Keresés

Részletes keresés

zajdman Creative Commons License 2001.06.05 0 0 28
Figyejjé lakatos, vagy klónja:

Lakatos előző könyvéről beszéltem, nyugodtan érdeklőggyé Kondornál az utak letiltásáról, ugyancsak Laki jövedelméről, az összes doku megvan a rádióba, kedvedért megszerzem -ha odaggyák, ha nem, előbb-utóbb a sajtó is megtuggya.Míg Laki magának 20-30-at de olykor hetvenet is kiutalt per műsor, a riporterek 6-8 ezret kapnak per műsor.

Az utolsó útját persze,hogy maga fizette, mivel akkorra már főnökei leállították erkölcstelen költekezését, így te csúszattsz.Az sem igaz, amit sok marha terjesztett, hogy a VAÚ arányosan kevesebb léből fut, mint a 16 Óra, sőt a 16 óra kap kevesebbet.
A liberális média erkölcstelensége(hogy tunnillik ők is reklámozzák könyveiket)nem mentég Laki erkölcstelenségére.
Körösit végül a Kossuth vezetősége maga tanácsolta ki a műsorból egy időre, mivel amaz arra hivatkozott,hogy sajnos megfenyegették(!)Ez az ember,aki akkor már hónapok óta nyiatkozgatott a VAÚ-nak, tehát tudta mit vállal.
A Petőfin dolgozom, naés? Lakatos pedig előbb-utóbb repülni fog.Persze rendezhet miépes tüntetést maga mellett, de hát ez röhej, különösen a rádió legitim vezetése ellen. Bolgárka is tudna asszem a maga közönségéből párezer tüntetőt szervezni.
OVI elment, de nem Lakatos kedvéért, sőt nem is akart(mint pl kihagyta tavaly év vége felé esedékes vizitjét), csak Stifner és Kondor kérésére ült be.
S végül:a VAÚ hallgatottsága 12-14 %pont(itt egy pont 80 ezer hallgató), azaz 960 ezer-1.1 millió(Gallup). Ez is szép, de nem kell 1,5-et meg két és felet lódítani.Utóbbi elvileg a határontúliakkal lehetséges, de miután nem mérték, nem tudjuk.
BolgiGyuri sem áll annyira rosszul, 750-800 ezres a tábora(jó, igaz hetente kétszer).
Az a baj, hogy Laki disznóságait mindig az ellenoldalra mutogatva próbálják igazolni egyesek, márpedig a miéprádiózás egy MR-ban ugyanolyan disznóság,mint az szdsz rádiózás.Ezért fog menni Palika, mert nem érti meg.Az MSZMP tagsága még csak megbocsátható lenne, de hát régen eljátszotta ő már a bizalmat.

Előzmény: beany (19)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 27
Micácsak,

Infót én is hallgatok. De vasárnapi újságot is. Mivel azonban hétalvó vagyok, rászoktam a VaÚ honlapjára.

Előzmény: micacska (25)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 26
Nekem az tetszett, ahogy Kondort akarták Lakatossal összeugrasztani.

1. Az előző elnökjelölésnél kritérium volt Kondor, Stifner és Lakatos kirúgása.

2. A mostani választás előtt 2 héttel az újságok - Magyar Hírlap, Népszabi? - leadta, hogy Lakatos is indul a rádióelnöki székért.

3. Próbálták Kondort ezzel a hírrel is Lakatos ellen hangolni...Hátha így valóban kirúgja Lakatost.

4. Öngól. Lakatos nem indult, Kondor elnök lett. Bravó, liberális média. Tudnám miért fáj a liberális médiának, ha van egy hallgatott konzervatív műsor. Fáj a verseny?

5. A múltkor egy liberális újságíró - na ez belső info lesz - követelte, hogy tegyenek szájkosarat a Vasárnapi Újságra, Lakatost pedig váltsák le. Egy prominens rádiós pedig annyit mondott neki, hogy akkor szólhatsz bele, ha a te műsorod hallgatottsága is a millió felett lesz.

Ez van...

micacska Creative Commons License 2001.06.05 0 0 25
Hát a balatoni FIDESZ- horgászás a napokban, kedves Beany!
/Kondor elismerte, hogy nem tud horgászni, őt csak meghívták, már nem emlékszem , milyen apropóból.Valaki szóvá is tette, hogy nem közvetítették az eseményt , pedig igen. Csinos volt Kondor- hogy jót is mondjak róla:-) - bár nem ezért "szeretjük"/
Üdv. mic.
P.S.: Egy időben rendszeresen hallgattam a Kossuth szombat reggeli krónikáját, amit Kondor vezetett. Egyszer azt mondta: és most következzenek a hírek, mivel szombat van, csak röviden. Eldöntötte helyettem, hogy csak röviden kívánom a híreket hallgatni! Nem tudom ilyen alapon. Azóta Info-t hallgatok, meg Budapest rádiót Fialával, ott legalább van politika.
Előzmény: beany (23)
micacska Creative Commons License 2001.06.05 0 0 24
Vannak tehetségek, és vannak, akik más köpönyegéből bújtak ki, de magasra jutottak.
Hajdú Jánostól is volt mit tanulni a jelek szerint.
Az persze nem szégyen.
Üdv. mic.
Előzmény: melytorok (22)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 23
"Érdemes volt együtt horgászni a FIDESZ színe-virágával! " - Ezt nem értem...
Előzmény: micacska (21)
melytorok Creative Commons License 2001.06.05 0 0 22
Bölcs Mester visszajön?
Beszéljük meg...
micacska Creative Commons License 2001.06.05 0 0 21
SZVSZ nem fog Lakatos Pál röpülni, hiszen- tőle tudjuk:-)- a VAÚ a leghallgatottabb műsor a Kossuthon./Sőt újságot is meg kívánnak jelentetni, konkurenciát teremtvén ezzel a Magyar demokratának és a Magyar Fórumnak/
Érdemes volt együtt horgászni a FIDESZ színe-virágával!
Nem volt kétségem, hogy Kondort választják, de nem örülök:
micácska
Előzmény: Avar (7)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 20
Subi,

A nick gazdája rádiós.

beany

Előzmény: Subiaco (15)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 19
Kedves zajdman,

FÓRUM
zajdman adatai
Felhasználónév: zajdman
Email-cím: semann@mailbox.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 30
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás:

Véleményem szerint Ön provokátor. Mivel Lovast is védtem ,jöjjön most Lakatos.

"Lakatos felelőtlen dolgaival ma már többet árt a jobboldalnak, mint használ.." - Ezért is jelent meg két hete a műsorban Orbán Viktor.

"Egyébként anyagilag is erkölcstelen figura, nemrég kiderült, hogy a MR felelős szerkesztői közül messze a legjobban keres, miközben fórumokon folyton a műsor szegénységéről panaszkodott ájtatos-sunyi hangján." - Szeretném megtudni, hogy mennyit keres Lakatos, és mennyit a többi főszerkesztő...illetőleg mennyit a Vasárnapi Újság többi dolgozója...Ezek nélkül ismételtem HAZUGnak kell, hogy nevezzelek.

"Az persze igaz, hogy a riportereit kizsebeli, utóbbiak tehát valóban szegények, míg magának arányosan 3-4szer annyit utalt ki egy-egy anyagért." - Én máshogy tudom. De mivel te állítasz, neked kell bizonyítanod. Nosza, kérem a számokat...Mivel Lakatos a közszolgálati rádió szerkesztője így fizetése nyilvános. Várom a számokat.

"Azután az is kiderült, hogy a MR pénzén könyvét népszerüsítő utakat tartott(meg persze a honlapon is reklámozza "műveit"), két hónap alatt negyedmilliós!" - A honlap NEM a Magyar Rádió tulajdona, így megint hazugságon kaptalak. Könyvét meg azért sem népszerűsíthette, mert tudomásom szerint múlt pénteken jelent meg. Már megint hazudtál...( Mint jeleztem, a Libri-ben volt a bemutató, pénteken...)

"Mikor ez kiderült, főnökei további "szolgálati" útjait letiltották." - Miután felhívtam valakit, akiknél utoljára előadáson volt, így kiderült, hogy az utat Lakatos maga fizette. Megint hazudtál, de nem ez az első...

"Jellemző riporteri "etikájára", hogy nem1x saját könyvére hivatkozott műsorában"- A liberális média teljes műsoridőben saját portékáit reklámozza, pl. hetihetes. Jelzem én nem hallottam Lakatost a saját könyvére hivatkozni.

"Bizonyítéka 10-ből kilencszer nincs, fő forrása az a Körösi Imre például,aki miatt már pert is vesztett a műsor,,mert kiderült, bizonyíték nincs." - Kőrösi perére - és most megint rádiós információra hivatkozom - nem ment el a megidézett tanú, így született ítélet.

"Remélem, Kondor rövid úton kiteszi a szűrét ennek a piti sikkasztónak" - Barátom, mivel az összes baromságodat cáfoltam, jobban teszed, ha kéred beírásod törlését. Esetleg bátran add meg a neved, Lakatos majd beperel, hogy kiegészítse a fizetését.

bye,
beany




Előzmény: zajdman (14)
Subiaco Creative Commons License 2001.06.05 0 0 18
nem mindenki olyan, mint Te, már bocs.... ;-)
Előzmény: Hettie (17)
Hettie Creative Commons License 2001.06.05 0 0 17
Arra még nem gondoltál, hogyha mindenki elmegy akit most utálsz akkor azt kezded el utálni aki maradt mert találsz benne valami utálatosat? A végén egyedül csücsülnél ebben az országban. Azért a jobb oldal se valami egységes, az is szakad ide oda, aztán ami marad az a másik oldal utálata.
Előzmény: huculpastor (16)
huculpastor Creative Commons License 2001.06.05 0 0 16
Vállalom a második tíz méterre eső utiköltséget.
Hajrá Srassburgig!
Egyébként örülök, Kondor megérdemelte!
Annak is örülök, hogy amolyan pofonjellegű az egész.
Emlegetni kezdik megint a bőröndöket.
Tényleg egyet tudnék nélkülözni. Tudom persze, hogy mindenkinél ott állnak a bőröndök bepakolva, így biztos nem lesz az enyémre szükség.
Előzmény: Subiaco (12)
Subiaco Creative Commons License 2001.06.05 0 0 15
Télleg nem kötekedésképpen: hol lehet ilyesmikről infókat szerezni?Ismeretség? Ott-dolgozás? vagy mi?
Előzmény: zajdman (14)
zajdman Creative Commons License 2001.06.05 0 0 14
"Ajvé,
Lakatos Palika röpül.
Huj, hujjjjj "

Hála a jó Istennek. Lakatos felelőtlen dolgaival ma már többet árt a jobboldalnak, mint használ. Egyébként anyagilag is erkölcstelen figura, nemrég kiderült, hogy a MR felelős szerkesztői közül messze a legjobban keres, miközben fórumokon folyton a műsor szegénységéről panaszkodott ájtatos-sunyi hangján.Az persze igaz, hogy a riportereit kizsebeli, utóbbiak tehát valóban szegények, míg magának arányosan 3-4szer annyit utalt ki egy-egy anyagért. Azután az is kiderült, hogy a MR pénzén könyvét népszerüsítő utakat tartott(meg persze a honlapon is reklámozza "műveit"), két hónap alatt negyedmilliós! értékben.Mikor ez kiderült, főnökei további "szolgálati" útjait letiltották.
Jellemző riporteri "etikájára", hogy nem1x saját könyvére hivatkozott műsorában, "kérdései" pedig az esetek 90%-ban olyannyira álíltások, hogy tavaly évé végén maga Csurka válaszolta egy "kérdésére", hogy az Ön kérdése már válasz is.Lakatos gátlástalanul hamisít és keveri össze a közszolgálatot,meg a jó értelemben vett konzervativizmust a miépes agymenéssel. Bizonyítéka 10-ből kilencszer nincs, fő forrása az a Körösi Imre például,aki miatt már pert is vesztett a műsor,,mert kiderült, bizonyíték nincs.
Remélem, Kondor rövid úton kiteszi a szűrét ennek a piti sikkasztónak, szakmailag értékelhetetlen elmebetegnek.Kérdés, mikor? Tudja valaki?

Előzmény: Avar (7)
Hettie Creative Commons License 2001.06.05 0 0 13
Subiaco te olyan édes vagy!
Előzmény: Subiaco (12)
Subiaco Creative Commons License 2001.06.05 0 0 12
Fizetem Neked az első tíz métert Strassbourg felé, hidd el Neked is jobb lesz, nekünk is!
Előzmény: KORNhulio (10)
pasko Creative Commons License 2001.06.05 0 0 11
Öröm, nagyon régen kellet volna oda, és folytatódjon a "polgárjárás".:-)
Előzmény: KORNhulio (10)
KORNhulio Creative Commons License 2001.06.05 0 0 10
Szégyen!

Tovább folytatódhat a "polgárjárás"!
Undorító, ami ebben az országban folyik!

Zmac Creative Commons License 2001.06.05 0 0 9
>>Néhány munkatárs és néhány műsor kezdhet fosni.<<

Mér' eddig nem volt papír a Rádió wc-jében? :-/

Előzmény: Probatbicol (-)
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 8
Sőt: Hétfő Esti Újság, Kedd Esti Újság, stb.

A Krónikát pedig átkeresztelik Krónikusra.

Előzmény: Törölt nick (6)
Avar Creative Commons License 2001.06.05 0 0 7
Ajvé,

Lakatos Palika röpül.

Huj, hujjjjj

Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 5
Nincs egészen igazad, lásd: a VAÚ topikban.
Előzmény: figyelő (4)
figyelő Creative Commons License 2001.06.05 0 0 4
A "szomszédból":
1.
Az eredménytől függetlenül az ellenzék bejelenthetné: ha kormányra kerül
a) végkielégítés nélkül elbocsátja - alkalmatlanságra hivatkozva -mindazokat, akiket közintézmények élére illegitim testületek neveztek ki, illetve akik a
törvények betűjével/szellemével össze nem egyeztethető módon kapták/fogadták el megbízatásukat;
b) a maga kinevezési gyakorlatában a legszigorúbban be fogja tartani a törvényeket, igazodva azok szelleméhez is...

2.
Különösen fontos volna ez most, hogy az új kuratóriumot is zsebre vágta a hatalom, amely így kinevezte az egykor érdekes, ám már régóta szolgává
züllött, erkölcsét vesztett némbert (= nő ember)!

szimpatizans Creative Commons License 2001.06.05 0 0 3
Nehanyan pedig vegre fellelegezhetnek.
Előzmény: Probatbicol (-)
Bartelby Creative Commons License 2001.06.05 0 0 2
Majd elnökként tarthatja a mikrofont Orbán Viktor orra elé, és teheti fel az izgalmasabbnál izgalmasabb kérdéseket. A mikrofonállványok bejönnek.
Előzmény: Probatbicol (-)
Woland Creative Commons License 2001.06.05 0 0 1
Granulálok, kedves Katalin! :)
Subiaco Creative Commons License 2001.06.05 0 0 0
Mire g0nd0lsz?
Előzmény: Probatbicol (-)
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 topiknyitó
A WestelPress szerint Kondor Katalint megválasztották az MR Rt. elnökének.

Néhány munkatárs és néhány műsor kezdhet fosni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!