Keresés

Részletes keresés

NoY Creative Commons License 2004.09.10 0 0 212
Óriási arc a kissrác, és még zseni is :)
Előzmény: vincere (210)
Austin_Powers Creative Commons License 2004.09.10 0 0 211
"Sanyikám..." :))
vincere Creative Commons License 2004.09.10 0 0 210
Nekem az volt a kedvencem, mikor Fábry próbálja felvenni az úszódresszt, kérdezi, h. a 'bugyit' is le kell-e venni, Dani odanéz, és nagy röhögve közli, h. inkább ne...
Előzmény: Brenda_ (209)
Brenda_ Creative Commons License 2004.09.10 0 0 209

Nekem is nagyon tetszett, még fel is vettem videóra az olimpiai válogatásom végére

detto;-D

Szóval nem sok olyan vendége volt eddig Fábry-nak sztem, aki zavarba tudta volna hozni...

ja, de szerintem neki is tetszett a Dani (nem 'úgy', persze).. amikor az egyik beszólásánál Fábry felállt, és közölte hogy "Gyurta Dánielt hallották", vagy vmi ilyesmi, az szerintem elég egyértelmű elismerés volt részéről :-))

a másik kedvencem ez volt:

-ééés mit csináltok a suliban?

-tanulunk.

az a fapofa amivel ezt mondani tudta.. haláli volt.. :-)) na azt hiszem meg is nézem mindjárt újra. ma egyébként nagyon népszerű voltam ezzel a videokazettával, mindenki kérte hogy adjam majd neki oda, mert megnézné újra, olyanok is, akiket amúgy nem túlzottan izgat az úszás:-)

Előzmény: vincere (207)
Brenda_ Creative Commons License 2004.09.10 0 0 208
kösz:-P
Előzmény: mikulásbácsi (206)
vincere Creative Commons License 2004.09.10 0 0 207

Nekem is nagyon tetszett, még fel is vettem videóra az olimpiai válogatásom végére - jó lesz majd a 15 éves Danit nézegetni, mikor Pekingben meg utána bezsebeli az aranyakat :-))

Nem semmi ez a srác, teljesen otthonosan érezte magát abban a környezetben, mutassatok még egy elsős gimist... Nagy sármőr lesz belőle, figyeljétek meg.

Szóval nem sok olyan vendége volt eddig Fábry-nak sztem, aki zavarba tudta volna hozni...

Előzmény: jfly (205)
mikulásbácsi Creative Commons License 2004.09.10 0 0 206
Kitől nem vagy te oda... :-)))))
Előzmény: Brenda_ (204)
jfly Creative Commons License 2004.09.10 0 0 205

Röhögőgörcsöt kaptam a Fábryn. Szó szerint:))))) Nagyon jó volt, nagyon bírtam, hogy kiosztotta Dani egyszer-kétszer a Fábryt, aztán meg az úszódresszes esetnél, kész vége kibuktam:DDDD de rég röhögtem ennyit, te jó ég:DDDDDDDDD

üdv: jfly

Brenda_ Creative Commons License 2004.09.09 0 0 204
hu már szó szerint nem tudom idézni, de az csúcs volt, amikor közölte Fábryval, hogy 'megfordul, és ott egy tábla' :-))) nagyon jol szólogatott be Fábrynak, nagyon bírtam :-)) de meglepett, abszolut magabiztosan vette az egész helyzetet, odavoltam tőle :-))
Brenda_ Creative Commons License 2004.09.09 0 0 203
ezen a téren is kezd profi lenni a srác, itt már kifejezetten jofejnek tűnt ;-)
Előzmény: kezil (202)
kezil Creative Commons License 2004.09.09 0 0 202
Darnyi nyomdokaiba lépne Gyurta
2004. szeptember 9., csütörtök, 14:01

Nemrég fejezte be az általános iskolát, és idén nyáron az athéni olimpián berobbant a köztudatba, az előfutamokon mindenkit megvert, majd a 200 méteres mellúszás döntőjében - aranyat érő - ezüstérmet szerzett. A 15 esztendős Gyurta Dániel ellátogatott a Csevegőszobánkba, ahol beszélt a céljairól, a jelenről, a jövőről, valamint női ideáljáról, no és a példaképéről, aki a négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás. A fiatal tehetség, illetve immáron világklasszis versenyző célja, hogy a szöuli és a barcelonai ötkarikás játékok magyar úszóhősének a nyomdokaiba lépjen.

Legyen fiatal, csinos és kedves

- Sziasztok, megérkeztem, várom a kérdéseket!

- Mennyire változott meg az életed most, hogy olimpiai ezüstérmes lettél? (strapa)
- Még nem fogtam fel, hogy ezüstöt nyertem. Hazautazás óta elég sűrűek a napjaim, hiszen állandóan tévéfelvételekre járok, a gimiben is magántanuló leszek, még másfél hétig nem megyek edzésre, csak utána kezdődik megint az őrület.

- Gratulálok az ezüstéremhez! Én is 15 éves vagyok, és most kezdtem a gimit. Milyen a suli? Kivételeznek veled a tanárok? (Eszttii)
- A gimi kemény, sokkal keményebb, mint az általános. A tanárok ugyanúgy kezelnek, mint a többi osztálytársamat.

- Milyen lányokat szeretsz? Milyen stílusúak jönnek be neked? (kikkiki)
- Igazából nincsen ideálom, legyenek fiatalok, csinosak és kedvesek. :)

- Amióta megláttalak az olimpián, nagyon megtetszettél, és nem tudlak kiverni a buksimból. Gondolom, 100 ezer lány mondja minden nap ezt neked, de legalább akkor én leszek a 100 ezer egyedik.:) Vagy nem így van? (Poni_lany)
- Nem teljesen...

- Nagyon ügyes voltál, nagyon szurkoltam neked! Milyen volt ilyen nagy úszokkal együtt versenyezni és azokból egy kivételével mindenkit legyőzni? (csodaponi)
- Fantasztikus érzés volt világsztárokkal egy medencébe szállni, és még fantasztikusabb érzés volt legyőzni őket.

- Mennyi szabadidőd van? Milyen zenét szeretsz? (Eszttii)
- Az úszás, a tanulás mellett szinte "semmi", és minden zenét szeretek, ami jó, de leginkább a rapet.

- Ez nagyon kellett a magyar úszósportnak. Gondoltál volna ilyen eredményre az olimpia előtt? (the-dee)
- Még álmaimban sem mertem arra gondolni, hogy ezüstöt nyerek, az volt a célom, hogy döntőbe kerüljek.

- Mióta úszol, hogy ennyi idősen így sikerült teljesítened? (lilih-nincs)
- Négyéves koromban kezdtem úszni, de igazából 9 éves koromtól úszom versenyszerűen.

- Téged is szekáltak a doppingosok, vagy csak aki aranyat nyert? (mecsekajja)
- Elég kellemetlen volt a doppingvizsgálat, de szerencsére olyan dolgokat nem műveltek velem...

Gimis évnyitó videóval és vastapssal

- Dani, te tényleg a Veres Péterbe jársz? Hogy bírod egy ilyan kemény suliban ennyi edzés mellett? Tényleg úgy kezdték az évnyitót a sulidban, hogy lejátszották az úszásodat? (_Vanilia_)
- Igen, oda járok, s majd meglátjuk, hogy az edzések mellett milyen lesz! Igen, az évnyitón tényleg leadták az úszásomat, állitólag nagy taps követte, de én nem voltam ott, mert épp egy forgatáson voltam...

- Mit szólsz a dopping-ügyhöz? (Skategirl_13)
- Erről nem kívánok nyilatkozni...

- Meg lehet verni a japán úszót, Kitadzsimát, vagy meg kell várni, amíg kiöregszik? :) (Tivi)
- Minden sportolót le lehet győzni!

- Mit éreztél, amikor megláttad, hogy második lettél? Vagy a verseny alatt már sejtetted, hogy az élmezőnyben végzel? (ziiiiiiiita)
- Amikor ránéztem a táblára, arra gondoltam, hogy megérte ez a sok edzés, ez a sok szenvedés, amit átéltem. Az úszásom közben nem láttam, hogy hányadik helyen állok, a japánt és az amerikait figyeltem.

- Mit gondolsz, lett volna esélyed aranyérmet szerezni? Úgy tűnt, mintha egy hajszálon múlt volna. :) (strapa)
- Te nem elégedsz meg azzal, hogy ezüstöt nyertem? Ennyi volt bennem!

- Hány edzésed van egy héten, és miből áll egy edzés? (card)
- Tíz edzésem van egy héten, amelyek úszásból, úszásból és úszásból állnak.

- Ilyen fiatalon másodiknak lenni... Mik a céljaid? (mad_nero)
- Darnyi Tamás nyomdokaiba lépni!

Az olimpia óta is keményen tréningezel? Mikor lesz a legközelebbi világversenyed? (shirez)
- Igen, Athén óta is maximálisan kiúszom magam az edzéseken. Jövőre Montrealban lesz a világbajnokság, és ott is jól szeretnék szerepelni.

- Miért nem te indultál a férfi vegyesváltóban? (Crump_Lee)
- Mert Bodor Ricsinek jobb ideje van 100-on, mint nekem.

- Nem nagy teher az a tudat, hogy tőled a jövőben mindenki sok olimpiai aranyat vár?(Magiclady)
- Nem igazán érdekel, hogy ki mit vár el tőlem, magamnak, a szüleimnek és az edzőimnek szeretnék megfelelni.

- Ügyes voltál, nagy szó legyőzni világklasszisokat! Te hogy látod, világklasszisnak érzed most már magad? (Phoebe_H)
- Úgy gondolom, aki olimpiai ezüstérmet szerez, az már mondhatja magát világklasszisnak.

- Melyik a kedvenc focicsapatod? Van kutyád? :) (Minyon)
- Az FC Barcelonának és az AS Romának drukkolok, s van egy tacskóm, ami igazából az öcsémé. :)

- Szeretnék tőled kérni egy autogramcímet! (Mayaaa-aaa)
- Magyar Úszó Szövetség, II. kerület, Árpád fejedelem útja 8.

Úszok, tanulok, úszok, tanulok

- Amikor a vízben voltál, mire gondoltál? (KZsOfI)
- Amikor rajt után beleugrottam a medencébe, egy víz alatti fényképezőgépnek a vakuja az arcomba villant. Utána arra gondoltam, hogy minél jobb eredményt érjek el.

- Ki a kedvenc olimpikonod? (Phoebe_H)
- Az athéni csapatból a kenus Vajda Attila, aki bronzérmet szerzett, és a magyar csapat húzóembere, egyébként Darnyi Tamás.

- Hányszor nézed meg egy nap az érmed? (Phoebe_H)
- Azóta is egyfolytában nézem...

- Hol tartod? (pancsiy)
- A polcomon, hét lakattal lezárva!

- Egyetértesz velem abban, hogy a kézilabdás csajok jól néznek ki? :) (strapa)
- Aha! :)

- Amikor láttalak a tévében, nem hittem volna, hogy ennyire fiatal vagy. Bocsánat furcsa kérdésemért, de hány centi vagy és hány kiló? (NaranCSka14)
- 180 cm és 72 kg, kb.

- Szerinted jó olimpia volt az athéni? (s4jt)
- Fantasztikus, hiszen ezüstérmet nyertem!

A testvéred is a nyomdokaidba lép? (rag)
- Remélem, igen, hiszen 1500 gyorson és 400 vegyesben korosztályos csúcstartó.

- Le szoktak szólítani az utcán? Szokszor kérnek tőled autogramot? Én tuti odamennék hozzád... :) (Theodora)
- Azért olyan sokan nem ismernek meg az utcán, de azért néha leszólítanak. Az olimpia óta ínhüvelygyulladásom van a sok autogramadástól. :)

- Tök jó, hogy neked is van MSN-ed! Fruzsi mázlista, hogy dumál veled! Szoktál MSN-en kívül a számítógépen "szórakozni"? (Minyon)
- Nekem nincs MSN-címem! Akkor valaki mással beszél Fruzsi, sokan írnak a nevemben, de ez most biztos én vagyok. :)

- Mit gondolsz Michael Phelpsről? (Angie14)
- Egy amerikai srác, aki megveri a világot.

- Ki volt az első, aki gratulált neked? Pussz! (Timiyo)
- Az edzőm, Széles Sándor - potyogó könnyekkel...

- Amikor majd választanod kell, akkor a tanulás vagy a sport mellett döntesz? Meg lehet élni az úszásból? (Sick_Boy)
- Nem tudnék választani, mindkettőt csinálni akarom. Jelenleg nincs szponzorom, úgyhogy most nem tudnék megélni belőle.

- Meddig szeretnél előreláthatólag sportolni? (Angel444)
- Addig úszok, amíg kedvem van hozzá.

- Hogyan képzeled el a jövőd? (Angel444)
- Úszok, tanulok, úszok, tanulok!

- Köszönöm a gratulációkat és a kérdéseket, most már mennem kell, élmény volt veletek chatelni!

[origo]

Előzmény: kezil (200)
Kataca Creative Commons License 2004.09.06 0 0 201
csutortokon a fabryshowban gyurtadani es csehlacika lesz a vendeg :)
kezil Creative Commons License 2004.09.02 0 0 200
Origon chat Danival!

Vége az olimpiának, ám az ünneplést nem szabad abbahagyni, hiszen érmeseink és helyezettjeink megküzdöttek a sikerért, és méltó módon képviselték hazánkat az athéni ötkarikás játékokon. Rengeteg kérdés felmerülhet bennünk, szurkolókban: vajon hogyan sikerülhetett olimpikonjainknak ilyen pontosan lőni, ennyire gyorsan úszni vagy éppen evezni, meg ilyen jól vívni, s miként lehet aranycsapatot kovácsolni?
Olvasóink szeptemberben bármit megkérdezhetnek, ezáltan mindent megtudhatnak a magyar küldöttség neves képviselőiről.
Elsőként szeptember 8-án, szerdán 16 órakor az Athénban berobbant magyar - immáron - úszócsillagot, Gyurta Dánielt faggathatják, aki "aranyat érő" bravúrezüstöt szerzett 200 m mellen.
Petko Creative Commons License 2004.08.27 0 0 199
te 15 éves korodban mit tudtál volna mondani élő adásban, közvetlenül azután hogy nyertél egy ezüst érmet az Olimpián...?
Előzmény: thorsten (163)
Esik Creative Commons License 2004.08.24 0 0 198

Hölgyeim, uraim!

Szerinetm Gyárfás imádja Gyurtát -ráadásul ő az úszószövetség elnöke. Csak nem mindenki érti, hogy a cinizmusa nem Daninak szól. Amikor pl. azt mondja, hogy nem kellett volna, most nyerni, mert most sokáig nem versenyezhet, mert indulhat az ifjúsági EB-n, azzal nem Danit piszkálta, csak kifejezte, mennyire hülyének tartja az európai szövetséget, hogy olimpiai ezüstérmesként Dani nem indulhat a jövő évi ifi EB-n, mert "túl fiatal". Gyárfásnak van egy stílusa, és sokan egyszerűen nem értik az iróniáját. Én értékelem, csak nem szeretnék soha odaülni elé riportalanynak:-))))

lg18 Creative Commons License 2004.08.24 0 0 197
A topikról van egy írás a legújabb Képes Sportban...
Badinho Creative Commons License 2004.08.20 0 0 196
hát a barátod tényleg tud valamit
Előzmény: Csodashrews (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.20 0 0 195

hmmm!

3 évvel ezelőtt én is hülyének néztem volna az embert aki nyitotta ezt a topicpt! 12 éves! mit akar?

Erre meg most, 15 évesen olimpiai ezüstje van! Nem semmi!

Előzmény: kékkirály_d (5)
jfly Creative Commons License 2004.08.19 0 0 194

hihetetlen...az a baj, hogy már most is van....

Előzmény: _Balázs_ (193)
_Balázs_ Creative Commons License 2004.08.19 0 0 193

De.

Lesz utánpótlás...(

Előzmény: jfly (189)
jfly Creative Commons License 2004.08.19 0 0 192

ja értelek, arrafelé nem vagyok járatos:DDD

üdv: Jfly

Előzmény: zsanna (191)
zsanna Creative Commons License 2004.08.19 0 0 191
OFF: nekem könnyű volt kigondolni, ugyanis abban a topicban elég sűrű elő szokott fordulni :-))))
Előzmény: jfly (190)
jfly Creative Commons License 2004.08.19 0 0 190

de hülye vagyok, ezt nem figyeltem:DDD

Előzmény: zsanna (188)
jfly Creative Commons License 2004.08.19 0 0 189

ezt nem mondod......atyaúristen....

Előzmény: _Balázs_ (187)
zsanna Creative Commons License 2004.08.19 0 0 188
Szerintem folytasd a nick-nevét ....
Előzmény: jfly (186)
_Balázs_ Creative Commons License 2004.08.19 0 0 187

Ehhez vedd hozzá, hogy Komlósinak riporteriskolája van...

Borzalom!

"És jön a nagy pöri!!!":)))

Előzmény: jfly (184)
jfly Creative Commons License 2004.08.19 0 0 186

mit játszol?

üdv: Jfly

Előzmény: kezil (161)
jfly Creative Commons License 2004.08.19 0 0 185

szerintem nincs igazad. Egy 15 éves gyerektől mit vársz?

Előzmény: thorsten (163)
jfly Creative Commons License 2004.08.19 0 0 184

szerintem rendkívül jól kezelte ezt a két állatot (Gyárfás, Komlósi), ahhoz képest, hogy még csak 15. Viszont az is látszott rajta, hogy életében most adott először interjút, de sebaj, majd belejön:DDD

Előzmény: Csbalázs (165)
nj Creative Commons License 2004.08.19 0 0 183

"Egy dobogós helyezés egyébként már nagy bravúr lenne..."

Ezt most is tartom! Ez egy nagyon nagy eredmény volt, Dani!

Előzmény: nj (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!