Keresés

Részletes keresés

AP1112 Creative Commons License 2024.09.01 0 2 6520

Nem védett rosszul. Több góltól megóvta a kaput. Horvát Krisztofer sajnos nem hozzánk állt be, Brodic, Ljujic hülyét csinált a védőinkből. Jobban is küzdhettünk volna, olyan lagymatag volt a csapat. Kirchner Krisztiánt akit beharangoztak minél előbb le kell igazolni, mert ez a Pálinkás, Májer, Lukács hármas kezd vicc kategória lenni !!! Pálinkás 4 méterről tiszta helyzetben kifejeli a stadionból a labdát. Enervált hónapok óta, edzőmeccseken is 0. Ellentámadásból kapjuk a gólt. Gratulálni kell az Újpestnek jók voltak.

Előzmény: _raven (6519)
_raven Creative Commons License 2024.09.01 0 1 6519

Erre ma Bence kezd... 😊

Előzmény: _raven (6518)
_raven Creative Commons License 2024.09.01 0 1 6518

Teljesen csak spekulalunk. :) Illetve valahol elhangzott (FB vagy NSO komment), hogy el akarjuk adni Bencet es ebbol kovetkeztettem arra, hogy ez altalaban akkor tortenik, ha valaki utolso eveben van a szerzodesenek es nem akar hosszabbitani. Jon olyankor a szokasos jegeles, hatha inkabb jatszana megis es nem csak kiulne azt az 1 evet. 

De tenyleg csak feltetelezes.

Nem volt tenyleg eddig gond Kersakkal, es remelem csak (megint) tulaggodom...

Most nagyon irjak, hogy Rjasko visszajohet, ami mondjuk logikus lenne. O nem volt rossz es ugye ingyen lenne.

Azert kicsit kivancsi lennek, hol van a Szucsert kapott penz... Miert nem lattuk ezt visszaforgatni egy igazolas formajaban...

Előzmény: újonc kis Johny (6517)
újonc kis Johny Creative Commons License 2024.09.01 0 0 6517

Várj, várj. Ezt most tudjuk, hogy Varga nem akar szerződést hosszabbítani, vagy ezt feltételezed? Nem baj, ha spekulálunk, csak hadd legyen nekem is tiszta. :)

Nekem a védelemmel nagyobb bajom van, mint Kersákkal. Határozottságban nagy gondok vannak, lásd még: diósgyőri gól, és előtte több helyzet, már az első félidőben is.

Ki hitte volna, hogy igazad lesz, és Katona mégis visszajöhet! Szégyellheti magát a Ferencváros az átigazolási politikája miatt. Mind Katona, mind Gruber, mind több más fiatal csak veszíti és veszíti a játékpercekre a lehetőségét. Nem is kellene ezeknek a fiataloknak odaigazolnia.

Előzmény: _raven (6516)
_raven Creative Commons License 2024.08.30 0 0 6516

Miutan rekord osszegert eladtuk Szucsot ha tenyleg csak 1 db kolcsonjatekost hozunk az azert nagyon vekony lesz.

Arra gondoltam, hogy Vargat lehet nagyon el akarjuk adni mert nem akar szerzodest hosszabbitani.. ezert is kerulhetett a padra.

Kicsit azert erzek egy idozitett bombat amikor beadas jon es Kersak nem indul el... ennek nem lesz jo vege.

újonc kis Johny Creative Commons License 2024.08.29 0 1 6515

Mára hajrá a Paksnak, a másik magyar csapatnak!

_raven Creative Commons License 2024.08.28 0 1 6514

Persze ertelek, csak azt hiszem ot is ertem, hogy akkor ez egy jobb dontesnek tunt.

Nikitschert azert szidtam csak, mert ajnaroztam ot eddig eleg sokat ahhoz, hogy most beleferjen egy kis kritika is. :) 

Orulok a behivojanak nagyon. Remelem ez azzal jar, hogy a hetvegitol csak jobb teljesitmenyt latunk innentol tole.

Előzmény: újonc kis Johny (6513)
újonc kis Johny Creative Commons License 2024.08.28 0 1 6513

Köszönöm a jelzést, igazad van.

Hazárdírozásnak tartom a Debrecenbe való igazolást, mert Nikitscherre, Banó-Szabóval, Szuhodovszkival, Májerrel, Pálinkással felállva mi is el tudunk jutni a 4. helyre.

Csak egy kicsit többet kellett volna feltételezni a saját csapatáról. Kérdés, mennyire érezte a magáénak.

Most bekerült Krisztofer megint, és Nikitscher a válogatott keretbe. Soma meg sehol. Akkor most melyik az erősebb csapat? Érted a dolgot. :)

Igen, rosszul játszottunk, de ha mélyebben elemezzük, látható, hogy főleg Helmich lévén passzoltunk volna mi ügyesen följebb, de azonnal eladtuk. Emiatt nem volt támadás az 1. félidőben. Szóval a szándék az megvolt, csak a tudás nem. Májer nagyon hiányzott, mondom. És igen, abban viszont én adok igazad, hogy Nikitscher láthatatlan volt. Azért én Rossit megint nagyon dicsérem, hogy nem 1 meccs alapján dönt, de ezt mindig mondja is a Mester.

Az Újpest ellen bátrabban kell, mert a Debrecen elleni meccsük megmutatta, hogy képesek bárkit lerohanni, aki hátul finomkodik.

Előzmény: _raven (6512)
_raven Creative Commons License 2024.08.27 0 2 6512

Nem kell ezekkel a minuszokkal tul sokat torodni, nyilvan loki drukkerkent eleg frusztralo a szezon, de sajnos egyelore a mienk is eleg hasonloan alakul.

Most probaltam kikompenzalni pluszokkal... :)

Meg akkor is, ha nem teljesen ertek egyet en sem. Szerintem nem volt ez erthetetlen dontes Soma reszerol. Kicsit erezte, hogy nalunk nagyjabol kimaxolta a karrierjet abbol a szempontbol, hogy elert a valogatott peremere es mivel a csapatunkat nem nagyon erositik igy szerintem logikus lepes volt egy sokkal jobban penzelt es allando nemzetkozi porondra eselyes csapathoz menni valamennyivel tobb penzert. Nyilvan ertelek, hogy ez a terv rovid tavon besult, es egyenileg is egyelore visszalepesnek ertelmezheto, de egy uj edzovel akar meg meg is fordulhat ez a dolog.

Ami nekem most jobban faj az a csapat es benne Nikitscher hetvegi teéjesitmenye. Ha Rossi a Gyor ellen belefirkalta a nevet a jegyzetfuzetebe azt szerintem orias radirral torolte ki a dvtk meccs szuneteben. Nekem teljesen ertelmezhetetlen volt ez a teljesitmeny az egesz csapattol. 

Ertem en a turelmes es ovatos jatekot, de lehet egyszer ugy kellene jatszani, hogy elhisszuk, hogy tobb van bennunk.

Előzmény: újonc kis Johny (6511)
újonc kis Johny Creative Commons License 2024.08.26 -1 1 6511

Látom, megkaptam az első down-omat, hát ez van, nem kell velem egyetérteni Somával kapcsolatban. Azért aki adta, megírhatná, miben tett jót neki, hogy átment a Lokihoz. De visszatérhetünk rá a szezon végén is.

Sajnáltam a bekapott gólt, teljesen úgy van, ahogy SZI mondta a meccs után, pont akkor kaptuk be, amikor végre elkezdtünk rendesen játszani. Az első félidő kiábrándító volt. Pálinkás egy labdát nem tudott levenni, Helmich két üresen álló közé passzolt, Vágó összevissza vagdosta előre.

Helmich nekem kicsit hasonló típusú játékosnak tűnik, mint Ötvös a Paksban - sokat hibázik, de rengeteg labdát megnyer a harcosságával.

Nagyon hiányzott Májer. Teljesen érthető, hogy kiszorította Nagy Krisztiánt a kreativitásával. Ebben a csapatban nagy szükség van rá.

Nem lesz könnyű az Újpest ellen, nagy lendületben vannak... A védekezésünket sokkal stabilabbá kell tenni.

újonc kis Johny Creative Commons License 2024.08.24 -2 1 6510

Soma meg nem fér be a Debrecenbe... Behalok. Ezért jó sok értelme volt elmenni! Elszomorít ez az egész történet. 2 Ft-al többet keres, hú, de jó. :( 

Konkrétan a Kecskemét jobb csapat, mint a Debrecen.

Igen, szép volt a győzelem, több is lehetett volna közte. Horváth nagyon hiányzik, de ez van. Nem tudom, mi lesz vele, talán Fradi? Katona közben tényleg felmerült nálunk, de eddig nincs hír róla.

A Diósgyőr ellen de szép is lenne ellopni a 3 pontot! Sok hibával játszanak, ha stabilak vagyunk, lehet keresnivalónk.

Innen is gratula a Paksnak a csodálatos európai futásukhoz, tartson még jó sokáig! Mindezt kizárólag magyar játékosokkal. Itt be lehet fejezni a "magyar játékosokkal nem lehet eredményt elérni Európában" című nótát. Hatalmas badarság.

Apropó, a lett csapat, akiktől tavaly ilyenkor kikaptunk, lassan bekerül a csoportkörbe szintén, EL-rájátszásban verték az APOEL-t 2-1-re. Ez nem kicsit felértékeli a velük játszott meccsünket.

_raven Creative Commons License 2024.08.19 0 2 6509

Igazad lett, meg is jott az elso gyozelem! Orulok, hogy Lukacsot vegre visszatette, es nem onfenyezeskent irom, de mindket golpasszt ugy adta, hogy epp a balszelen volt.

Jo volt hallani Nikitschertol, hogy erezte, hogy most neki is tobbet kell hozzaadni es golt vagy golpasszt akart adni. Kicsit ezt hianyoltam gyakran Somatol, aki szerintem mindig jol vegre akarja hajtani a ra bizott feladatot, de nem akar egyenileg kiemelkedni. Krisztofer pedig pont az ellenkezoje, neki fontosabb kitunni, leginkabb, hogy a valogatott meghivo is erkezen.

Nikitschernel jo a balance, remelem stabilan hozza ezt a tejesitmenyt.

Előzmény: újonc kis Johny (6508)
újonc kis Johny Creative Commons License 2024.08.13 0 1 6508

Gruber, Katona már elérhetetlenek számunkra. Kénytelenek vagyunk abból főzni, ami van. Azért dicséretes, hogy még így is csak a Fraditól kaptunk ki. Az ETO ellen szerintem meglesz az első győzelem is, és ott leszünk a középmezőnyben. Hajrá, KTE!

Előzmény: _raven (6507)
_raven Creative Commons License 2024.08.10 0 2 6507

Azert, nem lesz ez igy jo ha ennyire sok idobe telik, hogy hozzanak egy-ket jatekost. A vezetoseg kitol Szaboval, hogy ugy kuldi csataba, hogy nincs tamadoja, ezert Szabo kitol velunk es KovacsB.-t 73 percig jatszattja es meg a szogleteket is vele rugatja, ami eddig legalabb veszelyes fegyverunk volt. Azert Lukacs ennel 20 perc alatt is tobbet csinalt volna, de csak harmat kapott.

Tegnap a loki a szokottnal is passzivabb volt, de a kiallitas utan szinte biztos voltam, hogy kontrabol meglovik a masodikat is.

A nezok a sok NB2es tehetseg utan most rutinosabb erositesert kialltanak, De oszinten ki lenne az aki elerheto?

Katona es Gruber nem rossz otlet, de nem nagyon akarunk szerintem mar kolcsont es valoszinuleg tul sokat kernek ertuk.

Kulonben en igy tennem fel a kezdot egy het mulva:

Varga

Szabo  Belenyesi Katona

Nagy K.                                           Zeke

Helmich       Nikitscher

Majer                                              Lukacs

Palinkas

újonc kis Johny Creative Commons License 2024.07.30 0 0 6506
újonc kis Johny Creative Commons License 2024.07.29 0 0 6505

Mivel Banó-Szabó MEGINT kiesett, hasonló "küzdős" szezonra számítok, mint tavaly volt. A 6. hely ismét siker lenne.

AP1112 Creative Commons License 2024.07.28 0 0 6504

Gyenge meccs volt 0 támadójátékkal kevés kockázatvállalással. Muszáj lenne 2 minőségi játékos.

_raven Creative Commons License 2024.07.26 0 0 6503

igen ebben lehet van valami, bar erzetre kell, hogy legyen azert penz, mert nagyon minimal kiadassal toltuk vegig a tavalyi szezont es azert adtunk is el jatekost.

Mondjuk sokszor volt az az erzesem, hogy tamadasban az 'adjuk oda Krisztofernek a labdat, majd osszejon egy szabadrugas' taktikat alkalmaztuk. 

Ha most nem lesz ilyen jobb kvalitasu jatekos lehet, hogy ez azert tobbet hoz ki majd mindenkibol.  

Előzmény: újonc kis Johny (6502)
újonc kis Johny Creative Commons License 2024.07.25 0 0 6502

Egyszerűen nincs pénz minőségi igazolásra. Átlagos NB1-es képességű játékosaink pedig vannak.

_raven Creative Commons License 2024.07.25 0 0 6501

kicist olyan mintha kivarnank, hogy hogy indul a szezon, es ha nem jol akkor majd megnezik, hogy kik vannak a piacon akinek nem jott ossze egy jobb csapat amira vartak volna.. 

Raadasul nehez felmerni most, hogy milyen eros lesz legalabb 4 csapat a bajnoksagban. 2-3 het mulva mar tisztabban latjak/latjuk majd az eroviszonyokat.

AP1112 Creative Commons License 2024.07.25 0 0 6500

A jobb stadionban jó  lenne ha az átlagnézőszám is lenne minimum 500 al több az előző szezonnál, olyan 3 500, de félek ha gatya lesz a csapat inkább fogyás lesz.

Előzmény: _raven (6496)
AP1112 Creative Commons License 2024.07.25 0 0 6499

Félek az kevés lesz. Krisztoferrel egy válogatott játékos távozott a házi gólkirály, ideveszem, hogy Szendrei visszament a DAC-ba, és jelenleg a legnagyobb összegre kóstált Banó Szabó megsérült. Minimum két minőségi játékos egy gólvágó és egy előkészítő kellene a támadó szekcióba.

Előzmény: _raven (6498)
_raven Creative Commons License 2024.07.24 0 0 6498

Mindjart kezdodik!!!!!

Azert Kisztofer tavoztaval es fiamBence kiesesevel eleg nagy kerdes lett, hogy ki fog itt golpasszt adni... A helyzetkidolgozas neha nagyon nehezen ment tavaly is.

Mindenkinek bele kell majd adni apait-anyait, hogy a lufi ujra az egekig szalljon. :) 

zsolyika Creative Commons License 2024.07.21 0 0 6497
_raven Creative Commons License 2024.07.20 0 0 6496

ez mindenkepp jo hir, akar hamarabb is kibekulhettek volna...

Előzmény: AP1112 (6495)
AP1112 Creative Commons License 2024.07.20 0 0 6495
_raven Creative Commons License 2024.06.26 0 1 6494

Nekem sincs bajom azzal ami eddig tortent. Fiatal arcokat hoztak, akiket tehetsegesnek tartanak, biztos nem mind jon majd be, de az eddigiek alapjan szerintem is bizakodhatunk. Palikat sem latta meg ember jatszani mikor idehoztak es tessek golokat szerzett azon a par meccsen amin jatszott... 

A jovot is epitik es ez nekem szimpi. Persze sok a fanyalgo, de azert messze meg a szezon kezdet, siman lehet, hogy jon meg tapasztaltabb jatekos is.

Előzmény: újonc kis Johny (6493)
újonc kis Johny Creative Commons License 2024.06.25 0 0 6493

Ki mit gondol az eddigi igazolásokról? Nekem tetszik, és továbbra is bízom Szabó Istvánban.

_raven Creative Commons License 2024.06.02 0 0 6492

nem, de ebben a nagy nyari keringoben mar biztos varja egy ures pad valami jobb helyen...

Előzmény: újonc kis Johny (6491)
újonc kis Johny Creative Commons License 2024.06.02 0 0 6491

Csábi meg valamiért elmegy a Barcikából. Vajon miért? Tudja valaki?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!