Előzmény: Kulik (31)
A823FR444 Creative Commons License 2001.07.24 0 0 145
Háát, haver...

látod, ha liberális lennél, nem okozna gondot az ilyesmi...

Előzmény: vakkan (93)
szepjovo Creative Commons License 2001.07.24 0 0 144
Kedves Katalin,

nem titkolom, hogy jobb oldali beállítottságú vagyok, ennek ellenére, támogatom azokat a kezdeményezéseiket, melyek a Happy End típusú
ügyletek megszorongatására irányulnak.
Sajnos a jövő évi választás igazi tétje, vajon melyik "banda" fog kevesebbet "rabolni", és ezt egyre nehezebb megítélni, hála a Happy End típusú ügyleteknek. A probléma csak az hogy az Önök kormányzása alatt ugyanez történt, és nem úgy tűnik hogy bármit is tanultak az elmúlt 3 évben.

Az autópálya építés szintén felháborító, de szeretném emlékeztetni, hogy a Bp-Pécs autópálya az Önnök elképzeléseiben sem szerepelt túl nagy prioritással.Igaz hogy akkor ugye épp nem MSZPs volt a pécsi városvezetés. Ön mint pécsi illetőségű tudja, hogy ez mit jelentett Baranyának és a városnak (1989 4. 2000 11. hely a megyék rangsorában).

Meglepve tapasztalom, hogy szinte név szerint ismeri az egyes hozzaszólókat illetve a különböző topicokat, gondolom ez azért nem a véletlen műve, vagy valóban napi átlag 3 órát tölt az index forumainak olvasásával?

La Koma Creative Commons License 2001.07.24 0 0 143
T.Szili Katalin!
"Természetesen a párt felvállalja a munkaadók-munkavállalók érdekeit is, és mindazokét, akik ma a reménytelenséggel és az esélytelenséggel küzdenek"
A gázáremelést is ennek a fényében lépnék meg?

Hogyan akarják és kiknek a bérét "dinamikusan" emelni? Hogy jön ehhez az ,hogy elitélték a minimálbér emelést?

Ha nem tud, ne válaszoljon!

Előzmény: Szili Katalin (MSZP) (92)
krampusz2001 Creative Commons License 2001.07.24 0 0 142
Tisztelt Asszonyom!

Önök már megint nagyon magabiztosak a választási sikerükben, ahogy '98-ban is. Nem félnek attól, hogy megint koppannak?
Jobb lenne egy kicsit szerényebben...

Mercurius Creative Commons License 2001.07.24 0 0 141
Süsd meg. Az MDF költségvetés rendben lefutott. Az MSZP saját költségvetése omlott össze és etremtett cs?dhelyzetet. Az MSZP ha hatalmon maradt volna, folytatta volna a kórházbezárásokat, mintahogy törvényben el? is irta és csak nehézségek árán sikerült megusznunk. Ugyanakkor felpörgetett az infláció segitségével jelent?s jövedelmeket csoportositott át a szegényekt?l a gazdagokhoz. Persze mindezt szociálisan érzékenyen :)))

Előzmény: purplerain11 (133)
Szili Katalin (MSZP) Creative Commons License 2001.07.24 0 0 140
Az e-mailes bejelentkezésre vonatkozó kérdése olvasáskor hangosan felnevettem az Index szerkesztőségében. Nem tudom, hogy hogyan keletkeznek az ilyen pletykák. Ahhoz túl régóta politizálok az MSZP-ben, hogy ezt valaki komolyan vegye. Az is bűn, hogy a szocialista párt jól kezeli az internetet?
Előzmény: DRH (131)
Zso Creative Commons License 2001.07.24 0 0 139
"1. Először nyerjük meg a választást (ami persze nem kérdés, tudod az igazság mindig győz!)."
Nem gondolja, hogy eleg nagykepu? Es milyen igazsag? Miert lepett be pont 89ben a kommunista partba, amikor mar mindenki huzott el onnan? Az igazsag az, hogy a partja gyilkolta a magyarokat, nem pedig hogy milyen jot tett nekunk!

"2. Az ember mindig tanul a saját hibáiból, mi magunk is. Ennek az eredményen is meg kell látszania. Egészséges magabiztosság nélkül nem lehet nyerni! "
Most sem fog sikerulni, hiaba a magabiztossag!
Gondolom azt tanultak meg, hogyan lehet meg tobbet ellopni az emberektol, hogyan lehet oket teljesen elnyomoritani!
Ebbol nem kerunk!

"3. Megígérjük, hogy mi nem csak a prímszámokat fogjuk ismerni, amikor autópálya-építésről van szó. Biztosíthatlak, hogy mi nem a nyári turistaszezon közepén tennénk úgy, mint aki felújítja és okkal-ok nélkül lezárja a 7-est. Ha mi maradtunk volna kormányon, haza Szombathelyre már autópályán mehetnél."

Ez jo nagy propaganda duma! Budapestet mikor turjak fel allandoan a koalicios partnerukkel? Mert nem telen az biztos!
Es nem jart meg az M7esen, hogy megnezze, hogy tenyleg felujitjak-e? Mert azt csinaljak, nem ugy mint onok tettek!

vakkan Creative Commons License 2001.07.24 0 0 138

Redves Valentina !

Nem akarsz hozzám jönni feleségül ??

Lehetnél PARASZTASSZONY !!!!

Már ha nőből vagy ... Különben az ajánlatom sem jöhet szóba... (a hatályos magyar tv-ek értelmében sem...)

Előzmény: Valentina (118)
joco55 Creative Commons License 2001.07.24 0 0 137
Kedves Katalin!
2 kérdésem van:
1.)Ha az év vége felé látják, hogy M.P. nem nyerő,
szóba jöhet-e még Németh Miklós?
2.)A következő ciklusban felvállalják-e a valóban
konstruktív ellenzék szerepét?
Üdvözlettel joco55
Vámpír Creative Commons License 2001.07.24 0 0 136
Ha már a Tízek Társasága szóbakerült?
Az a középszerű plázacica (Nagy Nóra) valóban egyszerre ért az oktatáshoz és az egészségügyhöz?
Ne má'! Ahhoz kissé szőke!
tsabee Creative Commons License 2001.07.24 0 0 135
T Szili Katalin!

Kérdésem a következő:
- ha esetleg megnyerik a választást, akkor véget vetnek-e Székesfehérvár áldatlan helyzetének? Ugyanis: a Nemzeti Emlékhely (többnyire) állami pénzből készült el, és ha jól tudom, a pályázat 2. helyezettje lett. Az eredmény: gyönyörű Romkertünk fölötti acélförmedvény. Székesfehérvár, mint koronázóváros, és, mint koronás fők temetkezési helye - úgy vélem - annyit megérdemelne, hogy szebb kivitelezéssel oldják meg a műemlékvédelmet.
Tisztelettel: tsabee

Szili Katalin (MSZP) Creative Commons License 2001.07.24 0 0 134
Kedves Kulik,

Köszönöm, ugyanezt megkaptam Öntől közvetlenül is – bár megjegyzem, érzekezett még ilyen ezenkívül 47. Ebből is érzékelhető, hogy nem a Happy End saját ötlete. A legközelebbi hasonló követelést hozzájuk kellene címezni.

Előzmény: Kulik (31)
purplerain11 Creative Commons License 2001.07.24 0 0 133
Mercurius!

Vérlázító a demagóg dumád. Amikor a szocik voltak hatalmon kénytelenek voltak az MDF által csődbe vitt országot szanálni és hihetetlen erőfeszítéssel a kormány és az egyes emberek megalapozták a mostani gazdasági növekedést. A Fidesznek ebből van hova osztogatni. Tehát igenis az egészségügyet is a szocik alapozták négy évig, és most a Fidesz tud osztogatni a jobboldali önkormányzatú kórházaknak. Most van miből, régen nem volt, mert az Antallék -Borossék elverték.

Előzmény: Mercurius (119)
QJON Creative Commons License 2001.07.24 0 0 132
Kedves Szili Katalin!

Nem tetszik a kitérö válasza:

"2. Véleményem szerint ez a III. kerület Polgármesteri Hivatalának hatósági ügye. "

Éppenséggel a tegnapi bírósági döntés arra utal, hogy ez nem hatósági ügym hanem alkotmányossági kérdés, mint arról a határozat is szól, s amelyet a Népszava részletesen ismertet:

"A végzés szerint a megállapodás "a szexuális orientáción alapuló diszkriminációt fogalmazza meg, indokolatlanul megsértve az alkotmány 70/A $-a (1) bekezdésében foglaltakat" (az alaptörvény hivatkozott bekezdése tiltja a faj, szín, nem, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti megkülönböztetést).

(...)

A végzés szerint a kisebbségeknek joguk van a "mássághoz" mindaddig, amíg ezzel mások alapvető állampolgári jogait nem sértik."

1. Ön illetve az MSZP szerint mi az a pont, amig a "másság" tolerálható? Pl. utcai felvonulás még belefér ebbe a keretbe, vagy ezt talán mégse kéne?

2. Vajon hol az a határ, ameddig az ostoba tévhitek eloszlatásáról van szó (pl: minden homoszexuális kábítózik vagy AIDS-es), és mettöl kezdödik a provokativ propaganda a melegség mellett?

3. Ön vajon mit tenne, ha valamelyik gyermekéröl derülne ki, hogy meleg/leszbikus? Nem érezné úgy, hogy ez tragédia; tudná kezelni?

4. Van-e esetleg homoszexuális ismeröse? Nem érez viszolygást, idegenkedést, amikor beszélnie, kezet fognia stb. kell vele?
5. Vajon az MSZP kormányzása esetén megszületne az antidiszkriminációs törvény, amely a nyugat európai országokban alapvetö dolog, de nálunk még hírét sem hallani?

Summa summarum, mi az Ön személyes véleménye ebben a rendkívül kényes és számos ostoba szterotípiával övezett tabu témában, és általában mi az MSZP álláspontja.

Előzmény: Szili Katalin (MSZP) (86)
DRH Creative Commons License 2001.07.24 0 0 131
Tisztelt Asszonyom!

Mik a szociáldemokrata eszmék MSZP-s meglátásban?
Mit jelent a nemzeti középkormány, amit az MSZP tervez?
Tényleg e-mailben jelentkezett a Tízek Társaságába?
Mit kíván tenni az esélyegyenlőségért?

DRH

Előzmény: Szili Katalin (MSZP) (92)
Kulik Creative Commons License 2001.07.24 0 0 130
Tisztelt Alelnökasszony!

A 31-es kérdésre mért nem válaszolt?
Talán sértőnek találta!

Tisztelettel:

Kulik László

Bécile Creative Commons License 2001.07.24 0 0 129
Hmm. Mindig szomoruan szemlelem, amikor egy-egy politikus a Forumban valo szereplesenek orve alatt adaz csatak dulnak a bal- illetve a jobboldal eroi kozott, nemritkan a kozonsegessegig fajuloan! Mindenki eg a vagytol, hogy a legnagyobb tragarsagot o vagja az interjualany fejehez. Ez igen, igy lehet haladni elore! Felelosen! Remek! Ha mar nem valtozik semmi, legalabb alazzuk meg a masikat!

Keretik, hogy mindenki vegye eszre a sajat oldalanak szemeben a gerendat is!

Mercurius Creative Commons License 2001.07.24 0 0 128
"Köszönöm, hogy figyelemre méltattál. Egyet megígérhetek, ha a legnagyobb kormányzópárt nem fogja rólunk tovább terjeszteni a hazugságokat, mi is befejezzük róluk a továbbiakban az igazságok terjesztését. Üdvözlettel.
"

Képvisel? asszony vegye észre már, hogy az ilyen kiszolások a hordószónokok szellemi eszköztárába tartoznak.

Előzmény: Szili Katalin (MSZP) (122)
La Koma Creative Commons License 2001.07.24 0 0 127
T.Szili Katalin!

Sokszor eltűnődöm azon, hogy a még rendelkezésükre álló pénzeiket és a szűnni nem akaró tettvágyukat miért a kormány vak ocsárolására fordítják.Mennyi minden értelems, hasznos dolgot lehetne létrehozni tekintélxes, bár olvadó erőforrásaikból!
Mindjárt ott vannak számos ingatlanaik. Miért nem ajánlják fel alapítványoknak, vagy rosszsorsú cigány családoknak, hidegre kívánt melegeknek?
Önökne lehetőségük van a puszta szavakon túl a tettekre is.
2006-ra beérhetnének a ma karitatív homofil tevékenységek.Példát mutathatnának, hogyan lehet valóban konstruktívnak lenni ellenzékben is.
Hagyják s drága kampányolást, fordítsák jótékony célokra!

Szili Katalin (MSZP) Creative Commons License 2001.07.24 0 0 126
Még annyit hozzáfűznék, bár egyszer már ezen a topicon leírtam, hogy ezt a négymilliárdot, ami az elmúlt négy év során potom 16 milliárd forint, elsősorban autópályaépítésre és az ehhez kapcsolódó további infrastruktúrafejlesztésre kölöttük volna - illetőleg, ha kormányrúdhoz kerülünk, oda is fogjuk költeni, mert ez teremthet további munkahelyeket és termelő beruházásokat. Köszi.
Előzmény: Szili Katalin (MSZP) (122)
andrej11 Creative Commons License 2001.07.24 0 0 125
Természetesen nagyon örülök, hogy a kedves ellenzék egy képviselője egy zseni és több ezer hozzászólóból mindenkire emlékszik szinte szó szerint.
Kedves Asszonyom! Ennek senki sem döl be. Sokkal korrektebb lenne ha elismerné, hogy felkészült belőlünk. Főként pedig, ha a kérdésekre válaszolna, mert eddig nem igazán azt csinálja.
Tisztelettel.
Előzmény: Szili Katalin (MSZP) (109)
Subiaco Creative Commons License 2001.07.24 0 0 124
Ott van egy egész csapat mögöttük, emlékezz csak a Szekeres átalakítására.
Előzmény: vakkan (110)
dejo Creative Commons License 2001.07.24 0 0 123
Kedves Katalin !
Ennek egy kicsit örülök, hogy már kezd a paranoiásoknak az idegeire menni!
Pedig csak a hozzászólások fejléceiben kell az "adatok" mezőre kattintani és ott áll mindenkinek az összes, bármely topicban tett hozzászólása. Az enyém is bárki megnézheti!

Tőletek (MSZP) csak annyit kérek, hogy ettől az ájtatosmanó FIDESZ-től szabadíts(atok) meg minket!
ÁMEN!

Szili Katalin (MSZP) Creative Commons License 2001.07.24 0 0 122
Kedves Qjon,

Köszönöm, hogy figyelemre méltattál. Egyet megígérhetek, ha a legnagyobb kormányzópárt nem fogja rólunk tovább terjeszteni a hazugságokat, mi is befejezzük róluk a továbbiakban az igazságok terjesztését. Üdvözlettel.

Előzmény: QJON (32)
Ligart Creative Commons License 2001.07.24 0 0 121
Vélaszát nagyon szépen köszönöm, ugyanakkor kétlem, hogy az MSZMP ötvenéves kül- és belpolitikai tevékenységének megítélése kizárólag ízlés dolga.

Ligart

Előzmény: Szili Katalin (MSZP) (104)
johnny cash Creative Commons License 2001.07.24 0 0 120
Vakkan!

Ezzel a beszólásoddal átléptél egy határt. Az intim szféra határát. Méghozzá durván és gusztustalanul. Azt, hogy neked nincsenek érzéseid, nem másokat minősítve, lebecsmérelve kellene fitogtatnod. A helyedben elgondolkodnék.

j. cash

Előzmény: vakkan (110)
Mercurius Creative Commons License 2001.07.24 0 0 119
Tiszetelt Képvisel? Asszony.

Irja:

"Egy dologban egyetértünk, hogy a civil szervezetek nem felejtenek (az elmúlt három évet sem). Megismétlem, a pénz közvetlenül kerülne a gyermekkórházak részére átutalással. Köszönöm figyelmet.

"
Én az egészségügyben dolgozom. Vérlázitó az önök kormányzása után ezt az igérgetést hallgatni. Nem felejteteün el semmit az önök négy évéb?l.Csak megjegyezném, hogy miniszterelnök jelöltjük gázáremeléses ötlete sokszorosát venné el annak az összegnek amit itt most igérgetni próbál.

Mercurius

Előzmény: Szili Katalin (MSZP) (112)
Valentina Creative Commons License 2001.07.24 0 0 118
OFF

vakkan!

Te egy utolsó paraszt vagy! Minden nő nevében kikérem magunknak az ocsmány megjegyzésedet!

A képviselőasszonynak minden jót kívánok!!! Az egyik legszimpatikusabb magyar politikusnak tartom! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!